Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

CANIM senin düşük oldugu için midoktor korunma vermişti ?

hayalim canım pkadar sevindim ki senin adına gözlerim doldu şuannn.. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallahh.. beni de dualarına al lütfen cok ihtiyacım var bu günlerde...

aramıza hoşgeldin paşam..
hikayeni okudum çok üzüldüm ağladım..kendimi senin yerine koydum..bebeğim 4 ayı bitirdi nasıl bir acı bunu defalarca yaşamak..Allah yardımcın olsun..çok zor günler geçirmişsin..inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer..gerekirse 9 ay yat cnm..yemek bile yapmasan ne olur ki..eşin de yardımcıymış çok şükür..ne bileyim gerekiyorsa son ayları hastanede yatarak geçirirsin...yeterki hamileliğin sağlıkla sürsün..

anlattığın tesbihati ben de şöyle duydum ve ben bebek için iki kuzenim iş için ve arkadaşım evlilikiçin yaptı..çok şükür Rabbim geri çevirmedi..
cuma saati abdest alıp 41 tesbih tanesinin herbirine 1 fatiha 3 ihlas okuyup niyetleniyorsunuz..tesbihi kıble duvarına asıp niyetiniz olana kadar oradan almıyorsunuz..niyetiniz olunca tesbihi alıp 41 adet tesbih dağıtıp hayır yapıyorsunuz..
ben hamile kalmadan önceki ay işyerimde yaptım..bir de yasın okuyum niyetlendim..hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma almak için..hatta şu an odamda tepede biyerde asılı..doğurunca iş arkadaşlarım bana tesbi,hi getirecek..bende mevlitte bebek şekeri vs yanında tesbihler dağıtıcam..duadan kim zarar görmüş ki..Rabbim açılan elleri boş çevi,rmez zamanı vardır elbet..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..hiçbir anne yada anne adayı evlat acısı yaşamasın..çok zorr..

yok canim hafife alirmiyim hic.kesin yapcm.esimede ayri yaptrcam.onun cevreside genis inancli insanlar.dua en etkili ilactir bnce.Allh razi olsn bitanem.sende uzulme artik dogru soyluyorsun stres yapma yavruna yazik.insallah o sagliklidir hayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin ins.Rabbim sana sabir versin.bzleride tez zamanda bebislerimize kavustursun.

Cnlarım eve eni geldiğimiz için haber veremedim.. Bu ayda nasip değilmiş, test sonucum negatif...
Demek ki henüz doğru zaman değilmiş.. Hamd olsun Rabbimden gelene! Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı nur yüzlü evlatlar nasip etsin hepimize inşş..
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM, İYİ GECELER

Öncelikle aramıza hoşgeldin paşammmm
Yaşadıkların gerçekten çok zor bitanem, Rabbim sabır versin..
Şu hayatta hepimizin sınavı farklı kuzum, demek ki Rabbim sizi de böyle sınıyo Biz kullarına düşen ise hamd olsun diyip ondan geleni kabullenmek... Korkma ve umudunu hiiç bir zaman yitirme bitanem.. Allahın izniyle bu kez meleğin 9 ay boyunca göbüşünden ayrılmayacak inşşş
Söylediklerine ve tavsiyelerine de katılıyorum,ben 15. ayımdayım ama hiç anneliği tadamadım...
Daha bugün öğrendim bu ay da meleğim benimle değilmiş demek ki daha zamanı var,bi burukluk oldu tabi eşimde de bende de.. Ama uzun sürmedi.. Çünkü ikimizde hayırlısını istioruz Rabbimden... Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş...
Dualarımda olacaksın bitanem

Pasamm Rabbim bebisini sana bagislasi insallah. yazacak cok sey var ama en iyisi susmak.. gecenin bu saatinde acaip agladim.. rabbim bdaha yasatmasin

