Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Oyle valla heranini yasamak istiyor insan 1den 40 haftaya kadar :)
Ya siz boyle vardir diyince cok heyecanlaniyorum
Hayirlisi insallh

Merhaba herkese:))) uzunca bir zamandir kayiplarda olan ben upuzun bir aradan sonra utanarakta olsa tekrar aranizdayim:)) bu giremedigim zaman zarfinda bircok sey oldu saglik adina bir ara uzun uzun yazarim ufakligi uyutunca detayli olaraktan:)) ama sole soliim ozetle kotuleri eleyip guzel sonucu yazarsak hamileyim ve iknci oglusum geliyor:)))) sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz

slm canım valla bende 1-2 hafdadır giremyrdm bende baya yoğunum yaz geldi ya millet tatilde sanırım:)))

Evet canım herkes tatilde galiba sessiz sakın benimde pek girmeye vaktim olmuyor, bugun kotu sonuclar geldi baya üzgünüm esim sperm testi yapmıştı iki kere sperm leri cok düşük geldi ne olacak bilmiyorum , bu da hamile kalmayı önlüyormuş

hoşgeldin canım demek hamişssn ne güzel sevindim valla allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

canım sakın üzülme artık herşeyin bi çaresi var inanki yeterki sen eşine destek ol rabbim istedikten sonra neler oluyor neler:)

Sevindim senin adına canım benim.. Hayırlı olsun ..

canım sakın üzülme artık herşeyin bi çaresi var inanki yeterki sen eşine destek ol rabbim istedikten sonra neler oluyor neler:)

Postayla gelmiş sonuc , kendimi bi toparliyamadil, esim takmiyor tedavisi vardır diye 2 senedir cocuk istiyorum ve randevuyu 8 cayın sonuna verdiler birde 2 ay Bekliyecem

selam kızlar nasılsınız..
neredeyse bütün gün boyunca netimiz yokdu.. 3 gibi geldiğinde ise, dısarı çıkmam gerekti..
ve yeni yeni bakabiliyorum.. birazdan önceki sayfalara bakabilirsem bakıcam,

ee sizler ne yaptınız bakimm

Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah

Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti

canımmm çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun ne güzel:))) kutlayalım bunu

kızçeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118: hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…