Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geçmiş olsun bi tanem
walla okadar çok şey yapmak istiorum ki sanırım ben yorgun dönücem
amin bebeğim kıamam sana ben benim de son 14 gün tatile
yerim bn onu totoşunu yedim

aayyyy yine topik boşş
tabi havalar ısındı alıyonuz kocaları geziyonuz dimegezin gezin bakalım..
bende temizlik yapıyordumda yatak odasını dolapları olduğu gibi yere indirdimşimdide bi uyku bastı yorgunum sanırım uyuyacağım gibiartık olanlarıda kim düzene sokar bilmem bu gidişle benim yapmıyacağım kesin
belki açılırım kızçelere laf yetiştirim didim ama kimsecikler yok en iyisi vurup kafayı uyım bende

akşam bizim herif evin halini görüpte beni çiğ çiğ yemesse eğermutlaka gelirim canbonlarım
haydik görüşürük

slm kızlar nassılsınız bakammm. ahh hayalotum ne gezmesi kocacıkı işe çağırdılar bende evde temizlikle boğuşuyorum şükür bitti bende bittim. yorma kendini canımm yavaş yavaşş toparlarsınnn

gülbişiiiim hoşgeldinnn nasılsın napıyosun?
karamm hosbuldum bitanem iyiym cok sukur Rabbime.gecmisi okuyordum ne var neyok dye.iki gun grmeynce mrktan catliyorm sen nasilsin tatilemi gidiyosuunn ne guzel git gez kafayi dagit.bos da gecirme.nereye gitceksiniz peki.valla bn karadenize gittm tadi damagimda kaldi kiscem.

merhaba arkadaşlar ben ara ara okuyorum burayı inanın neler yaşadıgınızı anlıyorum onun için sizler için düşüncelerimi söylemek istiyorum rabbim tez zamanda evladı olmaya evlat nasip etsin ben kısaca kendimi tanıtıyım 12 senlik evliyim ilk ogluma 17 ay sonra kavuştum kanamalar 3 kere tekrarladı malesef 5 aylık erken dogum yaptım yani 20 haftalık cennet yolladım
sonra kendim araştırdım dogumdan sonra neden düşük oldu diye meyerse rahim agzında açıklık varmış dikilicekti sonra doktor deyince kendim 4 sene istemedim korundum o psikoloji beni maffetti minnacıktı berkim cennet kuşu oldu 4 sen sonra korunmayı bıraktım 3 sen hamile kalmadım sonra çatlatma ignesi klomen bitiridm paket paket ama olmayınca olmuyor degilmi ne aglamalar sonra kaynanamlara gittik eltimin 1 kızı var 2 bebeg vesile oluyurom dedi hamile kalması hiçte ban yapıcakları eziyetler allahım düşünmek bil eistemiyourm yaptı yapacagını hamileyim diye benle bir gzüel kafa buldu oan yerin dibine girseydim dedim sonra ne inanıyorsun kızım bebek yok dedi o anki psikolojiyi siz düşünün eşimle bir gzüel tartıştık eltim yüzünden 7 sene koskoca 7 sen bebegim olmadı tedaviyi bırakmıştım 1 sen önceden dedim paşa veren allah bırak bu bebek işini ogün hiç unutmuyorum ne agladım allahımd edim secdeler kapandım ne olur bir bebek ver saglıklısından kulunla dalga geçiyorlar sakat damgası vurdular dedim o an sizler karşımda olsanız garnti veriyorum aglardınız salya sümük allahım eşimin halini hiç sormayın ablama gittim dedim abla adetime dah avar yapsam çıkarmı paşa yapma günün geçsin bak üzülüyorsun dedi eve geliyordum bir yagmur var allahım dedim ya şimdi ya asla içimden bir ses git paş agebelik tezti al dedi gittim aldım eve geldim wc gittim testi yaptım abdestimi aldım namazı kılımaya hazırlandım test aklım ageldi allahım çift çizgi nasıl sevindim eve her geldigimde ablamı arar geldim derdim sonra tekrar ablamı aradım abla ben hamileyim teste çıktı hadi işşallah yarın gel dedi kan verelim eşime birşey demiyorum tabi eşim daha bugün gittin dedi dedim oglanı hastaneye götürcez gittim kan verdim orda rica ettik ana saglıgı adres verdi çıkar burdan bakın gebelik dedi bizde pc yok ozaman ablama deidm 7 kadar giridm baktım yok ablam deidm ben eve gidiyorum elim agzımda evi bir otarafa bir butaraf yürüyorum telefon çaldı ablam paşa dedi gerisi yok abla ne oldu deidm bebek var paşa dedi dayanamamış orda klinige göstermiş bizde bir aglam varmış tamam deidm ertesi gün gene giidcem ablama eşim dedi 2 gündür olmuyor paşa inan önemli dedim gittim ana saglıgındaki doktor hamilesiniz dedi bizde bir aglama varmış eve geldim eşim işten geldi diyorum hayatım bende bir degişiklik varmı eşim bakıyor ne oldu dedi kan sonucunu verdim anlamadı anne oluyorum dedim anne 7 sene sonraki özlemimiz karı koca agladım sonrası belli sevinçten doktora gittik leklenmelerim başladı doktor normal yerleşme dedi sigortanın doktoruydu özeldi dedim dikilmesi lazım rahimin gerek yok kapalı boyu iyi dedi olan umuduma oldu kanamayla eşim taksiyi aradı 2 yeri nasıl aglıyor bebegim ölücek hanımım hamil ene olur taksi dedi yok sonra ilk yeri aradı allah razı olsun adam çevirmiş yolladı taksi
hastaneye gittigimizde umudumun kesesi aşagıya gelmiş dogum başlamıştı nasıl canım yanıyor oglum tekler atıoyor karnımda ntsey baglandım allahım kal p atışlarını unutamam sabah dogum ettim bebegim canlı dogdu sonra can verdi 20 haftanın içindeydi oglum cennete gitti

