Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yazıkkkkkkuyuya uyuya tulum peyniri olucan beeebarim bu sıcakta koymasan
Allah kabul etsin kızçem

aha priorim de geldi.. kusum hsgeldin gel bi sarılam

zaten Ankara olaylı olduğundan kntrole geldiğimde sana bile uğrayımadım

ama sana uğrıyamdım diye, rüyamad bilem gördüm, esim getirmisti beni sana, sen beni karşılıyordun hehe

bide o zaman kemiklerim tutulmuştu..ayakda zor duruyordum enisten getirdiydi..

nerde açmıyom bee.. yalana bak

dün bile süpürdüm.. ama silemedim yalan yok..
birazdan kalkıp, her yeri pırrıl pırrıl edicem, inanmazsan gel de gör

yok kızçem gelemem valla bu sıcaktabayılırım kız yolda
bak bak silmemiş anca uyu bütün gün
kızçem sen gelsene bana mutfak temizleyelim

eniştem seni nasıl taşıdı o kiloyla
maşallah enişteme herkül eniştemmmm

yazıkkkkkkuyuya uyuya tulum peyniri olucan beeebarim bu sıcakta koymasan
Allah kabul etsin kızçem

bide tulum peyniiri olmak nasılmış onu görürdük bee
amin sekerim amiinn

yok kızçem gelemem valla bu sıcaktabayılırım kız yolda
bak bak silmemiş anca uyu bütün gün
kızçem sen gelsene bana mutfak temizleyelim

e ne güzel işte.. ayıla bayıla gelirsin bana
bekle. bayramda gelirim anca

anammm bayramda gelcen bak bayram bitimin de yokum he bayramda kollarımda olll
çekerim saçcıkklarından

hayırdır nere gidiyon

enistene derim, bayramda kollarımda ol dediğini

saçımı bulursan çekersin

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir benim tedaviye baslamama azkaldi insallahta iyi gider gelecek sene bebisime kavusurum tabi sizlerde bu mubarel gunlerde rabbim herkezin gonlune gore verir insallah burasi bana moral olarak cok iyi geldi kimseyle paylasamadiklarimi paylastim tabi ugurluda geldi umarim ugurum hep devam eder guzel haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle sevgiler

kızlar doğru topiktemiyim bilmiyorum ama ilgilenirseniz sevinirim ben 7 ay doğum kontrol hapı kullandım sanra 1 ay ara verdim tekrar 1 kutu içtim geçen ayda tamamen bıraktım bu ay adetim yaklaşık 4 gün oldu gecikti hamile olabilirmiyim(

berfincim günaydın çokşükür iyiyim ben sen nasılsın
okudum evet az kalmış canım hadi hayırlısı olsun bakalım dualarım seninleee

canım ne zaman istersen buyur gel beklerim... işler var .. ara ara bakıomm

diyarcım hoş geldin aramıza.canım d.kontrol bazen bırakınca düzensizlik yapabilir bir kaç ay ..hamile olabilirsinde bunu bilemem ama değilsende gecikmendeki sebep hapı bıaktığın içindir.üzülme hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin..test yapabilirsin istersen 4 gün geçmişinşallah seninledir meleğin

eczaneden alacağım testler doğru sonuç verirmi 10 gün filan bekleyin diyolar ama benim içim sıkılıyo her gün beklemekten bebek henüz düşünmüyorum yani erken daha umarım hayırlısı olur

eczaneden alacağım testler doğru sonuç verirmi 10 gün filan bekleyin diyolar ama benim içim sıkılıyo her gün beklemekten bebek henüz düşünmüyorum yani erken daha umarım hayırlısı olur

verir canım .tabiki idrar testinde çıkmayanlarda var ama ben kendi adıma konuşayım adetim 1 gün geçince cıkmıştıburdaki çoğu arkadaşımda benim gibi ..aslında 1 hafta beklesen daha iyi bu arada streste yapma kırmızıların gelmesini etkilerhayırlısı olsun ozaman hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…