- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.441
günaydın kızçelerimmm
meddim hemşirem dualarım sizlerle hiç unuturmuyum inşallah olcak rabbimin izniyle
melekim hoşgeldinnn
gulbisimmmmm yavrukuşummmm.... datlımmmmmvakti zamanı gelince olacak elbet şekerparemm... üzme sen tatlı canını.....
ins canim benim.hepimizin olcak.sen nasilsin tatilin niye o kadar gecmis ya.nyse cabuk gecer gunler sende skma tatli canini
ben anlamam artık gelmiyon niye kaçıyon de bakembilmiyorum canım niye böyle oldu:44::44:
gelirim kıscem çekme güzel saçcıklarımı
bak seni görünce burdayım
anladım paşam sen ne takıyosun bu kayganayı arayan arar aramayan aramaz boşver gitsin.inşallah sorunsuz geçicek bu hamileliğincanım benim serklajım olucak yani rahim agzım dikilicek dikiş olunca oturma yasak ban anca wc oturuyorum okadar diyimhep sol tarafıma yatıyorum hep yatarak yiyorum arabayla bile doktora yatarak gidiyorum anlıcagın lütfüda gzüel eziyetide dışarıyla alakan olmuyor yatak wc artık pazar gezme jübilemi yaptım eşimde elim ayagım allah razı olsun ondan bu gebeligimde kimseyi istemiyorum karnenem dedim 18 randevu diye aramadı bile eşime dedim boşver sonra ararım dedi neden insanlar acımasız tamam gelmesiniistemiyorum amma velakin neden beni aramaması gelmemeis koyuyor bana anlamış degilim
kuzummmmm günaydınlar olsun... sana da fasülyene deee
gunaydin canm benim.biliyorum kuzum Allah razi olsn bizde sana ve teyzosa ediyoz tabikide.nasilsiniz bugun teyzosla nasl gidiyor..
allah razı olsun kzılar allahım olmayanlarada nasipe etsin işallah
Yerim ben sei habibtem benim , Sen pekiyi ile geçtin canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adet günümde kan testi yaptırdık şekerim ama çıkmadı
bebişim bu ay da benimle değil yani, hayırlısı klnım
sen nasılsın teyzoşum da büyümüş maşallaaahh, cinsiyeti belli mi
kısmetse haftasonu gidiyoruz kuzummmmm, eşimde ben de çook yıprandık güzel bi tatil geçiririz inş
esilammmm dularımda olacaksın kuzum, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin emeklerinizi boşa çıkarmasın... biz de aşılama düşünüyoruz, öncesinde nasıl bi süreç izleniyo kuzum
bitanem benim üzülme diyeiyorum insanın elinde değil ki .. ama herşeyin hayırlısı kuzum, RAbbim sana ve eşine sağlık versin en önemlisi bu.. sağlık olmayınca hiç bi şeyin anlamı yok çünkü.. inş en kısa zamanda hayırlısı ile gelir meleğin gulbisimmm
iyi geceler RUH İKİZİMben de o bebişlerin bi gün göbüşümüze koncağına inanıyorum kuzum hayırlısı ile tabiki de...
Dularınızı eksik etmeyin olur mu, hamişlerin duası tutarmış ya
SENİ ÇOOK SEVİYORUM BİTANEM
canım benim.. eşimin işleri çok yoğun bir de ramazan giriyor araya... oruç falan... bu yıl geç çıkarızzz,, Allah sağlık huzur versin de sabredicezz artık biraz daha... sen bugün nasılsın kuşum daha iyisin di miii
kızçelerim nerdesiniz ya ben çok sıkılıyorum:95::95::95:
geldim geldim burdayım nasılsın caınm minik nasıl
HayalOtummmmmmmmmmmmm nasilsinnnnnnn ben sicaktan bunaldim mm mm yaaaaa findigim nasil yoruyor mu annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?