- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.141
Ya ben 12gundur adet olmuyorum. ne yapcm ben yaa
valla gumusten kacamazsin..ben nereye ne yazarsam haberi oluyo.heryerde kulagi ve gözü var
hemde profilden takip ediyo uyanik anam bu kiz
kaçakhayalim bende seni orda buluyodum
gitseydin ya canım bi doktora:44:
Ya bktim ilac icmekten doktordan.. hem yarin anneme gidicem kalicam vaktim olmaz
selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim
Mrb canımmmmm, bu konuda pek bilgim yok ama İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÜSTÜNE GÖRMEDİR YAAAA
bu ayda olmadi yine adet oldum basladi kanli gunlerim artik icimi kan aglatti rabbim bizede nasip etsin evlat kokusu dokusu duygusu annelik nedir bende bilmek istiyorum canima can omrume omur olsun evime nesem olsun olsun olsun olsun artik
10 gün geçmiş üstünden neden bir test yapmadınız ki inşallah hamilesindir.öyle kist mist kafana takma banada kistin var dediler ama 5 aylık hamileyim :))
canım cevap vermen bile yetti inan 1 saatten b eri yazıyorum kimse cevap vermedi inş üstüne görmedir dediğin gibi
İnş inş canım yaaa, hiç test yapmadın mı pekii:44:
valla bilmem ne kistiydi özel hastaneye gitmiştim kistin var demişlerdi sonra burda cok büyük bir hastane yaptılar prof.gittim kim dedi sana kist diye dedi.6 ay sonra hamile kalmazsan gel dedi.ben 6 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden.öyle tek doktorla kalma her hapıda içme .belli olmaz bu işlere.bi kaç doktor değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?