Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende soğana başlıyom meddcezirim bana akıl ver.ben bu yasmini kullanmak istemiyorum ya soğanlada kistler gidiyomuş.yasmin d.kontrol hapı korunmak istemiyorum napım ben sence

Bence kesinlikle denemelisin, burda soğan kürüyle miyomundan bile kurtulan varken sen kistlerinden neden kurtulmayasın ki...Denemekte fayda var bence.. Netten iyice araştıralım kullananlara soralım ondan sonra başla istersen...
Bende de miyom var tatlım, ben de kullansam mı diye düşünüyorum.. Dr um çok önemsiz buldu ilaç bile vermedi, takip etmeye bile gerek yok dedii... O mu engel oluyo diye düşünüyorum sonra saçma geliyor çünkü miyom rahimde.. Salı günü dr. a gitcem klomen istiycem.. Bide bu ay ovulasyon testi alcam...

evet kaçakhayal yapmış 3hamileleğindede konuştuk onunla.. dün anem aradı bide 2 gün önce ilk defa söyledim arştırmış illa o soğan yapılcak diyealdım soğanları bugün 2 kilodan azla yapıcam.ama bu yasmin işi kafama yatmadı busefer.ona başlamak istemiyorum onu kullansamda şansım aralığa kalacak kullanmasamda.sence içimmi.içmesem doktora gidince içtim diyecem anlarmı sence

Canım yaa bi taraftan da kullanıp bi an önce kurtulmak var kistlerden... Acaba bu ay soğan kürünü denesen geçmezse sonraki ay yasmine başlasan nasıl olur... Dr.una anlatsan açık açık kullanmak istemediğini ve gerekçelerini anlayıp yol göstermez mi kii

hayalotum çıktın sanırım.. Kaçakhayal soğan kürünü mü kullanmış merak etiiimmm.. Neyse çoook öpüyorummmm grşrz tatlımmmmmm

ben bu yasmini daha öncede defalarca kullandım geçiyo gerçekten ama d.konrol kullandıktan sonrada belli bir ay bebek erteleniyo istesende olmuyo ilaç vücüttan atılması gerekiyor.kullanmayı buyüzden istemiyorum.doktorda dediki bu kistlerle sen kendinide parçalasan hiç bişey olmaz .bu ikilem arasında kalmaktan nefret ediyorum.bu soğan kürüde gerçekten çok faydalıymış baya bi araştırdım bugün .topiklerdede sordum kullanan hamile kalmış gerçekten belki tesadüf ama iyi bir tesadüf.rahimde iltihaba kadar alıyomuş.bu kafama yattıda ah şu yasminde bir yataydı iyi olacaktı.

hayalotum çıktın sanırım.. Kaçakhayal soğan kürünü mü kullanmış merak etiiimmm.. Neyse çoook öpüyorummmm grşrz tatlımmmmmm

çıkmadım canım benim burdaydım ama gözükmedi herhaldeevet kaçakhayal kullanmış daha önce ve 3 kez hamile kalmış .tekrar denicekti oda

Canimmm benimm dün erken ciktm ya cnm skkindi adet olamiyorum doktora gimek istemiyorm ne yapicm ben moralim bozuk anneme gidicem bugun kalicam iki gun kafa degitirim insallah

Ahhhh bu adet ne garip bişeyy, kimimiz adet olunca diye üzülüyoruz.. Kimimiz de olmayınca.. Ben de bugün adet oldum sümeyyecim, umutlar kasıma kaldı... Ya bence bi dr. a git en azından sebebini öğrenmiş olursunn. Anneciğine gitmene sevindimmm, ne güzel annenle aynı yerdesin.. Benim içim içimi yiyo gurbette yaa

bebeğimm yasmin kesin çözümse o zmaan bi an önce başla kistlerinden kurtulduğun an da da ardından soğan kürüne başlarsın iyice garantiye almış olursun olayı.. Sen tereddüt edince ben yasmin işe yaramıyo sandım.. Ozaman bi an önce başla kistlerini at, ardından soğan kürüylee hamiş kalırsın inşşşşşşşşşşşşşşş

kullandim medd cezirim..simdi bu adetim bittikten sonra yine yapacam...bide miyom bendede var..ikinci hamileligimde cikmisti..doktorum bi tane ve hamislige engel degil dedi..banada hic bi müdahale etmedi..cünkü onun operasyonuda biraz sorunlu oluyo..rahimde yapisikliga bile neden olusturuyo...sen miyoma takilma bi cok kadinda var..yeterki cok sayida ve büyük olmasin...

Son düzenleme:

insallah canim rabbim sadece benim degil butun melek isteyenleri kavustursun meleklerine sadece kendime istemiyorum bayram gunu randevum var bakalim ne dicek doktor.zaten gurbetlik yetiyo hasret yetiyo bayramlarda.bayramim bayrammi olcak yoksa....

insallah canim rabbim sadece benim degil butun melek isteyenleri kavustursun meleklerine sadece kendime istemiyorum bayram gunu randevum var bakalim ne dicek doktor.zaten gurbetlik yetiyo hasret yetiyo bayramlarda.bayramim bayrammi olcak yoksa....

Ahh bitanemm, sen de mi gurbettesinnnn

Bir tane ve çok küçük demişti dr... yasakhayalimm salı günü adetimin 3. günü oluyo dr. a gitcem hem hormon testleri isticem hem de klomen... Bi de ovulason testi alcam... Ayyyy inş bu ay olur yyyyyyaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…