- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.581
gelişimi, çok güzel fındığının kızçem.yangın çıkmasın yaa
kimse demedi kızçem bi formda okudum kkda.keşke benimde kuşum olsaydı daha iidi paşam.kuş çoğunlukla kafeste.ama kedi veya köpek inan öyle değil.bunlar hep seninle.tv izlerken,yemek yerken,uyurken bile koynunda göbeğinde hattainsan giibiler aynı bitek konuşamıyorlar işte kuşta besledik biz ki küçüktüm.sadece kafesli odada uyumaman gerek..ben zaten 7 ay evden uzaklaştırsam onu geri alsamda boş.oda alışmış olucak bende mühim olan o işlemi başarabilmek zaten
yalnızlık derken nasıl yalnızsın onu anlamadım tam olarak ben simdi :26:
evde sürekil durmak insanı gerçekten bunaltıyor, bunu önce ki evimde hep bunu hissederdim
ben iyiyim sükür.. biosteron ilacımı içiyorum, biraz zor buluyor olsakta..
10gün oluyor, ilçeye tasındık.. sükür burda evde güzel, rahat.. ins önümüzde ki aylar bana uğurlu gelir bu yeni ev.
hazıran ayımda kontrolüm vardı..
fsh değerim 15 ten, 8 e düsmüs.. bunun için çok iyi dediler.
yumurtalarım yine 5 tane çıkdı..
bu kullandığım ilaç, fsh ı düsürmeyi başardı.. artık 3 aylık kullanımda yumurta rezervimin kalite ve artışı konusunda bekliycez dediler..
ve sonrasında ne zaman tüp düsünüyonuz diyolar
cünkü bian önce yumurtalarımı daha çok kkaybetmeden, değerlendirmek istiyolar..
ama bu kez olursa, İstanbul olsun istiyorum..
suan fiyat arastırması için haber bekliyorum..
bnden de böyle kln im
inşallah yeni evin uğurlu gelir umut nasip edsin ya rabbimm şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine
yanlızım aile memlekette.koca izinsiz çalışıo bu aralar
komşu zaten yok
slm kızlarr ben geldim arada böle bakabiliyorum benim minnak bırakmıyor.yarın tam 1 aylık olucaz..ve ben 1 aydır dışarı yüzü görmedim.lavaboya dahil vesveseli gidiyorum ha ağladı ağlayacak diye..gece zaten uyku yokk.anlayacağınız bunalıma girdim..kendi kendime oturup ağlıyorumm
slm kızlar ben geldim ....bugün ilk tüp bebek iğnemize başladık ..yumoşların durumu çok güzelmiş herşey güzel başladı inş güzelde sona erer........
amin canım sağol....melekim çok sevindim kızçemmmhadi inşallah herşey yolunda gidicek dualarım sennle melekim
bitanem bende bugün seni andım dedimki asetonum görkemimin elinde kaldı gelemiyor.Rabbim yardım etsin kızçem.olur şuan psikolojik dengen değişebilir.doğumdan yeni çıktın kızçem.,nşallah 40ını bi çıkarsın görlemim bak nasıl düzelicek annesi yavaş yavaş alışcak oda gece ve gündüzün farkınaaz daha sabret balım ppoposunu öp benim yerime
nurlum hoş geldin kızçemmmmmidem geçiyor artık kızçem.bugünlerde birazdaha rahatım sanki bide zorlamıyorum fazla midemi az ve sık yiyorum yanmalarda geçiyo gibi zaman zaman sanırım onlarda azalıyor belim aynı kızçem.bu hafta sonu doktora gidicem bu doktorum bılmıyor o şekilde rahatsızlığım olduğunu..bakalım fizik tedaviye git derse o şekilde bi görüşeceğim bu dönemde sanırım yok ama hamileliğin ilerki dönemlerinde bi tedavisi varmış sanırım ilaç galiba.nette bakınmıştım.bu AS hastalarının bi sitesi var orda okumuştum.tabi gitceğim doktorun diyecekleri önemli.çünkü sitedeki kişiler benden daha ilerlemiş durumda.benim okadar değil daha 1 .dönemdeyim ben çok şükür..eğer hamilelik sorunsuz geçer ise 1.dönemde daha fazla kalma sansım olabılır aslında nurlum bılıyomusun belkı ben bebek hayaline geçmeseydim şimdi düzelirdim belki benim yaşımdaki olanların çoğu kurtulmuş çok şükür tabi ben kaçırdım o ayrı napalım sağlık olsun ölümcül bi hastalık değil çok şükür benim teyzoşlarınm nasıllar.avatarın çok güzel olmuş kızçemmm çok begendım
nurlum açıklama yaptığın iyi olmus, cünkü bu linki dün de gördüm 1-2kez ama ne olduğuna bakacak zamanım çok yokdu..
