Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydınlar olsun tümm kısssçeleriiiimeee

hayalottt balım günayydın nasılsınn... fasülyem nasılll

tanışırsın inşallah kızçelerledebende ozaman devlete randevu alıyım bi bakalım nedıyıcek bizim kızı götüremedik veterinere kısmetse bugün götüreceğizbana aslında tüp bebek için nisan ayında rubella testim yapılmıştı .ama bu toksoplazma yine yapılmadıbakalım herşey Allahtan.artık en azından beynimden çıkardım.Çünkü düşüne düşüne de kendime yapmış olucam.hayırlısı

inşallah nurlum alışır zamanla.ama orta yolu bul .herzamanda onun için uğraşırsan o şekil alışır.sizi kullanmaya başlayabilir.çocuklar cok zekıdır.ediyorum kızçem ediyorum.çok şükür gündüzleri çok rahatım ama geceleri çok kötü geçiyorinşallah buluşuruz birgün

çokkk sevindim canımmmmrabbim hayırlısını versin hakkında inşallah..seninde geçmiş kandilin mübarek olsunucunda ölüm yok tabi ne gelirse Rabbimden ..inşallah daha fazla beklemeden kavuşursun meleğine

ruh ikizimmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnndüzene girmiş çok şükür kızçemtatilin çokkk güzel geçer inşallah..belkim minicik bebiş ile dönersinAllaha emanet ol kuzum

habıbtemmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinizzzzteyzoşum ne büyümüş maşallahhhyaw ne diyeti bu söylede bende yapam bu ayda gidicem bakalım eğer yine kilo almışsam diyetisyene gidicembebek 2 buçuk aylık göbek 4 aylık mübarek

Son düzenleme:
oyyy b en ıyamam sana kuzum tekmi kalmış benim kızçemcanbonum benim çok işim vardı yatak odasını darma dağın ettim.temizlicem diyenevar neyok herşeyi yıkadım duvarıydı camıydı sildim.sonrada yataktan kalkamadımşimdik iyiyim ama saat 9da uyuyunca eee 12 saat olmuş bugünde mutfağı temizlicem yavaş yavaş havalarda çok sık kızçem sakın dışarı çıkma fenalık geçirirsin valla
bak bak bide smile koymuş bikerem yaptıklarımı yukarıda yazdım dedim de dedim işteeee

oooo saatler boyunca iş mi yapılır, tembellikten anca bu kadar saat sürüd demiyor da.. kıvırıyor

gunaydın kısçeler...nasılsınız bakam ..
benim adet yolu görünüyor sanırım.. belim ağrıyor.. e tabi bunca ev tasımaya, bel mi dayanır

ben senin gibi üstten üstten silipte halının altına atmıyorum tozları naber

eyvahlar olsununn, ben öyle mi yapıyomuşum
kıs .. koskoca evi topladım, tasındım, ne halının altından bahsediyorsun sen
valla hamiş mamiş dinlemiycem basıcam sopayı

eyvahlar olsununn, ben öyle mi yapıyomuşum
kıs .. koskoca evi topladım, tasındım, ne halının altından bahsediyorsun sen
valla hamiş mamiş dinlemiycem basıcam sopayı

sen taşınalı 1 hafta oldu yahu 1 haftadır demekki taşındım diye süpürgecikte açmıyosun sen
vurma abla dur ya acıtıyon sen

valla dün iyi ki bi oruc tutdum he.. neredeyse hep uyudumm.. gündüz bi uyudum.. aksam oldu yemek yiyince şöyyle bi uzanıvermisim kanepeye, Allah umutu tut tutabilirsen umut uyku yolunu tutmuş bilem
gece de 1 fln dı yattığımda.. artık ne uyucaksam, zamanla yineuykuya dalmışım..

sen taşınalı 1 hafta oldu yahu 1 haftadır demekki taşındım diye süpürgecikte açmıyosun sen
vurma abla dur ya acıtıyon sen

nerde açmıyom bee.. yalana bak

dün bile süpürdüm.. ama silemedim yalan yok..
birazdan kalkıp, her yeri pırrıl pırrıl edicem, inanmazsan gel de gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…