- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.501
amin inşallah herkese nasip etsin sen bilirsin canım yinede git bir doktora istersen bu kedi meselesinide sorarsın hem aklında şüphe kalmaz
kızçem valla bende anlamadım crlye bakıyolar diye biliyorum ben.ga da hafta sını gösteriyor.doktor boyutunu söylerken 5 cm mi dediki..maşallah benim teyzoşumaEki Görüntüle 739799
işte bebeğimin ultrason fotoğrafı.. ama anlamadığım şey.. CRL 31,18 mm yazıyor üstünde "d 5,14 cm" yazıyor.. ?
ne bileyim canım ya doktor hiç birşey söylemedi.. boyut falan demedi yani.. biz de sormayı unuttuk.. ilk ultrasonunda CRL sinde 9,13 mm gösteriyordu.. hamileliği bizden yüksek olan kızlara sorarız artık..
günaydın kızçem nasılsıniyidir herhalde fasülyem priorim ama biraz canım sıkkın :26:
sizlerede bi danışayım napıcamı şaşırdım çünkü.
benim 3 yıldır evimde kedim var daha doğrusu kızımee şimdi hamile kaldım her taraftan bi, baskı herkes göndermem için birşeyler anlatıyo.okadar yazı okuyorum kk'da yada başka net sayfalarında kediler ile ilgili.hamileyken ve bebekleri olduğunda çok bakan kişi var çokta memnunlar.bende böyle kişilerin arasına katılmak istiyorum ama olmayacak gibi
şimdi kediden hayvanlardan salam sosis çiğ etvs.böyle şeylerden insanlara geçen bi virüs var.doktorda yasaklamıştı zaten bana salam sosısi.ama tabi biz kedimiz var demedik gittiğim 2 doktorada.:26:bi test yapılıyomuş bu virüsü geçirmedimmi diye .haliyle bizde yaptırmadık.ve bebek doğana kadar her ay yapılması gerekmiş.eğer hamileyken geçirirsem bebekte düşük ,ölüm,görme bozukluğu yada zihinsel engellli olma durumu söz konusu embriyoya kadar gelirse bu virüs
kedimi vercek kimsede yokbulsam bile nasıl vericem.sonuçta bu virüs tek kediden bana geçmiyor yediğim sebzelerden etten hatta topraktanda geçebilirmiş:26:yani herkesin başına gelebilir ama bende kedi olduğundan daha riskli gibi:26:
eşime dedim testleri yaptıralaım aşı falan varsa vurduralım kıza ve bana oda yok illa gidecek diyo
ben şimdi kediyi başkasına versem göndersem yavrumu yarın öbür gün ya benim evladımın başına bişey gelirse.kendi canımın parçasından cıkmazmı o hayvanın vebaliokadar zaman geçirdik alıştık birbirimize.oda çok üzülür çok alıştı bana eve ..bana fikir verin ne olur.tamam karnımdaki benim canımın parçası,evlat .ama diğeride can gözüm göre göre nasıl atım nasıl kıyım
hoşbulduk canım bu kedi konusunda hç bir fikrim yok ama doktora sor sen yine herkes bir şey söyler bilen olsun bilmeyen olsun yorgunum biraz eve yeni geldim doktordan miniğimi gördüm 5.14 cm olmuş ayakları kolları falan belli olmuş bi ara hatta ayağını oynattı kalp atışlarını dinledik şükür çok güçlü sağlıklı bir bebek dedi doktor hayırlısı artık kansızlık çıktı birde kalsiyum ilacı falan yazdı ...
sen nasılsın canım bebğin nasıl bakalım
yavrukuşumm iyiym canım sağol.... sen kendini böylee yıpratmadan önce doktorunla bi konuşş canım benim.. olmadı bir de veteriner hekim ile konuşş.. sonra karar verirsin.. eğer kedinin bırakamazsan ki çok zor olur bu senin için... maksimum düzeyde dikkat etmen gerekiyor.. ola ki bırakmak zorunda kaldın.. unutmaki meleğin sana sunulan bir emanet.. ona gözün gibi bakman gerekiyor.. hesabı sana sorulur kuzucum...