sonra kızıma hamile kaldım dediler bu sefer rahimi dikicekler diktilerde herşey güzeldi kıızmın dikişi 25 gün dayandı onun adınıda ömür koymuştum ömür gibi ömürlü olsun diye kızımdan ban kalan oyuncakları baddaniyesi dogum sancılarım başladı evde pazar günü eşime diyorum sancı bu dogum sancısı diyor dikiş var diyorum 2 çocuk dogurudm bilmememi gidiyorum acşle 2 sm açılma var bebegin vbacagı gelmiş dikişe ragmen doktor adedim ne olur brişey yap dikiş tutmazsa bu bebegi hiç bir şey tutmaz dedi kızım kesemi patlattı doktor dogum masaına aldı beni canım korkma bakıcam latan dedi allahım baktı annesi bebegin bacagı gelmiş dedi beni uyutaraktan diktileri rahim agzımı canlı dikişlerini aldılar bana dicekti doktor yasamaz diye sakın deidm söyleme ogullarımı görmedim ömürümü kızımı gördüm elelrimle baddaniyelermi örgülermi örmedim hergün onunlamı konuşmadım öyle yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu allahım doktora çok yalvardım ne olur bir kere verin bagrıma basıyım kokusunu içime çekiyim dedim doktor vermedi beni yatagıma kızımıda diger abileri gibi morga götürdüler

ogün hiç uyumadım eşime dememişlerdi ömürün öldügünü canım deid nasılsın iyi olmaya çalışıcam dedim sonra ömürüm nasıl dedi bak bakalım nasılmış dedim arabadan kalktım baktıki bebek gitti yerler battı aglama kirizi zor ayırdılar beni eşimden doktorlar damar yoluma sakinleştirici yapmaya çalışıcaklardı durduramadılar eşim bir taraftan bagırıyor paşam affet diye ben bir taraftan aaglıyourm ömürüm diye erkek kardeşi eşimin sarıldı abisine abi gel dedi nasıl gelsin bırakın beni eşim dedi aakardeşi abisi aglarken sartıldı nasıl vuruyor ssırtıan aglama gene olur diye hastanede 2 gün kaldım ömürüm göslerimin önünden gitmiyorcennet kuşum benim

hastaneden çıkarıcaklar beni arabaya atamadılar eşim hadi paş adedikçe ömürüm yok canım ben onsuz ne yaparım dedim koluma girdiler ölümü attılar arabaya eve geldik eşim benle ilgilendi duş aldırıyım seni hadi dedi duşa kabimne soktu allahım 2 gün sonra çıktımya hastaneden tam çıkıcam baktım sol gösgüm akıyor damlıyor allahım tepindim banyoda eşim zapdedemedi yapma paşam git şurdan dedim yalan söyledin hani durucaktıu dedim kızıma aldıgım bir baddaniye var ona sarılıp çok agladım ömürüm gzüel kızım yoktu umudum bitmişti eşim çok agladı beni tessiliyi görseniz anlardınzı baba neticede gene kaldık dedim 2 kişi hastaneden çıkarken elalem bebeleriyle çıktı ben kocaman karınla giridm ben eve kızım hastanede allahım bu nasıl acı agrıma giden canlı dogup ölüyorlar

