Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve
babası oluruz.
Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın
çocukları oluruz.
(Milton Greenblatt)

annelerimiz bitane canım benim.inşallah bizde o günleri görebileceğiz evladımızı sarıp sarmalayabileceğiz bir günhayat bu canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah.
aminn inşallah..yahu bizim kızlar nereye kayboldu..bi de şimdiiki topik oldun off nasıl yetişicem bilmemmmm

aminn inşallah..yahu bizim kızlar nereye kayboldu..bi de şimdiiki topik oldun off nasıl yetişicem bilmemmmm

bizim kızlar kaçakhayal ve loori gezmede.gümüşün misafiri var.diğerleri kayıp malum hafta sonu.iki topik zor canım.yetişebildiğimiz kadarıyla artık.öncelik ilk gözağrının

bencede bayramda topikçiğimiz boş kalırben 2.günü aneme geçebileceğim anca 1.gün burdayım
bizde 1. gün annmelerle kabristana oradan da kayınvaldme geçeriz..arada telden girerim kayınvaldemde2. gün anneme dayımlar gelir sanırım..öylece biter bayram..zaten Allah günah yazmaın da bayramları hiçç sevmiyorum

bende pek sevmiyorum aslında sevmemek değilde eski tadı olmuyo.büyüdüğümü anlıyorum ozaman.ve sanırım bundan hiç zevk almıyorum.sen neden sevmiyorsun balım

bende pek sevmiyorum aslında sevmemek değilde eski tadı olmuyo.büyüdüğümü anlıyorum ozaman.ve sanırım bundan hiç zevk almıyorum.sen neden sevmiyorsun balım
son 3 yıldır yani abimi kaybettiğimizden beri bayramlar çook hüzünlü..mutlulukla geçmiyor geçemiyor..ilk ziyaretimiz hep ona.mezarın başında onunla bayramlaşıyoruz artık başka çaremiz yok.

son 3 yıldır yani abimi kaybettiğimizden beri bayramlar çook hüzünlü..mutlulukla geçmiyor geçemiyor..ilk ziyaretimiz hep ona.mezarın başında onunla bayramlaşıyoruz artık başka çaremiz yok.

canım benim ben hiç 1 . dereceden yakınımı kaybetmedim.rabbim yaşatmasın o acıyı.ama çok zordur eminim.rabbim sizlere sabır versin inşallah.onunda mekanı cennet olsun.ne diyeceğimi bilemedim keşke hatırlatmasaydım özür dilerim ..

Allah kimseye yasatmasin canim benim hele de genç ölümü.düsmanimin başına vermesin.ama işte hayat bir sınav biz de başarılı çıkmalıyız bu sınavdan:-(
özür dileme bitanem.senin icin rahat olsun.hiç unutmuyorum kii.keşke sadece hatırlatılınca yaşanacak bir acı olsa
o benimle yaşıyor her an.ben alıştım artık:-(

öyledir tabi ama nebilim işte.hayat evet hepimiz bir gün tadıcaz ölümü.rabbim sizlere uzun ömürler nasip etsin.allah rahmet eylesin canımın içi

ben geldimmmmeddcezirim nasılsın

Hoşgeldin bitaaneemmm öncelikle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnn, Rabbim daha nice güzel yıllar nasip etsin.. Yeni yılınızda meleğinizde sizinle olsun inşş :))) Bu arada bugün geldi kırmızılar, UMUTLAR KASIMAAA

çok saol bitanem hepimizin inşallah bebeksiz geçirdiğimiz son evlilik yıldönümümüz olurbundan sonrakilere meleklerimizle gireriz inşallahhay ben bu kırmızıların yakında görecek onlar günlerinikasım bizim olcak inşallah

kıslar kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm. nasıl takip edeceğimi yavaş yavaş öğreniyorum. kolmene başladım ben bu ay. bitti 2 gün önce

Canım merhaba, ben de bugün adet oldum salı günü gitcem dr.a klomen için.. Acaba bi zararı var mıdır yaa

İnşallaah bitanem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…