- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.621
Gunaydin herkezin gecmis kandili mubarek olsun canim ismini bilmiyorum ama destegin icin teskkur ederim benim esimin bu zamana kadar hic destegi olmadi ama burasi inaniyorumki bana ugurlu geldi gecen aksam konustuk tup bebeyide denicez su isler hafislesin esim somine ustasu bi nevi insaatci burda bodrumda insaat yasagi oluyobu ayin sonunda ben asciyim ramazanda isler yogun olmuyohem senelik iznimi kullanicam tedavimide gorucem esimse tup bebegide deneriz tutmazsa canimiz sagolsun ucunda olum yok dedi ve beni cok sasirtti insallah rabbim izin verirde hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz dualarimdasiniz sevgiler
şekerimmm nasılsınnn.. geçmiş kandilin mübarekk olsunn..... teyzoşşş nasıllll
selamlar gunaydınlar kızlar nasılsınız bakim ..
ngasg .. cnm dün sen dedin.. kandil gecesinin gündüzünde oruç hadiste geçiyor diye..
çok sükür oruca niyetlendim, dün gece kalkabildim çok sükür =)
priorim.. napısonuz kusum.. geçmis olsun balım yaa =(
birde dün aksam tv de kandil programı izlerken altta yazı geçiyordu..ve yazı şuydu :
--- Bu yıl içinde doğacak olan her çocuk, bu gece deftre yazılır .
dedim insaAllah bizim bebislerde bu gece yazılmıstırgece oruca kalktığımda dua ettim herkeslerede bizede
Herkese merhaba
Uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim
Gecen hafta netimizde sorun cikti esimde sinirlenip nasilsa gitcez diye kapattırdısuan memleketteyiz, net gelene kadar cepten baglancaz artik. Haftasonu da butun bir yil bekledigimiz tatil icin yola cikcaz inş ramazan arefesinde doncez ins memlekete..
Bu arada kirmizilar da geldi, gecen ay 12 gun suren kirmizilarim bu ay normale dondu cok sukur.. malum klomeni biraktim ya hersey onun basinin altindan cikiyomustemmuzda iyi bi dr.dan randevu aldik.. asilama onerirse asilama dusunuyoruz..
Bu arada dun hepimize dua ettim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ins
Iyi gunler canlariiiimmmmm
insallah canım herseyin hayırlısı...ay hsbuldum sernesim.. bnde özledim sizleri :)
saolasınızı, dualarınızı eksik etmediğiniz için..
ben her daim ediyorum zaten, kimin duaya ihtiyacı varsa..
insaAllah hayırıl gelir cnm..
yaa neden herkes giriyor bir şey yazmadan gidiyorrrr eşim seminere gitti evde yalnız kaldım sıkıldım iyice dışarısı cehhennem gibi çok sıcak hatay neden kimse gelmiyor bugün hayalotum nerdesn ya herkes kayboldu bir yerlere
insallah canım herseyin hayırlısı...
naber canım bende geldım ama malesef kımsecıkler yok gecmısede cok bakamadım
bende gece geldim annmelerdeyim 2 haftadır dınlendım orda cok gıremedım nete dun yumurtlama gunumdu galıba ama kandıl dolayısıyla calısmalara baslayamadıknasip kısmet insallah yumoslarım duruyodur
yaa neden herkes giriyor bir şey yazmadan gidiyorrrr eşim seminere gitti evde yalnız kaldım sıkıldım iyice dışarısı cehhennem gibi çok sıcak hatay neden kimse gelmiyor bugün hayalotum nerdesn ya herkes kayboldu bir yerlere
şekeriiiimmm iyi dileklerin için çookkk teşekkür ediyorum..
gördüm bi gösterge var sende.. kaç kilosun ki.. hedef kaçççç .... ben ekmeği bıraktım... sabah kahvaltısında 1 dilim yiyorum.. öğle yemeğinde zaten karbonhidrat oluyor mutlaka o yüzden öğlen ekmek almıyorum.. akşam da geçiştiriyorum bi şekilde.. benim de asscikkk göbüşümm kaldıııı
günaydınlar olsun kızçelerimmmmmm...
günaydın gulbişimmmmm... nasılsın kuzummmm.
benim yine migren tuttuuuuu.... midem çok kötüüüü ...
cnm ben oruca niyetlendm ya.. ayakta durmak zor geliyo, o yüzden uyudum biraz derken bu saat oldu..
hayalotumuz da giysi dolabını düzenliyomuş yalnıs anlamadıysam, bu kafayla, oda çok karıştı dedi.. artık ne zaman gelir bilmiyom, selam söyle dedi.. dedi de dedi işte..
Selammmmm kizkar nasilsiniz bugun doktor kontrolum vardi kizimi gordumm buymus kocaman bur kiz olmus1,717 gram olmusss 40 cm masallah uzun bir bebek kilo almamamisim ayni fdiyete dvammm ayrintili ultrasyon da remiz simdilik biyle canlarimmmmmmmmmm :
iyiym canım sen nasılsın pc başında değildim şimdi geçtim başına yeni gördüm msjinı...seninde mübarek olsun şükür güzel geçti burda ki herkese dua ettim rabbim inşallah kabul eder ...minik iyidir heralde canım en azından iyi olmasını ümit ediyorum doktor sağlıklı bir bebek dedi ama hayırlısı şu ikidir rüyamda bebek görüyorum ya birinde emziriyordum çok farklı duygu rüyada tatım o duyguyu...diğerinde isi kayboluyordu ağlayarak uyunmıştım ama rüyamda erkek çoçuk gördüm erkek olacak ne hayırlısı artık ya
sen ne yaptın canım ovulsyon testnde görmüştün ikinci çizgiyi dimi hadi inş bu ay alırız güzel haberlerini
Şu an 58 kiloya indim , 50 olmak istiyorum.
Abur cubur yemesem daha çabuk verebilirim ama seviyorum maalesef
Anladığım kadarıyla sende fazla bişey yok, azcık göbişte gider çabucak inşallah Kaç kilo verdin bu şekilde canım ve ne kadar sürede ?
kızcem yogunluktan bidaa giremedim yaw.gecmis olsn nasil oldun migren de cok kotu bisi yaaRabbim sifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?