- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.601
asetonum senınde kandilin mübarek olsun canbonum
kızçem bu şurupların tadı nasılneyli nane mi kokuyo yada bebek şurubu gibimi kokuyo.tadı acımı ben şurup içememde küçüklüğümdede içmezmişim iğne tercihimdir yada son seçenek hap
bende bu ay doktora gidişimde anlatcam derdimi şurupta olsa içicez artık
benim kocam yemenk yapmayı bilmiyokiAllah korusun mutfak ve bizim herif
benimkisi bi tuhaf asetonum şuan için bir şey yapmıyor .bitek dün gece sen niye böyle geçiriyon bu hamilelği dedibana utanmazterlik iniyodu kafasına bunu n patronun eşide hamile ya.kadının maşallahı var hiç bişey hissetmiyomuş 4 aylık oda:26 nunla beni kıyaslıyor oyuzden numara yapıyorum sanıyor
şurubun tadı naneli..tatlım hamile olduğun için başka ilaç önermez doktor zaten..ah şuu erkekler ne zaman bizi anladılar ki şimdide bekleyesinn
selam kızlar.. nasılsınız ..
Berat Kandiliniz mubarek olsun.. herkese hayırlı kandiller ..
iyiyiz canım sen nasılsın seninde kandilin mübarek olsun dualarımızın kabul olması dileği ile ...
amin cnm insaAllah... hsgeldiniz bu arada =)
yaa tasınıdğımızdan beri bi kendime gelemedim, 10 buçuk gibi bi uykum geliyor, uyku saatim de bi düzene giremedi sanki..
oruca kalkalım diye konusuyorduk esimle, kalkamamışım snrada =(
canım hoş geldin aramıza..topiği bulmuşun kızçeler cok ıyıdır buradabütün sorunlarını anlatabılırsın yardımcı olabılırız kızçem çok sağol ben bu testi bi yaptırayım sen devlettemi yaptırdın özeldemi peki:26:bugün bizim kızı veterinere götürcez tüyleri dökülmeye başladı bu sıralar aşılarını vururcaz bide veterinerle bi konuşalım bakalım hani tuvaletini falan ben değiştirmiyorum.eşim hallediyor hepsini.önceden sabaha kadar beraber uyurduk şimdi bebiş geldiğinden beri tek yatıyor malum:26:bizim kedi bebek değil,çok önceden sanıyorum 10 yıl önce sokakta yavruyken bulunmuş sonrası ev kedisi işte .3 yıldırda bizde kendileri geçen seneye kadar sucuk veriyoduk peynır verıyoduk.sonra zararlı dediler kestik 1 senedır yemıyo şimdi ama ara ara yuttuğu tüylerini çıkartmakta zorlanıyo ozaman ılık süt içiriyodumki bundan 1 hafta önceside içirdim inşallah bi zararı yoktur:26:dışarıya çıkartmıyorum korkuyo çünkü balkonda martıları seyreder sadece işte böyle bakalım bugün veteriner abisi neler diyecek
zaten orucun yarın tulması gerekiyor canım kandil gecesinin gündüzünde diye geçiyor hadisi şerifte inşallah bu gece kalkar tutursın
Kızlar herkese selam ,
Güzel ve eğlenci hafta sonları diliyorum hepinize.
Hayalotum nasılsın canım ? Miden aynı şekilde mi. Birde senin belinle ilgili sıkıntı vardı galiba , onu naptın. Çok sıkıntı yaratmaz inşallah sana ilerleyen zamanlarda. Bu süreçte fizik tedavi vs. yardımcı olacak bişey var mı?
Bitanem ya inşallah çok rahat günler bekliyor seni.
Sende miniğinde Allah a emanet olun, iyi bakın birbirinize.
Bu arada Son bir kaç sayfayı okudum .
Kedin ne oldu , naptınız bitanem üzüldüm okuyunca.Senin için de zor bi karar.
Ben kedileri çok severim ama eşim pek hoşlanmaz . İnşallah güzel bir çözüm bulursunuz.
Umut yeni evin hayırlı ,uğurlu olsun inşallah.
Ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır.
