- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.401
oyy kuzum nassılsın olursun inşallah.ruh ikizim tatile nezaman cıkıyosunuzherkese merhabaaaaaaaa
canlarımm bende herşey bildiğiniz gibi.. adet olmayı bekliyorum acayip kasılmalar oluyo ama gelmiyo kırmızılar :26:
hayırlısı...
hepinizi ve melekleri olanların meleklerini öpüyorum
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
inan bende çok özledim.sayfaları geldiğimde okuyamam çok olur diye yemek bile yapmazdım şu evdeBurdaki eski sohbetleri ozledimmmmmm yaaa yetisemezdik konusmalara herkesin ayri bir sevgisi var icimde allah herkese gonlune gore versinnnnnnnnn :26::26::26::26:
oyy balım az kaldı tatiline inşallah.bizimki daha ağustosda çok var tatile ama 15 gün yokum sonraçok yoruldum kuzum yaaa..çalışş çalışş nereye kadar .. tahammülüm kalmadı hiçbişeye ve hiç kimseye. . tatile ihtiyacım var... küççük kuru fasülyem nasıl.... üzmüyo di mi seni annesii
kızçelerimmmm günaydınnnnnnn.....
akşam ovu testte çift çizgiyi gördümmmmm ....
canim benim yaa..haklisin valla.sıkılma kuzum ins guzel bi tatil yap da kendine gel kiyamam sanadatlıımmmm ..kuuşummmm.....
ben de seni özledim kızzçemmm... bugünlerde canım sıkkın birazz. tatile ihtiyacım var...çoook bunaldımm.. yorgunummm... şu ölü toprağını atayım gelcemm..
canim benim hakkinda hayirlisi olsun.bende bi persembe gunu olmustum.aksamina yattigin yerde bol bol dua et.bizde sana ederiz Allahn izniyle.Rabbim emeklerimizi bosa goturmesinkızlar merhaba.perşembe günü aşılamam olcak nolur dua edin bana.hayırlısı artık :26::26:
hemşirem nasıslısınn kızçem.hayırdır inşallah bebişte olabılır kırmızılarda biraz daha sabredip bekleyelim kızçem
ah hayalotum ah bebis deilmis malesef regl oldm.ya o srada ishal de oldum afedersin bulantilar ondanmis.baya rahatsizlandim ama suan iyiym o konuda..bu adet beni mahvediyor ya cok sancm var.
kızlarr.nabersiniz nerelerdesiniz.ben yogun calisiyorum arada sizleri yokluyorum..bide ben bugun adet oldum yaa daha 6 gunum vardi neden erken olduki.ben hic beklemezken erkenden geliverdiher ay yeni bir umut ve sonu gene gene gene HUSRANN. ne diyelim hayirlisi..
hayırlısı olsun kuzum dualarım senınle ınsalalh bebişine kavuşacaksınkızlar merhaba.perşembe günü aşılamam olcak nolur dua edin bana.hayırlısı artık :26::26:
kızlarr.nabersiniz nerelerdesiniz.ben yogun calisiyorum arada sizleri yokluyorum..bide ben bugun adet oldum yaa daha 6 gunum vardi neden erken olduki.ben hic beklemezken erkenden geliverdiher ay yeni bir umut ve sonu gene gene gene HUSRANN. ne diyelim hayirlisi..
hemşirem nasıslısınn kızçem.hayırdır inşallah bebişte olabılır kırmızılarda biraz daha sabredip bekleyelim kızçem
ah hayalotum ah bebis deilmis malesef regl oldm.ya o srada ishal de oldum afedersin bulantilar ondanmis.baya rahatsizlandim ama suan iyiym o konuda..bu adet beni mahvediyor ya cok sancm var.
bitanem canım hayırlısı olsun geçmiş olsun inşallah bu ay kavuşursun rabbımın ıznıyle
erken geldıyse bebek yer arıyo derler büyükler belkı batıl inanç ama olsun..belki gerçektir ve yer arıyordur annesi..
bende hamile kaldığım ay ishalde olmuştumbide ankaradaydım adetimde 1 gün sürmüştü darısı başına inşallah kızçem
Allh razi olsn canm iyi yapmissn valla.Allh umresini kabul etsin.hayirlisi hepimiz icn GORELİM MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GUZEL EYLER..hayirlisi canim benimde 1 hafta erken geldi bu ay napalim onumuze bakcaz umutsuzluk yok bgn kuzenim umreye gitcekti diye yanina ugradim dua istedim hepimize :) duadan baska secenegimiz var mi
iyidir hayalotum.gordugun gibi iste moraller bozuk biraz.teyzos nasilcanbonlarım misafirim vardı gelemedimçok yoruldum yemeğe aldım eşimin yengesini sağolsun yardım etti ama yinede yoruldum valla
sizler napıyosunuz hemşirem sernesin nasılsınız kızçelerim
iyidir hayalotum.gordugun gibi iste moraller bozuk biraz.teyzos nasil
ne guzel konustun oyle hayalotum annesi filanins dedigin gbi olur kscem sanada 41 kere masallah Allahim esirgesin sizi.ablmda oyle dyor yer ariyor dye.kocisim bi duzelsin olck ins o arayadursun bakalm
bitanem canım hayırlısı olsun geçmiş olsun inşallah bu ay kavuşursun rabbımın ıznıyle
erken geldıyse bebek yer arıyo derler büyükler belkı batıl inanç ama olsun..belki gerçektir ve yer arıyordur annesi..
bende hamile kaldığım ay ishalde olmuştumbide ankaradaydım adetimde 1 gün sürmüştü darısı başına inşallah kızçem
kıscem ben boyle tepe taklak yazmayi nasil becerebildim acaba ya Allah Allah :26::26::26:
hemşirem ben çıkıyorum şimdi eşim yatalım diyo sabah onun işi var
nolur canını sıkma kızçem.inan adet olmak ta çok güzel bişey bişey.yumurtalıklarınn,hormonların çalıştığını gösteriyor.eşinde düzene gircek inşalah.rabbim yardımcınız olsun
ama bak ya hem eşinde hem sende sorun olsaydı oyuzden bugünümüzede çok şükür kızçem.şimdi ilk gün böyle üzüntü olması çok normal ama kendini rahatlat herşey düzene gircek yoluna gircek inşallah.o bebekler bu göbişlere gelecek günün birinde
sizi seviyorum tatlı rüyalar kızçelerimmm
bu arada nurlum kayıpsın yine teyzoşlarımın elinde kaldın dime
iyi geceelr rabbim gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?