- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.361
aman canım dikkat et kendineohh çok şükür geçiyo demekki hayırlısı belkide hiç gerek kalmıyacak ameliyata falan hadi bakalım nolcak bakalım sonu madem ya nasip dedin nasibinin içinde meleğin olsun inşallah
benimki hödük hödük
esilam ve paşam hoşgeldiniz
esilam aşılama işi tamammı
esilam ve paşam hoşgeldiniz
esilam aşılama işi tamammı
görcen inşallah annesi hiç merak etme sen
vallahi canım onu herkez çekemiyormuş aç karnına diye biliyorum kasıgını çekip sallıyolarmıuş 2 kişide bacakalrını kimin rahimi zor oluyormuş genede araştır seno nasıl oluyomus canım sen bılıyomusun
kızçelerim eltim geldi çıkıyorum şimdilik görüşürük yine
Pasammmm senin hikayeni okudummm gozyaslarimi tutamadim allah sabir versin tatlim ins artik iyi haberlerle gelirdin mutlulugunla mutlu oluruz aramiza hosgeldin:
nber kizlar ne var ne yok.ben bugun bir acaipim ya sabahtan beri midem bulaniyor hic bisi yiyemiyorum.hayirdir ins Allhm nolur guzel seyler olsn artk.ama zannetmiyorumadetime daha bir hafta var nye byle oldm ki acep.eee sizler naparsiniz bakemm iyimisiniz
gulbisimmm kuzummm hayırlısı olsunn datlıımmmm...
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
kızçem nerelerdesin yaa karsilasamiyoruz bi turlu..ozledim seni :26::26: nevar ne yok..
hayırlısı olsun esilam.napım kuzum bıraktığın gibiyimHoşbulduk cnm.daha yapılmadı.şuanda iğne oluyorum.inş. cuma yada cumartesi olcak aşılama.sen napıyosun?
iyiyiz habibtem çok şükür sen nasılsın teyzoşum nasıl uykucuar siziNasilsinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr yazilarinixi okuyorum ama cevap verecek dermanim yoktu hemen uyuyorummmmmm siz nasilsiniz herkes iyimiiiii
sağol kızçem bir elti rüzgarı vurdu geçtiHayalotummmmmmmm kolay gelsinnnnnnn.benimkide gelecekti kardesim yanimda duye cikmadi
hemşirem nasıslısınn kızçem.hayırdır inşallah bebişte olabılır kırmızılarda biraz daha sabredip bekleyelim kızçemnber kizlar ne var ne yok.ben bugun bir acaipim ya sabahtan beri midem bulaniyor hic bisi yiyemiyorum.hayirdir ins Allhm nolur guzel seyler olsn artk.ama zannetmiyorumadetime daha bir hafta var nye byle oldm ki acep.eee sizler naparsiniz bakemm iyimisiniz
balım senin niye canın sıkkın süle bakem canbonumkızçelerimmm herkeslerr iyi miiii..... ben arada girip okuyup beğenip çıkıyyorummm... pek keyfim yok.... dikkat edin kendinizeeee..
çok şükür tespihim bitti ilkindi okunuyor namazı kılıyım gelicem yanınızaburası hep böle durgunmu olur acep
tamam kızçem şimdi olmuş takviminscorcipimin dediği gibi 10.haftanın içinde oluyosun
öyle yapıyorum scorcipimtek sorun denilen tarihte ilişki yaşadımmı hatırlamıyorum eşimde diyorki gökten indi bu çocuk büyüyo teyzesi çok şükür ağırdan geliyoruz benim teyzoşum nasıl iyimi scorcipim
canım bende 2 aydır istiyorum ama hayırlısı artık... herseyde vardır bi hayır. ama beni 23 de adet olmam gerek bakalım.hiç olmadığı kadar göğüslerim asırı şişti hassaslaştı basıma ilk defa böyle bişey geldi adetime 12 gün varken baslamıstı. test yapmıcam bakalım gecerse inşaalllaahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?