- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.181
aminn inşallah..yahu bizim kızlar nereye kayboldu..bi de şimdiiki topik oldun off nasıl yetişicem bilmemmmmannelerimiz bitane canım benim.inşallah bizde o günleri görebileceğiz evladımızı sarıp sarmalayabileceğiz bir günhayat bu canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah.
aminn inşallah..yahu bizim kızlar nereye kayboldu..bi de şimdiiki topik oldun off nasıl yetişicem bilmemmmm
bayramda kimse kalmaz herhaldeebizim kızlar kaçakhayal ve loori gezmede.gümüşün misafiri var.diğerleri kayıp malum hafta sonu.iki topik zor canım.yetişebildiğimiz kadarıyla artık.öncelik ilk gözağrının
bayramda kimse kalmaz herhaldee
bizde 1. gün annmelerle kabristana oradan da kayınvaldme geçeriz..arada telden girerim kayınvaldemdebencede bayramda topikçiğimiz boş kalırben 2.günü aneme geçebileceğim anca 1.gün burdayım
bizde 1. gün annmelerle kabristana oradan da kayınvaldme geçeriz..arada telden girerim kayınvaldemde2. gün anneme dayımlar gelir sanırım..öylece biter bayram..zaten Allah günah yazmaın da bayramları hiçç sevmiyorum
hayalotum mutfak beni beklereşimle gidip yemekleri yapacağızz..öpüyorummm gelcem akşama
son 3 yıldır yani abimi kaybettiğimizden beri bayramlar çook hüzünlü..mutlulukla geçmiyor geçemiyor..ilk ziyaretimiz hep ona.mezarın başında onunla bayramlaşıyoruz artık başka çaremiz yok.bende pek sevmiyorum aslında sevmemek değilde eski tadı olmuyo.büyüdüğümü anlıyorum ozaman.ve sanırım bundan hiç zevk almıyorum.sen neden sevmiyorsun balım
son 3 yıldır yani abimi kaybettiğimizden beri bayramlar çook hüzünlü..mutlulukla geçmiyor geçemiyor..ilk ziyaretimiz hep ona.mezarın başında onunla bayramlaşıyoruz artık başka çaremiz yok.
afiyet olsun canım.akşama yokum dışardayım eşimle yani öyle gözüküyor süprizi var sanırımbugün evlilik yıldönümümüz
bir ömür mutlulukla bir yastıkta kocayın inşallahhh.mini mini bebişleriniz olsun en yakın zamandaaaa
canım benim ben hiç 1 . dereceden yakınımı kaybetmedim.rabbim yaşatmasın o acıyı.ama çok zordur eminim.rabbim sizlere sabır versin inşallah.onunda mekanı cennet olsun.ne diyeceğimi bilemedim keşke hatırlatmasaydım özür dilerim ..
Allah kimseye yasatmasin canim benim hele de genç ölümü.düsmanimin başına vermesin.ama işte hayat bir sınav biz de başarılı çıkmalıyız bu sınavdan:-(
özür dileme bitanem.senin icin rahat olsun.hiç unutmuyorum kii.keşke sadece hatırlatılınca yaşanacak bir acı olsa
o benimle yaşıyor her an.ben alıştım artık:-(
ben geldimmmmeddcezirim nasılsın
Hoşgeldin bitaaneemmmöncelikle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnn, Rabbim daha nice güzel yıllar nasip etsin.. Yeni yılınızda meleğinizde sizinle olsun inşş :))) Bu arada bugün geldi kırmızılar, UMUTLAR KASIMAAA
kıslar kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm. nasıl takip edeceğimi yavaş yavaş öğreniyorum. kolmene başladım ben bu ay. bitti 2 gün önce
çok saol bitanem hepimizin inşallah bebeksiz geçirdiğimiz son evlilik yıldönümümüz olurbundan sonrakilere meleklerimizle gireriz inşallah hay ben bu kırmızıların yakında görecek onlar günlerini kasım bizim olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?