Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bir tane ve çok küçük demişti dr... yasakhayalimm salı günü adetimin 3. günü oluyo dr. a gitcem hem hormon testleri isticem hem de klomen... Bi de ovulason testi alcam... Ayyyy inş bu ay olur yyyyyyaaaaa

o zaman canim benim miyoma hic takilma...bide cok iyi olur yaptir tüm hormon testlerini...adetin 3 ve 21 günleri yapiliyo..bide tiroid testi yapmasi lazim onda gün önemli degil....klomeni bilemiycem canim benim..ben hic kullanmadim..doktorum gerek görmedi..zaten yumurta olusumunda ve yumurtlamanda sorun yoksa kullanmana bence gerek yok..bide medcezirim biz kadinlar neden hep kendimize test ne yaptiriyoruz..bu bebek isinde erkegin spermide cok önemli...bence eslerinizde sperm testi yaptirmali...en azindan tüm testleri yaptirin gerisi rabbime kalmis ...

Son düzenleme:

Tabiki de öyle cnaım benim doğru söylüyosun, Rabbim bizim için en doğrusunu bilir.. O yüzden hayırlısını hayırlı zamanda istemek en doğrusu.. Ya benim arkadaşım 10. ayında kendi ağzıyla istemiş klomeni ve o ay da hamile kalmış zaten.. Bence boşuna bekleme doktoruna danış ve iste dedi ben de çok etkilendim açıkçası.. o yüzden kendim istiycem.. Eşimde gereken testleri yaptırcak.. Memleketteki doktorum 6 ay olmazsa o zaman eşine baktırırız demişti ama beklemenin bi anlamı yok ki.. Eşim zaten çok anlayışlıdır, şimdi gidelim desem şimdi bile gider... Benim kafam çok karışık aslına bakarsan...acaba klomen mi, yoksa soğan kürü+ ovulasyon testi miiii.. Sence hangisiii

sorma ban de basamadım onu hangi topikteyse
profiline baktım foto değiştiriyo yazıyodu
değiştirmiş fotosunu

burdayim yaw baska yerlerde degilim...

uzakda aramayin hemen yaninizdayim....

profilimi degistirince taniyamiyosunuz galiba beni

dondurma yiyen benim iste:131::131::131:

Son düzenleme:

medcezirim esinde ne güzel öyle demis bence fazla beklemeyin.oda versin sperm testini.klomenide bi sor bakalim doktoruna o ne diyecek....kürüde istersen yap istersen cünkü bi zarari olmayan bi kür......ovalasyon testinide eger yumurtlama günlerini kacirdigini düsünüyosan kullansa iyi olur..yok kullanmiyim diyosan adet bitiminden diger adete kadar gün asiri iliski o zaman....cünkü böyle yapinca yumurtlama günlerini kacirman imkansiz..cünkü spermler 36 saat yasiyolar...

bide bana derler hepsi kacak iste..ben kendi yerimdeyim baska kimse yok...

dedim ya adim cikmis bi kere alalaalla

ayrıca beni görüpte yazmıyanın bu ay da boş geçsin insallah oh oh canıma değsin

Bizim ilişkilerimiz zaten adet bitiminden itibaren hep gün aşırı oluyo bitanem ama bebek neden olmuyo bilmiyorum...Kafam karman çorman açıkçası.. Bi de biz doğuda görev yapıyoruz burdaki dr. lar da maalesef tecrübesiz ufff çok kötü hissediyorum kendimi, ilk kez bu ay tutamadım gözyaşlarımı

hoşgeldim umutcummmmm, nasılsın

hsb sekerim nası olim bee, bu aralar fazla giremiyorum kim ne yapmıs ne demis haberim olmuyo pek
ama dedim ki. görüpte bana yazmıyanın bu ay boş geçsin nasıl ama

sen nasılsın nasıl gidiyor senin

Son düzenleme:

medd cezirim söyle düsün canim benim eger herkes her ay hamile kalsaydi dünyada nüfus patlamasi yasanirdi...herseyin bi zaman var...kimisinin hemen oluyo kimisinin hic sorun olmadigi halde 1 yil veya daha fazla bekliyo...sakin simdiden moral bozma..bide söyle düsün 2,3 yil yada daha fazla bekleyenler var...gercekten seninki hicde vahim bi durum degil.....bi testlerinizi yaptirin bakalim....insaallah bi sorun cikmazsa yakindir bebisinin gelmesi...

Son düzenleme:

Saağol bitanem desteğin için.... İlk kez kendimi bu kadar kötü hissediyorum.. Biz bebek düşünmeye başlamadan önce bütün testleri yaptırmıştık zaten ama tekrar yaptıralım bakalım.. Rabbim hayırlısını versinnn

hsb sekerim nası olim bee, bu aralar fazla giremiyorum kim ne yapmıs ne demis haberim olmuyo pek
ama dedim ki. görüpte bana yazmıyanın bu ay boş geçsin nasıl ama

sen nasılsın nasıl gidiyor senin

Valla bitanem ben de çok giremiyorum netee... Kızlar da yok zaten, yeni topiklerindeler.. Çabuk terkettiler topiğimizi yaa, canları sağ olsunn

yaa yasakhayali göreniniz var mı aranızda sanki gelmiyor kaç gündür buraya hiç göremiyorim nedense

Allahım ins. bu ay olur yaaa, bayram bayram çifte güldür yüzümüzü yarabbim

Valla bitanem ben de çok giremiyorum netee... Kızlar da yok zaten, yeni topiklerindeler.. Çabuk terkettiler topiğimizi yaa, canları sağ olsunn

medd cezirim kimse terketmedi canim benim..zaten cogu orda bile degiller..baska topikteler

sen aksam burda olunca bizlerde burda olacagiz...birbirimizi kaybetmeyecegiz

Amin bitanemmm, benim umudum tükendi bu ay ama sizin yüzünüzü güldürsün Rabbiimmmmmm

amin cnm amin insallah hep beraber, benmde pek yokat umudum, Allahım ins bir mucize yollar bize

ama şu yasakhayalin kafasını kırmak istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…