Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medcezirimmmm karnemi versene oyretmenimmmmmm

Yerim ben sei habibtem benim , Sen pekiyi ile geçtin canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah meleğin senledir medcezirimm,

naber alpin nasılsın cunyır alpin nasıl

adet günümde kan testi yaptırdık şekerim ama çıkmadı
bebişim bu ay da benimle değil yani, hayırlısı klnım
sen nasılsın teyzoşum da büyümüş maşallaaahh, cinsiyeti belli mi

oyy kuzum nassılsın olursun inşallah.ruh ikizim tatile nezaman cıkıyosunuz
kısmetse haftasonu gidiyoruz kuzummmmm, eşimde ben de çook yıprandık güzel bi tatil geçiririz inş

kızlar merhaba.perşembe günü aşılamam olcak nolur dua edin bana.hayırlısı artık :26::26:
esilammmm dularımda olacaksın kuzum, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin emeklerinizi boşa çıkarmasın... biz de aşılama düşünüyoruz, öncesinde nasıl bi süreç izleniyo kuzum

bitanem benim üzülme diyeiyorum insanın elinde değil ki .. ama herşeyin hayırlısı kuzum, RAbbim sana ve eşine sağlık versin en önemlisi bu.. sağlık olmayınca hiç bi şeyin anlamı yok çünkü.. inş en kısa zamanda hayırlısı ile gelir meleğin gulbisimmm

iyi geceler RUH İKİZİM ben de o bebişlerin bi gün göbüşümüze koncağına inanıyorum kuzum hayırlısı ile tabiki de...
Dularınızı eksik etmeyin olur mu, hamişlerin duası tutarmış ya
SENİ ÇOOK SEVİYORUM BİTANEM