yeterki bebişin sağlıklı doğsun canım sen gizli gizli takip et arada güzel haberlerini yaz bize yeterbu arada bende çok severim mustafa cecelinin o şarkısını ve diğer şarkılarını
artık sen benim kardeşimsin bunu unutma sende beni çeken birşey varelektirikmi voltajmı ne dersen de
canım ben kızımda ömürümde hamile oldugumu ögrendim 23 ocakta yerimden hiç kalkmadım dikişimi attılar yattıgım yerde yedim bir wc kalktım birde muayeneye camdam bile bakmadım yavruma birşey olur diye strese girmiyim dedim amma velakin ne mümkün eşimin sülalesi yetti aslında kaynanam 3 gebeligimded annemi arattırmadı ama bazı hareketlerini hazmademiyorum anlatsam burda roman olur eltime gelince zaten ona sinirimden çok konuşuyorum cehenneme girresen onun yüzünden giricem hamile kaldı eltim ne laflar beni çok kırdı heleki bir lafı akılımdan çıkmaz kaynatam emekli oldu dedim baba artık gelinlere bir bilerzik yaparsın diye güldüm eltim ozaman 6 aylık var yok kızına hamile kaldırıd okadar kişşinin yanında kızım sana ne oluyor bilerzigi hakeden biri varsa benim sana ne oluyor takarsa ban takar benim bebegim var senin bebeginmi var dedi oan halimi düşün artık
2 oglum onunlaydı bir ay büyüktüm ben alşlah işte secdeleree kapanmıştım allahım ne olur bana sakat diyorlar evlat nasip et bana allahım o secdenin dili olsada konuşsa allaha kalbin bir olucak ondan önce hamile kaldım amma velakin benimki 19 haftalıkken cennete gitti hastaneyü görseydin gelen gelene beni duyan serviste dogurdum doktor suyumu patlattı yatakta beni kaynanam temizledi hasta bakıcıyla bir kan vardı nasıl anlatıyım öyle böyle degil eşim yanımdaydı eşim elimi tutuyor bende dogum kasılmaları her kasıldıgında elini sıkıyorum allahım diyorum eşim aglıyor başımda canım çok acıyor diyorum eşim dayan birtanem az kaldı bak diyor allahım diyourm ne olur dayanmaya razıyım bu sancılara bir mucize göster bebegim dogmasın diyorum biliyormusun oglumun suyu boşaldı 1 saat saonra ultrosonda baktılar kalbi atıyor doktor bile şaştıoglumu son bir ıkınmayla dedim eşime canım geliyor eşimde bir telaş allahım deyip fıurladı doktor diye bagırıyor yatattıgım yerde 6 yatak var benim yattıgım yerde perde var eşim elimi tuttugunda dua ediyordu gözlerindeki yaşı görseydin çok fenaydı doktora koştu yanımda kaynanam var doktor geldi baktı tamam az kalmış doguru birrazdan diyor adam 5 adım atmadı bebegim dogdu diyorum kaynanam anne bu kıpırdıyormu banamı öle geliyor hiç unutmuyorum kaynanamın elinde bir peçete yavrum diyor can çekişiyor eşim yanımda bagırıyorum doktor ne olur küvez doktorlar başıma üşüşüyorlar 6 yakın allahım diyorlar şaşşılıcak birşey bu haftada bebek canlı çok nadir diyorlar eşime yalvarıyorum ne olur küvez bul eşimi dışarı çıkarıyorlar sen gelme diye doktorlar başımda bebegin korkdonu bende hafif dogruluyorum o benim umudum adını oglumun umud koymuştum ne olur küvez sonra bakıyorlarki olmuyor beni susuturamıyorlar fırlıyor biri sonra doktor gerek kalmadı diyorlar bende bir feryat umuddddddddddddddd yavrum oglummmmm eşim nasıl yapıyorsa doktorların arasından elimi tutyor canım enolur bak üüzlme gene olur anlıcagın eşimi yanımdan alamıyorlar çekiştire çekiştire götürdüler yanımdan sonra bebegin kordonu bende baglı dogum bölümüne götürüyorlar arabadayken gözümün bir tarafı eşimle annesini görüyor anne canım yanıyor nasılş aglıyorlar kaynanam orda bayılmış dünyanın kişisi vardı orda bütün sülale kürtaja gidince beni yatırdılar kürtaş masasına nasıl aglıyorum ne olur oglumun canını acıtmayın yavaş diyorum doktorlar tamam diyorlar bebegimi benle olan bagını kordonunu kesiyorlar alıyorlar minnacık bedenini koyuyorlar köşeye rabbiem şükür ediyorum azda olsa hissettim onu sonrası o bir tarafa ben yataga hiç unutmuytorum eşimin ailesi teyzeleri kızları aklına kim gelrise teyzesinin biri dediki istedigin brişey varsa getiriyim bende demişimki sen benim istedigimi veremezsinki teyze halen der halen içimden çıkmaz o lafın oglum cennet gitti hep hayalımdeydi onda anneligi attım öldügü gece tekme attı sanki anne affet dedi ben cennet abimin yanına gidiyorum çok zor allah kimsey yaşatmasın helede aynı aylarda kaybettim bu gittigim doktor çok pahalı nasıl altından kalkıcam paramda yok kenarda 10 milyar dolayı istemiş birinden ben kimin kapısına dgidiyimd ileneyim kkdan kaç arkadaşım var hesap açtırdılar bana allah razı olsun onların parasıyla gittim o doktora ama diyorumya muayene 320 hadi onu bir seferde buluruzda ya dikiş parası ne olur benim halim bakalım salı günü kalp atışını duymaya gidicem ozaman konuşucaz kaç tl istiyor rahim dikişine çok ister diye aklım çıkıyor artık hiç birşey bulamazsam diyorum bulucam olmadı evdeki eşyalrı gözden çıkardım yeterki bebegim dursunellerimden kayıp gitmesi çok koyuyor bana rabbim senin karnındakine ömür versin dilerim allahtan acısını işallah görme
allah razı olsun yaptır canım sen
12 sene bak 13 dönüyorum 3 melek yolladım cennet bana yapma artık bak bebekelrin ölüyor dediler ne yapayım ben riski aldım bir kere allah korusun buda giderse ben benden giderim
Pasamm Rabbim bebisini sana bagislasi insallah. yazacak cok sey var ama en iyisi susmak.. gecenin bu saatinde acaip agladim.. rabbim bdaha yasatmasin

