Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sizler varya beni ayakta uyutursunuz

bende kimse nerde ne yazdigimi bilemez diye rahat rahat geziyodum topiklerde alalalal

sümeyyeemm, yasakhayalim, hayalotum, 8scorpionsum, looriim, aybishim nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa

bu ayda olmadi yine adet oldum basladi kanli gunlerim artik icimi kan aglatti rabbim bizede nasip etsin evlat kokusu dokusu duygusu annelik nedir bende bilmek istiyorum canima can omrume omur olsun evime nesem olsun olsun olsun olsun artik

selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim

Mrb canımmmmm, bu konuda pek bilgim yok ama İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÜSTÜNE GÖRMEDİR YAAAA

10 gün geçmiş üstünden neden bir test yapmadınız ki inşallah hamilesindir.öyle kist mist kafana takma banada kistin var dediler ama 5 aylık hamileyim :))

bu ayda olmadi yine adet oldum basladi kanli gunlerim artik icimi kan aglatti rabbim bizede nasip etsin evlat kokusu dokusu duygusu annelik nedir bende bilmek istiyorum canima can omrume omur olsun evime nesem olsun olsun olsun olsun artik

Bitanemmmmm, inş yazdığın o güzel duyguları bi an önce yaşatır Rabbim sanaa... Bak burda yalnız değilsin, hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.. Ama lütfen umudunu yitirme, bu ay olmazas sonaki ay.. Onda da olmazsa diğerinde... RABBİM VAKTİ ZAMANI GELİNCE GÖNDERECEK MELEĞİNİ SANA...

valla bilmem ne kistiydi özel hastaneye gitmiştim kistin var demişlerdi sonra burda cok büyük bir hastane yaptılar prof.gittim kim dedi sana kist diye dedi.6 ay sonra hamile kalmazsan gel dedi.ben 6 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden.öyle tek doktorla kalma her hapıda içme .belli olmaz bu işlere.bi kaç doktor değiştir.

doğru canım ben istanbulda hayat hastanesine gittim bide şimdi bilgeye başlıcam oğuz beye bakalım o ne dicek bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…