Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gunaydin can arkadaslarim bugun nasilsiniz bodrumda asiri sicak var rabbim disarida calisanlara yardim etsin yeni hamis haberleri yokmu sizleti tanimasamda seviyorum dualarimdasiniz sevgiler

Gunaydin can arkadaslarim bugun nasilsiniz bodrumda asiri sicak var rabbim disarida calisanlara yardim etsin yeni hamis haberleri yokmu sizleti tanimasamda seviyorum dualarimdasiniz sevgiler
günaydın canımorası cok sıcaktır bende özledim bodrumuama daha cok var bizim tatile ağustosda anca kısmetseşuanlık hamişimiz yok daha kızçrm olur inşallah bu ay çıkmadanbizde seni seviyoruz
şekerimmmm günaydınnnn

günaydınnn

Kizlar Sabah test yaptim bisi cikmadi simdi yaptim siluk cikti fotosunu koyayim ama nasil koyuluyor bilmiyorum

suedam resmi masaüstüne al.bak mesaj yazdığın bölümde hemen üst tarafında şekiller varya orda mektup işareti var.sağdan 2.ye gel ona tıkla ordan yukluyorsun resmi
inşallah vardır bebiş kuzum.yaptığın testler farklı markamı:26:

Kizlar Sabah test yaptim bisi cikmadi simdi yaptim siluk cikti fotosunu koyayim ama nasil koyuluyor bilmiyorum

ovu testi tam olarak nasıl kullandınn kızçemm :44::44:.. yani çalışmaları nasıl ayarladınızz :44::44:.. ben ilk defa denedimm ama bilmiommm

ovu testi tam olarak nasıl kullandınn kızçemm :44::44:.. yani çalışmaları nasıl ayarladınızz :44::44:.. ben ilk defa denedimm ama bilmiommm

Canim adetimin 10. Gunu basladim 13 te koyuydu 14 yapamadim 15 yine koyuydu 16 dan sonra acilmaya basladi rengi
Ben calismalara dikkat etmedim yine rastgele oldu 10-14-18 de oldu bakalum tuttuysa 14 .gunun hatirina tutmustur
Esim rahatsizdi biraz ustunde duramadim ondan calisma az oldu
Siliklesince test yapmadim tekrar

Hayirlisi olsun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim insallh bakalim hala emin olamiyorum bikac gune iyice anlasilir

ben de 9 uncu gün başladım ayın 17 ve 18.inde anında koyulaştı.. nasıl yapacağımı bilemediğimden 17-18-19 çalışma, 20 boş geçtik, 21 çalışma yaptık.. orda bıraktım :44::44:

bat yaklaştıkça bişileri yanlış yapmış gibi hissediorum

Son düzenleme:
ben de 9 uncu gün başladım ayın 17 ve 18.inde anında koyulaştı.. nasıl yapacağımı bilemediğimden 17-18-19 çalışma, 20 boş geçtik, 21 çalışma yaptık.. orda bıraktım :44::44:

İnsallah hayirlisiysa olur priori takma kafana bakalim benimde belli degil daha sevinmek istemiyorum kendimi saf gibi hissederim sonra olmazsa :))

kızçem yakınlaşmış olman lazım tarihlere görehadi inşallah tutar spoşlar şu yumoşu bulur inşalah

var varrrrrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bide kan testi yaptır sonra halay cekelım kızçemmmm

Hadi hayİrlisi
Kan veremem hastane uzak saglik ocagida cok gec sonuc veriyo o verene kadar adetim gecer zaten anlasilir b
Beklicem artik kirmizilar gelmezse kesinlesmis olacak.
Priori canim tutmustur insallah hayirli zamanda gelsin bebislet insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…