- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.721
Hadi hayİrlisi
Kan veremem hastane uzak saglik ocagida cok gec sonuc veriyo o verene kadar adetim gecer zaten anlasilir b
Beklicem artik kirmizilar gelmezse kesinlesmis olacak.
Priori canim tutmustur insallah hayirli zamanda gelsin bebislet insallh
bat 3 temmuz bakalımmm nolcakk hayırlısı inşallahh tutmuştur kızçemmm
kızçelerim benim canım çok sıkılıyor yapatlıycak gibiyim bütün gün ev ev ev
kızçelerim benim canım çok sıkılıyor yapatlıycak gibiyim bütün gün ev ev ev
aynen canım bende patlamak uzereyım vede grıp olmusum kolumu kaldıramıyorum:2::2::2::2:
bi gunaydin dedim bidaa yogunluktan giremedim ya okudum da cok keyifli gecmis.kacirdm kacirdim.hayalotum selale ha valla supermis cok begendim.priorim ve yaz saati szler icn cokk heycanlandm insssss bebis vardrcifte halay cekeriz hade bakalm.
birazcık uyusam ıyı gelcek gıbı optum hepınızı
evett kızçemmmm .... biri nasılsın diyincee.. keyfin fazlasıylaa yerindeyse... ne diyorusssss ' KEYİFLER ŞELALE 'ekmek teknesinde diyorlardı bunu
sağol kuzum bakalım hayırlısı olsun inşallah... yaz saatinin durumu daha da heyecanlı silik çizgi çıktı... benim daha varr
Gunaydin can arkadaslarim bugun nasilsiniz bodrumda asiri sicak var rabbim disarida calisanlara yardim etsin yeni hamis haberleri yokmu sizleti tanimasamda seviyorum dualarimdasiniz sevgiler
evt bundan sonra hepimizin keyifler selale olsun artikin..ay evt silik cikms ne ka guzel kesinlessinde sevncimizi tam yasarik.seninde byle olck inss.silik milik snra da bebis varrrrrr
inşallah kuzucumm.. Rabbim isteyen herkese versin.. zormuşş yaa
evett kızçemmmm .... biri nasılsın diyincee.. keyfin fazlasıylaa yerindeyse... ne diyorusssss ' KEYİFLER ŞELALE 'ekmek teknesinde diyorlardı bunu
sağol kuzum bakalım hayırlısı olsun inşallah... yaz saatinin durumu daha da heyecanlı silik çizgi çıktı... benim daha varr
Ya kendimi kaptirmiyorum ama bu aninda tadini cikariyorum bu heyecanda guzel olmazsa bidahaki aya umitlenirim napalim
Priori insallah ikimizde hamis oluruzda ayni ay bekleriz dogumlari birileriyle beraber olmak guzel oluyor :))
Hayalotum testler ayni markaydi labocuik mi ne oyle bisey yumurtlama testlerinin yaninda olanlardan aksam yeni test alip sabah bidaha yapcam bakalim
Sanki hamis degilim gibi hissediyorum allahim bu mubarek gunlerde hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimuze
canım eczane den bir tane gebelik testi al sabah ilk idrarla yap...ama ovulasyon testi ile yapma çünkü sabah hormonlar yükseliyormuş
ovulsyon testinin çift çizgi çıkabiliyor ....o yüzden gebelik testi yap eğer varsa bişeyler silik de olsa çıkar yada adet ten sonra belli eder kendini ben adet günüm geçtiğinde silik çıkmıştı inşallah hamilesindir
Yok cAnim gebelik testinde silik cikti zaten ama ben baska bi markayla tekrar denicem sabah insallh
Aslinda sabredip bikac gun beklesem zaten adet gecikcel yada gelcek ama bekleyemiyor insan iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?