Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

masallah canim benm cok sevindim kiscem Rabbim mutllugunu daim etsin kucagina da sagsalim almayi nasip etsin ins abisinede acil sifalar aay kyamam teyzosa.bisey olmz ins skma canini surubunu ver annesi elini yuzunu yika soguk uyg yap dusmezse ilik suyla yikarsin.gerci bunlari bnden iyi biliyosundur.gecmis olsun canm

Saol cnm tesekkür ederim... Şimdi leğene su koyduk renk değiştiren arabaları ile oynuyor normalde ateslendiğinde suyu görünce aglardı cok yuksek diil demelki ayy havalar öle dengesizki insan ne giydirecek napıcak şaşırıyorr

aman aman iyi.evt ya biz bile bi usuyoz bi sicakliyoz cocuklar nasl dayansin

ay cnm hayırlısı olsunnnn
abisine arkadaş geliyor deseneeeeeeeee
darısı başıma bu hafta bizimki de gösterir inşallahhh

anammm hayalotummmm suedaya kardeş geliyo demekkkkkkkkkkkkk
tebrikler yaz saatimmm hayırlı uğurlu olsunnnnn

ben geldim ama sanki gelen gitmis. gelen gitmis gibi

scorpim hsgledin nasıl gidiyor

sernes. esilam, hnk ile, hayalim de gelmislerr , nassınız bakimm

Kadınlar Kulübü

•İKİZLER: Sen huzursuzluk çıkmasın diye alttan aldıkça tepene çıkıyo insanlar. kimse senden değerli değil.

•YENGEÇ: İnsanlara mesafeli ya da soğuk geliyosun ama içindeki sevecenliği görmek için seni daha yakından tanımaları gerekiyor.

•ASLAN: Senin kıymetini hiç bilmiyor be bunlar öküz mü hödük mü nedir? Birgün seni kaybederse mumla ararlar salaklar

•BAŞAK: Senin çok sevdiğin insan değerini seni kaybettiğinde anlayacak. Umarım geç kalıp da senin gibi tatlı birini üzmez.

•TERAZİ: Bu aralar yeni insanlarla tanışabilirsin. Aralarından biri hayatının aşkı da olabilir. Bakımlı gezmende fayda var

•AKREP: O kadar şanslı bir insansın ki her şeye mi dört ayak üstüne düşer insan. Annen seni mübarek günde mi doğurdu nedir.

•YAY: Ah kuzum seni çok mu üzdüler? Kalbini mi kırdılar? Boşver demesini öğren. Sen zaten rahat birisin takma bu kadar

•OĞLAK: Ya illa istediğin olacak değil mi? İstediğini elde etmeden rahat durur musun sen hiç. Durmazsın. Gösterdiğin hırsa hayranım.

•KOVA: Sürekli göz önünde ve popüler bir tip olmandan dolayı bazı mallar seni çekemiyor. Sen onların kalitesizliğine düşme boşver.

•BALIK: Aşk sana yaramıyor, sen aşık olma götü başı dağıtıyorsun. Ama arkadaşlığın dostluğun on numara bak ona birşey diyemem.

•KOÇ: Sezgilerin o kadar güçlü ki önceden aldığın önlemlerle kimsenin sana zarar vermesine izin vermiyorsun. Aynen devam

•BOĞA: Tatlım özgüvenine hayranım. Girdiğin her ortamda resmen ben burdayım diyosun. Düşmanın çok dikkat et.

bu yazıyı face te Kadınlar Kulubü'nün yazısından aldım..

Oğlak..
:44::44:nasıl da benn
hadi herkes söylesin

BALİKK Ya ama neden ask yaramiyormus orayi burayi dagitiyormusum.hic de bilem ben bikerem cok asigim ve cokk mutluyum

hayırlı saglıklı uzun omurlu bı evlat olsun ıns gecmıs olsun canım
ben geldim ama sanki gelen gitmis. gelen gitmis gibi

scorpim hsgledin nasıl gidiyor

sernes. esilam, hnk ile, hayalim de gelmislerr , nassınız bakimm

hosbuldum canım sımdı gordum ben geldım sen gıttın

benumkıde boyle
•KOVA: Sürekli göz önünde ve popüler bir tip olmandan dolayı bazı mallar seni çekemiyor. Sen onların kalitesizliğine düşme boşver.

bosvermısım zaten

hsgledin sernesim napan bu kısçeler nerde ki acaba, :26::26: bi bu gece duram burada dedim.. kimseler yok

Son düzenleme:
slm kızlarrr gece gece bakim dedim naparsınızz
beni sorarsanızkonyalı oldukk alışmaya çalışıyoruz ne zormuş gurbetçocuklar felan zorlanıyorlar ben teselli ediyorum işte yarında şeker yüklemesi yapılcak bakalım bide konya hastanesine bakalım

Yazsaaaaaaaatimmmmmm habibtemmmmmmm cok mutlu oldum hayirlisiyla kucagina alirsin ins bitanemmmmm suedamaaa kardes geliyir demek yerim ben ikisini kendine dikkat et biranemmmmm

Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins

kızçemmmm ben tedavi görmüyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…