Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doğru bulantılar kadar pis bişey yok tekrar başlamasında bu şekil devam edebilirim sanırsam:26:

onlar sağlıklı olsunda hayatolum

ayyy teyzesi.dün ilk defa hastane çıkışı aldık aptallaştımm onu beğeniorum diğerini beğeniorumm adamm sinir oldu beğendiğim ne varsa aldı

onlar sağlıklı olsunda hayatolum

ayyy teyzesi.dün ilk defa hastane çıkışı aldık aptallaştımm onu beğeniorum diğerini beğeniorumm adamm sinir oldu beğendiğim ne varsa aldı

maşallah size ya ne
güzel
daha cok hasten e çıkışları alıcaksın annesidarısı bizlerin başına inşallah

Son düzenleme:
Canim niye yanlis anlayimki burda herseyimizi paylasiyoruz bi kac sene dusunmedik kendi yontemlerimizle korundyk sonra biraktik ama olmadi 2006 senesinde basladik ilk tedaviye istanbulda uzadida uzadi sonra asilama dendi ev yapmistik kriz cikti esim isten cikti borc falan filan maddi manevi sikinti bu gunlere geldik cok sukur gecen seneki asilamada tutmadi pisikolojim bozuldu cunku hic bi puruz yok tutar dedi doktorum ama olmadi neyse iste bu zamana geldik bu senede esimi ikna edebilirsem tup bebeyi denicez aksam konustuk ikna oldu gibi isleri hafisleyince universiteye gidicez dedi deneriz olmazsa olmaz ucunda olum yok dedi ve beni sasirtti burasi bana ugurlu gelmeye basladi insallahta hepimize gelir rabbime dua ediyorum bi mucize tedaviden once olur insallah basinizi agrittim ama burda rahatliyom hakkinizi helal edin sevgiler

ayyy darısııııı başınaaa inşallah
dur bakalım minik fındığın cinsiyeti ne olcak annesi
isim düşündünmü kız olursa erkek olursa die

aslında klnim daha eşimle çıkarken eşim demişti oğlum olursa HİRA istiyorum diye..
bende çok sevdim bu ismi ozamanlar hep erkeklerde vardı bu isim.
şimdi son yıllarda kızlara koyuyorlarmış:26:ben soğudum :26:eşim hala HİRA istiyor tabi
bende KAYRA istiyorum erkekte
kız olursa daha düşünmedik aslında şuanda düşünmedik daha bunlar çok önceki fikirlerimizdidiyorum isim bulalım diye.cinsiyet belli olsun buluruz diyor

Son düzenleme:

kuranda olsun da
manalarıda hoş
mevlam nasip etsin inşallah

anladım canım olucak inşallaheşinin büyük destek olması lazım sana bu konudaçgerçi nekadar destek olsalarda bu dönemlerde bizim duygularımıza yetişemezler.en azından benim eşim yetişemedi öyle diyeyim..Rabbim yardımcın olsun inşallah..başımızı agnrıtmassın merak etme.sabahtan akşama kadar fırsat buldukça burdayız sende gel.konustukca yenı fıkırler edıncez.sıkıntılar gıdıcek yerı gelcek aglıcazda..dualarım senınle canım

açtım geyre
he yiyorum midem yanıyo kızçem bu arada mandalina çıkmışmıdır acep

valla bilmiyorum kuzum, mevsim değissede bazı meyveleri bulabilme zamanına geldik çok sükür, ama o var mıdır aramak lazım

umut hayatol nasılsınız bakalım nasıl gidio
ben çokk sıkılıom yaaaaaaa yanlızlıktan

vayy kln imm gelmis gitmis.. niye sıkılıyon bakim..
ne güzel bebisinle günlerin geçiyor, yalnızlık gelir geçer,.

yanlızlık çok zor umudum deme öyle
koca 1 aydır dün dışarı çıktık evde bunalımdaydım
sen nasılsın canm

yanlızlık çok zor umudum deme öyle
koca 1 aydır dün dışarı çıktık evde bunalımdaydım
sen nasılsın canm

yalnızlık derken nasıl yalnızsın onu anlamadım tam olarak ben simdi :26:
evde sürekil durmak insanı gerçekten bunaltıyor, bunu önce ki evimde hep bunu hissederdim
ben iyiyim sükür.. biosteron ilacımı içiyorum, biraz zor buluyor olsakta..
10gün oluyor, ilçeye tasındık.. sükür burda evde güzel, rahat.. ins önümüzde ki aylar bana uğurlu gelir bu yeni ev.
hazıran ayımda kontrolüm vardı..
fsh değerim 15 ten, 8 e düsmüs.. bunun için çok iyi dediler.
yumurtalarım yine 5 tane çıkdı..
bu kullandığım ilaç, fsh ı düsürmeyi başardı.. artık 3 aylık kullanımda yumurta rezervimin kalite ve artışı konusunda bekliycez dediler..
ve sonrasında ne zaman tüp düsünüyonuz diyolar
cünkü bian önce yumurtalarımı daha çok kkaybetmeden, değerlendirmek istiyolar..
ama bu kez olursa, İstanbul olsun istiyorum..
suan fiyat arastırması için haber bekliyorum..
bnden de böyle kln im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…