Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm kizlar ben daha yeniyim 12yillik evliyim hic hamile kalmadim tedavi gorduk gecen sene 17 mayis 20012de asilama yaptik ama tutmadi hic bi sorunumuzda yok puruz dahi ama olmuyo tup bebek diyolar oda maddi acidan cok pahali en azindan bizim gibilere neyse bu ay cok umitlendim cu ku butun belirtiler vardi ama 6gun once oldum feci sekilde sanciyla artik tamamen umidimi kestim burda hamile haberleri aldikca kendim olmus gibi seviniyom rabbim kimsenin ku agini bos birakmasin sevgiler

priorim gunaydin kuzum nasilsin.hayrdir midenmi bulaniyor.folik ben kullanmistim oyle bisi olmamisti.zaten yapmz bitek midede gaz yaparmis sisknlik yaprmis bulanti yapmzmis.

günaydın bidenem.. evet canım midem bi garip bikaçgündür.. :105::105:

berfincimmm hoşgeldin canım .. nasılsın.... hakkında hayırlısı olsun kızçemm ... inşallah bu topicte bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:

amin kiscem amin aramiza hosgeldin.gercekten bu hasretlik cok zor bizde iki yildr ugrasiyoruz esimde problm var.bnde asilama oldm tutmadi oncesnde dusuk yaptm 12 yil daha da kotu Allah yardimcin olsn emeklerimizi bosa goturmesin ins burda hpimz mujdeli haberlermizi vercez..

bilmiyorum kiscem ins hayirlara vesiledir belkide bebis geliyordur oh oh prioriiimm cok mu bulaniyor kizz

yok canım çok değil hafif rahatsız ediyor.. ovu testte ayın 17 ve 18 inde gördüm çift çizgiyi 2 günde bulanmaz ....... ilaç dokundu galibaa

berfincim aramıza hoş geldin canım..umarım meleğine kavuşursun hayırlı zamanda.yanlız aşılama için neden bukadar yıl beklediniz onu anlamadım.:26:ssk yokmu?Hani nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama türkiyede isen sonuçta devlet hastaneleri var.zaten aşılama vs.tedavi yöntemleri uygulanıyor sırasıyla ki 12 yıl olunca devletin tüp bebek raporu vermesi lazım sana 2 aşılamadan sonra..inşallah gelir meleğin bizlerle her sıkıntını sevincini paylaşabılırsın burada..

günaydınnnn şekerimmm... fasülyen nasıl bugünn

günaydın kızçem nasılsıniyidir herhalde fasülyem priorim ama biraz canım sıkkın :26:
sizlerede bi danışayım napıcamı şaşırdım çünkü.
benim 3 yıldır evimde kedim var daha doğrusu kızım ee şimdi hamile kaldım her taraftan bi, baskıherkes göndermem için birşeyler anlatıyo.okadar yazı okuyorum kk'da yada başka net sayfalarında kediler ile ilgili.hamileyken ve bebekleri olduğunda çok bakan kişi var çokta memnunlar.bende böyle kişilerin arasına katılmak istiyorum ama olmayacak gibi
şimdi kediden hayvanlardan salam sosis çiğ etvs.böyle şeylerden insanlara geçen bi virüs var.doktorda yasaklamıştı zaten bana salam sosısi.ama tabi biz kedimiz var demedik gittiğim 2 doktorada.:26:bi test yapılıyomuş bu virüsü geçirmedimmi diye .haliyle bizde yaptırmadık.ve bebek doğana kadar her ay yapılması gerekmiş.eğer hamileyken geçirirsem bebekte düşük ,ölüm,görme bozukluğu yada zihinsel engellli olma durumu söz konusu embriyoya kadar gelirse bu virüs
kedimi vercek kimsede yokbulsam bile nasıl vericem.sonuçta bu virüs tek kediden bana geçmiyor yediğim sebzelerden etten hatta topraktanda geçebilirmiş:26:yani herkesin başına gelebilir ama bende kedi olduğundan daha riskli gibi:26:
eşime dedim testleri yaptıralaım aşı falan varsa vurduralım kıza ve bana oda yok illa gidecek diyo
ben şimdi kediyi başkasına versem göndersem yavrumu yarın öbür gün ya benim evladımın başına bişey gelirse.kendi canımın parçasından cıkmazmı o hayvanın vebaliokadar zaman geçirdik alıştık birbirimize.oda çok üzülür çok alıştı bana eve ..bana fikir verin ne olur.tamam karnımdaki benim canımın parçası,evlat .ama diğeride can gözüm göre göre nasıl atım nasıl kıyım

hoşbulduk canım bu kedi konusunda hç bir fikrim yok ama doktora sor sen yine herkes bir şey söyler bilen olsun bilmeyen olsun yorgunum biraz eve yeni geldim doktordan miniğimi gördüm 5.14 cm olmuş ayakları kolları falan belli olmuş bi ara hatta ayağını oynattı kalp atışlarını dinledik şükür çok güçlü sağlıklı bir bebek dedi doktor hayırlısı artık kansızlık çıktı birde kalsiyum ilacı falan yazdı ...

sen nasılsın canım bebğin nasıl bakalım

ooyyyy ben yerimmmmmmmmmm onu yaaaamaşallah benim teyzoşumaaa
nekadar büyümüş kızçem demek oynadı heee ayy ağlıcam şimdiii rabbım kızçelermede nasip etsinnnbu arada kalsiyum dedinde kızçem be bugün kan ilacımı içmeyi unuttum:26::26::26:bizde iyiyiz kuzum doktoru arasammı yoksa cumartesiye randevumu alsam diye düşünüyorum kararsız kaldım

amin inşallah herkese nasip etsin sen bilirsin canım yinede git bir doktora istersen bu kedi meselesinide sorarsın hem aklında şüphe kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…