- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.681
priorim hoşgeldinnnnnöpemmiiiii
insallah canım insallah duruyordurvalla ne olsun canım sıkıntıdan kendimi uykuya verdim yeni uyandım sen nasılsın inşallah duruyordur yumoşlar
canım taşl bitti ya ev almıs basını gıdıyo sımdı bıraz dınlenmek ıcın gırdım bı ton utum var yapılcak bu sıcakta hıc hos gelmıyorsernesim sende mi gittinnayırrr nolamazzz bende çıkıyorumm namaz kılmadım zaten gelen olursa
masallah kuzuya Rabbim saglıcakla dogurmanı nasip etsin insallahhSelammmmm kizkar nasilsiniz bugun doktor kontrolum vardi kizimi gordumm buymus kocaman bur kiz olmus1,717 gram olmusss 40 cm masallah uzun bir bebek kilo almamamisim ayni fdiyete dvammm ayrintili ultrasyon da remiz simdilik biyle canlarimmmmmmmmmm :
amin canım Rabbim herkesin gonlune gore versınGunaydin kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir benim tedaviye baslamama azkaldi insallahta iyi gider gelecek sene bebisime kavusurum tabi sizlerde bu mubarel gunlerde rabbim herkezin gonlune gore verir insallah burasi bana moral olarak cok iyi geldi kimseyle paylasamadiklarimi paylastim tabi ugurluda geldi umarim ugurum hep devam eder guzel haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle sevgiler
canım kac gunde bı adet goruyosun ben mesela 25 gunde bı adet goruyorum 25ten 14u cıkarınca 11 .gunum yumurtlama gunum demekki sen gec yumurtlamıssın olabilir tabikide herkesin yumos gunlerı farklı cunku.calısmalara basla sabaha kadar yıkanma tuvalaete kalksan bıle su sakın surme bunlar bana doktorumun her aykı tembihleriFikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim
datlımmmm ben 2 yıl önce 43-45 kilo ile evlendim...1,5yıl sonra bi baktım 60 kiloyumm sonra birazz sporr birazz diyettt 55 kiloyumm şimdi.. 1-2 kilom daha var benimmm :18::18::18:
inşallah nurlum alışır zamanla.ama orta yolu bul .herzamanda onun için uğraşırsan o şekil alışır.sizi kullanmaya başlayabilir.çocuklar cok zekıdır.ediyorum kızçem ediyorum.çok şükür gündüzleri çok rahatım ama geceleri çok kötü geçiyor inşallah buluşuruz birgün
Şekerim hoşbuldukkkk..geçmiş sayfalarda yazmıştımmm balımm nassınnn fasülyem nasıl diee görmedinn sanırımmm kızçeemmm
maşallahh kuzummm keyiflerr şelaleeeeeben de sarılayım bi sana
Fikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim
Maşallah kuzum ya darısı başıma inşallah.
Geçer canım az kaldı , daha rahat olacağın döneme gireceksin inşallah.
evet canım zamane çocukları akıllı valla.En uygun smile bu olsa gerek onlara
Sermes sen yanLis anladin yumurtlamiyorum adetime 4-5 gun var ovu testi bu surecte pozitifse gebelik oluyormus yani gebelik testi gibi.
14. Gun yumurtlamistim zaten simdi yine pozitif cikti acaba. Varmidir bebis diyorum
gunaydin millettnasilsinizz
Gunaydin herkeslere guzel bereketli bi gun olsun
Simdi temizlik yapicam yarin manisaya gidecegiz insallah ev temiz birakayim dedim
Ogleden sonrada arkadaslarla toplanip biseyler okuyacagiz
Selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?