Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dinlen canım keyfine bak güzelce tatilini yap ...3. ay bittikten sonra mı başlıyor karın çıkmaya ben sürekli süt ü suyu bol içiyorum hemen göbeğim çıkıyor eşim dalga geçiyor bebek o diyorum daha fasulye kadar o nasıl bu göbek bebek oluyo diyor ...valla elimden geldiği kadar dikkat ediyorum fazla iş yapmıyorum günlük 1 lt daha daha fazla su içmeye çalışıyorum ..süt falan derken çok kilo alırım diyide korkuyorum zetan minyon tipliyim fazla kilo almam inşallah...evet uyku hali fazla oluyor gece erken yatıyorum sabah kalkmak bilmiyorum öğle arasıda yatıyorum ....cinsiyeti belli oldu mu senin miniğin

Son düzenleme:
merhabaa, 3. denememizdeyiz ve sonucu öğrenmemize 5-6 gün kaldı, bu ay da tutmadı gibi geliyor ama her gün Allah ' a yalvarıyorum, inşallah bu ay tutar diye

vallacnm benim bu haftaya kadar karnım çıkmamıştı..zaten hamileliğimden beri 2 kilo verdim..yavaş yavaş alırım artık..o yüzden benim 4. aydan sonra çıkmaya başladı..ayy çıksın artık ebnde kendimi hamile hissedeyimmm
yok cnm bizimki hala göstermedi..erkeğe benziyor ama bakalım ne çıkacak..temmüzda belli olucak artık..ne gelirse razıyızzzz

canimm Allah razi olsun bunlarin hepsini de not aldm.baya birikti gunluk dualarim ama olsun.durmak yok yola devam dua her kapinin anahtaridir.nrdeyse kmseyle konusamaz oldum anca yetistiriyorum dilimde hep dua.Allahim kabul buyursun yuzumuze baksn ins..

canim ins obur aya hamis olursun uzulme bitanem ksmet iste.bu arada basiniz sagolsun daha cok gencmis Allah rahmet eylesin cok uzuldm gercekten ilk okudugumda yazcaktimda araya laflar girdi unutmusum..

canım benim Rabbim yardımcın olsun.. pazartesi sabahı uyandırdın beni..... çok zor mutlaka bunu en iyi sen bilirsin..anlamak mümkün değil belki de ..İnşallah kucağına alırsın bebeğini...

canım benim Rabbim yardımcın olsun.. pazartesi sabahı uyandırdın beni..... çok zor mutlaka bunu en iyi sen bilirsin..anlamak mümkün değil belki de ..İnşallah kucağına alırsın bebeğini...

çok zor amma velakim rabbim sabrunu veriyor inan rabbimden başka kimsey sırtımı dayanam allahım karnıdakine acısında benden almasın gene sözlerin bitigi yer

tamam kızçem şimdi olmuş takviminscorcipimin dediği gibi 10.haftanın içinde oluyosun
kuzum sen geç döllenmeyi baz al yine de..doğumu 24 ocaka göre ayarlarsan takvimi rahat takipedersin..
teyzoşum da büyüyormuş maşallah onaaaaaaaaaa
öyle yapıyorum scorcipimtek sorun denilen tarihte ilişki yaşadımmı hatırlamıyorumeşimde diyorki gökten indi bu çocukbüyüyo teyzesi çok şükür ağırdan geliyoruzbenim teyzoşum nasıl iyimi scorcipim

canbonum zor ama biyerde geçmişi silip atmalısın.ypoksa çok yıprınırsın.bak karnında bi can daha taşıyorsun artık.oda üzülür kuzum..çok ağır şeyler yaşamışın.ama hepsi düzene gircek inşallah..sen dualarını et rabbim yüzüne baksın yüzünü güldürsün inşallah.bu sefer sağsalim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin Herşey Allahtan.sende biliyorsun beterin beteri var.hani seninkiler zaten zor ama inan sende zorlarıda vardır.yinede şükür her halimize sonu ne olursa olsun üzülmek yok bundan sonra önce meleğini düşüneceksin.kanatlanan meleklerin inan çok iyilerdir cennetteler bundan daha güzeli varmı kızçem.Rabbim yardımcın olsun inşallahçbugünlerde gelip geçicek
merhabaa, 3. denememizdeyiz ve sonucu öğrenmemize 5-6 gün kaldı, bu ay da tutmadı gibi geliyor ama her gün Allah ' a yalvarıyorum, inşallah bu ay tutar diye
canım olmassada üzülme sakın.demekki zamanı var daha.sıkma o canını..inşallah bu ay seninledir

