Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmm hayırlısıysaa inşallahhh.. ama bat yaklaştıkça bişi yokmuşş giibi geliyoooo

Ya bende hep bi belirti arardim yok akintim soyle varmiki idrarim boyle diye ama bu ay dikkatimi ceken hic bisi yoktu
Yumurtlama gununden sonra halada var kasiklarim gegindi batiyordu okadar ama normalde heray olmadigi icin onu pek belirtiden saymamistim
Hayirlisi olsun insallh

akıntı arada oluyoo.. dediğin gibi yumurtlamadan sonra da kasıklarımda batma oldu ama ne bilimm işştee..

hadi bakalımmm teyzoşunnn pıtpıtları duyalımmm inşallahh... vallahi canım nasıl sevindim bilemezsinn.. doktora ne zaman gideceksinnn kan testi için

cok sagol canim bende sana sevinicem insallh.
Canim hemen gitmeyi dusunmuyorum zaten yarin ailemin yanina gidecegim iki hafta sonra donerim ya ozaman giderim yada biraz daha dayanirsam 8 haftada giderim
Benim rahmim ters karindan gorunmuyor hemen oyuzden beklenwk istiyorum
Birde benim romatizmam var once o druma gitmelliyim bana ilaci hamile kalsanda kullanacaksin dedi ama korkuyorum umarim bi etkisi olmaz.ama kullanmakta zorundayim tutulmamak icin oyle iste
Bigideyim geleyim gitcem insallh

Canim ya gercekten hayirlisini rabbim bilitor ruhu yaratildiysa dogacagi tarih belli gelecek annesinin gobusune zamani geldiyse stres yapma.

sende de mi varr.. ben de de varrr.. romatizmaaaa

Hayirdir umut? Kizma canim sikma canini

iyiym canım sen nasılsın...... neye kızıyorsun:44::44:

pek iyi sayılmam yaa.. bu tüp bebek niye bu kadar pahalı , zaten olamıyo diye canımız çıkıyo

dün sabah İst. ablamızdan haber geldi.
yeni tekniklerle yapılacak olan 5. tüp için fiyat konuldu ama tanıdık olması nedeniyle yine bi indirim yapıcağını söyledi ablamız..
enistenize dedim, dün aksam.. dedim böyle böyle demisler..
en erken eylül-ekim gibi yapmamız gerekiyo şu durumda , benim yumurtalar hepten tükenmeden..dedim .
---şuan için bi birikimimiz yok, parasal konuda nasıl yaptırıcaz... deyip yüzü değisti adamın ..
ve yine arada ates basmalarım oluyo sanki.. diyom elde ki 3-5 yumurtalarımı da, böylelikle kaybetmesem, 5. tüp öncesi

off of of yine off iştee , ksra bkmayn sizinde keyfiniz kaçırıyorum, dün gece yine ağladım gözüm şiş

Son düzenleme:

Canım benim hayırlısı olsun.. gün doğmadan neler doğar... olacaksa eğer yazılmışsa... birşey bahane olur...

bazen bağırasım geliyo bu hale geldiğimde, "" yok mu bi hayırsever "" diye

Son düzenleme:

Umut canim rabbim hayirli kapilar acsin insallah size su mubarek gunlerde

Priori canim senin ne romatizman var
Benim sedefe bagli romatizma eklemlerim yutuluyor hareket edemiyorum 3 yildir ilaclarla duzeldim sadece el parmagim haff sis ve agrili insallh artmaz
Romatoid artrit gibi benimki.hamilelikten sonra cikti.
Rabbim sifa versjin

Yazsaati canım öncelikle tebrik ederim darısı başıma inş ama sana bişey sormak istiyorum bu ilk çocuğunmu.. Benimde rahmim ters 9 aydır hamile kalamıyorum sen ne kadardır deniyodun kaçıncı ayda geldi meleğin :)ve birşeyler yaptınmı neler denedim hamile kalmak için lütfen beni bilgilendir bugün den itibaren yumurtlama başlıyo benim :)

Son düzenleme:

canım benim ki romaoid artrit.. doktor önce sedefliden şüphelendi ama o değilmişş.. benim de parmaklarım şişiyor eklemler tutuluyor.... lise dönemimde yani 2001-2003 yıllarında çok ağır yaşadımm.. otursam kalkamıom, yatsam doğrulamıodum.. annem kıyafetlerimi giydirip çıkarıoodu.. yatakta sağdan sola dönemez, üstüm açılsa örtemezdim... aylık iğne falan kullandımm çok şükür daha iyiyim o günler geride kaldı.. rabbim herkese şifa versin çooook zor şimdi kontrol altındayım.çok fazla tutulmuyorum... hafif bi kortizon kullanıodum onu bıraktı doktorum. bi tane ilacım kaldııı... Rabbim sana da şifa versin canım benimm.. çokk ağrın olursa buz kompress yap...

ben ilk parmağım şişti kilitlendi .. bilmiomda nolduğunu :44::44:.. canım çok yanıoduu.. bastım elimi sıcak suyaa.. meğer sıcak suda daha da çok şişermiş.. iltihap artarmışş .. öylee kızçemm inşallah daha iyi ol sende .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…