Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ivet hayalotum eşim geldi benimde koptum yine oyüzden asetonuma da cok sevindm gözüaydın inşşş ne güzel almış kucağınna maşallah.. gurbetkızımdan haberin var mı geliyor mu oda
benimde eşim geldi kızçem o arayok kızçem bayadır gelmiyor o ama iyi çalışmalar devam faceden konuşuyoruz onunla yoğun olduğu için pek giremiyor oda
benimde kasıklarım şiş ve ağrı giriyor en ufak bi harekette.bende kasıklarımda dolgunluk hissediyorum şimdilerde.ama bakalım eli ayakları düzgün olsunda gerisi boş kızçem
bu arada kendiliğinden oldu dimi yanlış anlamadıysam hayalotum ? allahım ne kadar büyük işte rabbim ol dedi oldu işte cok şükür yarabbime

evet kuzum kendiliğinden oldu çok şükür rabbimin izniyle

hayalotum ben yine koptum ama kusuruma bakma olur mu arada gelir giderim böle eşim gelince arada kaynıyo kadınlar kulubü

Merhabalar canlarımmmm
öncelikle sizi çooooooook sevdiğimi söylemeden edemiycem
bu ara yoğunluktan gelemiyorum, yarın dr. gitcem gebelik testi için.. İnş hayırlısyla olumlu haberler vermek nasip olur

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canlarım yaa... bi arkadaşımdan çok kötü bi haber aldım bugün
Hamişti heyecanlı bi şekilde bebişlerini bekliyolardı.. bebişin doğumuna 1 ay kala, eşini kaybetmiş sapasağlam gencecik adam akciğer enfeksiyonu nedeniyle 15gün içinde vefat etmiş... bebeğini göremeden..................................

bugün çook düşündüm.. hayat ne garip değil mi :26: Hep diyordum ya körü körüne istemiyorum hiç bir şeyi..
Hayırlı olacaksa olsun, hayırlıysa olsun hayatımızdaki her şey... buna bebeklerimiz de dahil... Hani olmuyo diye üzülüyoruz hayatı kendimize zehir ediyoruz ya.. Aslında çooooooook yanlış yapıyoruz
Herşeyin bi zamanı var, herşeyin çaresi var ama ya ama ölümün????????

Rabbim böyle bi acıyı hiç kimseye yaşatmasın... Dünyaya getirdiğimiz meleklerimizi de analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Eşlerimize de bizlere de evlatlarımıza da ailelerimize de sağlık sıhhat içinde geçecek uzun ömürler versin..
BUNUN DIŞINDAKİ HER ŞEY BOŞ!

meddim hoşgeldinnn
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın yarın
canım nasıl olmuş allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallahçok üzüldümm Allah acısın başınız sağolsuunyemin ederim gözlerim doldu kötü oldum.rabbim önce sağlık sıhhat uzun ömür nasıp eylesın..nedenilebilirki böyle bi durumda rabbim yardımmcısı olsun inşallah o bayanın...evaladınada babasının göremediği uzun sağlıklı ömür nasip eylesin inşallah

Amin canım çok zor gerçekten, Rabbim kimseye vermesin...
Adamcağızın hiç bi rahatsızlığı yokmuş ki hayalotum.. 27 yaşında ya daha gencecik, akciğerlerinde meydana gelen bi enfeksiyon nedeiyle 15 gün içinde vefat etmiş herşey biden gelişmiş anlayacağın ömrü bu kadarmış...5 yıllık evlilerdi,iş nedeniyle 1 yıl da ayrı kaldılar tam kavuştular herşeyi yoluna koydular hamile de kalınca mutlulukları kat kat artıı derkenn................................... Ya 1 sn bile garantisi yok kuzum, hayat çooooooooook garip

Medimmmmmmmm basiniz sagolsun allah tahmet eylesin ailesine sabir versin mekani cennet olsun 43:::

öyle meddim ..hayat aslında cok kısa ve değerli ama bizler kıymet bilemiyoruz malesef
daha gencecık ama demekkı rabbım böyle uygun görmüş.rabbım düşmanımın basına vermesın..

Medimmmmmmmm basiniz sagolsun allah tahmet eylesin ailesine sabir versin mekani cennet olsun 43:::

Nasisinizzzz habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm46:

valla kuzum yarın gebelik testi için çağırdı dr. ama hiiç gidesim yok Eğer hayırlı olacaksa gelsin meleğimmm
bütün heyecanım bütün hevesim uçtu biliyo musun... Rabbim düşmanıma vermesin..
sen napıyosun kuzum teyzoşum nasıllllllllll

öyle meddim ..hayat aslında cok kısa ve değerli ama bizler kıymet bilemiyoruz malesef
daha gencecık ama demekkı rabbım böyle uygun görmüş.rabbım düşmanımın basına vermesın..

öyle hayalotum öyle tabii.... Rabbim ne dediyse neyi uygun gördüyse o.

Canlarım ben çıkıyorumm sizi çoooooooooook seviyorum.. inş yarın güzel haberlerle gelirim iyi geceleeerrr

günaydın kızçelerim
mutlu hafta sonları
meddim habibtem düngece aniden çıktım kusuruma bakmayın emielektrikler kesildi birden
meddim teyzoşunda iiyi kuzum bi sıkıntı yok şimdilik:26:
haberini, bekliyorum bugün hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum..
scorcipim ayrıntılı ultrosana bugünmü gircektin unuttum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…