Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah kuzucum... hayırlısı olsunnn

bi gunaydin dedim bidaa yogunluktan giremedim ya okudum da cok keyifli gecmis.kacirdm kacirdim.hayalotum selale ha valla supermis cok begendim.priorim ve yaz saati szler icn cokk heycanlandm insssss bebis vardr cifte halay cekeriz hade bakalm.

bi gunaydin dedim bidaa yogunluktan giremedim ya okudum da cok keyifli gecmis.kacirdm kacirdim.hayalotum selale ha valla supermis cok begendim.priorim ve yaz saati szler icn cokk heycanlandm insssss bebis vardr cifte halay cekeriz hade bakalm.

evett kızçemmmm .... biri nasılsın diyincee.. keyfin fazlasıylaa yerindeyse... ne diyorusssss ' KEYİFLER ŞELALE ' ekmek teknesinde diyorlardı bunu

sağol kuzum bakalım hayırlısı olsun inşallah... yaz saatinin durumu daha da heyecanlı silik çizgi çıktı ... benim daha varr

evt bundan sonra hepimizin keyifler selale olsun artikin..ay evt silik cikms ne ka guzel kesinlessinde sevncimizi tam yasarik.seninde byle olck inss.silik milik snra da bebis varrrrrr

evt bundan sonra hepimizin keyifler selale olsun artikin..ay evt silik cikms ne ka guzel kesinlessinde sevncimizi tam yasarik.seninde byle olck inss.silik milik snra da bebis varrrrrr

inşallah kuzucumm.. Rabbim isteyen herkese versin.. zormuşş yaa

Ya kendimi kaptirmiyorum ama bu aninda tadini cikariyorum bu heyecanda guzel olmazsa bidahaki aya umitlenirim napalim
Priori insallah ikimizde hamis oluruzda ayni ay bekleriz dogumlari birileriyle beraber olmak guzel oluyor :))
Hayalotum testler ayni markaydi labocuik mi ne oyle bisey yumurtlama testlerinin yaninda olanlardan aksam yeni test alip sabah bidaha yapcam bakalim
Sanki hamis degilim gibi hissediyorum allahim bu mubarek gunlerde hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimuze

canım eczane den bir tane gebelik testi al sabah ilk idrarla yap...ama ovulasyon testi ile yapma çünkü sabah hormonlar yükseliyormuş
ovulsyon testinin çift çizgi çıkabiliyor ....o yüzden gebelik testi yap eğer varsa bişeyler silik de olsa çıkar yada adet ten sonra belli eder kendini ben adet günüm geçtiğinde silik çıkmıştı inşallah hamilesindir

İNŞALLAH ŞEKERİMMMMM .... Allah hayırlısını versin.. olursa da çok güzell olurrrrr

Yok cAnim gebelik testinde silik cikti zaten ama ben baska bi markayla tekrar denicem sabah insallh
Aslinda sabredip bikac gun beklesem zaten adet gecikcel yada gelcek ama bekleyemiyor insan iste :)

Yok cAnim gebelik testinde silik cikti zaten ama ben baska bi markayla tekrar denicem sabah insallh
Aslinda sabredip bikac gun beklesem zaten adet gecikcel yada gelcek ama bekleyemiyor insan iste :)

bekleyemezsin canım insan sabredemiyor vucunda bir parça daha canından can olduğunu bilmek istiyor eğer gebelik testinde silik çıktıysa hamilesindir canım benim ki 2. çizgi belli belirsizdi akşam yapmıştım sabahı zor beklemiştim kan tahlili yaptırmak için sonuç 226 mı ne çıkmıştı düşün kanda bu kadar yüksekken idrarda silik çıkmıştı ...

hayırlı olsunnn diyeliiimmm bu ay kırmızılar gelmicek bu ay kırmızılar gelmiceek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…