- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.221
BALİKKYa ama neden ask yaramiyormus orayi burayi dagitiyormusum.hic de bilem ben bikerem cok asigim ve cokk mutluyum
anammm hayalotummmm suedaya kardeş geliyo demekkkkkkkkkkkkk
tebrikler yaz saatimmm hayırlı uğurlu olsunnnnn
iyiyim sernesim buralardayımmmhadi bakalım canım dualarımız senınlehakkından hayırlısı olsun hayırlı saglıklı evlatlar versın Rabbim
hos geldin bebm nerelerdesın bı denklesemıyoruz mınıgım napıyo ıyıdir ınsallah
Herkese merhaba..
Doktora gittim gelldim oğlum olacagı kesinleşti artık.. Saglığı sıhhatı keyfi yerinde idi şükür abisi gibi göbekli idi buda.. Bu arada doktora giderken oğlumu uyutup gitmiştim hiçbirseyi yoktu ama bir döndüm uyanalı 15 dk fakan olmus ve ateslenmiş ayyy cok canım sıkıldı. Dua edin teyzeleri oğluma..
selencelkimmmmmmmmmmmmslm kızlarrr gece gece bakim dedim naparsınızz
beni sorarsanızkonyalı oldukk alışmaya çalışıyoruz ne zormuş gurbet çocuklar felan zorlanıyorlar ben teselli ediyorum işte yarında şeker yüklemesi yapılcak bakalım bide konya hastanesine bakalım
Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
Ginaydin canlar
Nassin hayalotum bebikin nasil?
Ben aynen devam iyiyiz cok sukur
Priorim noldu gelmedi dimi kirmizilari???
Yazsaaaaaaaatimmmmmm habibtemmmmmmm cok mutlu oldum hayirlisiyla kucagina alirsin ins bitanemmmmm suedamaaa kardes geliyir demek yerim ben ikisini kendine dikkat et biranemmmmm
günaydın yazsaatimmmm
çok şükür iyiyizsabah bulantılarını saymassak tabi
sen nasılsın havuza girdinmi naptın:26:
Kimse yokken en temiz saatinde iki keregirdim ama bir saat bile durmadim
Buranun denizi cok dalgali girilcek gibi degil bende icimde kalmadin diye girdim iste havuza
İyiyim cok sukur okuya ufleye girdim valla :))
Hayalotum bende cikayim annemle ben hala yataktayiz aceleci babam kahvalti hazirliyor gidimde yardim edeyim
Opuyorum seni ve minisini
Bisi ficem bence senin oglun olcakicime oyle dogdu ama once saglikli olsun ins
gunaydin canlarimgunaydin priorim nasilsin
Ginaydin canlar
Nassin hayalotum bebikin nasil?
Ben aynen devam iyiyiz cok sukur
Priorim noldu gelmedi dimi kirmizilari???
iyiyimm datlııııııı kuşummm sen nasılsınnnnn
bnde iyim kiscem elhamdulillahisler stresli biraz o yuzden geriliyoz.sanki bir bebisimiz olsa hersey duzelecekmis gbi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?