- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.761
Canim darisi basina insallah artik senden guzel haberler gelir umarim
canımmm hayırlısıysaa inşallahhh.. ama bat yaklaştıkça bişi yokmuşş giibi geliyoooo
Ya bende hep bi belirti arardim yok akintim soyle varmiki idrarim boyle diye ama bu ay dikkatimi ceken hic bisi yoktu
Yumurtlama gununden sonra halada var kasiklarim gegindi batiyordu okadar ama normalde heray olmadigi icin onu pek belirtiden saymamistim
Hayirlisi olsun insallh
cok sagol canim bende sana sevinicem insallh.akıntı arada oluyoo.. dediğin gibi yumurtlamadan sonra da kasıklarımda batma oldu ama ne bilimm işştee..
hadi bakalımmm teyzoşunnn pıtpıtları duyalımmm inşallahh... vallahi canım nasıl sevindim bilemezsinn.. doktora ne zaman gideceksinnn kan testi için
gunaydın kısçeler .. bazen kızıyorum, kızıyorum iştee
priorim sekerim nasılsın
cok sagol canim bende sana sevinicem insallh.
Canim hemen gitmeyi dusunmuyorum zaten yarin ailemin yanina gidecegim iki hafta sonra donerim ya ozaman giderim yada biraz daha dayanirsam 8 haftada giderim
Benim rahmim ters karindan gorunmuyor hemen oyuzden beklenwk istiyorum
Birde benim romatizmam var once o druma gitmelliyim bana ilaci hamile kalsanda kullanacaksin dedi ama korkuyorum umarim bi etkisi olmaz.ama kullanmakta zorundayim tutulmamak icin oyle iste
Bigideyim geleyim gitcem insallh
Canim ya gercekten hayirlisini rabbim bilitor ruhu yaratildiysa dogacagi tarih belli gelecek annesinin gobusune zamani geldiyse stres yapma.
Hayirdir umut? Kizma canim sikma canini
iyiym canım sen nasılsın...... neye kızıyorsun:44::44:
pek iyi sayılmam yaa.. bu tüp bebek niye bu kadar pahalı , zaten olamıyo diye canımız çıkıyo
dün sabah İst. ablamızdan haber geldi.
yeni tekniklerle yapılacak olan 5. tüp için fiyat konuldu ama tanıdık olması nedeniyle yine bi indirim yapıcağını söyledi ablamız..
enistenize dedim, dün aksam.. dedim böyle böyle demisler..
en erken eylül-ekim gibi yapmamız gerekiyo şu durumda , benim yumurtalar hepten tükenmeden..dedim .
---şuan için bi birikimimiz yok, parasal konuda nasıl yaptırıcaz... deyip yüzü değisti adamın ..
ve yine arada ates basmalarım oluyo sanki.. diyom elde ki 3-5 yumurtalarımı da, böylelikle kaybetmesem, 5. tüp öncesi
off of of yine off iştee , ksra bkmayn sizinde keyfiniz kaçırıyorum, dün gece yine ağladım gözüm şiş
pek iyi sayılmam yaa.. bu tüp bebek niye bu kadar pahalı , zaten olamıyo diye canımız çıkıyo
dün sabah İst. ablamızdan haber geldi.
yeni tekniklerle yapılacak olan 5. tüp için fiyat konuldu ama tanıdık olması nedeniyle yine bi indirim yapıcağını söyledi ablamız..
enistenize dedim, dün aksam.. dedim böyle böyle demisler..
en erken eylül-ekim gibi yapmamız gerekiyo şu durumda , benim yumurtalar hepten tükenmeden..dedim .
---şuan için bi birikimimiz yok, parasal konuda nasıl yaptırıcaz... deyip yüzü değisti adamın ..
ve yine arada ates basmalarım oluyo sanki.. diyom elde ki 3-5 yumurtalarımı da, böylelikle kaybetmesem, 5. tüp öncesi
off of of yine off iştee , ksra bkmayn sizinde keyfiniz kaçırıyorum, dün gece yine ağladım gözüm şiş
evet tebrikler canım hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başınaaa
Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah
Priori canim senin ne romatizman var
Benim sedefe bagli romatizma eklemlerim yutuluyor hareket edemiyorum 3 yildir ilaclarla duzeldim sadece el parmagim haff sis ve agrili insallh artmaz
Romatoid artrit gibi benimki.hamilelikten sonra cikti.
Rabbim sifa versjin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?