inanın acitasyon yapmak için yazmadım buraya şükredin halinize diye benim yerimde allah kimseyi yapmasın mükafatım allahımın izniyle çok iyşi ama anne yüregim işte

Son düzenleme:

elektiriğim yüksek gelmiştir belkişaka bi yana sende çektin beni kendine allah razı olsun canım........

Son düzenleme:

inş gitmez canım inş bu kez bebeğin seninle kalır çok zor yaşadığın...dün birinden duydum doğum için hastaneye gitmiş yasak ilişkiden ben bu bebeği ya cami avlusuna koyarım yada hastanede bırakırım doğunca diyomuş....işte kimisi kıymetini bilmiyo.kimide böyle ne kadar gözyaşı döküyo......

elektiriğim yüksek gelmiştir belkişaka bi yana sende çektin beni kendine allah razı olsun canım........
elektirik parası çok gelirse senden bilirim

allah işte kimine veryor kimene vermiyor yasal ilişkiyse tıkasaydın oranı allahım anlamıyourm ya töbe töbe ya evcilik oynamaya oynuyorsun korun bari ben salakmıydım acaba 21 sene bekledim eşimitelli duvaklı çıkmak var evden öylesi gzüel öteki şekilde neden yaparlar anlamışd egilim allah esirgesin olan bebeg olucak onun psikolojisine anne baba kim ben minnacık bedenlere aglarken sen nasıl vericen acaba bu bebegi allahım dedigime önüme getirmesin kınamıyorum kimseyi ama çok kızyorum böyle insanlara yaw

hoşgeldin canım aramıza allahım bebeğini sağlıkla bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah...hikayeni okurken her satırında ağladım bu nasıl büyük bir imtihan ama korkma hadis var onlar seni cennetin kapısının önünde bekleyecekler annemi babamı almadan girmem diyecekler ve sizlerle birlikte girecekler ....rabbim bundan sonra yardım eder inşallah bebeğin için her gün 2 rekat namaz kıl vucudunun tam sağlıkla doğması için canım eğer kuran okumuyı biliyorsan bol kuran oku ben öyle yapıyorum yoksa allahı bol bol zikret ki bebeğini sana bağışlasın sağlıkla doğsun inşallah ayetel kürsiyi çok mutlaka bu süre bebeğini koruyacaktır ...

tekrar hoşgeldin aramıza canım ...

