- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.481
folik plus mide bulantısı yapar mı ??? :44::44::44:
günaydın kızçelerimmmm
kızçem bence kişiden kişiye göre değişir bu durum .bana folıdoce mide bulantısı yapmazken folbiol midemi bulandırıyodu:26:
priorim gunaydin kuzum nasilsin.hayrdir midenmi bulaniyor.folik ben kullanmistim oyle bisi olmamisti.zaten yapmz bitek midede gaz yaparmis sisknlik yaprmis bulanti yapmzmis.
kızçem bence kişiden kişiye göre değişir bu durum .bana folıdoce mide bulantısı yapmazken folbiol midemi bulandırıyodu:26:
Slm kizlar ben daha yeniyim 12yillik evliyim hic hamile kalmadim tedavi gorduk gecen sene 17 mayis 20012de asilama yaptik ama tutmadi hic bi sorunumuzda yok puruz dahi ama olmuyo tup bebek diyolar oda maddi acidan cok pahali en azindan bizim gibilere neyse bu ay cok umitlendim cu ku butun belirtiler vardi ama 6gun once oldum feci sekilde sanciyla artik tamamen umidimi kestim burda hamile haberleri aldikca kendim olmus gibi seviniyom rabbim kimsenin ku agini bos birakmasin sevgiler
günaydın kızçelerimmmm
gunaydin kiscemnasilsiniz bakem findigimz nasl
ama kscem orasi oyle butun ilaclar kisiden kisiye deisir de prospektusunde de yazmiyordu oyle bisey :26:
bilmiyorum kiscem ins hayirlara vesiledirhıı ozamaqn bilmiyorum kızçem:26:acep neden bulanıyoki kızçemin midesi :26:
Slm kizlar ben daha yeniyim 12yillik evliyim hic hamile kalmadim tedavi gorduk gecen sene 17 mayis 20012de asilama yaptik ama tutmadi hic bi sorunumuzda yok puruz dahi ama olmuyo tup bebek diyolar oda maddi acidan cok pahali en azindan bizim gibilere neyse bu ay cok umitlendim cu ku butun belirtiler vardi ama 6gun once oldum feci sekilde sanciyla artik tamamen umidimi kestim burda hamile haberleri aldikca kendim olmus gibi seviniyom rabbim kimsenin ku agini bos birakmasin sevgiler
bilmiyorum kiscem ins hayirlara vesiledirbelkide bebis geliyordur oh oh prioriiimm cok mu bulaniyor kizz
berfincim aramıza hoş geldin canım..umarım meleğine kavuşursun hayırlı zamanda.yanlız aşılama için neden bukadar yıl beklediniz onu anlamadım.:26:ssk yokmu?Hani nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama türkiyede isen sonuçta devlet hastaneleri var.zaten aşılama vs.tedavi yöntemleri uygulanıyor sırasıyla ki 12 yıl olunca devletin tüp bebek raporu vermesi lazım sana 2 aşılamadan sonra..inşallah gelir meleğin bizlerle her sıkıntını sevincini paylaşabılırsın burada..Slm kizlar ben daha yeniyim 12yillik evliyim hic hamile kalmadim tedavi gorduk gecen sene 17 mayis 20012de asilama yaptik ama tutmadi hic bi sorunumuzda yok puruz dahi ama olmuyo tup bebek diyolar oda maddi acidan cok pahali en azindan bizim gibilere neyse bu ay cok umitlendim cu ku butun belirtiler vardi ama 6gun once oldum feci sekilde sanciyla artik tamamen umidimi kestim burda hamile haberleri aldikca kendim olmus gibi seviniyom rabbim kimsenin ku agini bos birakmasin sevgiler
günaydınnnn şekerimmm... fasülyen nasıl bugünn
hoşbulduk canım bu kedi konusunda hç bir fikrim yok ama doktora sor sen yine herkes bir şey söyler bilen olsun bilmeyen olsun yorgunum biraz eve yeni geldim doktordan miniğimi gördüm 5.14 cm olmuş ayakları kolları falan belli olmuş bi ara hatta ayağını oynattı kalp atışlarını dinledik şükür çok güçlü sağlıklı bir bebek dedi doktor hayırlısı artık kansızlık çıktı birde kalsiyum ilacı falan yazdı ...
sen nasılsın canım bebğin nasıl bakalım
ooyyyy ben yerimmmmmmmmmm onu yaaaamaşallah benim teyzoşumaaa
nekadar büyümüş kızçemdemek oynadı heee ayy ağlıcam şimdiii rabbım kızçelermede nasip etsinnn bu arada kalsiyum dedinde kızçem be bugün kan ilacımı içmeyi unuttum:26::26::26:bizde iyiyiz kuzum doktoru arasammı yoksa cumartesiye randevumu alsam diye düşünüyorum kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?