Priori sen nasılsın tatlım ya işlerin hala çok yoğun mu ? Ramazan geliyor sakinler heralde , biraz nefes alırsın sende. Başka şeylere daha rahat konsantre olursun :26: Hangi bölümdeydin operasyon mu , pazarlama mı canım?
ngasg canım benim maşallah , Allah a emanet olun.Sağlıkla gelsin sana.
Hepinizi çok çok öpüyorum , en yakın zamanda Allah sizlerin ve isteyen herkesin hayırlısıyla bebiş duasını kabul etsin inşallah.
slm kızlarr ben geldim arada böle bakabiliyorum benim minnak bırakmıyor.yarın tam 1 aylık olucaz..ve ben 1 aydır dışarı yüzü görmedim.lavaboya dahil vesveseli gidiyorum ha ağladı ağlayacak diye..gece zaten uyku yokk.anlayacağınız bunalıma girdim..kendi kendime oturup ağlıyorumm
inşallah nurlum benim
nurlum olur öyle kıskançlıklar.şimdi küçüğüde ele avuca geldi, ya doğal olarak artık diğeride herşeyin farkındahalbuki herşey eşittir ama çocuklar sonuçta benim kızkardeşimle aramda 5 yaş olmasına rağmen kıskanıyordum.oyüzden bu olay belli bir dönem gerçekleşicek kardeşler arasında bakıyorum kızçem aslında bakmaya çalışıyorum. seni seviyorum nurlum kendine çok iyi bbak ..teyzoşlarımı gıdıkla benim için..yakın olsakta bana getirsen onları yirim yirim
iyiyimm datlımmm çok şükürrrr rahatladım biraz daha... operasyonum ben canım.. pazarlamaya geçmeye çalışıyorum.. daha önce pazarlamacıydımm... arka ofisteyimmm ama angarya iş çok... bu ayy ovu testte çift çizgiyi gördükbakalım hayılısı.. bu arada kandilin mübarek olsun canım benim... sen nasılsın herşeyy yolunda mı
Priorim inşallah geçersin canım istediğin gibi pazarlamaya. İşin stresli Allah kolaylık versin bitmez iş bir türlü.
Hadi bakalımhayırlısı olsun bu ay gelsin hayırlısıyla sana meleğin inşallah .
Hem bölümü değiş , hem de gelsin bebiş şekercim.
İyiyim bende canım evde olunca genelde rutin geçiyor . Zayıflamaya çalışıyorum ama iştahıma yenik düşüyorum çoğunlukla bunun dışında çok şükür bi sıkıntı yok.
Saol kuzum sana da hayırlı kandiller.
Rabbim gönlündeki dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Öpüyorum canım çok.
Gunaydin herkezin gecmis kandili mubarek olsun canim ismini bilmiyorum ama destegin icin teskkur ederim benim esimin bu zamana kadar hic destegi olmadi ama burasi inaniyorumki bana ugurlu geldi gecen aksam konustuk tup bebeyide denicez su isler hafislesin esim somine ustasu bi nevi insaatci burda bodrumda insaat yasagi oluyobu ayin sonunda ben asciyim ramazanda isler yogun olmuyohem senelik iznimi kullanicam tedavimide gorucem esimse tup bebegide deneriz tutmazsa canimiz sagolsun ucunda olum yok dedi ve beni cok sasirtti insallah rabbim izin verirde hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz dualarimdasiniz sevgiler
Gunaydin herkezin gecmis kandili mubarek olsun canim ismini bilmiyorum ama destegin icin teskkur ederim benim esimin bu zamana kadar hic destegi olmadi ama burasi inaniyorumki bana ugurlu geldi gecen aksam konustuk tup bebeyide denicez su isler hafislesin esim somine ustasu bi nevi insaatci burda bodrumda insaat yasagi oluyobu ayin sonunda ben asciyim ramazanda isler yogun olmuyohem senelik iznimi kullanicam tedavimide gorucem esimse tup bebegide deneriz tutmazsa canimiz sagolsun ucunda olum yok dedi ve beni cok sasirtti insallah rabbim izin verirde hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz dualarimdasiniz sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?