Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sanada berfincim.. seninde kandilin mubarek olsun ..
her zaman gel burada konusup rahatlıyoruz bir nevi , sende katıl bizlere ..

şimdi tam tanısmadığımız için, neden tüpe karar verdiniz diye sorsam yalnıs olur mu bilmiyom da , hani sorun neydi ki sizin :26:

şekerimmm nasılsınnn.. geçmiş kandilin mübarekk olsunn..... teyzoşşş nasıllll

iyiym canım sen nasılsın pc başında değildim şimdi geçtim başına yeni gördüm msjinı...seninde mübarek olsun şükür güzel geçti burda ki herkese dua ettim rabbim inşallah kabul eder ...minik iyidir heralde canım en azından iyi olmasını ümit ediyorum doktor sağlıklı bir bebek dedi ama hayırlısı şu ikidir rüyamda bebek görüyorum ya birinde emziriyordum çok farklı duygu rüyada tatım o duyguyu...diğerinde isi kayboluyordu ağlayarak uyunmıştım ama rüyamda erkek çoçuk gördüm erkek olacak ne hayırlısı artık ya

sen ne yaptın canım ovulsyon testnde görmüştün ikinci çizgiyi dimi hadi inş bu ay alırız güzel haberlerini

rabbim orucunu şimdiden kabul etsin canım rabbim dualarımızı da kabul eder inşallah bugün bütün kainattaki hayvanlar denizdeki balıklar bile oruc tutarmış 13.bin sevabı var ben maalesef tutamadım çok çabuk acıkıyorum o yüzden ...inş.. bebeğin deftere yazılmıştır canım

Sagol canim ben 12 yil bitecek bu agustosta biz tedavi gorduk hic bir sorun cikmadi gecen senede asilamayi uyguladik tutmadi simdide tup bebeyi dusunuyoz nasip olursa rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin dualarim sizinle

Herkese merhaba
Uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim
Gecen hafta netimizde sorun cikti esimde sinirlenip nasilsa gitcez diye kapattırdı suan memleketteyiz, net gelene kadar cepten baglancaz artik. Haftasonu da butun bir yil bekledigimiz tatil icin yola cikcaz inş ramazan arefesinde doncez ins memlekete..
Bu arada kirmizilar da geldi, gecen ay 12 gun suren kirmizilarim bu ay normale dondu cok sukur.. malum klomeni biraktim ya hersey onun basinin altindan cikiyomus temmuzda iyi bi dr.dan randevu aldik.. asilama onerirse asilama dusunuyoruz..
Bu arada dun hepimize dua ettim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ins
Iyi gunler canlariiiimmmmm

hadi bakalım hayırlısı canım tatilinin keyfini çıkar ...kırmızıların düzene girmiş sevindim canım bakarsın tatilde tutar bir bebişşş...hem biraz ilac almadan vucudun dinlenmiş olur ...artık hayırlısı canım belki doktora gerek kalmadan olur inşallahhh...bende dün herkese dua ettim rabbim kabul etsin

yaa neden herkes giriyor bir şey yazmadan gidiyorrrr eşim seminere gitti evde yalnız kaldım sıkıldım iyice dışarısı cehhennem gibi çok sıcak hatay neden kimse gelmiyor bugün hayalotum nerdesn ya herkes kayboldu bir yerlere

ay hsbuldum sernesim.. bnde özledim sizleri :)
saolasınızı, dualarınızı eksik etmediğiniz için..
ben her daim ediyorum zaten, kimin duaya ihtiyacı varsa..
insaAllah hayırıl gelir cnm..
insallah canım herseyin hayırlısı...

naber canım bende geldım ama malesef kımsecıkler yok gecmısede cok bakamadım
bende gece geldim annmelerdeyim 2 haftadır dınlendım orda cok gıremedım nete dun yumurtlama gunumdu galıba ama kandıl dolayısıyla calısmalara baslayamadıknasip kısmet insallah yumoslarım duruyodur

valla ne olsun canım sıkıntıdan kendimi uykuya verdim yeni uyandım sen nasılsın inşallah duruyordur yumoşlar

cnm ben oruca niyetlendm ya.. ayakta durmak zor geliyo, o yüzden uyudum biraz derken bu saat oldu..
hayalotumuz da giysi dolabını düzenliyomuş yalnıs anlamadıysam, bu kafayla, oda çok karıştı dedi.. artık ne zaman gelir bilmiyom, selam söyle dedi.. dedi de dedi işte..

Selammmmm kizkar nasilsiniz bugun doktor kontrolum vardi kizimi gordumm buymus kocaman bur kiz olmus 1,717 gram olmusss 40 cm masallah uzun bir bebek kilo almamamisim ayni fdiyete dvammm ayrintili ultrasyon da remiz simdilik biyle canlarimmmmmmmmmm :

Şu an 58 kiloya indim , 50 olmak istiyorum.
Abur cubur yemesem daha çabuk verebilirim ama seviyorum maalesef
Anladığım kadarıyla sende fazla bişey yok , azcık göbişte gider çabucak inşallah Kaç kilo verdin bu şekilde canım ve ne kadar sürede ?

hmm anladım canım olsun ya zaten eşim gelmişti bende iftar falan hazırlarken vakit geçti

selam canım maşallah miniğe....çok mu kilo aldın canımda diyet yaptırıyor ...bende 3 haftada bir gidiyorum 1 kilo almış oluyorum ben çok mu kilo alıyorum doktorda şuanlık bu kilo almama bir şey demiyor :44:ayrıntılı ultrasyona ilk ne zaman alıyor canım ...seninde kontrollerin 3 haftada bir mi çağırıyordu ...yoksa bizde akraba evliliği mi diye 3 haftada çağırıyor kimileride zarar verir bebeğe ultroson diyor ama ben inanmıyorum ya

iyiym canım nolsun... koşuşturmaca devam.. evet canım çift çizgiyi gördük beklemedeyizz.. hayırlısı olsun kuzumm..bu ay olmasa bile en azından yumurtlama günümü öğrendimm

datlımmmm ben 2 yıl önce 43-45 kilo ile evlendim ...1,5yıl sonra bi baktım 60 kiloyumm sonra birazz sporr birazz diyettt 55 kiloyumm şimdi.. 1-2 kilom daha var benimmm :18::18::18:

kızcem yogunluktan bidaa giremedim yaw.gecmis olsn nasil oldun migren de cok kotu bisi yaa Rabbim sifa versin..

çokk saoll kuzumm..daha iyiym şükürrr.. ataklarım daha hafif artık ... acile gitmeye gerek kalmıyor... 1 yıl öncesine kadar her hafta acildeydikk :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…