- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.701
günaydınnnn hemşiremgunaydin millettnasilsinizz
günaydın kızçelerimmmmmmmmmm
günaydın canımGunaydin can arkadaslarim bugun nasilsiniz bodrumda asiri sicak var rabbim disarida calisanlara yardim etsin yeni hamis haberleri yokmu sizleti tanimasamda seviyorum dualarimdasiniz sevgiler
şekerimmmm günaydınnnn
Kizlar Sabah test yaptim bisi cikmadi simdi yaptim siluk cikti fotosunu koyayim ama nasil koyuluyor bilmiyorum
Kizlar Sabah test yaptim bisi cikmadi simdi yaptim siluk cikti fotosunu koyayim ama nasil koyuluyor bilmiyorum
ovu testi tam olarak nasıl kullandınn kızçemm :44::44:.. yani çalışmaları nasıl ayarladınızz :44::44:.. ben ilk defa denedimm ama bilmiommm
Canim cepten giriyoum oyuzden yuklenmez sanirim
Yine yapcam oda silik olursa vardr derim artik dimi daha adetime var 3-4 gun
Canim adetimin 10. Gunu basladim 13 te koyuydu 14 yapamadim 15 yine koyuydu 16 dan sonra acilmaya basladi rengi
Ben calismalara dikkat etmedim yine rastgele oldu 10-14-18 de oldu bakalum tuttuysa 14 .gunun hatirina tutmustur
Esim rahatsizdi biraz ustunde duramadim ondan calisma az oldu
Siliklesince test yapmadim tekrar
Hayirlisi olsun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim insallh bakalim hala emin olamiyorum bikac gune iyice anlasilir
ben de 9 uncu gün başladım ayın 17 ve 18.inde anında koyulaştı.. nasıl yapacağımı bilemediğimden 17-18-19 çalışma, 20 boş geçtik, 21 çalışma yaptık.. orda bıraktım :44::44:
Yine yaptim test 4 dakika sonra baktim yine silik cizgi var
Varmi sizce bebis :)
ben de 9 uncu gün başladım ayın 17 ve 18.inde anında koyulaştı.. nasıl yapacağımı bilemediğimden 17-18-19 çalışma, 20 boş geçtik, 21 çalışma yaptık.. orda bıraktım :44::44:
bat yaklaştıkça bişileri yanlış yapmış gibi hissediorum
var varrrrrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bide kan testi yaptır sonra halay cekelım kızçemmmm
Hadi hayİrlisi
Kan veremem hastane uzak saglik ocagida cok gec sonuc veriyo o verene kadar adetim gecer zaten anlasilir b
Beklicem artik kirmizilar gelmezse kesinlesmis olacak.
Priori canim tutmustur insallah hayirli zamanda gelsin bebislet insallh
Yine yaptim test 4 dakika sonra baktim yine silik cizgi var
Varmi sizce bebis :)
kızçem yakınlaşmış olman lazım tarihlere görehadi inşallah tutar spoşlar şu yumoşu bulur inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?