merhaba günlükçüm ben geldim biraz geç oldu amma idare et
bugün erkenden kalktım bayram çocukları gibi giyindim bir sevinçle evden eşimle çıktık yollar düştük allahım ne heyecan var bir bilseniz yavrumu görmeye gidicektim çünkü kkdan 3 arkadaşla bulustum sonra arda beyim muayenesine gittik eşimle allahım ismimi söylediler hemen kalktık eşimle muayene odasına girdik eşimi çıkardı hemşiresi sizi çagırırıırz dediler garip eşim çıktı ben hemşireyle kaldım içerde beni hazılarladı arda bey geldi allahım dediki hadi bismilah işşallah annesi kalp atısını duyarız dedi ve muayene etmeye başladı bir baktı benim melek yavrum suyun içinde hareket ediyor işte annesi kalp atışı dedi eşini çagırın dedi eşim geldi arkanda duruyor babası bak bebeginiz dedi dilimdeki tek laf kalp atışarını duydumya tak tak gömbür diye ses geldi maşşallah kesesi suyu herşeyi uyumlu dedi ah dedim arda bey ben bu bebege kavuşmak için neler yaptım dinle sesini annesi dedi kalp atısının sesini açtı allahım dedim bu ses ne güzel bir ses dedim annelik işte arda bey beni muayene ederken aglamaya başladım ah ömürümünde kalp atışı böyle atıyordu cennet kuşumun dedim şimdi bile aglıyorum bunu yazarken yeşim hanım arda beyim hemşiresi aglamaya başladı benle peçete verdi arda bey kızdı paşacım üzülme bak mucizen karşında bebegine merhaba de bak o sana sesiyle merhaba diyor dedi aglıyorum nasıl ama hıçkıra hıçkıra yeşim hanım muayeneden çıktı dışarı meyerse benim aglamam dayanamamış garibim doktor annesi hadi giyin dedi eşimle odadayız girdi içeri dediki bana paşa hanım yemin olsun okadar bu işi yaparım ben daha böyle bir vaka görmedim çok zor aglayan biriyim helal olsun benide aglattınız dedidedim evlatlarımın kokusu burnumda tütüyor artık bende istiyorum bebeklerimi kucagıma alıyım kokluyum bagrıma basıyım artık miletin bebeklerine imrenmek istemiyorum dedim bende benden bir parça olsun istiyorum dedim başladım aglamaya eşimde bana sarıldı paşa yapma dedi ne olur aglama dedim sesini duydunmu ay ne güzeldi kalp atısı dedim ben agladıkça eşim bana sarıldı aglama dedi hemsşirede benle agladı ne zor biliyormusunuz 3 kayıp yaşamak ve 4 hamile olmak korkuyorum allahım buda gitmesin benle kalsın giderse halim nece olur muayenede okadar agladımki yüzüm su oldu hep hep dua ettim allahım ben mutlu ettim sen bebegi ollmayanlara bebek hasretiyle yananlara tez elinden nasip et kimseyi kimseiyi imrendirme dedim eşimde amin dedi bugün çok güzel bir gün geçirdim öyle böyle degil rabbime binlerce şükürler olsunki evladımın kalp atışını duydum allahım kulaklarımdan gitmiyor allahım işşallah kucagıma aldıgım günleri mevlüdünü yaptırmayı nasip etsin işşallah evlat kokosunu şimdiden aldım 2 temmusta muayeneye çagırdı beni bakıcaz artık allah kerim ozaman jelibonum 9 haftayı geçicek allahım karnımdaki ömür ver eşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm bugün bana karpuz aldı eşim istiyorum diye kiraz aldı biizim kereta kiraz seviyor teyzeleri allahım hepinizden razı olsun bir degil bin kere işşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden evladımı bu sefer kucagıma alıyım cennet degilde benle kalsın gitmesin allahım paşamla köpügümü söyledim temaz etmessen birşey yok dedi ben her gece ikisinide öpmeden uyumazdımki şimdi onlara dukunamamak çok zor artık katlanıcaz rahim dikişini söyledim daha sonra konuşuurz dedi 2 temmusta bebegimi görmeye gidicen işşallah allahım bu sefer ben inanıyorumki benle kalıcak bebegim onun kokusu burnumda tütüyor çok yoruldum az dinlenmek lazım uyku vakti sonra görüşürüz artık üzüntülerimi degil mutluluklarımı yazıcam işşallah buraya dua edin bana bebegimi alayım kucagıma bende sizlere ediyorum inanın namazlarımı söyledim şimdilik ibadet iyi ama ilerde yasaklayabilirim risklisin dedi secde etmeden ben nasıl dururumki leklenmelerimide söyledim onlar normal dedi daha aklımda okadar şey vardı unuttum vallahi sonra aklıma gelirse yazarım :)

maslah canim Allah nazarlardan korusun sizi artik uzulme donemi bitti mutlu olma zamani ins.cennet kuslarnda seni cenette bekliyorlar bak bu kmseye nasip olmz cok sanslisin.iyi yarafndan bakmaya calis.Rabbim sabir versn.sadce bu dunyayi dusnme ki bu dunyada da bebisin seninle cok sukur.duarini eksik etme

paşam çok sevindim kuzum allahım sağsalim kucağınada almayı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın kızçemartık geçmiş bittii geçmişe sakın dönme .veolumsuz düşünme neolur.rabbim evet kötü günleride gösterdi bunada şükür ama artık geride bırakman lazım bişeyleri..
secde kısmına gelince yattığı yerde namaz kılan insanlar var.bi hocaya sorarsın eğer sanada düşerse o şekil tamamlarsın allahın izniyle olmadı teşbih çekersin.rabbim gönlünün içini biliyor hiç sorun etme sendualarım seninle

günaydın kızçelerimmm
meddim hemşirem dualarım sizlerle hiç unuturmuyum inşallah olcak rabbimin izniyle
melekim hoşgeldinnn

paşam çok sevindim inş bu hamileliğinde herşey çok güzel olacak .....hiç üzülme moralini bozma sakın hep iyi düşün

günaydın kızçelerimmm
meddim hemşirem dualarım sizlerle hiç unuturmuyum inşallah olcak rabbimin izniyle
melekim hoşgeldinnn

melekimmm tedaviye başladınmı kızçem

hoşbuldum canımya ben hala adet olmadım testte yaptım amabişey çıkmadı hiç gecikmezdi adet olursam hemen başlıcam canım bekliyorum

