- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.241
canm benim.hakkinda hayirlisi olsn.ins dger maclarda kazanirsin artkgelmiş benim kırmızılarrrbu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
bu sefer nasıl bir strateji uygulasam acaba :44::44::44:
canm benim.hakkinda hayirlisi olsn.ins dger maclarda kazanirsin artk
slm canım hadi hayırlısı olsun canımSlm kizlar nasilsiniz aksam calisma yaptik ama fazla yatamadim tl geldi arkadaslar gelcekmis e geride ceviremedik 1saate yakin yatabildim yetermiki acaba neyse vardir bundada bi hayir diyorum dualarim sizinle sevgiler
gelmiş benim kırmızılarrrbu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
canbonlarımmmm dün misafirim vardı gelemedimmm
gonzalezimmmm tek kalmışınnn dünkü ağaç senmiydinnnn
abisi kac yasindaydi kiscem ne kadar var aralarinda
ay cnm hayırlısı olsunnnn
abisine arkadaş geliyor deseneeeeeeeee
darısı başıma bu hafta bizimki de gösterir inşallahhh
hayırlı saglıklı uzun omurlu bı evlat olsun ıns gecmıs olsun canım
hosbuldum canım sımdı gordum ben geldım sen gıttın
benumkıde boyle
KOVA: Sürekli göz önünde ve popüler bir tip olmandan dolayı bazı mallar seni çekemiyor. Sen onların kalitesizliğine düşme boşver.
bosvermısım zaten
iyiyim sernesim buralardayımmmiyidir herhalde teyzesi çk şükür sen nasılsın
maşallah rabbim sagsalim kucağına almayı nasıp etsın hnkıminşallah yakışıklımın ateşide düşmüştür acaba sen yokken agladıdamı ateş gibi göründü:26:geçmiş olsun canbonum:26:
iyiyim umudummmm yani iyiyiz teyzesiiiiben geldim ama sanki gelen gitmis. gelen gitmis gibi
scorpim hsgledin nasıl gidiyor
sernes. esilam, hnk ile, hayalim de gelmislerr , nassınız bakimm
alppin kuşummm yerim teyzoşum kocamannnn olmuşşş.yap kuzum yap alışverişi..al cicilerini..korkma da sakın..obebiş bişekilde doğacakkkkkKizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
oyyy maşallahhh topik şenleniyor yine..darısı tü kızçelere inşallahhhhhhh
yaa scorcipim kardeş geliyor minik suedamıza abla oluyooo
maşallah cnm..dikkat et kendine..bende sizi ve suedamı öpüyorummmmScorpim evet canim tesrif ettiler nihayet bebik hazretleri
İnsallah bu sayfada bekleyen kalmsyacak canim opuyorum seni
Amin canım çok tesekkür ederim darısı basına inşallah görürsün cinsiyeti... Snn ilk cocuk muydu
Amşn canım cok tesekkür ederim...
gelmiş benim kırmızılarrrbu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
Herkese merhabaagünlerdir gelemiyorum canlarim kocişimle tatil sezonunu açmiş bulunuyoruz daaa bu sene hem bicirlarimiz hem de yolunu gözlediğimiz bebişimiz yüzünden baya yorulmuşuz onu farkettik... bu arada yumoş günlerim de tatile denk geldi, her ne kadar günesten yanmis kizarmis da olsak çalişmalardan ödün vermiyoruz aslinda çalisma değil de bi nevi ikinci balayimizi yaşiyoruz yarin hem eşimin hemde de benim doğum günümüz, bi de evlilik yildönümümüz 3ü bir arada kutlama yani rabbim sağlikli ve huzurlu nice yillar nasip etsin inş rabbimn bi mucizesi olur da hiç beklemediğimiz bu ay meleğimiz bizimle olur hayirlisiyla tabi umarim yeni yasimizda yeni evlilik yil donumumuzde meleğimiz kucağimizda olur
Gecmisi cok okuyamadim kusira bakmayin. Yaz ssaaatimin haberi cok mutlu etti beni gözumuz aydiiinnnn sağlicakla kucağina alirsib ins bitanem
Hepinizi opuyorum
Amin hayalotum inş.. dün yine internet gitti canım cevap yazamadım kusura bakma giremedim bidaha dün biliyosun kayınvalidemlere gittik. bugün arkadaşta oturmadaydım yarında akrabamızın nişanı var yoğunum valla pek giremiyorum... Hayalotum yaa ben hla adet olmadım göz bebeklerim yine büyümeye başladı kasıklarım ağrıyo süt beyazı akıntım baş ağrım arada özellikle sabahları kahvaltı sonrası mide bulantım var acep hami olabilir miyim yaa. tam adet tarihim,i bilmediğim için testta yaptırmıyorum sonuç hüsran olmasın diye bakalım pazartesiye kadar beklice. baş ağrısı dönmesi hamilelik belirtisi mi bilen var mı çatlıyo başım 3 gündüraminnn inşş kuzumbu arada esilamda aşılamasını oldu inş oda kavuşur bebeğine
iyiyim çok şükür gülbişim tatilden geldim iiyi oldu kafa dağıttım değişiklik oldu. sen nasılsın napıyosun ?karaaammm nasilsin hosgeldin canim
karam hsgeldin sekerim.. nerelere kayıp oldun sen.. tatil hadi iyi gelmiştir de.. net olmayınca kötü oluyor bee
hoşbuldum canımm. tatildeydim cancağızım ondan öncesindede internet yoktu gerçi şimdide var diyemem gidip duruyo amaa :S valla çok iyi geldi canım ikinci balayı oldu neredeyse çok çok eğlendik çok iyi geldi. napan nasılsın canım sende ?
slm canım hadi hayırlısı olsun canımyeterli canım giden gitmişti yolunu bulmuştur umarım dualarım senınle
:26::26:gelmiş mi hayırlısı olsun kızçem üzülmedemek yeni strateji hee bi düşüneleim bakalım
priorim.. canınm kusum.. yeni stratejin hayırlı olur insa..
Ben deneye deneye, deneye, deneye,. artıkın stratejinin s si kalmadı..sana ne desem bilmiyom
slm merak edenlere duyurayım geldık transferım oldu bekleme donemıne gırdık ultrasonda gosterdı doktor bak dedi bebeğini buraya koyuyorum dedi o bebeğini kelimesi bıle yettı ne acayıp bı duyguymus onu orada gördüm şimdi o büyüyecek orada bir nokta Allah ım ne büyüksün sen ,ayın 17 sınde verılecek tahlıller Allah Im inşallah herşey yolunda gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?