- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.781
canım benim ki romaoid artrit.. doktor önce sedefliden şüphelendi ama o değilmişş.. benim de parmaklarım şişiyor eklemler tutuluyor.... lise dönemimde yani 2001-2003 yıllarında çok ağır yaşadımm.. otursam kalkamıom, yatsam doğrulamıodum.. annem kıyafetlerimi giydirip çıkarıoodu.. yatakta sağdan sola dönemez, üstüm açılsa örtemezdim... aylık iğne falan kullandımm çok şükür daha iyiyim o günler geride kaldı.. rabbim herkese şifa versin çooook zorşimdi kontrol altındayım.çok fazla tutulmuyorum... hafif bi kortizon kullanıodum onu bıraktı doktorum. bi tane ilacım kaldııı... Rabbim sana da şifa versin canım benimm.. çokk ağrın olursa buz kompress yap...
ben ilk parmağım şişti kilitlendi.. bilmiomda nolduğunu :44::44:.. canım çok yanıoduu.. bastım elimi sıcak suyaa.. meğer sıcak suda daha da çok şişermiş.. iltihap artarmışş .. öylee kızçemm inşallah daha iyi ol sende .....
Yazsaati canım öncelikle tebrik ederim darısı başıma inş ama sana bişey sormak istiyorum bu ilk çocuğunmu.. Benimde rahmim ters 9 aydır hamile kalamıyorum sen ne kadardır deniyodun kaçıncı ayda geldi meleğin :)ve birşeyler yaptınmı neler denedim hamile kalmak için lütfen beni bilgilendir bugün den itibaren yumurtlama başlıyo benim :)
canım çok geçmiş olsun kuzumaynen canım bende patlamak uzereyım vede grıp olmusum kolumu kaldıramıyorum:2::2::2::2:
hoşgeldinn kızçemmMerhaba herkese:))) uzunca bir zamandir kayiplarda olan ben upuzun bir aradan sonra utanarakta olsa tekrar aranizdayim:)) bu giremedigim zaman zarfinda bircok sey oldu saglik adina bir ara uzun uzun yazarim ufakligi uyutunca detayli olaraktan:)) ama sole soliim ozetle kotuleri eleyip guzel sonucu yazarsak hamileyim ve iknci oglusum geliyor:)))) sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sonunda gelmiş elektrenklerselam kızlar nasılsınız..
neredeyse bütün gün boyunca netimiz yokdu.. 3 gibi geldiğinde ise, dısarı çıkmam gerekti..
ve yeni yeni bakabiliyorum.. birazdan önceki sayfalara bakabilirsem bakıcam,
ee sizler ne yaptınız bakimm
Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah
tünaydın diyeyim benherkese günaydın
canım benim ki romaoid artrit.. doktor önce sedefliden şüphelendi ama o değilmişş.. benim de parmaklarım şişiyor eklemler tutuluyor.... lise dönemimde yani 2001-2003 yıllarında çok ağır yaşadımm.. otursam kalkamıom, yatsam doğrulamıodum.. annem kıyafetlerimi giydirip çıkarıoodu.. yatakta sağdan sola dönemez, üstüm açılsa örtemezdim... aylık iğne falan kullandımm çok şükür daha iyiyim o günler geride kaldı.. rabbim herkese şifa versin çooook zorşimdi kontrol altındayım.çok fazla tutulmuyorum... hafif bi kortizon kullanıodum onu bıraktı doktorum. bi tane ilacım kaldııı... Rabbim sana da şifa versin canım benimm.. çokk ağrın olursa buz kompress yap...
ben ilk parmağım şişti kilitlendi.. bilmiomda nolduğunu :44::44:.. canım çok yanıoduu.. bastım elimi sıcak suyaa.. meğer sıcak suda daha da çok şişermiş.. iltihap artarmışş .. öylee kızçemm inşallah daha iyi ol sende .....
hayalotum nasılsın en son doktora gideceğim diyordun gittin mi?
yok kızçem gidemedim randevusu doluydu alamadım bu cumartesiye alıyım dıyorum ama kontorelede 1 hafta kaldı zaten bu haftayı es geçersek beklesemmi bilemedimsen naptın canbonum teyzoşum nasıl
iyidir inşallah ya pantolanlar etekler olmamaya başladı artık büyüyor galiba..bende eşimle sabah camiye gidiyorum çocukların kuran derslerini alıyorum falan geçiyor günler işte ...1 hafta daha bekle istersen 11.haftada ikili test yapılıyor tekrar gitmek zorunda kalmazsın hem
13. haftalıkken gel dedi doktor heralde o zaman yapcak gittiğimde 10 haftalıktı 11-14 hafta arası yapılıyormuş ...bu ikili test de insanı tedirgin ediyor valla :18:
13. haftalıkken gel dedi doktor heralde o zaman yapcak gittiğimde 10 haftalıktı 11-14 hafta arası yapılıyormuş ...bu ikili test de insanı tedirgin ediyor valla :18:
hoşbulduk kızcemm...komsum kahveye gelmişti yeni kalktı hazır görkem uyuyorken bi bakınayım dedim..1 hafta daha bekle öle git yorulma 2 defa istersen..
Allahım uyuyormu yine poklu dötlüm
iyi yaptın cnaım..dur bi sarılamhani bizim sıpanın resımleri çatladık yahu
doğru ultrosana gırdın ya ondan ara vermıstıor sana kızçem
su testıde atlataydık allahın izniyle
Sorma ayni seyleri yasadim bende birde calisiyordum ohalde simdi cok iyiyim
Rabbim hepimize sifa versin insallh
Ani bi kararla saat 4 te dr a gidiyorum ramotoloji dr ilaci kullanabilirsin ama kd uzmanina danis son karar senin dedi bwnde muayeneden ziyade ilac danismak icin gidecegim belki kan testide yapar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?