sonra araştırıldıki rahim agzında açıklık var yani rahim bir aydan sonra taşımıyor hep kanda pırtılaşma var erken dogumlarımın sebebi oymuş hem pko var hem kilo var anlıcagıız her şey var şimdi bunları neden yazdı diceksiniz bebegi olanlar hiç üzülmesin inanın olupta ölmesi varya adama öyle bir koyuyorki sormayın 3 melegim cennet gitti yoklar artık onlardan kalan tek şey aldıkalrım hediyeler oyuncaklar test kagıtları ulroson kagıtları yavrularımı özledikçe ultroson kagıtların öpüyorum oglum kızım diye insan kagıt parçasını öpermi öper ben anneyim
2 sene bebek düşünmedim adam gibi doktorumu buldum 113 kilodan 80 düştüm 33 kilo verdim spor yaptım allahım bagışlarsa 7 haftalııkk hamileyim salı günü kalp atışını duymaya giidicez işşallah allahım duyarım kalp atışını şimdi dicveksinziki 3 bebegin öld nasıl cesaret evlat özlemim agır bastı desem hergin igne oluyorum karından 0.6 cleksi gittigim doktor dalında çok uzman ama çokta pahalı sigortam yok allahım yardım etsin bana sevenlerim çok allah razı olsun destekelrini çekmiyorlar benden şimdi diyorum 4 hamileyim buda gidermi kardeşleirnin yanına yoksa benimlemi kalır kahverengi leklenmelerim geliyor korkuyourm bebegiem brişey olucak diye kalp atışını salı günü duyucam allahım işşallah duyarım her secdemde bebegi olmayanlara dua ediyorum allahım onlarada tatır diyorm bazen diyorumki olmuyorsa vardır bir sebebi paşa yıpratma kendini diyorum bu son umudum benim oldu oldu olmadı allah önüme getrimesind edigimi bu bebek defterini kapatırım sizkler tavsiyen rabbime güvenin bebeginiz olmuyor diye üüzlmeyin beterin beteri var çocugunzu olsaydı benim gibi kaybetseydiniz ne yapardınız çok acı inanın kocaman oluyor karnını z5 ayına kadar geliyorsuzunz tekmelrini duyuyorsunuz hayallere dalıyorsunuz ne oluyor evde var sıfır kocaman karnınzı gidiyor sütleriniz akıyor sanvısı bir tarafa onu hiç saymıyoruom dogumu sancısı kürtajı çok zor allahım herkeze ne verise hayırlısnı versin işşallah

iyiyyim bende çok şükür canımm. evet gidicez Allahtan bişey olmazsa inş. marmaris gidicez canım 2 sene önce karadeniz yapmıştık bizde çok çokk çoookk güzeldii... iyi olacak tatil bizim için inş.. hamişş olurum oralarda canımcımm... bu aralar tavık gibi yumurtluyorum sanırım inş.. ramazan hamişleri olruz bizlerde canımmm

hayalotum nasilsiniz findikla bakim.valla doru souyorsun havalar duzeldi herkes gezmelerde.ben bugun calisiyordum.bi aralar yogun oldgumz icin pek gremiyorum.esim de beni isten aldi braz gezdik. tutturdu sana dondurma yedrcem dye.braz once geldm iste ilk isim buraya bakmk oluyor.hepinizi cok ozluyorum..kendini cok yorma kiscem birak dolabi filan teyzos da yorulur bak.kyamam onaa

canım inş bu hamileliğinde kavuşursun bebeğine yaşadıkların çok zor gerçekten...allah kimseyi bu acıyı yaşatmasın ....

ay insallah insallahh.hade bakim goreyim sizi.oralarda cocugu filan dusunme stres yapma kiscem gerci elimzde deil ama.eminim cok iyi gelcktir.yımırtla yımırtla bosa gitmez ins yumislerin ise yarar.evet insss ramazani hamis olarak geciririz.aminn.

