Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sorma ayni seyleri yasadim bende birde calisiyordum ohalde simdi cok iyiyim
Rabbim hepimize sifa versin insallh
Ani bi kararla saat 4 te dr a gidiyorum ramotoloji dr ilaci kullanabilirsin ama kd uzmanina danis son karar senin dedi bwnde muayeneden ziyade ilac danismak icin gidecegim belki kan testide yapar :)

Esilam sanada tesekkur ederim

Arkadasim rahim tersligini kafana takma benim ilk bebisim kizim birinci aydan hamile kalmistim
Bu ikinci insallh 6 .ayda geldi cok sukur
Kafana rakmadan normal calusmani yap olur allahin izniyle
Bisey denedim sayilmaz bu ay ovu testi yaptim ama ona gire calismadim bile denk gelmedi ama gelecegi varmus bebisin bak geldi :)

aynen canım bende patlamak uzereyım vede grıp olmusum kolumu kaldıramıyorum:2::2::2::2:
canım çok geçmiş olsun kuzum
hoşgeldinn kızçemm yerim ben sizi yaaaa
sonunda gelmiş elektrenkler

Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen canlarima sizlere insallah
ben ddidiimmm var dididiiimmmmhayırlı uğurlu olsun..rabbim kucağına da almayı nasıp etsın inşallah kızçemmm

herkese günaydın
tünaydın diyeyim benhoşgeldin canım aramıza nasılsın

rabbim bidaha geri getirmesin o günleri kızçem.şifa versin inşallah..bendede 1 adet ankilozan spondilit mevcutt

yok kızçem gidemedim randevusu doluydu alamadım bu cumartesiye alıyım dıyorum ama kontorelede 1 hafta kaldı zaten bu haftayı es geçersek beklesemmi bilemedimsen naptın canbonum teyzoşum nasıl

iyidir inşallah ya pantolanlar etekler olmamaya başladı artık büyüyor galiba..bende eşimle sabah camiye gidiyorum çocukların kuran derslerini alıyorum falan geçiyor günler işte ...1 hafta daha bekle istersen 11.haftada ikili test yapılıyor tekrar gitmek zorunda kalmazsın hem

canbonlarım dün gelemedim.biraz temizlik yaptımdamalum 2 aydır yatıpta iş güce kalkıınca pestilim çıktışimdik turp gibiyim ama özlemişim sizleri yaaa

evet kızçem temmuzda çağırmıştı ne kaldı zaten öbür hafta gitsem 11.haftama girmiş olucam nasipse
negüzel geçiyormuş zamanınsen naptın ikili testini nezaman yaptırcan ?

13. haftalıkken gel dedi doktor heralde o zaman yapcak gittiğimde 10 haftalıktı 11-14 hafta arası yapılıyormuş ...bu ikili test de insanı tedirgin ediyor valla :18:

13. haftalıkken gel dedi doktor heralde o zaman yapcak gittiğimde 10 haftalıktı 11-14 hafta arası yapılıyormuş ...bu ikili test de insanı tedirgin ediyor valla :18:

doğru ultrosana gırdın ya ondan ara vermıstıor sana kızçem
su testıde atlataydık allahın izniyle

hoşbulduk kızcemm...komsum kahveye gelmişti yeni kalktı hazır görkem uyuyorken bi bakınayım dedim..1 hafta daha bekle öle git yorulma 2 defa istersen..

merhaba herkese... ay bugun idrar tahlili yaptırmaya gittim laboratuarın hemen yanında bir kadın dogumcu vardı odasının kapısı acıktı kadın masada oturuyordu erken saat diye hastası gelmemişti sanırım. off ultrasonda orda bana bakıyordu gel gel der gibi. içim gitti randevu isteyip girsemmi diye zor tuttum kendimi o bir saat tahliller çıkana kadar:))) aslında girerdimde kadını hiç bilmiyorum tanımıyorum abuk bişey söler bosa telas yaparım diye cesaret edemedim. mecbur salıya kend doktoruma gitmeyi beklicem:)))

bu arada idrar sonuclarım yine pek iç açıcı cıktı 15-16 lökosit, 12-14 eritrosit. sonuclar böle feci olunca doktorumu aradım salıyı beklemiim dedim neopenutran adında vajinal bir fitil verdi. off ben onu nasıl yapıcam ya. okudum hamileliğin ilk üç ayında kullanılmıyormus. 16 haftalık oldum herhalde kullanabilirim artık. kullanmasammı acaba ya..

doğru ultrosana gırdın ya ondan ara vermıstıor sana kızçem
su testıde atlataydık allahın izniyle

bu arada kızlar ben bu sefer ikili test yaptırmadım ya.. bana bakmayın siz iy mi yaptım kötü mü yaptım dogru mu yanlış mı inanın cok tartısılır ama eşimle yaptırmama kararı aldık doktorumda zaten direk acıklıyınca egerki bir sorun varsa aldırmayı düşünmüyorsanız hiç kafanızı bulandırmayın dediğiniz gibi haklısınız dedi ve yaptırmadık. rabbim saglıklı sıhhatlı vaktiyle zamanıyla kucagımıza almayı nasip etsin insallah..

yazsaati canım ikinci çocugunu düşünenler topiğinde daha önce konusmustuk belki hatırlarsın canım. bende de romatizmal bir rahatsızlık olan sistemik lupus eritematozus teşhisi konmustu 2. bebeği düşünürken kasım aralık ayında. ve ömür boyu kullanılmak üzere ilaç verdi doktorum.o zmn 2. cocuk istediğimi sölediğimde 3 ay korunun ilaç bunyeyi bünye ilacı tanısın sonra gebelkte kullansanızda sorun yaratmaz hatta kullanmazsanız daha cok zorluk yasarsınız demişti nitekim öle yaptım mart ayında hamile kaldım ve ilacıda kullanıyorum kadın dogumcumun bilgisi ve kontrolu altında canım. seninde öle olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…