- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.461
Hosbuldukkkkkkk habibtemmmmmmmmm ahh bende acim 2 kilo verdim mmmmmm diyetle bu kiz nasil besleniyor acabaaaaa
habibtem burasıda çok sıcak ama hatay kadar değildir herhaldeAllah yardımcın olsun
yok kızçem bunaltma değilde çok yaranmazlık yapıyo bu bana .bugün sessiz birazbenim prensesim nasıl
Benim kiz iyi habire vuruyorrrrrrrrr dogunca babasina vuracakk egitimi icerdenveriyorummmmmm
Yerimmmmmmmm findiginiiii ayy gelecek ay cinsiyeti belli olur ama yanilma payida olabilir
ne yiyonki sabahtan akşama kadar habibtem kilo verdin
zaten 3 kilo aldım dedin1 kilomu kaldı şimdi geriye
Vallahiiii tatlim hataya gelince 2 kilo aldimmmmm sonra geri verdimmmm belkide bebegim aliyor bende anlamadimmmm pazartesi doktora gidecegim duruma bakalimmmm vallahi sekersiz bir yasammmmmmmm alistim meyvem bile kisitli dogurana kadar idare edecegimmmmm
evet kızçem az kaldı cinsiyeteaz kaldı derken 1,5 ay var ama olsun
ben yerim onu öğret habıbtem öğret
Saglikli olsundaaaa ne gelirse hisgelir eniste ne diyor heyecanlimiyoksa aynimi
Ogretecegimmmm az cektirmedi banaaaaaaaaa babasi
habibtem bende şimdiden 2 kilo aldım
ben meyve sebze et ürünü ne bulursam yıyorum herifin zoruyla yemessem kızıyor böyle oluncada kilolar geliyor işte
Habibtemmmm ceviz ve sutu baligi eksik etme yemeye calus bebis icin aferin senin herife yedirsin bn
minik bugün çok üzmedi beni teyzesi çok şükür iyidir sanırım
benim fındığım nasıl sen nasılsın.
bu arada meşhur yemekli rüyaları gördüm dün gece..
3 çeşit yemek bide tatlı gördüm canın çekmesin şimdi ama rüyamda bile yiyemedim
valla iyidir inşallah bakalım yarın doktor çağırmıştı 10. haftada iyi mi göreceğim bakalım ...bende iyiyim süt peynir yuğurt yumurta derken kilo alıyorum bende ya..4 haftalıkken 48 dim 7 haftalıkken 49 oldum bakalım yarın kaç çıkıcak.:44:
demek meşhur rüyaları gördün bende bazen yiyemeden uyanıyordum ...rüyalarda yesek ama gündz yemesek de kilo almasak ne güzel olur göbeğim de çıkmaya başladı erkenden :18:dokuz aya kadar ne olur bilinmez artık
off kızçem yapma maşallah 48 ile hamie kalmışın
ben 57 ile hamile kaldım şimdi 59 um:26::26:
benim hem göbek hem bebekduruma ortama göre değişiyo bu durum ama tabi biraz şişme dolgunluk var önceden yumuşaktı şimdi sertlişiyo gün geçtikçe
aynen gittikçe sertleşiyor benimkide geceleri yan yatmak zorunda kalıyorm rahat uyumak için ...alppnim nasıl kilo veriyor böyle ne güzelldiğer kızlar nasılll hayolotum ...
neyse hayalotum gündüz de uyudum ama ve gözlerime söz geçiremiyorum yine namazı da kılmadım daha ...kendine ve miniğine dikkat et canım selametle kalınnhayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?