Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim sernesim buralardayımmmiyidir herhalde teyzesi çk şükür sen nasılsın

maşallah rabbim sagsalim kucağına almayı nasıp etsın hnkıminşallah yakışıklımın ateşide düşmüştür acaba sen yokken agladıdamı ateş gibi göründü:26:geçmiş olsun canbonum:26:

selencelkimmmmmmmmmmmmhoşgeldin kuzummmm
Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins

Allahım ben yerim ikinizidenasıslsınız habıbtem aalışverişlerde başlamış kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah

günaydın yazsaatimmmm
çok şükür iyiyiz sabah bulantılarını saymassak tabi
sen nasılsın havuza girdinmi naptın:26:

Kimse yokken en temiz saatinde iki keregirdim ama bir saat bile durmadim
Buranun denizi cok dalgali girilcek gibi degil bende icimde kalmadin diye girdim iste havuza
İyiyim cok sukur okuya ufleye girdim valla :))

Kimse yokken en temiz saatinde iki keregirdim ama bir saat bile durmadim
Buranun denizi cok dalgali girilcek gibi degil bende icimde kalmadin diye girdim iste havuza
İyiyim cok sukur okuya ufleye girdim valla :))
iyi yaptın kızçem aslında yüzme aksine çok faydalı ama işte şu mikrop olayı olmasa daha güzel olacak

Hayalotum bende cikayim annemle ben hala yataktayiz aceleci babam kahvalti hazirliyor gidimde yardim edeyim
Opuyorum seni ve minisini
Bisi ficem bence senin oglun olcak icime oyle dogdu ama once saglikli olsun ins

Hayalotum bende cikayim annemle ben hala yataktayiz aceleci babam kahvalti hazirliyor gidimde yardim edeyim
Opuyorum seni ve minisini
Bisi ficem bence senin oglun olcak icime oyle dogdu ama once saglikli olsun ins

tamam kızçem afıyet bal şeker olsun size
oğlan dıyon yanıhadi bakalım hayırlısı artıksaglıklı olsunlarda

Slm kizlar nasilsiniz aksam calisma yaptik ama fazla yatamadim tl geldi arkadaslar gelcekmis e geride ceviremedik 1saate yakin yatabildim yetermiki acaba neyse vardir bundada bi hayir diyorum dualarim sizinle sevgiler

Ginaydin canlar
Nassin hayalotum bebikin nasil?
Ben aynen devam iyiyiz cok sukur
Priorim noldu gelmedi dimi kirmizilari???

canımmmm yav bi gelcek gibi oluoo bi gelmicek gibi bilemedimm.. keyiflerini bekliyoruzzz kırmızıların

kuzumm sen nasılsın... havuzaaa dikkat ettt

gelmiş benim kırmızılarrr bu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

bu sefer nasıl bir strateji uygulasam acaba :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…