- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.321
ngasgım senin satın ayın kaçıydı kızçem:44:
allah razı olsun canım sagol bundan sonra işşallah burdayım artık
canım ben türçe mealini okucamarapçasını degil eşime attırcak pc türkçasınıde bebegime dinleticek hergün bir cüz dinlesem yeter duaları tekrardan geçicem cevçen aldım kitabını onu okucam kuranı kerimin tefsilisi var mealleri onları okucak bakalım arapçasını biliyorum aslında ama unuttum eşime dedim tekrardan geçcez ögerticek elif cüzümü aldım birde kara kalem temem
hadi ya olur canım inşallah geçer ...bebeğinin belirtileri bunlar ....ben iyiyim şükür canım minik de iyidir heralde ...günlük okunan sureleri falan bitirmeye çalışıyorum işte ...sende oluyo mu hayalotum ya sabaha kadar hep yemek görüyorum rüyalarımda ama canım çekmiyor öyle
geçer inşallah gözlerim şiş bi vaziyette dolanıyorum ortadaiyi olun canbonum Allah kabul etsin inşallah.bende okuyacaktım ama ağlamaktan bişey yapcak halim kalmadı bugün sabahtan bu saate kadar yataktan kalkmadım deprosyonamı giriyorum napıyorum ya ben yemek falan görmüyorum kızçem daha çok kötü kötü rüyalar görüyorum hep Rabbim hayırlara çıkarsın.ama olsun rüyada hamileyken yemek yermiş çoğu kişi.. afiyet bal şeker olsun yarasın inşallah
sekiz nisan canım
sagol canım ...yatarken nas felak oku ...ayetel kürsi oku ....
:44::44::44:kızçem benimkiside 10 nisandı ya hesaplıyınca doğum 15 17 ocak arası oluyodu..ee bu doktor 1 hafat geç döllenme dedi 23 24 ocak dedi doğum.nasıl oluyo bu hesaplama işi ya anlamadım vallasenle gebelik takvimimiz aynı ilerliyor şaşırdım oyüzden.:44:
valla bende anlmıyorum bu hesap işini 13 ocak demişlerdi banada benim hesabımla 6 ocağa denk geliyor ...bu aşağıdaki takvimde de 23 e denk geliyor
kızçem senin şuan 9 hafta 6 günlük hamile olman lazım.senin çizelgede bi yanlışlık olmuşltur..sen düzelt onu..normalde benimde 9 haftalık olmam lazım ama 8 haftalığım şuan
hadi hayırlısı bakalım çabuçak kuran geçersin inşallah çoçuğun salih olması için 4 aya kadar 70 bin tane subhanallahi ve bi hamdih çekebilirsen canım
ultrasyon makinesine göre 9 hafta 3 günlük canım...
ozaman sen doğum tarihini 16 ocak şeklinde yaman lazım çizelgene kızçem
bak kızçem takvime bu seferde 10 haftalık gösteriyor daha ben bu perşembe 10 hafta olacak...normal sata göre doğum 13 ocak öyle yazıncada çizelgeye takvime 11 haftalık gösteriyo :44::44:kafam karıştı benimde ya
:44::44::44:kızçem benimkiside 10 nisandı ya hesaplıyınca doğum 15 17 ocak arası oluyodu..ee bu doktor 1 hafat geç döllenme dedi 23 24 ocak dedi doğum.nasıl oluyo bu hesaplama işi ya anlamadım vallasenle gebelik takvimimiz aynı ilerliyor şaşırdım oyüzden.:44:
tatlım takvimde 10. hafta demesi 9+ günlerde olduğunu gösteriyor..
eğer geç döllenme falan yoksa sen yine de takvimini sata göre git derim..çünkü her usg de değişiyor o hafta gün hesapları..benimki de hep 1 haftaya yakın önde gidiyor ama doktorum dedi ki sen bakma ölçümle alakalı bişey o dedi..baştan popoya ölçüme göre veriyo makine hesabı..bu haftalarda 2mm şaşsa günün farklıçıkar..
geçer inşallah gözlerim şiş bi vaziyette dolanıyorum ortadaiyi olun canbonum Allah kabul etsin inşallah.bende okuyacaktım ama ağlamaktan bişey yapcak halim kalmadı bugün sabahtan bu saate kadar yataktan kalkmadım deprosyonamı giriyorum napıyorum ya ben yemek falan görmüyorum kızçem daha çok kötü kötü rüyalar görüyorum hep Rabbim hayırlara çıkarsın.ama olsun rüyada hamileyken yemek yermiş çoğu kişi.. afiyet bal şeker olsun yarasın inşallah
canım nasıl geçsin anlatıyım hoş günlük bölümüne hergün rapor veriyorumpaşam gel sende konuş anlat bakalım .nasıl geçiyor günün
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ yalemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur
3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.
evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.
5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir
''ALLAHümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan''
''Yarabbi!bize Receb ve Şaban ayını mübarek kıl,Ramazan ayına eriştir''
iyiyim cnmcım..çok şükür hastalığım da geçti..bebişim büyüyor artık karnım çıkmaya başladı sonunda..bugün 4. ayı bitirdik hayırlısıyla..cuma günü tatile çıkıyoruz eşimle 1 hafta kafa dinleyeceğiz..sonra yine çalışmaya devamhmm anladım canım çok sağol hayırlısı ya sen nasılsın miniğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?