hoş buldum ben 5 vakit kılan bir bayanım allahım kabul etsin evladıma hamileyken ömürüme hergün 2 rekat şükür namazı kılıyordum bundada başladım kılmaya namazlarımın kazalarınada evvabil namazınada başladım tespihlerimide bırakmıyorum elimden kuran biliyordum unuttum amma velakin kuran aldım türçesiyle ondan allah kabul etsin hatima başlıcam tek umudum karnımdaki bugün kurana gittin 24 sene birinin bebegi olmuyordu oglu oldu tüp bebekle kadını görseniz allahım umuud bir giydirmiş mevlüt kıfateyiyle içim gitti dua ederken bebekleri olmayanlarada dua ettiler bende olmayanlara ve çok sevdigim kişilere dua ettim meleklerime allahım onlarada ver dedim tabi gerçek isimleriyleçok agladım hoca dediki kimsenin kucagını boş bırakma ebvladınnın kokusundan mahrum yapma dedi allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah çok zor
karnımda evladım var elimi karnıma götürdüm hayal ettim gözlerim doldu allahım bende mevlüt okuturmuyudm acaba diye hayal ettim benim diyebilicegim bir bebek hayalmi gerçekmiydi yaşadıklarım anne yüregim yanıyor ne yapayım evlatlarımı çok özleidöm bazen namazımı kıldıktan sonra dua ederken aklıma hep şu gelri seccademi kaldırıken yerden allahım cennet kuşlarıma iyi bak ne yapıyordsunuz şimdi acaba cennet kuşlarım der gözlerim dolarrben çok özledim 2 oglumu 1 kızımı kokuları burnumda tütüyor gelin geldigimde benden küçük bebeler evlendi bebeleri yok herşey allahtan amma velakin onların çocukalrı görünce içimi çekiyorum burnumun diregi sızlıyor

canım aramıza hoş geldin..Yazdıklarını okudum öğlen ama nediyeceğimi bilemedim..yazdığın her cümlende gözlerimden yaşlar aktı...
sana nasıl destek olurum ne söylesem acın hafifler..Ama takdiri ilahi..rabbim seni zor bi sınavla imtihan ediyor ve bu sınavı başarıyla geçiceksin inşallah.tek yapman gereken bizlere söylemek her nekadar kolay olsada isyanlara düşme kuzum..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..dün seni diğer topikte gördüm yazdıklarını az çok okudum ..inşallah bu sefer sağsalim kucağına alıcaksın meleğini..yaşadıkların çok zor rabbim sabır versin.ama unutmaki cennette bekleyen meleklerin var..onlar için bol bol dua et..eminimki onlarda küçük kardeşini koruyacaklardır..dualarım seninle ..burxda bizlerle istediğin her konuda konuşabilirsin.elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışırız inşallah...Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah..

türkçe kuran aldım derken canım mealinin mi hatmini yapacaksın yoksa arapça olan yeri türkçe olarak okumak uygun değil canım ...arapçadaki harfler türkçeye uymuyor peltek harfler var hırlatılması gerekenler onları düz okursan anlam değişir günaha girersin canım halega kelimesi ha kelimesi hırlatılıp okunursa allah yarattı olur düz hırlatılmadan okunursa tıraş etti olur nasıl anlam değişiyor ...rabbam hakkında hayırlısını versin canım sağ sayim kucağına alırsın inşallah

allah razı olsun canım sagol bundan sonra işşallah burdayım artık
canım ben türçe mealini okucam arapçasını degil eşime attırcak pc türkçasınıde bebegime dinleticek hergün bir cüz dinlesem yeter duaları tekrardan geçicem cevçen aldım kitabını onu okucam kuranı kerimin tefsilisi var mealleri onları okucak bakalım arapçasını biliyorum aslında ama unuttum eşime dedim tekrardan geçcez ögerticek elif cüzümü aldım birde kara kalem temem

hadi ya olur canım inşallah geçer ...bebeğinin belirtileri bunlar ....ben iyiyim şükür canım minik de iyidir heralde ...günlük okunan sureleri falan bitirmeye çalışıyorum işte ...sende oluyo mu hayalotum ya sabaha kadar hep yemek görüyorum rüyalarımda ama canım çekmiyor öyle

hadi hayırlısı bakalım çabuçak kuran geçersin inşallah çoçuğun salih olması için 4 aya kadar 70 bin tane subhanallahi ve bi hamdih çekebilirsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…