Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tam 3 hastane değiştirdim ben biri kist biri miyom dedi biride hamilesin ded:))meğer hamileymişim ama kimyasal oldu.bi kaç doktor değiştir bence canım gerçekten ve ayaklarını üşütme cok soğuk seyler yeme dolaşma soğukta kendini sıcak tut hayıt suyumudur nedir onuda araştır burda baya arkadaşta işe yaramıştı canım.

canım 10unda olmam gerekiyodu olmadım ayın 16sında yaptım negatif çıktı fakat ben düzensiz oluyorum onun için

Hmmm anlıorum canımm ama burdan okuduğum kadarıyla bazen idrar testi yanlış sonuç verebiliyormuş... Umarım bebeğin seninledir yaa ayyy çok heyecanlandım bak şimdii

Bizim kızlar başka topikte toplanmaya başlamış artık.. Tesadüfen buldum sizleri

öyle mii yaaaa :26: bende diyorum nden kimseyi doru düzgün denk getiremiyorum gerçi 2gündür giremedim pekte :26: zaten yokluğumda farkedilmiyo sanırım

sümeyyeemm, yasakhayalim, hayalotum, 8scorpionsum, looriim, aybishim nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa

medd cezirim dün senin online oldugunu gördün ama bisey yazamadim... yaw benim dünden beri internetim perisan etti canim benim.......

seni merak ettim noldu canim benim...gelmiyesiciler geldimi yoksa......insallah gelmemislerdir...bi cevap yaz...:18:

canim benim sen öglenleri giremiyosun zaten...tabiki aksamlari burda olacagiz..burasi bizim ilk evimiz.....(kukus tehlikeye girer ama napalim idare edecez iste)

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza bende pkoluyum.ama anlattığın gibi akıntı şekli adetim geçiktiği zaman ilk günlerde oluyo.inşallah seninkisi üstüne görmedir ve bebeğin seninledir keske hemen bir test yapsaydın

ya neden kimse yok sesim kısıldı burda alaalameddcezirim nasılsın canım kırmızılar geldimi yoksa
umudum kız sen hiç unutulurmusun
meddcezirim gümüş arkadaşımızda topik açmış dün.
dün nedense kimsecikler yoktu burada ben iki topiktede gözüküyorum işin aslı ama buraya yeni arkadaşlarımız dışında gelen giden yok.:44:herkescikler çalışmadamı acep
meddcezirim ben bu akşam olmayabilirim çünkü bugün evlilik yıldönümüm kızçelerkocacımda ses soluk yok ama süprizler var anladım

hoşgeldin canım benim.rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu ayda olmadi yine adet oldum basladi kanli gunlerim artik icimi kan aglatti rabbim bizede nasip etsin evlat kokusu dokusu duygusu annelik nedir bende bilmek istiyorum canima can omrume omur olsun evime nesem olsun olsun olsun olsun artik

rabbim nasip edicek inşallah canım benim.sabır sabır sabır.

amin insallah sabrediyorum olmayacagini bile bile kistim yok kaybolcak diye bekleyeyim keske kistim olsa rahimimde sorun asil ana yerde ameliyat olsam asla olmicak olmasamda olmicak ama yinede allah buyuk belki bi mucize

amin insallah sabrediyorum olmayacagini bile bile kistim yok kaybolcak diye bekleyeyim keske kistim olsa rahimimde sorun asil ana yerde ameliyat olsam asla olmicak olmasamda olmicak ama yinede allah buyuk belki bi mucize

biz seninle daha önceden konuşmuştuk sanırım.değişik bir adı vardı galiba.derdi veren rabbim dermanınıda verir sen yeterki dua et canım benim.bak sen sorununu biliyorsun yine.tıpta artık herşeyin bir çaresi var arkadaşım.sen içiniferah tut sadece dua et.hayırlısı olsun sende meleğine kavuşaksın inşallah bir gün

hoşbuldum tatlımmmmkocişim döndü bende eve geldimm
anneciğim babacığımla güzel geçti iki gün..çok yalnızlar..ben de olmasam onları hayata bağlayacak hiçbirşey yokinşallah tez zamanda torun verebilirsem onlara hele bide oğlum olsa dayısının yerine gelse aramıza..of off hayalotumzor işler
biraz iş güç temizlik yaptık biraz gezdik geçti işte:44:ay zavallı annemde hamile olma ihtimalime karşı perde bile astırmak istemiyo.çamaşır ip gericem kadının içi gitti analık işte..Rabbim hepimize yaşatsın inşallah

annelerimiz bitane canım benim.inşallah bizde o günleri görebileceğiz evladımızı sarıp sarmalayabileceğiz bir günhayat bu canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…