öncelikle hoşgeldin paşam... Rabbim bu evladını sana bağışlasın şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum. kaybetmek çok zor.. bende geçen ay bebeğimi düşürdüm hemde onu ne kadar çok isterken. ummadığım anda bulup ummadığım anda kaybettiğim meleğimi. ama hayırlısı buymuş demekten başka elimden bişey gelmiyo. Ne mutlu sana Rabbimin sevdiği kulsun böyle düşün, cennete sana ellerini uzatacak 3 tane evlat melek yollamışın. senin acın bambaşkadır hissdipte kaybetmek Rabbim bidaha yaşatmassn yar ve yardımcın olsun bu evladını sana bağışlasın. herkes o kadar çok şey söyler ki kimseleride takma eltinin söylediklerini falan ama insan unutamıyo banada kısır demişlerdi ama Rabbim büyük. ben hep ondan istedim şükür kucağımıza alamasakta bize o duyguyu tattırdı. bende pkoluyum canımm. sen canını hiç bişeye sıkma bol bo dua et bizlerde duacınız inş.. bebeğinin hayırlısıyla kalp atışını duyup 9 ay sonra kucağına alırsın Allaha emanet ol...

inşalllah amin canımm... valla stres yapmamk düşünmemek elde değil canım hep aklımdaki o. eşimede diyorum bu ay sanki hamile kalcam diye bana kafayı yiyecen düşünme diyo. zaten doktara dedim korunmak istemiyorum bu ay tekrar deniycem diye adam baktı benle başedemeyecek tamam kullanma ilaç oluruna bırak dedii. inş. sağlıklı yumoşlarımız oluşur büyür melek olup göbüşümüze düşer.

canım inş bu hamileliğinde kavuşursun bebeğine yaşadıkların çok zor gerçekten...allah kimseyi bu acıyı yaşatmasın ....

canım kardeşim sendemi burdaysın inan çok sevindim
kızlar sogan kürü yapın ben 2 oglum asogan kürüyle kaldım olmadı birşey daha var anlatıyım yapın ne olur
100 tespihi elinize alın birgünün içinde olucak bu ama her 1 tane tespinin tanseine 3 ihlah 1 fatiha okunucak 100 kişi böyle tamamlıcak her taneye okutun ve kıbleye asın bebegi olmayanlar yapıyorlar ben ilk ay hamile kalmadım 2 ay yaptırdım o ay kaldım allahım sizlered attırsın işşallah anneligi tez zamanda şimdi içimde 4 bebegim var korkuyorum ya buda giderse diye allahım sen esirge
mustafa cecelinin bir şarkısı varya eksik diye her dinledigimde aglarım
üzülmüyüm diyorum eskiye mazi çek diyorum olmuyor kimsem yok yardım eden tekim evimden geçen cumadan beri evden dışarı adımımı atmadım ne olucak benim bu halim aslında kötüyü düşünmek istemiyourm pozitif oluyum diyorum kızımda öyleydim yemin olsun ölücegi aklıma gelmedi olmadı işte cennet küşü oldu ömürüm şimdi doktorum çok olumlu konuşuyor işşallah öylede olucak cennet kuşlarımı inanın çok özledim ömürüm gözümün önünden gitmiyor o minnacık bedeni öyle yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu yeşile bakamıyorum artık canım yanıyor bu aralar stresede girmesem bu panik atak beni maffediyor allahım diyorum sen bebegimi koru bebegime birşey olucak diye aklım çıkıyor eşim sanki hiç baba olmamış gibi heyecanlı bunda birşeyolursa ne derim halim nece olur

inan anne için evlat evlattır sen pırtılaşmaya baktırdınmı ben genetige kadar gittim hiç birşey çıkmadı arda bey buldu pırtılaşmamı allahıma şükürler olsun işşallah kalp atışını duyuyum oructa rahimimi arda bey dikicek kan sulandırıcıların abvaşladım günde 9 ilaç içiyorum devamlı dinleniyorum yemek yapıyourm kendim iyormadan evi topluyorum eşim evi temizliyor allahıam şükür kişmseyi kafama takmak istemiyorum canım kimse glemesin ben böyle evde dah arahatım stres giresin yok kaynanam biliyor riskimi bi rkere gelipte gelin ne yaptın canın birşey istermi vs demedi eşimede deidm boşver dedi ama gelsin dicem annen gelme evime ben bu bebegi tek başıma bakıcam işşallah bu sefer bebegimi kucagıma alıcam allahın izniyle tek tememin o allahım kimsey acı göstermesin çok zor bebegi ölmeyen bu acıyı çekmeyen nerden bilsin eltimin bir lafını hiç unutmuyorum dedimki şimdi benim oglan senin oglanlaya kaynanam sevinemz bilem dedi aglar aman dedi aglarsa aglasın kusura bakma bende aglayamam keyfime bakarım dedi senin kızım 3 bebegin öldü diye sevinme ses vermediler sana karları yok dedi sevinme deid güldü ban çok çektim eltimden allahım onu nasıl biliyorsa öle yapsın işallah allahım öteki tarafta hakkımı versin davacıyım öteki tarafta ondan eşim ben birde karnımdaki bebegim yere bana allahım acısını göstermesin işşallah çok zor bulupta kaybetmekbenle ugraşmasınlar beni aramasınlar ban gelmesinler o yeter

