- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.801
nasıl resim yükleniyor bilmiyorum kii...benimkide bi ara yaparım dedi kaldı öle sen biliyosan tarif ette atayım:26:
merhaba herkese... ay bugun idrar tahlili yaptırmaya gittim laboratuarın hemen yanında bir kadın dogumcu vardı odasının kapısı acıktı kadın masada oturuyordu erken saat diye hastası gelmemişti sanırım. off ultrasonda orda bana bakıyordu gel gel der gibi. içim gitti randevu isteyip girsemmi diye zor tuttum kendimi o bir saat tahliller çıkana kadar:))) aslında girerdimde kadını hiç bilmiyorum tanımıyorum abuk bişey söler bosa telas yaparım diye cesaret edemedim. mecbur salıya kend doktoruma gitmeyi beklicem:)))
bu arada idrar sonuclarım yine pek iç açıcı cıktı 15-16 lökosit, 12-14 eritrosit. sonuclar böle feci olunca doktorumu aradım salıyı beklemiim dedim neopenutran adında vajinal bir fitil verdi. off ben onu nasıl yapıcam ya. okudum hamileliğin ilk üç ayında kullanılmıyormus. 16 haftalık oldum herhalde kullanabilirim artık. kullanmasammı acaba ya..
bu arada kızlar ben bu sefer ikili test yaptırmadım ya.. bana bakmayın siz iy mi yaptım kötü mü yaptım dogru mu yanlış mı inanın cok tartısılır ama eşimle yaptırmama kararı aldık doktorumda zaten direk acıklıyınca egerki bir sorun varsa aldırmayı düşünmüyorsanız hiç kafanızı bulandırmayın dediğiniz gibi haklısınız dedi ve yaptırmadık. rabbim saglıklı sıhhatlı vaktiyle zamanıyla kucagımıza almayı nasip etsin insallah..
sagol canım bugun bıraz daha ıyım karnım bıraz agrıyo yumurtlamaylamı alakalı anlamadımdatlımmmm geçmişlerr olsunn... çok mu kötüsünnn :2::2::2:
sernesim nasilsin hosgeldin tatil nasildi ins iyi gecmistr
tünaydın diyeyim benhoşgeldin canım aramıza nasılsın
rabbim bidaha geri getirmesin o günleri kızçem.şifa versin inşallah..bendede 1 adet ankilozan spondilit mevcutt
nasıl resim yükleniyor bilmiyorum kii...benimkide bi ara yaparım dedi kaldı öle sen biliyosan tarif ette atayım:26:
canım benim Rabbim şifa versin... neren ağrıyorsa canın orada derlerr.. iyileşelimm hep birlikteee
asetonummmmmm kuzummmmm hoşgeldinnn nasılsınnnnn...... teyzoşummm nasıllllllllll
kızçelerim nassınız
canım resim yüklerken resim boyutu büyük geldiği için hata veriyor var mı bi yolu bunun?:26:
başka bi resim dene canım .tek bir tane mi var..yada pcden küçültmeyi biliysan biraz ufalt boyutunu oluyosa eğer:26:banada 1 kez oyle olmuştu başka resım atmıştım
biçoğu büyük geldi dur küçültmeyi deneyeyim
allahımmmtüh tüh tüh 41 kere maşallhhhh rabbim uzun ömürler nasıp eylesın kızcem allah sıze bagıslasınn senmısın bu kızce
hnkcım hayırlısı diyeyim geçmiş olsun.nerden gelmişki bu iltihap :26:sen artık çok şükür 4. ayına girmişin doktorunda kullan dediyse kullan kızçem.istersen salıya kadar bekle tekrar bi sorarsınaslında nebileyim kendi açından haklısın bu ikili test konusunda..hani ben yaptırınca bebeğimde sorun cıksa Allah korusun hiç düşünmedim naparım.Rabbim yaşatmasın ..ama sanırım önüme hangi test çıkarsa ben yaptırırım herhalde
Oyy maasallah sana:) ne kadarlık canım kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?