- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.561
klnım hoşgeldinnnnnasılsınız teyzoşumla
sıkılıyonda kızçem niye gelmiyon yanımıza
dur bi sarılam belki sıkıntın geçer
ohhhhhhhhh çok ii geldii sarılmann duu bende bi öpemm senii
biz iyiyiz yiyip yiyip yatıoz siz nasılsınız de bakemm
yiyiyp yiyip yatın napcen başka
benimde midem yanmaya başladı yinegeçmesini bekliyorum dört gözle
aman hayatolum bulantın olmasında mide yanması ona göre iyidir 5 ay geberdim vallaaaa
doğru bulantılar kadar pis bişey yoktekrar başlamasında bu şekil devam edebilirim sanırsam:26:
onlar sağlıklı olsunda hayatolum
ayyy teyzesi.dün ilk defa hastane çıkışı aldık aptallaştımm onu beğeniorum diğerini beğeniorumm adamm sinir oldu beğendiğim ne varsa aldı
maşallah size ya ne
güzel
daha cok hasten e çıkışları alıcaksın annesidarısı bizlerin başına inşallah
ayyy darısııııı başınaaa inşallah
dur bakalım minik fındığın cinsiyeti ne olcak annesi
isim düşündünmü kız olursa erkek olursa die
aslında klnim daha eşimle çıkarken eşim demişti oğlum olursa HİRA istiyorum diye..
bende çok sevdim bu ismi ozamanlar hep erkeklerde vardı bu isim.
şimdi son yıllarda kızlara koyuyorlarmış:26:ben soğudum :26:eşim hala HİRA istiyor tabi
bende KAYRA istiyorum erkekte
kız olursa daha düşünmedik aslında şuanda düşünmedik daha bunlar çok önceki fikirlerimizdidiyorum isim bulalım diye.cinsiyet belli olsun buluruz diyor
Canim niye yanlis anlayimki burda herseyimizi paylasiyoruz bi kac sene dusunmedik kendi yontemlerimizle korundyk sonra biraktik ama olmadi 2006 senesinde basladik ilk tedaviye istanbulda uzadida uzadi sonra asilama dendi ev yapmistik kriz cikti esim isten cikti borc falan filan maddi manevi sikinti bu gunlere geldik cok sukur gecen seneki asilamada tutmadi pisikolojim bozuldu cunku hic bi puruz yok tutar dedi doktorum ama olmadi neyse iste bu zamana geldik bu senede esimi ikna edebilirsem tup bebeyi denicez aksam konustuk ikna oldu gibi isleri hafisleyince universiteye gidicez dedi deneriz olmazsa olmaz ucunda olum yok dedi ve beni sasirtti burasi bana ugurlu gelmeye basladi insallahta hepimize gelir rabbime dua ediyorum bi mucize tedaviden once olur insallah basinizi agrittim ama burda rahatliyom hakkinizi helal edin sevgiler
kuranda olsun da
manalarıda hoş
mevlam nasip etsin inşallah
amin inşallah...kız olursada artık sizler söylersiniz birer isim
hele bi belli olsunda cinsiyeti buluruz kuzumm
benim soğan cücüğü 19.haftada falan gösterdi sakladı..du bakalım seninki ne zaman göstercek
açtım geyre
he yiyorum midem yanıyo kızçem bu arada mandalina çıkmışmıdır acep
umut hayatol nasılsınız bakalım nasıl gidio
ben çokk sıkılıom yaaaaaaa yanlızlıktan
valla bilmiyorum kuzum, mevsim değissede bazı meyveleri bulabilme zamanına geldik çok sükür, ama o var mıdır aramak lazım
vayy kln imm gelmis gitmis.. niye sıkılıyon bakim..
ne güzel bebisinle günlerin geçiyor, yalnızlık gelir geçer,.
yanlızlık çok zor umudum deme öyle
koca 1 aydır dün dışarı çıktık evde bunalımdaydım
sen nasılsın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?