Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyy kuzum nassılsın olursun inşallah.ruh ikizim tatile nezaman cıkıyosunuz

Burdaki eski sohbetleri ozledimmmmmm yaaa yetisemezdik konusmalara herkesin ayri bir sevgisi var icimde allah herkese gonlune gore versinnnnnnnnn :26::26::26::26:
inan bende çok özledim.sayfaları geldiğimde okuyamam çok olur diye yemek bile yapmazdım şu evdene günlerdi dime habibtem bende çok özlemişim ogünleri
oyy balım az kaldı tatiline inşallah.bizimki daha ağustosda çok var tatile ama 15 gün yokum sonratatildebu şekil dönersin inşallah
kızçelerimmmm günaydınnnnnnn.....

akşam ovu testte çift çizgiyi gördümmmmm ....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlarr.nabersiniz nerelerdesiniz.ben yogun calisiyorum arada sizleri yokluyorum..bide ben bugun adet oldum yaa daha 6 gunum vardi neden erken olduki.ben hic beklemezken erkenden geliverdi her ay yeni bir umut ve sonu gene gene gene HUSRANN. ne diyelim hayirlisi..

datlıımmmm ..kuuşummmm.....

ben de seni özledim kızzçemmm... bugünlerde canım sıkkın birazz. tatile ihtiyacım var...çoook bunaldımm.. yorgunummm... şu ölü toprağını atayım gelcemm..
canim benim yaa..haklisin valla.sıkılma kuzum ins guzel bi tatil yap da kendine gel kiyamam sana

hayirlisi canim benimde 1 hafta erken geldi bu ay napalim onumuze bakcaz umutsuzluk yok bgn kuzenim umreye gitcekti diye yanina ugradim dua istedim hepimize :) duadan baska secenegimiz var mi

canbonlarım misafirim vardı gelemedimçok yoruldum yemeğe aldım eşimin yengesinisağolsun yardım etti ama yinede yoruldum valla
sizler napıyosunuz hemşirem sernesin nasılsınız kızçelerim

hayirlisi canim benimde 1 hafta erken geldi bu ay napalim onumuze bakcaz umutsuzluk yok bgn kuzenim umreye gitcekti diye yanina ugradim dua istedim hepimize :) duadan baska secenegimiz var mi
Allh razi olsn canm iyi yapmissn valla.Allh umresini kabul etsin.hayirlisi hepimiz icn GORELİM MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GUZEL EYLER..

hemşirem ben çıkıyorum şimdi eşim yatalım diyo sabah onun işi var
nolur canını sıkma kızçem.inan adet olmak ta çok güzel bişey bişey.yumurtalıklarınn,hormonların çalıştığını gösteriyor.eşinde düzene gircek inşalah.rabbim yardımcınız olsun
ama bak ya hem eşinde hem sende sorun olsaydı oyuzden bugünümüzede çok şükür kızçem.şimdi ilk gün böyle üzüntü olması çok normal ama kendini rahatlat herşey düzene gircek yoluna gircek inşallah.o bebekler bu göbişlere gelecek günün birinde
sizi seviyorum tatlı rüyalar kızçelerimmm

bu arada nurlum kayıpsın yine teyzoşlarımın elinde kaldın dime
iyi geceelr rabbim gönlünüze göre versin inşallah

tmm canm benim Allah rahatlik versin iyi gecelrr.guzel dualarn icn cok saol dogru syluyorsun.Allh razi olsn icime su serpiyosun.bnde seni seviyorum.teyzosuma iyi bak optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…