Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol hayalotum sende kendıne dıkkat et
seninki tam dayaklık

Allaha emanet olun ben cıkıyorum artık gorusmek uzre

Nasilsinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr yazilarinixi okuyorum ama cevap verecek dermanim yoktu hemen uyuyorummmmmm siz nasilsiniz herkes iyimiiiii

esilam ve paşam hoşgeldiniz
esilam aşılama işi tamammı
hoş bulduk
görcen inşallah annesi hiç merak etme sen
işşallah canım burda bebegimi alıyım bütün kkyı aglatmazsam ben neyim dogum hikayemle
o nasıl oluyomus canım sen bılıyomusun
vallahi canım onu herkez çekemiyormuş aç karnına diye biliyorum kasıgını çekip sallıyolarmıuş 2 kişide bacakalrını kimin rahimi zor oluyormuş genede araştır sen
kızçelerim eltim geldi çıkıyorum şimdilik görüşürük yine

biri eltimi dedielti demeyin bana tüylerim kalkıyor

Pasammmm senin hikayeni okudummm gozyaslarimi tutamadim allah sabir versin tatlim ins artik iyi haberlerle gelirdin mutlulugunla mutlu oluruz aramiza hosgeldin:

Hayalotummmmmmmm kolay gelsinnnnnnn. benimkide gelecekti kardesim yanimda duye cikmadi

Pasammmm senin hikayeni okudummm gozyaslarimi tutamadim allah sabir versin tatlim ins artik iyi haberlerle gelirdin mutlulugunla mutlu oluruz aramiza hosgeldin:

işşallah gzüel sona bende ulaşıırm burayı melek önerdi iyikide önermiş işşallah ara ara yazışırız

nber kizlar ne var ne yok.ben bugun bir acaipim ya sabahtan beri midem bulaniyor hic bisi yiyemiyorum.hayirdir ins Allhm nolur guzel seyler olsn artk.ama zannetmiyorum adetime daha bir hafta var nye byle oldm ki acep.eee sizler naparsiniz bakemm iyimisiniz

gulbisimmm kuzummm hayırlısı olsunn datlıımmmm...

kızçelerimmm herkeslerr iyi miiii..... ben arada girip okuyup beğenip çıkıyyorummm... pek keyfim yok.... dikkat edin kendinizeeee..

çok şükür tespihim bitti ilkindi okunuyor namazı kılıyım gelicem yanınızaburası hep böle durgunmu olur acep

Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

canım bende 2 aydır istiyorum ama hayırlısı artık... herseyde vardır bi hayır. ama beni 23 de adet olmam gerek bakalım.hiç olmadığı kadar göğüslerim asırı şişti hassaslaştı basıma ilk defa böyle bişey geldi adetime 12 gün varken baslamıstı. test yapmıcam bakalım gecerse inşaalllaahhhhhhhh

kızçem nerelerdesin yaa karsilasamiyoruz bi turlu..ozledim seni :26::26: nevar ne yok..

datlıımmmm ..kuuşummmm.....

ben de seni özledim kızzçemmm... bugünlerde canım sıkkın birazz. tatile ihtiyacım var...çoook bunaldımm.. yorgunummm... şu ölü toprağını atayım gelcemm..

Nasilsinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr yazilarinixi okuyorum ama cevap verecek dermanim yoktu hemen uyuyorummmmmm siz nasilsiniz herkes iyimiiiii
iyiyiz habibtem çok şükür sen nasılsın teyzoşum nasıl uykucuar sizibide diyene bak
Hayalotummmmmmmm kolay gelsinnnnnnn. benimkide gelecekti kardesim yanimda duye cikmadi
sağol kızçem bir elti rüzgarı vurdu geçtiaman ıyıkıde gelmemiş

hemşirem nasıslısınn kızçem.hayırdır inşallah bebişte olabılır kırmızılarda biraz daha sabredip bekleyelim kızçem
kızçelerimmm herkeslerr iyi miiii..... ben arada girip okuyup beğenip çıkıyyorummm... pek keyfim yok.... dikkat edin kendinizeeee..
balım senin niye canın sıkkın süle bakem canbonum
çok şükür tespihim bitti ilkindi okunuyor namazı kılıyım gelicem yanınızaburası hep böle durgunmu olur acep

Allah kabul etsin paşam aslında dolu da ev taşıyanlar çok bide tatill hazırlıkları bu aralar boş bu şekil

kuzum o gün değil de bigün öncesi yada sonrası da olabilir..spoşlar yaşıyo ya içerde omanada
tabe sen umutlarını tüpe bağladıydın gün tutmamışındır..ben mesela biliyom 3 martta oldu bizimki garantiiii
iyiyiz kuzum..karnım çıktı artık gizleyemiyorum..bugün tam 4. ayımızbitti çokşükür..

canımmmm öncelikle aramıza hoşgeldiiiinn umarım bebişin seninledir bitanem
günün geçinceye kadar da test yapma kuzum, adet günün geçmeden testler yanıltabiliyor..
iyi haberlerini alırız inş bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…