Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Fikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim

valla ne olsun canım sıkıntıdan kendimi uykuya verdim yeni uyandım sen nasılsın inşallah duruyordur yumoşlar
insallah canım insallah duruyordur
bosver uyu bebsın gelınce arıcaksın bu gunlerı

sernesim sende mi gittin nayırrr nolamazzz bende çıkıyorumm namaz kılmadım zaten gelen olursa
canım taşl bitti ya ev almıs basını gıdıyo sımdı bıraz dınlenmek ıcın gırdım bı ton utum var yapılcak bu sıcakta hıc hos gelmıyor
masallah kuzuya Rabbim saglıcakla dogurmanı nasip etsin insallahh
amin canım Rabbim herkesin gonlune gore versın
canım kac gunde bı adet goruyosun ben mesela 25 gunde bı adet goruyorum 25ten 14u cıkarınca 11 .gunum yumurtlama gunum demekki sen gec yumurtlamıssın olabilir tabikide herkesin yumos gunlerı farklı cunku.calısmalara basla sabaha kadar yıkanma tuvalaete kalksan bıle su sakın surme bunlar bana doktorumun her aykı tembihleri ama hep fosss

datlımmmm ben 2 yıl önce 43-45 kilo ile evlendim ...1,5yıl sonra bi baktım 60 kiloyumm sonra birazz sporr birazz diyettt 55 kiloyumm şimdi.. 1-2 kilom daha var benimmm :18::18::18:

Maşallah kuzum ya darısı başıma inşallah.

Geçer canım az kaldı , daha rahat olacağın döneme gireceksin inşallah.

evet canım zamane çocukları akıllı valla.En uygun smile bu olsa gerek onlara

Sermes sen yanLis anladin yumurtlamiyorum adetime 4-5 gun var ovu testi bu surecte pozitifse gebelik oluyormus yani gebelik testi gibi.
14. Gun yumurtlamistim zaten simdi yine pozitif cikti acaba. Varmidir bebis diyorum

Şekerim hoşbuldukkkk..geçmiş sayfalarda yazmıştımmm balımm nassınnn fasülyem nasıl diee görmedinn sanırımmm kızçeemmm

maşallahh kuzummm keyiflerr şelaleeeee ben de sarılayım bi sana

yazdımıydın görmedimki kızçemyorgunluktan olsa gerek
oohhh ohhh bol şelaleli keyifler

kızçem olabilirde olmayabilirde:26::26:bende çok okudum o şekil pozitif çıkanı ama biliyosun zamanında hayalimde o şekil olmuştu ama hamilede değildi.sen yine batı bekle kızçeminşallah pozitiftir yaaaabu arada belki bidaha yumurtan çatlıyodur sen çalışmalarıda bırakma sakın

aminn şekerimm.. darısı başına inşallahh..

Sermes sen yanLis anladin yumurtlamiyorum adetime 4-5 gun var ovu testi bu surecte pozitifse gebelik oluyormus yani gebelik testi gibi.
14. Gun yumurtlamistim zaten simdi yine pozitif cikti acaba. Varmidir bebis diyorum

hımm:26: bilmiyorum ovu testi hic yapmadım ama bildigim adete yakında yumurtlama oluyor en cok duydugum bu belkı dıpte kosede catlamayan yumurtan varsa:44: ama insallah melegin seninledir canım

Gunaydin herkeslere guzel bereketli bi gun olsun
Simdi temizlik yapicam yarin manisaya gidecegiz insallah ev temiz birakayim dedim
Ogleden sonrada arkadaslarla toplanip biseyler okuyacagiz
Selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…