Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım merak etme senin dediklerini paşada yapıyor yemekte bizle yatakta bizle bizsiz yapamıyor sıpam köpügünde ahlakını bozdu bir karı koca rahat yemek yiyemiyoruzseninki en azından durudgu yerde duruyor kız benimkiler uçuyorcanım kedinden ayrılması çok zor tabe allah yardımcın olsun ben kuşlarımı sordum doktor yok deseydi kesin evden çıkaramzdım onlar benim çocukalrım gibi oldu tek üzüntüm her gece öperdim kızımıd aoglumuda artık öpemiyorum temas yasakeşim hep diyor karnındakini düşün ne yapayım onlardan vazgeçmekttense uzak dururum

inşallah yeni evin uğurlu gelir umut nasip edsin ya rabbimm şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine
yanlızım aile memlekette.koca izinsiz çalışıo bu aralar
komşu zaten yok

inşallah yeni evin uğurlu gelir umut nasip edsin ya rabbimm şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine
yanlızım aile memlekette.koca izinsiz çalışıo bu aralar
komşu zaten yok

ahh insaAllah klnimm yaa, insaAllahhh

sabır bitanem sabırr.. napalım hersey bizler için ..
bizimde tatilimiz yok. benim koca da, yaz aylarında da çalısıyo..
izin alabilirse işte bi 10 gün,. onda da alabilirse yani..
komsu olayı ... Allahım iyi insanlarla karsılastırsın..ins...zaman ne gösterir bilemiyiz, halden anlayan insanlar karşımıza gelsin diye hep dua ederim ben..

slm kızlarr ben geldim arada böle bakabiliyorum benim minnak bırakmıyor.yarın tam 1 aylık olucaz..ve ben 1 aydır dışarı yüzü görmedim.lavaboya dahil vesveseli gidiyorum ha ağladı ağlayacak diye..gece zaten uyku yokk.anlayacağınız bunalıma girdim..kendi kendime oturup ağlıyorumm

slm kızlar ben geldim ....bugün ilk tüp bebek iğnemize başladık ..yumoşların durumu çok güzelmiş herşey güzel başladı inş güzelde sona erer........

bitanem bende bugün seni andım dedimki asetonum görkemimin elinde kaldı gelemiyor.Rabbim yardım etsin kızçem.olur şuan psikolojik dengen değişebilir.doğumdan yeni çıktın kızçem.,nşallah 40ını bi çıkarsın görlemim bak nasıl düzelicek annesi yavaş yavaş alışcak oda gece ve gündüzün farkınaaz daha sabret balımppoposunu öp benim yerime

inşallah bitanemm inşallah düzelir..sen nasılsın teyzoşum nasıl kac gr olmuş anlat bakimm büyümüştür şimdiii

Hayalotum herşey sorunsuz devam edecek inşallah.
Her işte bir hayır var , bak meleğin hiç beklemediğin zaman da büyük bir sürpriz yaparak geldi sana. Sağlıkla al kucağına.
İnşallah çok rahat geçirirsin bu dönemi , hiç ağrın sıkıntın olmaz. Sonrasında kendini toparlayınca belinle ilgili tedavine başlamayı da ihmal etme bitanem. Sende kurtulursun ne olacak daha çok çok gençsin.

Teyzoşlar iyi tatlım , büyüyolar . Büyüğü çok kıskanıyo ama idare etmeye çalışıyoruz napalım iç güdüsel gelişiyo bu duygu demek ki.

Beğendin demek saol bitanem

Çok iyi bak minnoşuma canım , Allah a emanet olsun .

nurlum açıklama yaptığın iyi olmus, cünkü bu linki dün de gördüm 1-2kez ama ne olduğuna bakacak zamanım çok yokdu..
hemmen bir yazı döşeyeyim, çektiğim bütün sıkıntılarımı

Yaz tabi , zaten özellikle deneyimi olanların görüşleri, sıkıntıları üzerinden gidiliyor, böylelikle daha gerçekçi ve ortak fayda sağlayabilecek bir mektup oluşturmaya çalışıyorlar. İnşalllah duyarsız kalınmaz ve mektup amacına ulaşıp, güzel sonuç alınır.

amin canım sağol....
dr un yanına korkarak gittim ama dedikleriyle sevindim inş herşey yolunda gider
yolunda gidicek inşallah kızçemsadece beynini rahat bırak şu sıra.düşüncelere dalma neolur.en büyük yaptığımız yanlıs
inşallah bitanemm inşallah düzelir..sen nasılsın teyzoşum nasıl kac gr olmuş anlat bakimm büyümüştür şimdiii

düzelcek asetonum o şekil kalan bebek yoktur emin olgerçi bi süre sonra tekrar başlar o kısımları saymıyorum
bizim minnak nasıl bilmiyorumki.en son 1bucuk cm diama doktor gram olatak söylemedi kızçem bu gittiğimde sorarımşimdi daha çok büyümüştür 10 haftanın içine girdik çok şükür
ama geceleri mide bulantısı başlıyor yine sabah uyandığımdada devam etti bugün için.biraz kötü geçiyo gibi şu 2 gün:26:inşallah çabuk geçer asetonumbenden diğer kızçelere sırayla geçsin inşallah bu bulantılar

inşallah nurlum benim
nurlum olur öyle kıskançlıklar.şimdi küçüğüde ele avuca geldi, ya doğal olarak artık diğeride herşeyin farkındahalbuki herşey eşittir ama çocuklar sonuçtabenim kızkardeşimle aramda 5 yaş olmasına rağmen kıskanıyordum.oyüzden bu olay belli bir dönem gerçekleşicek kardeşler arasındabakıyorum kızçem aslında bakmaya çalışıyorum.seni seviyorum nurlum kendine çok iyi bbak ..teyzoşlarımı gıdıkla benim için..yakın olsakta bana getirsen onları yirim yirim

kandiliniz mübarek olsun kızçelerim.Rabbbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...Dualarım sizlerle hep..
mutlupazarlar.gününüz güzel sorunsuz geçer inşallah

günaydın..kandilin mübarek olsun tatlım..o bulantılar bende 4.ay bitene kadar devam etti dayan kızcem..sağlıklı olsunda katlanıyoruz herseye... ben bulantıdan mutfağa giremiyodum kocam yapıyodu yemeği valla..mide ekşimesi doğum yapana kadar pür devamm..gaviscon şurup çok iyi geldi bana doğuma kadar 6 şişe bitirdim

asetonum senınde kandilin mübarek olsun canbonum
kızçem bu şurupların tadı nasılneyli nane mi kokuyo yada bebek şurubu gibimi kokuyo.tadı acımıben şurup içememde küçüklüğümdede içmezmişim iğne tercihimdir yada son seçenek hap
bende bu ay doktora gidişimde anlatcam derdimi şurupta olsa içicez artık
benim kocam yemenk yapmayı bilmiyokiAllah korusun mutfak ve bizim herif
benimkisi bi tuhaf asetonum şuan için bir şey yapmıyor .bitek dün gece sen niye böyle geçiriyon bu hamilelği dedibana utanmazterlik iniyodu kafasınabunu n patronun eşide hamile ya.kadının maşallahı var hiç bişey hissetmiyomuş 4 aylık oda:26nunla beni kıyaslıyor oyuzden numara yapıyorum sanıyor

asetonum eşim kalktı yavaş yavaş kavaltıya başlıyayım ben..
görkemim uyuyodur şimdi acık poklu dötünü ısır onun
yine görüşürüz kızçem seni seviyorum cokıyı bak kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…