Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

işte bebeğimin ultrason fotoğrafı.. ama anlamadığım şey.. CRL 31,18 mm yazıyor üstünde "d 5,14 cm" yazıyor.. ?

Eki Görüntüle 739799

işte bebeğimin ultrason fotoğrafı.. ama anlamadığım şey.. CRL 31,18 mm yazıyor üstünde "d 5,14 cm" yazıyor.. ?
kızçem valla bende anlamadım crlye bakıyolar diye biliyorum ben.ga da hafta sını gösteriyor.doktor boyutunu söylerken 5 cm mi dediki..maşallah benim teyzoşuma tam 10 haftalık olmuş annesi

Son düzenleme:
ne bileyim canım ya doktor hiç birşey söylemedi.. boyut falan demedi yani.. biz de sormayı unuttuk.. ilk ultrasonunda CRL sinde 9,13 mm gösteriyordu.. hamileliği bizden yüksek olan kızlara sorarız artık..

ne bileyim canım ya doktor hiç birşey söylemedi.. boyut falan demedi yani.. biz de sormayı unuttuk.. ilk ultrasonunda CRL sinde 9,13 mm gösteriyordu.. hamileliği bizden yüksek olan kızlara sorarız artık..

ozaman kızçem crlde yazan kısım doğru olan.diğeri değil.
sen ilk gittiğinde 6 haftalıktın değilmi öyle hatırlıyorum..

yavrukuşumm iyiym canım sağol.... sen kendini böylee yıpratmadan önce doktorunla bi konuşş canım benim.. olmadı bir de veteriner hekim ile konuşş.. sonra karar verirsin.. eğer kedinin bırakamazsan ki çok zor olur bu senin için... maksimum düzeyde dikkat etmen gerekiyor.. ola ki bırakmak zorunda kaldın.. unutmaki meleğin sana sunulan bir emanet.. ona gözün gibi bakman gerekiyor.. hesabı sana sorulur kuzucum...

ngasgcimmmmm maşallahhh sizeee senin minnak almışş başını gidiyor maşallahhhh yakında içerden büyüdümmmm büyüdümmmm pınarlaa büyüdümmm diye sesler gelirse usg esnasında şaşırmam

doğru diyosun priorim eşim gelsinde akşam bi konuşalım tekrardan .diyorum götürelim kediyi veterinere onada yok diyor.ama önce veterinere götürmek en mantıklısı sanırım.önce ona bi bakılsın bakalım o virüsü taşıyormu diye.ondada olması imkansız gibi çiğ et falan yemiyo sokağada çıkmıyor ama yine baktırmak en iyisi.:26:doğru yavrum bana emanet ama diğeride canlı benim kadar iyi bakabılen sevilebilen yerde olması lazım.

Eki Görüntüle 739799

yerim ben o fındığııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ... kurban olurum yaradanaaaaaa... ayyyy içim bi garip oldu yaaaaa...

bende yerim bende yerimmmm

Son düzenleme:
Canim dogru diyosun bende bi koca var gecenki asilama tutmadi bana destek olacagina neler dedi ugrastigimiza deymedi birsuru masraf falan ssk var calisiyom zaten ama benim kocayi ikna edemiyom yasta 36 korkuyom aslinda tup bebegin tutucagina insan emin olsa ama iste olamayiz rabbimin izin vermesi lazim ilk once kafayida yicem niye olmuyo hic bi puruz yok bu arada bodrumda yasiyorumsevgiler

canm berfincim öncelikle eşini ikna etmen lazım.evet yaş böyle durumlarda zaman sıkıntısı yaratır .Ama nasip eden rabbim.umarım tedaviden farklı bir şey vesile olurda sende meleğine kavuşursun inşallah..
eşin neden istemiyor peki konuştuğunuzda ne diyor canım.

bizde öptük teyzesi seni rabbim en yakın zamanda sizede nasip eder inşallah canım

ozaman kızçem crlde yazan kısım doğru olan.diğeri değil.
sen ilk gittiğinde 6 haftalıktın değilmi öyle hatırlıyorum..

evet hayalotum 6 hafta 6 günlüktü ilk gittiğimde ...biraz uyuyayım dedim uyuyamadım baş ağrısı yaptı burda ormanlarda yakın çıktı galiba sıcaktan helikopterler sürekli su taşıyor ya

rabbim bir gün inşallah nasip eder canım ...ama öncelikle böyle kafaya takıp stres yaparsan tüpün de tudatacağı varsa da tutmaz burda ki arkadaşlarımdan da gördüm bizzat kendimdede gördüm ne zaman kafayı çok fazla takmassan kafan rahat olursa tutmaz değin bebek göbeğine konuyor belki aylar belki yıllar ...o rabbimin verdiği bir imtihandır..ben geçen haberlerde duydum ..kaç sefeer tüp denemişler tutmamış bir tanesi tutmuş alah bilir kaç yaşında tüp bebek tuttu ise adm çocuğunun babası gibi değil dedesi gibi...allahım yokluğunu aratmasın herkese nasip etsin inşallahhh

canım benimde kuşlarım var o testi 1 kere yapıyorsun kim demiş her ay diye kediye temas etmediketen sonra sorun yok bak ban hergün öperdim oglumu kızımı amma velakim kafesi eşim temilzicek öpme dokunma yasak dedi salı günü ilk defa oglumla kızımı öpmeden yattım ne zor alışıpta dokunamamk banada diyorlar kuşları yolla gitsin evladından önemlimi kıyamam onlara dayanamam özlemlerine allahım bir çıkaryolu göstersin veterinere bırak canım baksınlar bebek dogunca alırsın geri
Eki Görüntüle 739799

maşallah canım benim çok tatlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…