- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.641
tanışırsın inşallah kızçelerledehoşbuldummm canımmmartık burdayım bakalım tanırşırım herkesle yavaş yavaş
canım ben devlette yaptırdım benim hamilelik öncesi temkinli olmak adına bir ton test yapıldı bazılarını özelde yaptırdm ama bu virüs testleri biraz tuzlu oludğu için devlette yaptırdım rubella herpes toksoplazma .. Bunların hepsni yaptırmadıysan devlette yaptırabilirsin istanbul eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ben herpes dışındakiler bi günde çıkıyor herşes 1 haftada çıkıyor
yaptırıp rahat etmekte fayda var
bakalım veterinerin ne diyecek aşıları tamsa sorun olacağını zannetmiyorum tatlımm
inşallah nurlum alışır zamanla.ama orta yolu bul .herzamanda onun için uğraşırsan o şekil alışır.sizi kullanmaya başlayabilir.çocuklar cok zekıdır.Bu dönem çabuk geçer inşallah , etkilenmesin ,üzülmesin diye dikkat etmeye çalışıyoruz ama dediğin gibi canım bu durumlar normal.Bekliyoruz bizde bakalım
İyi bak bitanem aman dikkat et , şu an sadece sana ihtiyacı var.Allah ım korusun miniğimizi güzel annesini de tabi.
Hayalotum sanırım biz farklı yakalarda oturuyoruz.Keşke yakın olsaydık ,sen sıkıntılı dönemini atlat sonrasında ayarlarsak görüşelim canım , güzel olur.
Gıdıklarım tabi kuzum , bende seni seviyorum canım , seni ve miniği çok çok öptüm.
çokkk sevindim canımmmmGunaydin herkezin gecmis kandili mubarek olsun canim ismini bilmiyorum ama destegin icin teskkur ederim benim esimin bu zamana kadar hic destegi olmadi ama burasi inaniyorumki bana ugurlu geldi gecen aksam konustuk tup bebeyide denicez su isler hafislesin esim somine ustasu bi nevi insaatci burda bodrumda insaat yasagi oluyobu ayin sonunda ben asciyim ramazanda isler yogun olmuyohem senelik iznimi kullanicam tedavimide gorucem esimse tup bebegide deneriz tutmazsa canimiz sagolsun ucunda olum yok dedi ve beni cok sasirtti insallah rabbim izin verirde hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz dualarimdasiniz sevgiler
ruh ikizimmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnHerkese merhaba
Uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim
Gecen hafta netimizde sorun cikti esimde sinirlenip nasilsa gitcez diye kapattırdısuan memleketteyiz, net gelene kadar cepten baglancaz artik. Haftasonu da butun bir yil bekledigimiz tatil icin yola cikcaz inş ramazan arefesinde doncez ins memlekete..
Bu arada kirmizilar da geldi, gecen ay 12 gun suren kirmizilarim bu ay normale dondu cok sukur.. malum klomeni biraktim ya hersey onun basinin altindan cikiyomustemmuzda iyi bi dr.dan randevu aldik.. asilama onerirse asilama dusunuyoruz..
Bu arada dun hepimize dua ettim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ins
Iyi gunler canlariiiimmmmm
Selammmmm kizkar nasilsiniz bugun doktor kontrolum vardi kizimi gordumm buymus kocaman bur kiz olmus1,717 gram olmusss 40 cm masallah uzun bir bebek kilo almamamisim ayni fdiyete dvammm ayrintili ultrasyon da remiz simdilik biyle canlarimmmmmmmmmm :
oyyy b en ıyamam sana kuzum tekmi kalmış benim kızçemyaa neden herkes giriyor bir şey yazmadan gidiyorrrr eşim seminere gitti evde yalnız kaldım sıkıldım iyice dışarısı cehhennem gibi çok sıcak hatay neden kimse gelmiyor bugün hayalotum nerdesn ya herkes kayboldu bir yerlere
bak bakcnm ben oruca niyetlendm ya.. ayakta durmak zor geliyo, o yüzden uyudum biraz derken bu saat oldu..
hayalotumuz da giysi dolabını düzenliyomuş yalnıs anlamadıysam, bu kafayla, oda çok karıştı dedi.. artık ne zaman gelir bilmiyom, selam söyle dedi.. dedi de dedi işte..
oooo saatler boyunca iş mi yapılır, tembellikten anca bu kadar saat sürüd demiyor da.. kıvırıyoroyyy b en ıyamam sana kuzum tekmi kalmış benim kızçemcanbonum benim çok işim vardı yatak odasını darma dağın ettim.temizlicem diye nevar neyok herşeyi yıkadım duvarıydı camıydı sildim.sonrada yataktan kalkamadım şimdik iyiyim ama saat 9da uyuyunca eee 12 saat olmuş bugünde mutfağı temizlicem yavaş yavaş havalarda çok sık kızçem sakın dışarı çıkma fenalık geçirirsin valla
bak bakbide smile koymuş bikerem yaptıklarımı yukarıda yazdım dedim de dedim işteeee
günaydınlar olsun tümm kısssçeleriiiimeee
hayalottt balım günayydın nasılsınn... fasülyem nasılll
oooo saatler boyunca iş mi yapılır, tembellikten anca bu kadar saat sürüd demiyor da.. kıvırıyor
gunaydın kısçeler...nasılsınız bakam ..
benim adet yolu görünüyor sanırım.. belim ağrıyor.. e tabi bunca ev tasımaya, bel mi dayanır
ben senin gibi üstten üstten silipte halının altına atmıyorum tozları naber
hellooooo
ben geldimmmm açılın ve kaçılın iniş yapıyorum
sankim evi sırtında taşımış
eyvahlar olsununn, ben öyle mi yapıyomuşum
kıs .. koskoca evi topladım, tasındım, ne halının altından bahsediyorsun sen
valla hamiş mamiş dinlemiycem basıcam sopayı
yarabbim, şu havalı girişe bak sen.. sankim bişeyy
heya ben tasıdım,..kıskandın mı şekerimm
sen taşınalı 1 hafta oldu yahu 1 haftadır demekki taşındım diye süpürgecikte açmıyosun sen
vurma abladur ya acıtıyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?