Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gunaydin canm benim.biliyorum kuzum Allah razi olsn bizde sana ve teyzosa ediyoz tabikide.nasilsiniz bugun teyzosla nasl gidiyor..

ins canim benim.hepimizin olcak.sen nasilsin tatilin niye o kadar gecmis ya.nyse cabuk gecer gunler sende skma tatli canini

canım benim.. eşimin işleri çok yoğun bir de ramazan giriyor araya... oruç falan... bu yıl geç çıkarızzz,, Allah sağlık huzur versin de sabredicezz artık biraz daha... sen bugün nasılsın kuşum daha iyisin di miii

anladım paşam sen ne takıyosun bu kayganayı arayan arar aramayan aramaz boşver gitsin.inşallah sorunsuz geçicek bu hamileliğin

gunaydin canm benim.biliyorum kuzum Allah razi olsn bizde sana ve teyzosa ediyoz tabikide.nasilsiniz bugun teyzosla nasl gidiyor..
Allah sizlerdende razı olsun.sizin dualarınız sayesinde benimde meleğim geldi çok şükürRabbim sizlerede yaşatsın inşalalhiyi sayılırım hemşirem çok şükür camları silicem ama üşeniyorum
allah razı olsun kzılar allahım olmayanlarada nasipe etsin işallah

aminnnnnnnnn

üzülme medcezirim dualarım hep senle olacak şu mübarekler yüzü suyu hürmetine nasip etsin yarabbim inşallah tezzamamanda..bizde iyiyiz teyzesi..soğan cücüğüm öper ellerinden

anladim canim.amin amin saglik olsn.bnde iyim cok sukur calisiyorm yogunum.arada brde sancilaniyorum idare ediyoz iste

geldim geldim burdayım nasılsın caınm minik nasıl

minik bugün çok üzmedi beni teyzesi çok şükür iyidir sanırım
benim fındığım nasıl sen nasılsın.
bu arada meşhur yemekli rüyaları gördüm dün gece..
3 çeşit yemek bide tatlı gördüm canın çekmesin şimdi ama rüyamda bile yiyemedim

HayalOtummmmmmmmmmmmm nasilsinnnnnnn ben sicaktan bunaldim mm mm yaaaaa findigim nasil yoruyor mu annesini

HayalOtummmmmmmmmmmmm nasilsinnnnnnn ben sicaktan bunaldim mm mm yaaaaa findigim nasil yoruyor mu annesini

habibtem burasıda çok sıcak ama hatay kadar değildir herhaldeAllah yardımcın olsun
yok kızçem bunaltma değilde çok yaranmazlık yapıyo bu bana .bugün sessiz biraz benim prensesim nasıl

Hosbuldukkkkkkk habibtemmmmmmmmm ahh bende acim 2 kilo verdim mmmmmm diyetle bu kiz nasil besleniyor acabaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…