- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.381
herkese merhabaaaaaaaa
canlarımm bende herşey bildiğiniz gibi.. adet olmayı bekliyorum acayip kasılmalar oluyo ama gelmiyo kırmızılar :26:
hayırlısı...
hepinizi ve melekleri olanların meleklerini öpüyorum
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Medcezirimmmm karnemi versene oyretmenimmmmmm
Kln nasilsin tatlimmmmmm nasil gidiyor hamilelik
İyiyimmmmmm canimmmmmm. Srn nasilsin kizim iyiii tekmeleri sert bir vuruyor uykumdan uyandiriyorrrrr masallah
ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidio hamilelik..bayağı yakınlaştı senin şafak haaaa
karar verdinmi doğum şekline
Normal dusunuyorummmmmm ins oyle olur evet szaldi gunler ons hayirlisiyla dogururuz allah isteyen herkese nasip eder ins
bayılıorum evlat şiddetine.benimki yeni yeni atmaya başladı..
benim kuzu azcık tembel çıktı teyzesi
hemşirem nasıslısınn kızçem.hayırdır inşallah bebişte olabılır kırmızılarda biraz daha sabredip bekleyelim kızçem
balım senin niye canın sıkkın süle bakem canbonum
Allah kabul etsin paşam aslında dolu da ev taşıyanlar çok bide tatill hazırlıkları bu aralar boş bu şekil
bayılıorum evlat şiddetine.benimki yeni yeni atmaya başladı..
benim kuzu azcık tembel çıktı teyzesi
evlat şiddetiçoook beğendim bunu
inşallah bu şiddetten hepinize nasip olsun kızlarr.....görün bakalım inşallah..inşşşşşşşşşş bidaaa adet olmazsınız emiiiiiiiiii
işte bukadar sene günleri tuttum tuttum son ay ise ilişkiye bile girmedikkuzum o gün değil de bigün öncesi yada sonrası da olabilir..spoşlar yaşıyo ya içerde omanada
tabe sen umutlarını tüpe bağladıydın gün tutmamışındır..ben mesela biliyom 3 martta oldu bizimki garantiiii
iyiyiz kuzum..karnım çıktı artık gizleyemiyorum..bugün tam 4. ayımızbitti çokşükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?