Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkese merhabaaaaaaaa
canlarımm bende herşey bildiğiniz gibi.. adet olmayı bekliyorum acayip kasılmalar oluyo ama gelmiyo kırmızılar :26:
hayırlısı...
hepinizi ve melekleri olanların meleklerini öpüyorum
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN

Canimmmmmm mm mm mm. Habibtelerimmmmmmm nasilsinizzz gepinizi cok seviyorummmmmmmmmmm

inşallah meleğin senledir medcezirimm,

Medcezirimmmm karnemi versene oyretmenimmmmmm

naber alpin nasılsın cunyır alpin nasıl

İyiyimmmmmm canimmmmmm. Srn nasilsin kizim iyiii tekmeleri sert bir vuruyor uykumdan uyandiriyorrrrr masallah

ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidio hamilelik..bayağı yakınlaştı senin şafak haaaa
karar verdinmi doğum şekline

Normal dusunuyorummmmmm ins oyle olur evet szaldi gunler ons hayirlisiyla dogururuz allah isteyen herkese nasip eder ins

Burdaki eski sohbetleri ozledimmmmmm yaaa yetisemezdik konusmalara herkesin ayri bir sevgisi var icimde allah herkese gonlune gore versinnnnnnnnn :26::26::26::26:

Standart alıntıdır kızlar biizm topikte bir bayan gelmişti ekliyim buruya dedim işşallah işinize yarar

kizlar biz 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk ben o arada hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :)

havlicanli karisim:

1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali

bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.
topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)

çok yoruldum kuzum yaaa ..çalışş çalışş nereye kadar .. tahammülüm kalmadı hiçbişeye ve hiç kimseye. . tatile ihtiyacım var... küççük kuru fasülyem nasıl.... üzmüyo di mi seni annesii

kızçelerimmmm günaydınnnnnnn.....

akşam ovu testte çift çizgiyi gördümmmmm ....

işte bukadar sene günleri tuttum tuttum son ay ise ilişkiye bile girmedikhiç bi tarih bizim hesaba uymuyor valla:26:bilemedim hangi ara çıktı geldi bu çocukoyy ben senin göbişini yerimbenim normaldede göbek vardı zaten ama hafif hafif sertleşiyor şimdi daha içinde bebek yokben şu memikleri sığdırsam biyere bayram edicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…