hemmen bir yazı döşeyeyim, çektiğim bütün sıkıntılarımı
slm kızlar ben geldim ....bugün ilk tüp bebek iğnemize başladık ..yumoşların durumu çok güzelmiş herşey güzel başladı inş güzelde sona erer........
Allah yardımcın olsun inşallah duaların kabul olur .
yolunda gidicek inşallah kızçemamin canım sağol....
dr un yanına korkarak gittim ama dedikleriyle sevindim inş herşey yolunda gider
inşallah bitanemm inşallah düzelir..sen nasılsın teyzoşum nasıl kac gr olmuş anlat bakimm büyümüştür şimdiii
Hayalotum herşey sorunsuz devam edecek inşallah.
Her işte bir hayır var , bak meleğin hiç beklemediğin zaman da büyük bir sürpriz yaparak geldi sana. Sağlıkla al kucağına.
İnşallah çok rahat geçirirsin bu dönemi , hiç ağrın sıkıntın olmaz. Sonrasında kendini toparlayınca belinle ilgili tedavine başlamayı da ihmal etme bitanem. Sende kurtulursun ne olacak daha çok çok gençsin.
Teyzoşlar iyi tatlım , büyüyolar . Büyüğü çok kıskanıyo ama idare etmeye çalışıyoruz napalım iç güdüsel gelişiyo bu duygu demek ki.
Beğendin demek saol bitanem
Çok iyi bak minnoşuma canım , Allah a emanet olsun .
Yaz tabi , zaten özellikle deneyimi olanların görüşleri, sıkıntıları üzerinden gidiliyor, böylelikle daha gerçekçi ve ortak fayda sağlayabilecek bir mektup oluşturmaya çalışıyorlar. İnşalllah duyarsız kalınmaz ve mektup amacına ulaşıp, güzel sonuç alınır.
yolunda gidicek inşallah kızçemsadece beynini rahat bırak şu sıra.düşüncelere dalma neolur.en büyük yaptığımız yanlıs
düzelcek asetonum o şekil kalan bebek yoktur emin olgerçi bi süre sonra tekrar başlar o kısımları saymıyorum
bizim minnak nasıl bilmiyorumki.en son 1bucuk cm diama doktor gram olatak söylemedi kızçem bu gittiğimde sorarım şimdi daha çok büyümüştür 10 haftanın içine girdik çok şükür
ama geceleri mide bulantısı başlıyor yine sabah uyandığımdada devam etti bugün için.biraz kötü geçiyo gibi şu 2 gün:26:inşallah çabuk geçer asetonumbenden diğer kızçelere sırayla geçsin inşallah bu bulantılar
günaydın..kandilin mübarek olsun tatlım..o bulantılar bende 4.ay bitene kadar devam etti dayan kızcem..sağlıklı olsunda katlanıyoruz herseye... ben bulantıdan mutfağa giremiyodum kocam yapıyodu yemeği valla..mide ekşimesi doğum yapana kadar pür devamm..gaviscon şurup çok iyi geldi bana doğuma kadar 6 şişe bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?