Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

işyerinde yoğun ve yorucu bir haftanın ardından ve tüm izinler geçici bir süre iptal edilmişken çok şükür şu an tatil yollarındayız.hamile olmanın avantajıyla izne ayrıldım1hafta kocişle dinlenicez sonra yine koşturmaca başlayacak malesef.
Sizle r nasılsınız keyifler yerindedir insallah.geçmişe bakamıyorum yazlıkta internetimiz yok eşimin ıpadden arada girerim artık.
Hepinizi öpüyorum

Gunaydin nasilsiniz canim sagol guzel dileklerin icin seninki daha uzun bi sure hicmi olmadi benim gibi bende agustosta 12yil dolcak benim hic bi puruz dahi yok ne dusuk ne dis gebelik hic bi tik olmadi rabbim insallah

evet hayalotum 6 hafta 6 günlüktü ilk gittiğimde ...biraz uyuyayım dedim uyuyamadım baş ağrısı yaptı burda ormanlarda yakın çıktı galiba sıcaktan helikopterler sürekli su taşıyor ya
gelişimi, çok güzel fındığının kızçem.yangın çıkmasın yaa
kimse demedi kızçem bi formda okudum kkda.keşke benimde kuşum olsaydı daha iidi paşam.kuş çoğunlukla kafeste.ama kedi veya köpek inan öyle değil.bunlar hep seninle.tv izlerken,yemek yerken,uyurken bile koynunda göbeğinde hattainsan giibiler aynı bitek konuşamıyorlar iştekuşta besledik biz ki küçüktüm.sadece kafesli odada uyumaman gerek..ben zaten 7 ay evden uzaklaştırsam onu geri alsamda boş.oda alışmış olucak bende mühim olan o işlemi başarabilmek zaten

canım yanlış anlama beni..ben evet sordum sana neden bukadar beklediniz diye.ama hani tedavi olmakmı istemediniz yoksa çocuk düşünmeye daha sonramı başladınız anlamındaydı.yanlıslıkla senı kırmak ıstemem ki zaten maddi manevi zordaymışsınız.bende yaşadığım için sordum.bende 6 yıllık evliyim ama 2 buçuk senedir planladık bebek düşüncesini..inşallah eşini ikna edebilirsin canım.

Son düzenleme:
canım hoş geldin aramıza..topiği bulmuşun kızçeler cok ıyıdır buradabütün sorunlarını anlatabılırsın yardımcı olabılırızkızçem çok sağol ben bu testi bi yaptırayım sen devlettemi yaptırdın özeldemi peki:26:bugün bizim kızı veterinere götürcez tüyleri dökülmeye başladı bu sıralar aşılarını vururcaz bide veterinerle bi konuşalım bakalımhani tuvaletini falan ben değiştirmiyorum.eşim hallediyor hepsini.önceden sabaha kadar beraber uyurduk şimdi bebiş geldiğinden beri tek yatıyor malum:26:bizim kedi bebek değil,çok önceden sanıyorum 10 yıl önce sokakta yavruyken bulunmuş sonrası ev kedisi işte .3 yıldırda bizde kendileri geçen seneye kadar sucuk veriyoduk peynır verıyoduk.sonra zararlı dediler kestik 1 senedır yemıyo şimdi ama ara ara yuttuğu tüylerini çıkartmakta zorlanıyo ozaman ılık süt içiriyodumki bundan 1 hafta önceside içirdim inşallah bi zararı yoktur:26:dışarıya çıkartmıyorum korkuyo çünkü balkonda martıları seyreder sadeceişte böyle bakalım bugün veteriner abisi neler diyecek

nurlum hoş geldin kızçemmmmmidem geçiyor artık kızçem.bugünlerde birazdaha rahatım sanki bide zorlamıyorum fazla midemi az ve sık yiyorumyanmalarda geçiyo gibi zaman zaman sanırım onlarda azalıyorbelim aynı kızçem.bu hafta sonu doktora gidicem bu doktorum bılmıyor o şekilde rahatsızlığım olduğunu..bakalım fizik tedaviye git derse o şekilde bi görüşeceğim bu dönemde sanırım yok ama hamileliğin ilerki dönemlerinde bi tedavisi varmış sanırım ilaç galiba.nette bakınmıştım.bu AS hastalarının bi sitesi var orda okumuştum.tabi gitceğim doktorun diyecekleri önemli.çünkü sitedeki kişiler benden daha ilerlemiş durumda.benim okadar değil daha 1 .dönemdeyim ben çok şükür..eğer hamilelik sorunsuz geçer ise 1.dönemde daha fazla kalma sansım olabılıraslında nurlum bılıyomusun belkı ben bebek hayaline geçmeseydim şimdi düzelirdim belki benim yaşımdaki olanların çoğu kurtulmuş çok şükürtabi ben kaçırdım o ayrınapalım sağlık olsun ölümcül bi hastalık değil çok şükürbenim teyzoşlarınm nasıllar.avatarın çok güzel olmuş kızçemmmçok begendım

Son düzenleme:
gonzalezim hoş geldin yeni evinde huzurlu mutlu tombiş tombiş çocuklarınızla oturursunuz inşallahilaçta işe yarıyo bak çok şükür bundan sonra herşey çok güzel olucak Allahın izniyle

meddiimm ruh ikizimnerelerdesin kızçem tatilemi çıktınızmerak ediyorumm

scorcipim ,teyzoşumun annesitatil iyi gelicek inşalah dinlen bütün yorgunluğunu at kızçemmmçok sevindim senin adınaa

Son düzenleme:
kızçelerim nabıyonuz bakem
dün gelemedim hiç sabah dışarı çıktım eltimlerle ,kendime bikaç parça bişeyler alım dediydimama hiç bişi bulamadan geri geldim.bu arada hamile kalmadan önce türbeye gitmiştim oraya gittim yine .o şekil dua etmiştim onudA yerine getirdim çok şükürsizlerde dualarımdaydınız tabi
akşama kadar güneş altında kaldım eve geldiğimde saat 4 gibiydi bi duşa girip kendimi yatağa zor attım
gece saat 10da kalktım biraz tv izleyeyim derkene sabah 9da gözlerimi açtımçok uyumuşum şimdide ev savaş alanı gibi ama ben sersem gibiyim
benden havadisler böyle kızçelerim

nurlum açıklama yaptığın iyi olmus, cünkü bu linki dün de gördüm 1-2kez ama ne olduğuna bakacak zamanım çok yokdu..
hemmen bir yazı döşeyeyim, çektiğim bütün sıkıntılarımı

napıyosun balım, ben şu linkte ki konuya biraz biseyler yazmaya gidiyorum..

e maalum sıkıntımız büyük bizim

bnde diyordum, ben sesimi nasıl ulaştırabilirim, her defasında 3çocuk yapın demesini ihmal etmeyen bir basbakanımız var.. hiç olamayanların sıkıntısını dile getirmiyorr , değil mi ???!!!

yaz gonzalezim yaz bakalım.
nelerin değiştirilmesi gerektiğini yazmalısın .
konu o yönde ilerliyor daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…