- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.201
Herkese merhaba..
Doktora gittim gelldim oğlum olacagı kesinleşti artık.. Saglığı sıhhatı keyfi yerinde idi şükür abisi gibi göbekli idi buda.. Bu arada doktora giderken oğlumu uyutup gitmiştim hiçbirseyi yoktu ama bir döndüm uyanalı 15 dk fakan olmus ve ateslenmiş ayyy cok canım sıkıldı. Dua edin teyzeleri oğluma..
masallah canim benm cok sevindim kiscemRabbim mutllugunu daim etsin kucagina da sagsalim almayi nasip etsin ins abisinede acil sifalar aay kyamam teyzosa.bisey olmz ins skma canini surubunu ver annesi elini yuzunu yika soguk uyg yap dusmezse ilik suyla yikarsin.gerci bunlari bnden iyi biliyosundur.gecmis olsun canm
aman aman iyi.evt ya biz bile bi usuyoz bi sicakliyoz cocuklar nasl dayansinSaol cnm tesekkür ederim... Şimdi leğene su koyduk renk değiştiren arabaları ile oynuyor normalde ateslendiğinde suyu görünce aglardı cok yuksek diil demelki ayy havalar öle dengesizki insan ne giydirecek napıcak şaşırıyorr
Herkese merhaba..
Doktora gittim gelldim oğlum olacagı kesinleşti artık.. Saglığı sıhhatı keyfi yerinde idi şükür abisi gibi göbekli idi buda.. Bu arada doktora giderken oğlumu uyutup gitmiştim hiçbirseyi yoktu ama bir döndüm uyanalı 15 dk fakan olmus ve ateslenmiş ayyy cok canım sıkıldı. Dua edin teyzeleri oğluma..
eee haber vermek sanırım bu durumda bana düşüyo
yaz saatimiz hamileeee
onun dışında tatilciler dönüyortatilciler gidiyor
işte büle kızçem herkes iyi çok şükür
bi arkadaşımızında transferi olcak tüp bebekteebruli vardı konuşmuşluğun varmıydı bilemedim
yeni kızçelerimiz katıldı aramıza
hayırlı saglıklı uzun omurlu bı evlat olsun ıns gecmıs olsun canımHerkese merhaba..
ben geldim ama sanki gelen gitmis. gelen gitmis gibi
scorpim hsgledin nasıl gidiyor
sernes. esilam, hnk ile, hayalim de gelmislerr , nassınız bakimm
hayırlı saglıklı uzun omurlu bı evlat olsun ıns gecmıs olsun canım
hosbuldum canım sımdı gordum ben geldım sen gıttın
benumkıde boyle
KOVA: Sürekli göz önünde ve popüler bir tip olmandan dolayı bazı mallar seni çekemiyor. Sen onların kalitesizliğine düşme boşver.
bosvermısım zaten
kızlar aldım telefonu transfere gıdıyorum yarın hadı bana sans dıleyın benım 1 yumoşum ınatla ılerlemeye devam edıyormus :) hayalotum duydum ananası siparişi verdim akşama getirecek eşim şu buğday çiminide kimse bilmiyor diye cesaret edemedim sadece sağlıklı besleneceğim
berfin 3529 cnm moralini bozma benımde 15 yıllık evliliğim var ılk evlendıgım gunden berı ıstedık cocugu ama yazılmadıysa olmuyor mucadele edecegız elbet takdırı olacak arkadasım
priori sen ege üniversitesinde mi tedavi görüyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?