ngasgcimmmmm maşallahhh sizeeesenin minnak almışş başını gidiyor maşallahhhh yakında içerden büyüdümmmm büyüdümmmm pınarlaa büyüdümmm diye sesler gelirse usg esnasında şaşırmam
Eki Görüntüle 739799
işte bebeğimin ultrason fotoğrafı.. ama anlamadığım şey.. CRL 31,18 mm yazıyor üstünde "d 5,14 cm" yazıyor.. ?
yerim ben o fındığııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı... kurban olurum yaradanaaaaaa... ayyyy içim bi garip oldu yaaaaa...
bende yerim bende yerimmmm
Canim dogru diyosun bende bi koca var gecenki asilama tutmadi bana destek olacagina neler dedi ugrastigimiza deymedi birsuru masraf falan ssk var calisiyom zaten ama benim kocayi ikna edemiyom yasta 36 korkuyom aslinda tup bebegin tutucagina insan emin olsa ama iste olamayiz rabbimin izin vermesi lazim ilk once kafayida yicem niye olmuyo hic bi puruz yok bu arada bodrumda yasiyorumsevgiler
tmm sıraylaaaaönce ben dedimmmmmmmmmmmmmm
yerim ben o fındığııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı... kurban olurum yaradanaaaaaa... ayyyy içim bi garip oldu yaaaaa...
ozaman kızçem crlde yazan kısım doğru olan.diğeri değil.
sen ilk gittiğinde 6 haftalıktın değilmi öyle hatırlıyorum..
Canim dogru diyosun bende bi koca var gecenki asilama tutmadi bana destek olacagina neler dedi ugrastigimiza deymedi birsuru masraf falan ssk var calisiyom zaten ama benim kocayi ikna edemiyom yasta 36 korkuyom aslinda tup bebegin tutucagina insan emin olsa ama iste olamayiz rabbimin izin vermesi lazim ilk once kafayida yicem niye olmuyo hic bi puruz yok bu arada bodrumda yasiyorumsevgiler
bizde öptük teyzesi seni rabbim en yakın zamanda sizede nasip eder inşallah canım
canım benimde kuşlarım var o testi 1 kere yapıyorsun kim demiş her ay diyegünaydın kızçem nasılsıniyidir herhalde fasülyem priorim ama biraz canım sıkkın :26:
sizlerede bi danışayım napıcamı şaşırdım çünkü.
benim 3 yıldır evimde kedim var daha doğrusu kızımee şimdi hamile kaldım her taraftan bi, baskı herkes göndermem için birşeyler anlatıyo.okadar yazı okuyorum kk'da yada başka net sayfalarında kediler ile ilgili.hamileyken ve bebekleri olduğunda çok bakan kişi var çokta memnunlar.bende böyle kişilerin arasına katılmak istiyorum ama olmayacak gibi
şimdi kediden hayvanlardan salam sosis çiğ etvs.böyle şeylerden insanlara geçen bi virüs var.doktorda yasaklamıştı zaten bana salam sosısi.ama tabi biz kedimiz var demedik gittiğim 2 doktorada.:26:bi test yapılıyomuş bu virüsü geçirmedimmi diye .haliyle bizde yaptırmadık.ve bebek doğana kadar her ay yapılması gerekmiş.eğer hamileyken geçirirsem bebekte düşük ,ölüm,görme bozukluğu yada zihinsel engellli olma durumu söz konusu embriyoya kadar gelirse bu virüs
kedimi vercek kimsede yokbulsam bile nasıl vericem.sonuçta bu virüs tek kediden bana geçmiyor yediğim sebzelerden etten hatta topraktanda geçebilirmiş:26:yani herkesin başına gelebilir ama bende kedi olduğundan daha riskli gibi:26:
eşime dedim testleri yaptıralaım aşı falan varsa vurduralım kıza ve bana oda yok illa gidecek diyo
ben şimdi kediyi başkasına versem göndersem yavrumu yarın öbür gün ya benim evladımın başına bişey gelirse.kendi canımın parçasından cıkmazmı o hayvanın vebaliokadar zaman geçirdik alıştık birbirimize.oda çok üzülür çok alıştı bana eve ..bana fikir verin ne olur.tamam karnımdaki benim canımın parçası,evlat .ama diğeride can gözüm göre göre nasıl atım nasıl kıyım
Eki Görüntüle 739799
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?