Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm kizlar nasilsiniz aksam calisma yaptik ama fazla yatamadim tl geldi arkadaslar gelcekmis e geride ceviremedik 1saate yakin yatabildim yetermiki acaba neyse vardir bundada bi hayir diyorum dualarim sizinle sevgiler
slm canım hadi hayırlısı olsun canımyeterli canım giden gitmişti yolunu bulmuştur umarımdualarım senınle
gelmiş benim kırmızılarrr bu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

bu sefer nasıl bir strateji uygulasam acaba :44::44::44:

:26::26:gelmiş mi hayırlısı olsun kızçem üzülmedemek yeni strateji heebi düşüneleim bakalım

Sagol canim ya beni rahatlattin allah razi olsun hepinizden bende sizler icin dualar ediyorum insallah bir gun hepimizin dualari kabul olur bu mubarek aylarda bakalim bu ayda tutmazsa doktor yolu ne yapalim rabbimnasil uygun goruyosa onu yasicaz dualarimdasiniz sevgiler

selamlar bu arada ben gelmis oldum.. bakim kimlerin sesi çok çıkmış , anca gelebildim hayalot gibi tembelmiyiz anacım.. ne ütüler yaptmm, ne ütüleeeerrrrrrr

priorim.. canınm kusum.. yeni stratejin hayırlı olur insa..
Ben deneye deneye, deneye, deneye,. artıkın stratejinin s si kalmadı..
sana ne desem bilmiyom

slm merak edenlere duyurayım geldık transferım oldu bekleme donemıne gırdık ultrasonda gosterdı doktor bak dedi bebeğini buraya koyuyorum dedi o bebeğini kelimesi bıle yettı ne acayıp bı duyguymus onu orada gördüm şimdi o büyüyecek orada bir nokta Allah ım ne büyüksün sen ,ayın 17 sınde verılecek tahlıller Allah Im inşallah herşey yolunda gıder

ay cnm hayırlısı olsunnnn
abisine arkadaş geliyor deseneeeeeeeee
darısı başıma bu hafta bizimki de gösterir inşallahhh

Amin canım çok tesekkür ederim darısı basına inşallah görürsün cinsiyeti... Snn ilk cocuk muydu

Amşn canım cok tesekkür ederim...

Saol canım amin inşallah.. Canım uyuttum bıraktımi iki saate kalmadan geri geldim ama ateslenmiş cnm viral bir enfeksiyonmus sanırım.. Dün geceyi cok zor gecirdik sabah 5.40 tay yatırdım. Butun gece anne kuka kukaana al anne diye ağladı durdu kuka da kucak demek bu arada cok zor bir gece gecirdik şnşallah bu gece iyi olsun dua edin nolur...

ben geldim ama sanki gelen gitmis. gelen gitmis gibi

scorpim hsgledin nasıl gidiyor

sernes. esilam, hnk ile, hayalim de gelmislerr , nassınız bakimm
iyiyim umudummmm yani iyiyiz teyzesiiii
işe gidip geliyorum acayip yoğunuz bu ara amaçok şükür bana karşı da anlayışlılar sağolsunlar..
sen de iyisindir inşallah..topikte geçmişi pek okuyamıyorum malesef kızçelerim kusura bakmasın
Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
alppin kuşummm yerim teyzoşum kocamannnn olmuşşş.yap kuzum yap alışverişi..al cicilerini..korkma da sakın..obebiş bişekilde doğacakkkkk

yaa scorcipim kardeş geliyor minik suedamıza abla oluyooo
oyyy maşallahhh topik şenleniyor yine..darısı tü kızçelere inşallahhhhhhh
Scorpim evet canim tesrif ettiler nihayet bebik hazretleri
İnsallah bu sayfada bekleyen kalmsyacak canim opuyorum seni
maşallah cnm..dikkat et kendine..bende sizi ve suedamı öpüyorummmm
Amin canım çok tesekkür ederim darısı basına inşallah görürsün cinsiyeti... Snn ilk cocuk muydu