hoşbuldum canımya ben hala adet olmadım testte yaptım amabişey çıkmadı hiç gecikmezdi adet olursam hemen başlıcam canım bekliyorum

anladım melekim hadi hayırlısı olsun ozaman.eğer bebiş yoksa muhtemelen stresten gecikmiştir.dualarım seninle canbonum
sen niye gelmiyosun çekimmi saçcıklarından

anladım melekim hadi hayırlısı olsun ozaman.eğer bebiş yoksa muhtemelen stresten gecikmiştir.dualarım seninle canbonum
sen niye gelmiyosun çekimmi saçcıklarından
bilmiyorum canım niye böyle oldu:44::44:
gelirim kıscem çekme güzel saçcıklarımı
bak seni görünce burdayım

evet canım 3 cennet kuşum var benim allahım bu karnımdakini bagışlasın işşallah okadar kötü oldumki kalp sesini duyunca doktoır dinletti az kapatıcaktı ne olur biraz daha dedim sag olsun açtı sesini maşallakkah dedi saat gibi dedibir sorunu yok degilmi arda bey deyincede yok canım dedi eve gelirkende allahım nasıl içim içme sıgmıyor öpüp durdum yavrumu allahım herkeze nasip etsin inanın çok dua ediyorum dualarımda onlar kendilerini biliyorlar
canım benim serklajım olucak yani rahim agzım dikilicek dikiş olunca oturma yasak ban anca wc oturuyorum okadar diyim hep sol tarafıma yatıyorum hep yatarak yiyorum arabayla bile doktora yatarak gidiyorum anlıcagın lütfüda gzüel eziyetide dışarıyla alakan olmuyor yatak wc artık pazar gezme jübilemi yaptım eşimde elim ayagım allah razı olsun ondan bu gebeligimde kimseyi istemiyorum karnenem dedim 18 randevu diye aramadı bile eşime dedim boşver sonra ararım dedi neden insanlar acımasız tamam gelmesiniistemiyorum amma velakin neden beni aramaması gelmemeis koyuyor bana anlamış degilim
paşam çok sevindim inş bu hamileliğinde herşey çok güzel olacak .....hiç üzülme moralini bozma sakın hep iyi düşün

seni arıcaktım doktordan çıkınca şarjım bitti inan eve geldim jarza taktım dünyanın araması vardı ayıp oldu kızlara okadarda doldurduyudum şarzı beni bulamayanlar eşimi aramışlar sormuşlar merak ettik kalp atışını duydunuzmu diye ben 3 kişiylre buluştum kkda okadar iyi geldiki insanın acıları bir olunca kardeş gibi oluyorlar

bitanem benim üzülme diyeiyorum insanın elinde değil ki .. ama herşeyin hayırlısı kuzum, RAbbim sana ve eşine sağlık versin en önemlisi bu.. sağlık olmayınca hiç bi şeyin anlamı yok çünkü.. inş en kısa zamanda hayırlısı ile gelir meleğin gulbisimmm

iyi geceler RUH İKİZİM ben de o bebişlerin bi gün göbüşümüze koncağına inanıyorum kuzum hayırlısı ile tabiki de...
Dularınızı eksik etmeyin olur mu, hamişlerin duası tutarmış ya
SENİ ÇOOK SEVİYORUM BİTANEM [/QUOTE]

amin meddim.ins canimin ici seninde benmde isteyen herkesin gelecek aya bebisleri konar ..snde canini sıkma canm dua edelim birbirimize.

Duydum canmmm cok sevindimmm :)) darisi basina insaallah.. stres yapma canmm hersey Allahtan .. insaallh ogluma bi kiz dogurursunnnn artiiikk :)))

kuzummmm benim tatil kurbandan sonraaa.... daha tatil yokkk .... inşallahh bebemmmm böyyleee dönerimmm

gulbisimmmmm yavrukuşummmm.... datlımmmmm vakti zamanı gelince olacak elbet şekerparemm... üzme sen tatlı canını.....

canım benim gözünüz aydın... sağlıkla kucağına da alırsın Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…