- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.741
İNŞALLAH ŞEKERİMMMMM.... Allah hayırlısını versin.. olursa da çok güzell olurrrrr
bekleyemezsin canım insan sabredemiyor vucunda bir parça daha canından can olduğunu bilmek istiyor eğer gebelik testinde silik çıktıysa hamilesindir canım benim ki 2. çizgi belli belirsizdi akşam yapmıştım sabahı zor beklemiştim kan tahlili yaptırmak için sonuç 226 mı ne çıkmıştı düşün kanda bu kadar yüksekken idrarda silik çıkmıştı ...
hayırlı olsunnndiyeliiimmm bu ay kırmızılar gelmicek bu ay kırmızılar gelmiceek ...
slm cnlarım nasılsınız?
selam canim uzun suredir girmiyordm kk sen nasilsin canimm yaa? ben yogun bir sekilde calisiyorm eve yorgun geliyorum..
slm canım valla bende 1-2 hafdadır giremyrdm bende baya yoğunum yaz geldi ya millet tatilde sanırım:)))
Merhaba herkese:))) uzunca bir zamandir kayiplarda olan ben upuzun bir aradan sonra utanarakta olsa tekrar aranizdayim:)) bu giremedigim zaman zarfinda bircok sey oldu saglik adina bir ara uzun uzun yazarim ufakligi uyutunca detayli olaraktan:)) ama sole soliim ozetle kotuleri eleyip guzel sonucu yazarsak hamileyim ve iknci oglusum geliyor:)))) sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Evet canım herkes tatilde galiba sessiz sakın benimde pek girmeye vaktim olmuyor, bugun kotu sonuclar geldi baya üzgünüm esim sperm testi yapmıştı iki kere sperm leri cok düşük geldi ne olacak bilmiyorum , bu da hamile kalmayı önlüyormuş
hoşgeldin canım demek hamişssn ne güzel sevindim valla allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Merhaba herkese:))) uzunca bir zamandir kayiplarda olan ben upuzun bir aradan sonra utanarakta olsa tekrar aranizdayim:)) bu giremedigim zaman zarfinda bircok sey oldu saglik adina bir ara uzun uzun yazarim ufakligi uyutunca detayli olaraktan:)) ama sole soliim ozetle kotuleri eleyip guzel sonucu yazarsak hamileyim ve iknci oglusum geliyor:)))) sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
canım sakın üzülme artık herşeyin bi çaresi var inanki yeterki sen eşine destek ol rabbim istedikten sonra neler oluyor neler:)
Sevindim senin adına canım benim.. Hayırlı olsun ..
Postayla gelmiş sonuc , kendimi bi toparliyamadil, esim takmiyor tedavisi vardır diye 2 senedir cocuk istiyorum ve randevuyu 8 cayın sonuna verdiler birde 2 ay Bekliyecem
Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah
canımmm çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun ne güzel:))) kutlayalım bunu
selam priorim ... sen nasılsın canım iyisin inşallah
slm cnlarım nasılsınız?
Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah
kızçeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118: hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?