Amşn canım cok tesekkür ederim...

evet cnm ilk benimki..erkeğe benziyor ama kesinleşmedi..hem doktorum hem perinatolog erkeğe benzettiydi..bakalım ctesi ayrıntılı usg için yine aynı perinatoloğa gitcem kesinleştriri inşallahhhh:44::44::44:

Herkese merhabaa günlerdir gelemiyorum canlarim kocişimle tatil sezonunu açmiş bulunuyoruz daaa bu sene hem bicirlarimiz hem de yolunu gözlediğimiz bebişimiz yüzünden baya yorulmuşuz onu farkettik... bu arada yumoş günlerim de tatile denk geldi, her ne kadar günesten yanmis kizarmis da olsak çalişmalardan ödün vermiyoruz aslinda çalisma değil de bi nevi ikinci balayimizi yaşiyoruz yarin hem eşimin hemde de benim doğum günümüz, bi de evlilik yildönümümüz 3ü bir arada kutlama yani rabbim sağlikli ve huzurlu nice yillar nasip etsin inş rabbimn bi mucizesi olur da hiç beklemediğimiz bu ay meleğimiz bizimle olur hayirlisiyla tabi umarim yeni yasimizda yeni evlilik yil donumumuzde meleğimiz kucağimizda olur
Gecmisi cok okuyamadim kusira bakmayin. Yaz ssaaatimin haberi cok mutlu etti beni gözumuz aydiiinnnn sağlicakla kucağina alirsib ins bitanem
Hepinizi opuyorum

ayy bende çok özlemişimmmmmm..karşılaşamadıkkkkk
ohh ohh keyfini çıkaın cnm bol bol dinlenin
doğum günleriniz ve evlilik yıldönumunuz kutlu olsun tatlım..inşallah yumoş günlerde spoşlarla yumoşlar birbirine sıkı sıkı tutunmuştur da şu an içinde büyüyen bir melek vardır Rabbimden size hediye...miniğimle ben seni öpüyoruz teyzoşuuuuu..iyi tatillerrrrrrrrrr

aminnn inşş kuzumbu arada esilamda aşılamasını oldu inş oda kavuşur bebeğine
Amin hayalotum inş.. dün yine internet gitti canım cevap yazamadım kusura bakma giremedim bidaha dün biliyosun kayınvalidemlere gittik. bugün arkadaşta oturmadaydım yarında akrabamızın nişanı var yoğunum valla pek giremiyorum... Hayalotum yaa ben hla adet olmadım göz bebeklerim yine büyümeye başladı kasıklarım ağrıyo süt beyazı akıntım baş ağrım arada özellikle sabahları kahvaltı sonrası mide bulantım var acep hami olabilir miyim yaa. tam adet tarihim,i bilmediğim için testta yaptırmıyorum sonuç hüsran olmasın diye bakalım pazartesiye kadar beklice. baş ağrısı dönmesi hamilelik belirtisi mi bilen var mı çatlıyo başım 3 gündür
karaaammm nasilsin hosgeldin canim
iyiyim çok şükür gülbişim tatilden geldim iiyi oldu kafa dağıttım değişiklik oldu. sen nasılsın napıyosun ?

evett kızçemmm yeni bi strateji uygulamam lazım ... ama yasmini bırakalı daha 5 ay oldu...o yüzden olmuyoo sanırımm :44::44:...6 ay dolduktan sonra olur diolar .. ben 2 yıla yakın kullandım... bi de şu jel varmışş yaa ona bakiim diorummm :44::44::44:

priorim.. canınm kusum.. yeni stratejin hayırlı olur insa..
Ben deneye deneye, deneye, deneye,. artıkın stratejinin s si kalmadı..
sana ne desem bilmiyom

Allah büyük şekerimm.. hayırlısını versin.. ben vesile arıyorum sadece.. gelirse de Allah tan gelmezse de Allah tan.. ben zorlayabileceğim tüm yolları zorlayayım da..gerisi Rabbim de

ebruli şekerimmm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlüne göre versin.... daha fazla aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…