- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.521
günaydın kızçem nasılsıniyidir herhalde fasülyem priorim ama biraz canım sıkkın :26:
sizlerede bi danışayım napıcamı şaşırdım çünkü.
benim 3 yıldır evimde kedim var daha doğrusu kızımee şimdi hamile kaldım her taraftan bi, baskı herkes göndermem için birşeyler anlatıyo.okadar yazı okuyorum kk'da yada başka net sayfalarında kediler ile ilgili.hamileyken ve bebekleri olduğunda çok bakan kişi var çokta memnunlar.bende böyle kişilerin arasına katılmak istiyorum ama olmayacak gibi
şimdi kediden hayvanlardan salam sosis çiğ etvs.böyle şeylerden insanlara geçen bi virüs var.doktorda yasaklamıştı zaten bana salam sosısi.ama tabi biz kedimiz var demedik gittiğim 2 doktorada.:26:bi test yapılıyomuş bu virüsü geçirmedimmi diye .haliyle bizde yaptırmadık.ve bebek doğana kadar her ay yapılması gerekmiş.eğer hamileyken geçirirsem bebekte düşük ,ölüm,görme bozukluğu yada zihinsel engellli olma durumu söz konusu embriyoya kadar gelirse bu virüs
kedimi vercek kimsede yokbulsam bile nasıl vericem.sonuçta bu virüs tek kediden bana geçmiyor yediğim sebzelerden etten hatta topraktanda geçebilirmiş:26:yani herkesin başına gelebilir ama bende kedi olduğundan daha riskli gibi:26:
eşime dedim testleri yaptıralaım aşı falan varsa vurduralım kıza ve bana oda yok illa gidecek diyo
ben şimdi kediyi başkasına versem göndersem yavrumu yarın öbür gün ya benim evladımın başına bişey gelirse.kendi canımın parçasından cıkmazmı o hayvanın vebaliokadar zaman geçirdik alıştık birbirimize.oda çok üzülür çok alıştı bana eve ..bana fikir verin ne olur.tamam karnımdaki benim canımın parçası,evlat .ama diğeride can gözüm göre göre nasıl atım nasıl kıyım
gunaydın kızlar ben geldim..
biz yeni evimize geçtik.. çok sükür evimiz genis, güzel.. burada diğerinden daha rahat edicem gibi görünüyo..
insaAllah Rabbim bu yeni evimizde, yeni umutlarla, yeni dileklerle, dilediğimiz o güzellikleri bizlere nasip eder... Aminn..
netimiz biraz önce geldi.. hemen gireyim dedim..
sizleri de özledim.. e nasılsınız bakim, herkesler iyi mi
hoşgeldin canım.. evin hayırlı olsun....
canım hoşgeldin umudum ...evin hayırlı olsun mekan değişikliği iyidir ...hadi hayırlısı bakalım beraat kandilide yakın bol dua ederiz inşallah biz iyiyiz sen iyiysen canımBirde. ..şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam varmış..
bu ilaç..hem yumurta rezervinin kalitesini arttırmaya yada çoğalma yapma konusunu dedilerdi, birde fsh değerini düşürmek içindi..çok şükür fsh değerim normale düştü..insaAllah yumurtalarımda da güzel bi etki sağlar ..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka
gunaydın kızlar ben geldim..
biz yeni evimize geçtik.. çok sükür evimiz genis, güzel.. burada diğerinden daha rahat edicem gibi görünüyo..
insaAllah Rabbim bu yeni evimizde, yeni umutlarla, yeni dileklerle, dilediğimiz o güzellikleri bizlere nasip eder... Aminn..
netimiz biraz önce geldi.. hemen gireyim dedim..
sizleri de özledim.. e nasılsınız bakim, herkesler iyi mi
Birde. ..şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam varmış..
bu ilaç..hem yumurta rezervinin kalitesini arttırmaya yada çoğalma yapma konusunu dedilerdi, birde fsh değerini düşürmek içindi..çok şükür fsh değerim normale düştü..insaAllah yumurtalarımda da güzel bi etki sağlar ..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka
canim benim hakkinda hayirlisi olsun.bende bi persembe gunu olmustum.aksamina yattigin yerde bol bol dua et.bizde sana ederiz Allahn izniyle.Rabbim emeklerimizi bosa goturmesin
Yerim ben sei habibtem benim , Sen pekiyi ile geçtin canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adet günümde kan testi yaptırdık şekerim ama çıkmadı
bebişim bu ay da benimle değil yani, hayırlısı klnım
sen nasılsın teyzoşum da büyümüş maşallaaahh, cinsiyeti belli mi
kısmetse haftasonu gidiyoruz kuzummmmm, eşimde ben de çook yıprandık güzel bi tatil geçiririz inş
esilammmm dularımda olacaksın kuzum, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin emeklerinizi boşa çıkarmasın... biz de aşılama düşünüyoruz, öncesinde nasıl bi süreç izleniyo kuzum :1
amin cnm saol.aşılama öncesinde bana drum menegonon iğne verdi.bir hafta kalçadan vuruldum.sonrada çatlatma iğnesi oldum.sonrada perşembe günü aşılama yapıldı.bu kadar cnm kafana takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
bitanem benim üzülme diyeiyorum insanın elinde değil ki .. ama herşeyin hayırlısı kuzum, RAbbim sana ve eşine sağlık versin en önemlisi bu.. sağlık olmayınca hiç bi şeyin anlamı yok çünkü.. inş en kısa zamanda hayırlısı ile gelir meleğin gulbisimmm
iyi geceler RUH İKİZİMben de o bebişlerin bi gün göbüşümüze koncağına inanıyorum kuzum hayırlısı ile tabiki de...
Dularınızı eksik etmeyin olur mu, hamişlerin duası tutarmış ya
SENİ ÇOOK SEVİYORUM BİTANEM
canım hoşgeldin umudum ...evin hayırlı olsun mekan değişikliği iyidir ...hadi hayırlısı bakalım beraat kandilide yakın bol dua ederiz inşallah biz iyiyiz sen iyiysen canım
umudum canım hosgeldin cok ozlemısız senı canım dualarımız hep senınleydı yenı evınde hayırlı olsun gule gule oturun ınsallah.
Slm kafaya takma diyin ama keske yapabilsem en ufak bi seyi kafama takiyom bekarken boyle deyildim umursamazdim cok cektim be kizlar on sene su uc yilldir rahatim maddiyat ikinci planda manevi olarak rahata erdim tek eksigim bebis insallah bunca yilldan sonra rabbim nasip eder burdaki butun isteyenlerde tabi sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?