- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.161
canım 10unda olmam gerekiyodu olmadım ayın 16sında yaptım negatif çıktı fakat ben düzensiz oluyorum onun için
Bizim kızlar başka topikte toplanmaya başlamış artık.. Tesadüfen buldum sizleri
sümeyyeemm, yasakhayalim, hayalotum, 8scorpionsum, looriim, aybishim nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
sümeyyeemm, yasakhayalim, hayalotum, 8scorpionsum, looriim, aybishim nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa
Bizim kızlar başka topikte toplanmaya başlamış artık.. Tesadüfen buldum sizleri
selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim
tam 3 hastane değiştirdim ben biri kist biri miyom dedi biride hamilesin ded:))meğer hamileymişim ama kimyasal oldu.bi kaç doktor değiştir bence canım gerçekten ve ayaklarını üşütme cok soğuk seyler yeme dolaşma soğukta kendini sıcak tut hayıt suyumudur nedir onuda araştır burda baya arkadaşta işe yaramıştı canım.
bu ayda olmadi yine adet oldum basladi kanli gunlerim artik icimi kan aglatti rabbim bizede nasip etsin evlat kokusu dokusu duygusu annelik nedir bende bilmek istiyorum canima can omrume omur olsun evime nesem olsun olsun olsun olsun artik
amin insallah sabrediyorum olmayacagini bile bile kistim yok kaybolcak diye bekleyeyim keske kistim olsa rahimimde sorun asil ana yerde ameliyat olsam asla olmicak olmasamda olmicak ama yinede allah buyuk belki bi mucize
kızlarrrr ben geldimmmmmmmmm
ahanda bitanesi gelmişhoşgeldin canım
ya ama eltim çağırdı kahve içmeye 20 dakkaya gelirim sakın bir yere kaybolma bak
zaten bugün kimsecikler yok
hemen geliyorum.buarada sen nasılsın yaz bakalım döndünmü annenden nasıl geçti
hoşbuldum tatlımmmmkocişim döndü bende eve geldimm
anneciğim babacığımla güzel geçti iki gün..çok yalnızlar..ben de olmasam onları hayata bağlayacak hiçbirşey yokinşallah tez zamanda torun verebilirsem onlara hele bide oğlum olsa dayısının yerine gelse aramıza..of off hayalotumzor işler
biraz iş güç temizlik yaptık biraz gezdik geçti işte:44:ay zavallı annemde hamile olma ihtimalime karşı perde bile astırmak istemiyo.çamaşır ip gericem kadının içi gitti analık işte..Rabbim hepimize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?