Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtem burasıda çok sıcak ama hatay kadar değildir herhaldeAllah yardımcın olsun
yok kızçem bunaltma değilde çok yaranmazlık yapıyo bu bana .bugün sessiz biraz benim prensesim nasıl

Benim kiz iyi habire vuruyorrrrrrrrr dogunca babasina vuracakk egitimi icerdenveriyorummmmmm

Yerimmmmmmmm findiginiiii ayy gelecek ay cinsiyeti belli olur ama yanilma payida olabilir

Benim kiz iyi habire vuruyorrrrrrrrr dogunca babasina vuracakk egitimi icerdenveriyorummmmmm

Yerimmmmmmmm findiginiiii ayy gelecek ay cinsiyeti belli olur ama yanilma payida olabilir

evet kızçem az kaldı cinsiyeteaz kaldı derken 1,5 ay var ama olsun
ben yerim onu öğret habıbtem öğret

ne yiyonki sabahtan akşama kadar habibtem kilo verdin
zaten 3 kilo aldım dedin 1 kilomu kaldı şimdi geriye

Vallahiiii tatlim hataya gelince 2 kilo aldimmmmm sonra geri verdimmmm belkide bebegim aliyor bende anlamadimmmm pazartesi doktora gidecegim duruma bakalimmmm vallahi sekersiz bir yasammmmmmmm alistim meyvem bile kisitli dogurana kadar idare edecegimmmmm

habibtem bende şimdiden 2 kilo aldım
ben meyve sebze et ürünü ne bulursam yıyorum herifin zoruyla yemessem kızıyor böyle oluncada kilolar geliyor işte

Saglikli olsundaaaa ne gelirse hisgelir eniste ne diyor heyecanlimiyoksa aynimi

Ogretecegimmmm az cektirmedi banaaaaaaaaa babasi

heyecanlı kızçem ama iş güç konusunda aynıbazen gerçekten halim olmuyor onun bile ayrımını yapamıyor yapmıyorböyle nasıl gider bilmiyorum

habibtem bende şimdiden 2 kilo aldım
ben meyve sebze et ürünü ne bulursam yıyorum herifin zoruyla yemessem kızıyor böyle oluncada kilolar geliyor işte

Habibtemmmm ceviz ve sutu baligi eksik etme yemeye calus bebis icin aferin senin herife yedirsin bn

en son yazdığım mesajla kalmış hala:44::44::44::44:
kızçelerim noluyo yine konuşmuyor ve gelmiyor kimsecikler:26::26::26:
ngasgım nasılsın canbonumkavuşamadık bugün

valla iyidir inşallah bakalım yarın doktor çağırmıştı 10. haftada iyi mi göreceğim bakalım ...bende iyiyim süt peynir yuğurt yumurta derken kilo alıyorum bende ya.. 4 haftalıkken 48 dim 7 haftalıkken 49 oldum bakalım yarın kaç çıkıcak.:44:

demek meşhur rüyaları gördün bende bazen yiyemeden uyanıyordum ...rüyalarda yesek ama gündz yemesek de kilo almasak ne güzel olur göbeğim de çıkmaya başladı erkenden :18:dokuz aya kadar ne olur bilinmez artık

off kızçem yapma maşallah 48 ile hamie kalmışın
ben 57 ile hamile kaldım şimdi 59 um:26::26:
benim hem göbek hem bebekduruma ortama göre değişiyo bu durumama tabi biraz şişme dolgunluk var önceden yumuşaktı şimdi sertlişiyo gün geçtikçe

Son düzenleme:

aynen gittikçe sertleşiyor benimkide geceleri yan yatmak zorunda kalıyorm rahat uyumak için ...alppnim nasıl kilo veriyor böyle ne güzelldiğer kızlar nasılll hayolotum ...

aynen gittikçe sertleşiyor benimkide geceleri yan yatmak zorunda kalıyorm rahat uyumak için ...alppnim nasıl kilo veriyor böyle ne güzelldiğer kızlar nasılll hayolotum ...

habibtemin maşallahı var
genel olarak iyiyiz kızçem sorun yok şimdilik sessiz sakin ortam yine:26::26:

neyse hayalotum gündüz de uyudum ama ve gözlerime söz geçiremiyorum yine namazı da kılmadım daha ...kendine ve miniğine dikkat et canım selametle kalınnhayırlı geceler

neyse hayalotum gündüz de uyudum ama ve gözlerime söz geçiremiyorum yine namazı da kılmadım daha ...kendine ve miniğine dikkat et canım selametle kalınnhayırlı geceler

iyyi geceler kızçem.benimde uykum eldi çok.
bende yyatım bari kızçelerdden ses soluk yok
tatlı rüyalar ıyı geceler kızçem

priorim gunaydin kuzum nasilsin.hayrdir midenmi bulaniyor.folik ben kullanmistim oyle bisi olmamisti.zaten yapmz bitek midede gaz yaparmis sisknlik yaprmis bulanti yapmzmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…