Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şurubun tadı naneli..tatlım hamile olduğun için başka ilaç önermez doktor zaten..ah şuu erkekler ne zaman bizi anladılar ki şimdide bekleyesinn

selam kızlar.. nasılsınız ..
Berat Kandiliniz mubarek olsun.. herkese hayırlı kandiller ..

iyiyiz canım sen nasılsın seninde kandilin mübarek olsun dualarımızın kabul olması dileği ile ...

amin cnm insaAllah... hsgeldiniz bu arada =)
yaa tasınıdğımızdan beri bi kendime gelemedim, 10 buçuk gibi bi uykum geliyor, uyku saatim de bi düzene giremedi sanki..
oruca kalkalım diye konusuyorduk esimle, kalkamamışım snrada =(

zaten orucun yarın tulması gerekiyor canım kandil gecesinin gündüzünde diye geçiyor hadisi şerifte inşallah bu gece kalkar tutursın

hoşbuldummm canımmm artık burdayım bakalım tanırşırım herkesle yavaş yavaş
canım ben devlette yaptırdım benim hamilelik öncesi temkinli olmak adına bir ton test yapıldı bazılarını özelde yaptırdm ama bu virüs testleri biraz tuzlu oludğu için devlette yaptırdım rubella herpes toksoplazma .. Bunların hepsni yaptırmadıysan devlette yaptırabilirsin istanbul eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ben herpes dışındakiler bi günde çıkıyor herşes 1 haftada çıkıyor
yaptırıp rahat etmekte fayda var
bakalım veterinerin ne diyecek aşıları tamsa sorun olacağını zannetmiyorum tatlımm

iyiyimm datlımmm çok şükürrrr rahatladım biraz daha... operasyonum ben canım.. pazarlamaya geçmeye çalışıyorum.. daha önce pazarlamacıydımm... arka ofisteyimmm ama angarya iş çok... bu ayy ovu testte çift çizgiyi gördük bakalım hayılısı.. bu arada kandilin mübarek olsun canım benim... sen nasılsın herşeyy yolunda mı

canım banim Allah yardımcın olsun...geçecek bu dönemmm az sabırrrr

Bu dönem çabuk geçer inşallah , etkilenmesin ,üzülmesin diye dikkat etmeye çalışıyoruz ama dediğin gibi canım bu durumlar normal.Bekliyoruz bizde bakalım

İyi bak bitanem aman dikkat et , şu an sadece sana ihtiyacı var.Allah ım korusun miniğimizi güzel annesini de tabi.

Hayalotum sanırım biz farklı yakalarda oturuyoruz.Keşke yakın olsaydık ,sen sıkıntılı dönemini atlat sonrasında ayarlarsak görüşelim canım , güzel olur.
Gıdıklarım tabi kuzum , bende seni seviyorum canım , seni ve miniği çok çok öptüm.

Priorim inşallah geçersin canım istediğin gibi pazarlamaya. İşin stresli Allah kolaylık versin bitmez iş bir türlü.
Hadi bakalım hayırlısı olsun bu ay gelsin hayırlısıyla sana meleğin inşallah .

Hem bölümü değiş , hem de gelsin bebiş şekercim.

İyiyim bende canım evde olunca genelde rutin geçiyor . Zayıflamaya çalışıyorum ama iştahıma yenik düşüyorum çoğunlukla bunun dışında çok şükür bi sıkıntı yok.

Saol kuzum sana da hayırlı kandiller.
Rabbim gönlündeki dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Öpüyorum canım çok.

şekeriiiimmm iyi dileklerin için çookkk teşekkür ediyorum..

gördüm bi gösterge var sende.. kaç kilosun ki .. hedef kaçççç .... ben ekmeği bıraktım... sabah kahvaltısında 1 dilim yiyorum.. öğle yemeğinde zaten karbonhidrat oluyor mutlaka o yüzden öğlen ekmek almıyorum.. akşam da geçiştiriyorum bi şekilde.. benim de asscikkk göbüşümm kaldıııı

kızlarr nabr gunaydinlar herkese nasilsiniz.haftasonu giremedm annemlere gittim guzel gecti yani ama babacigimi goremedim o ayri isden dolayi gelemiyormus iki haftadr szlerde bi gelisme varmi bakem.gecms kandilinz mub olsn.cok sukur iyi gecrdik kandili o yuzden cok uykusuzum.hepinize dua ettim.

günaydınlar olsun kızçelerimmmmmm...

günaydın gulbişimmmmm... nasılsın kuzummmm.

benim yine migren tuttuuuuu.... midem çok kötüüüü ...

Gunaydin herkezin gecmis kandili mubarek olsun canim ismini bilmiyorum ama destegin icin teskkur ederim benim esimin bu zamana kadar hic destegi olmadi ama burasi inaniyorumki bana ugurlu geldi gecen aksam konustuk tup bebeyide denicez su isler hafislesin esim somine ustasu bi nevi insaatci burda bodrumda insaat yasagi oluyobu ayin sonunda ben asciyim ramazanda isler yogun olmuyohem senelik iznimi kullanicam tedavimide gorucem esimse tup bebegide deneriz tutmazsa canimiz sagolsun ucunda olum yok dedi ve beni cok sasirtti insallah rabbim izin verirde hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz dualarimdasiniz sevgiler

canımmm senin adına çokk sevindimmmm .. Rabbim gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin

çok sevindim canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

selamlar gunaydınlar kızlar nasılsınız bakim ..

ngasg .. cnm dün sen dedin.. kandil gecesinin gündüzünde oruç hadiste geçiyor diye..
çok sükür oruca niyetlendim, dün gece kalkabildim çok sükür =)

priorim.. napısonuz kusum.. geçmis olsun balım yaa =(

birde dün aksam tv de kandil programı izlerken altta yazı geçiyordu..ve yazı şuydu :

--- Bu yıl içinde doğacak olan her çocuk, bu gece deftre yazılır .

dedim insaAllah bizim bebislerde bu gece yazılmıstır gece oruca kalktığımda dua ettim herkeslerede bizede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…