benim ilk düşüğümdü canım o yüzden gerek duymadılar zaten küçüktü bebğim daha 6 haftalıktı ama yinede çok zor.. boşver herkesi eşin yanındaysa sana destekçiyse gerisi boş. Rabbim diğer tarafta soracak herşeyin hesabını çok şükür benim eltim kayınvalidem çok çok iyiyler haklarını ödeyemem. sen yorma kendiini iyi düşün iyi olsun. İnşallah bu bebeğin 9 ay boyunca göbüşünde olacak canımm

işşallah canım ya artık kafama takmaktan yoruldum

buralardayım canımrabbim yardım etsin sana bu sefer kucağına alırsın inş.....

canim benim Allah yar ve yardimcin olsun.yasadiklarin hic kolay deil tahmin edebiliyorum ben bir dusuk yapmama ragmen o kadar kotu oldm seni dusunemiyorum.soylenenlere bakma sen hepimizin basinda boyle ornekler var.Allah buyuktur kimsenin yanina kalmaz.icini ferah tut dua et korkma bu sefer hc bisi olmz ins bizmle paylastigin iyi oldu bol bol dua ederim sana.o dedigin duayi da okuyacam gunluk cekmedigim zikirler tesbihler kalmiyor.onuda yapcm ins.esimede okutuyorum.sogan suyunuda cok ictm ben ama bizim sorun esimde old icin elimden bisi gelmiyor dua etmkten baska

buralardayım canımrabbim yardım etsin sana bu sefer kucağına alırsın inş.....
inan seni gördüm kardeşimi gördüm gibi sevindim işşallah gzüel paylaşımlar yaparız ara ara burayada yazarım amma velakim rahim dikilince kısıtlı olucam anca rahim agzı topigine yazarım okadar ara ra okuurm burayı ama gizlidençok fenayım degilmi

canım 100 tespihi alıcan eline 100 kişi bulucan 1 boncuga 3 ihlas 1 fatiha okutucaksın 1 taşa bir kişi canım unutmabenim eşimin halasının kızı yapmış dersliya 75 kişi bulmuş 25 kişi kalmış sen dışarı çık kapıya gelene digene çektirdemiş bebegimiz oldu durması için çektiriyoruz demiş kadının eşide demiş ne için bebek içim deyince bende çekiyim demiş evde asılıymış hacdan gelmiş tespih herşeyi onda çekiyormuş benle çok agladı inanbebegim dursa o kesin sevinicek allahım herkeze tatırsın anneligi salı günü 3 doktoruma gidicem jelibonumu görmey gidicem allahım işşallah kalp atışını duyarım dua edin kızlar lekelenmelerim geldiydi az kaldı çok şükür ara ara geliyor ama diger çocukarımdada gelmişti ondan korkuyorum
diger mesleye gelince inan strese girmek istemiyorum nedeni karnımdakine günah kızım 29 mayıta 2 sene oldu öleli ogün ögrendim karnımdakine hamile oldugumuallahım karnımdakine ömür versin işşallah acısını göstermesin işşallah inan eşim çok seviniyor hamileyim diye adam 36 oldu ben 33 allah nasip ederse 34 dogurucam 33 doguruyum diye çok ugraştım emme olmadısen benim dedigimi hafife alma kuzum tespih işini yap ama tespihle yapıcan kıbleye asıcam muradın olunca ya bir camıye ya bir yatıra koyucaksın 2 rekat şükür namzı kıl bende senin gibi dersliyim

Son düzenleme:
yeterki bebişin sağlıklı doğsun canım sen gizli gizli takip et arada güzel haberlerini yaz bize yeterbu arada bende çok severim mustafa cecelinin o şarkısını ve diğer şarkılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…