Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasıl resim yükleniyor bilmiyorum kii...benimkide bi ara yaparım dedi kaldı öle sen biliyosan tarif ette atayım:26:

kızçem pcde resim yüklü ise mesaj yazdığın sayfa varya orda mektup işaretti var üst tarafta onun sağdan 2.ci yanına tıkla acılan yerden yükleme yapıyorsun kuzum

hnkcım hayırlısı diyeyim geçmiş olsun.nerden gelmişki bu iltihap :26:sen artık çok şükür 4. ayına girmişin doktorunda kullan dediyse kullan kızçem.istersen salıya kadar bekle tekrar bi sorarsın aslında nebileyim kendi açından haklısın bu ikili test konusunda..hani ben yaptırınca bebeğimde sorun cıksa Allah korusun hiç düşünmedim naparım.Rabbim yaşatmasın ..ama sanırım önüme hangi test çıkarsa ben yaptırırım herhalde

datlımmmm geçmişlerr olsunn ... çok mu kötüsünnn :2::2::2:
sagol canım bugun bıraz daha ıyım karnım bıraz agrıyo yumurtlamaylamı alakalı anlamadım

sernesim nasilsin hosgeldin tatil nasildi ins iyi gecmistr

hosbuldum canım tatilim superdı ailemle kardeslerımle bırlıkte guzel 2 haftam gectı eve dondum sankı hıc gorusmemısızz gıbı hıssedıyorumsen nasılsın

tünaydın diyeyim benhoşgeldin canım aramıza nasılsın

rabbim bidaha geri getirmesin o günleri kızçem.şifa versin inşallah..bendede 1 adet ankilozan spondilit mevcutt

canım benim Rabbim şifa versin... neren ağrıyorsa canın orada derlerr.. iyileşelimm hep birlikteee

Canım yaptır zaten bende ilk oğlumda yaptırmıstık ikincide böle karar verdik oda yakın cewremizde yasadığımız bir olaydan dolayı... O yuzden yaptır cnm sen yinede..

Bu arada cnm ben tas düsürüyorum o yuzden idrar yollarım ğroblemli sancım ve bulantım birtürlü bitmedi... Tam geçmişti 20 gün sonra bgn tahlil yaptırdım sonuc yine bu:)) inşaatcı olacak bnm oğlanlar ilkindede kum taş harap olmuştum:)))

AseTon masallah hayirli evlat olsun uzun omurlu olsun ins annesi

Hnk canim karindan bakti bisi gorunmedi tabiki daha 4hafta bile bitmedigi icin
İlacimi uzun zamandr kullaniyorum ama romatizma dr kullan dedi istersen sor dogum dr una dedi sana birakiyorum karari dedi
Kadin dogumcuda suan cok ihtiyacin varmi dedi suan iyiyim dedim 12haftaya kadar keselim istersen diger dr lada gorus tekrar sonra baslarsin dedi
Bende icmicem ilaci sonra baslarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…