hemşirem Allah kabul etsin kızçem dualarını

merhaba canlarım geldım ama maalesef yıne hemen kacıcam gezmelerımız bıtmıyo
ne var ne yok gecmıse bakamadım hıc vaktım yok bılıyosunuz ablamlarla annemlerdeyız coluk cocuk masallahı var ablamın bıcırlarım benım.
buarada ben cok hastalandım atesım 39lara cıktı ama sukur ıyım sımdı
sizler napıyosunuz eslerınıze bablar gunu hedıyesı verenınız oldumu yanı surprız bı haber falan Rabbim en kısa zamanda nasıp etsin ınsallah.kızkardesımın kayınvalıdesı belıme bıseler yaptı cektı uzattı yakı yapıstırdı oldum 2 gundur yandım
bı kadına yapmıs 8 senenın uzerıne hamıle kalmıs sızler duydunuzmu bu bel cekme yontemını?

yazamadım dün canbonlarım kusuruma bakmayın:26:
gulchanım kızçem etmemmi dualarım hep sizlerle.inşallah sende tekrar yaşıyacaksın ve kucağına alıcaksın meleğini kuzum
ruh ikizim meddim sıkma canını.demekki hayırlısı böyleymiş.ben inanıyorum az kaldı rabbim nasip edicek inşallah zamanı geldiğinde

sernesim hoşgeldinnn kızçem çok geçmiş olsun noldu sana birden öylenoldu senin ameliyat işi kızçem ikna edebildinmi enişteyi
eğlen bol bol gez kızçem.ben eşime dedim babalar günün kutlu olsun diye ben babamıyım diyo banaterbiyesiz nolcek seneyede kutlamıcam iştekızçem bel çekmeyi duydumda ben öyle şeylere karşıyım aslında.bi tehlikesi olur Allah korusun.ama yakı işini bende yapıcaktım eczaneden alıp bi türlü kısmet olmadıinşallah rabbım vesile eder nediyim.bu ay gelir meleğin kızçem

artık takmıyorum canım ama bazen üzlmüyorda degilim yarın evladımın kalp atışlarını grösen daha birşey istemem

canım beli bilmemde kasık çekiyorlarmış haberin olsun

saol canım burası baya bı serın battanıyelerle yatıyoruz bende alısık degılım ya usuttum heralde
amelıyat ıstanbula kaldı ıyıkıde olmamısım zaten hastalıktan basımı kaldıramadım apsemde ıyılesmeye baslamıs amelıyatı duyunca bakalım belkıde ıyılesırse gerek kalmaz 24une randevu aldım ıyılesmezse gıdıcem
bende esıme küsmüstüm aramıcaktım ama dayanamadım yıne aradım kutladım oada dıyokı ben babamıyım müstakbel baba adayısın dedım:13::13:
seninkide ayıp etmis ama

bel cekme ıslemıde oyle korkulacak tehlıkelı bıse degıl masaj yapıyo yaaa nasip dedim yattım önüne
inşallah balım inşallah gelsin artık bu bebişler.

varya nasıl hıssedıyorum biliyomusun sanki bebişim varmış uzaktaymısta oyle ozluyorum

aman canım dikkat et kendineohh çok şükür geçiyo demekki hayırlısı belkide hiç gerek kalmıyacak ameliyata falanhadi bakalım nolcak bakalım sonu madem ya nasip dedin nasibinin içinde meleğin olsun inşallah
benimki hödük hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…