- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.261
Hayirlisi olsun gulum inan stratejiye bakmiyo olacagi varsa oluyor
günaydınlar olsun kelebeklerimmmmmmmmmmm
Cnm şimdi gördüm mesajını büyük oğlum 26. Ayını doldurdu araları 2 yas 8 ay gibi falan olacak oda bebek sayılır henüz yani..
slm merak edenlere duyurayım geldık transferım oldu bekleme donemıne gırdık ultrasonda gosterdı doktor bak dedi bebeğini buraya koyuyorum dedi o bebeğini kelimesi bıle yettı ne acayıp bı duyguymus onu orada gördüm şimdi o büyüyecek orada bir nokta Allah ım ne büyüksün sen ,ayın 17 sınde verılecek tahlıller Allah Im inşallah herşey yolunda gıder
esilam57;kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.
ayyy hadi cnm hayırlı haberlerını alalım ınsallah
cok sevindim canm benm kafa dagitman iyi olmus.bnde iyim cok sukur halimizeozledik seni
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.
priori;ebruli şekerimmm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlüne göre versin.... daha fazla aratmasın inşallah
amin inşallah cnm cümlemizin ben seni yalnışmı hatırladımn sen ege unıversıtesınde tedavı gordun dıye hatırlıyordum ben karıstırdım mı ;;;
slm kızlarrr gece gece bakim dedim naparsınızz
beni sorarsanızkonyalı oldukk alışmaya çalışıyoruz ne zormuş gurbet çocuklar felan zorlanıyorlar ben teselli ediyorum işte yarında şeker yüklemesi yapılcak bakalım bide konya hastanesine bakalım
Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
iyiyim umudummmm yani iyiyiz teyzesiiii
işe gidip geliyorum acayip yoğunuz bu ara amaçok şükür bana karşı da anlayışlılar sağolsunlar..
sen de iyisindir inşallah..topikte geçmişi pek okuyamıyorum malesef kızçelerim kusura bakmasın
hoşbuldum canımm. tatildeydim cancağızım ondan öncesindede internet yoktu gerçi şimdide var diyemem gidip duruyo amaa :S valla çok iyi geldi canım ikinci balayı oldu neredeyse çok çok eğlendik çok iyi geldi. napan nasılsın canım sende ?
Allah büyük şekerimm.. hayırlısını versin.. ben vesile arıyorum sadece.. gelirse de Allah tan gelmezse de Allah tan.. ben zorlayabileceğim tüm yolları zorlayayım da..gerisi Rabbim de
günaydınlar olsun kelebeklerimmmmmmmmmmm
canim benim hayirli ugurlu olsun.insallah bi sknti olmaz Rabbim kucaginada verir.nasl zor oldumu.bizim dr asilama demisti esimin tahlilleri iyice dusunce bnce drek tup bebek yaptirin diyor.esimde israrci bu konuda napcami bilemedm :26::26: braz korkuyorum
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.
gulbis;canim benim hayirli ugurlu olsun.insallah bi sknti olmaz Rabbim kucaginada verir.nasl zor oldumu.bizim dr asilama demisti esimin tahlilleri iyice dusunce bnce drek tup bebek yaptirin diyor.esimde israrci bu konuda napcami bilemedm :26::26: braz korkuyorum
amin cnm inşallah en kolay aşamaydı diyebilirim hıc canını sıkma erkektekı problemı kolay cozebılıyorlar ama bızdekı sıkıntılar daha zor atlatılıyor yumoslar olmazsa olmuyor bu ıs denedıgın fayda etmıyor Allah ım zorluklarla karşılaştırmasın herkese hayırlısını nasip etsin
herkese bol günaydınlı günler, bol sarımsaklı günler hahahahah
cnm benim.. eşden dolayı tahlil düşük olunca.. dr lar tüp diyorlar.. aşılamayla olmaz cünkü yaptığın ugrastığın da cabası yanına kalıyor.. bizede zamanın birinde olamayacağını bile bile aşılama yaptırmışlar 2 kez.. belki denk gelir misali.. zaten bu dr ların bazıları hastayı deneme olarak kullanıyor sanki.. uğrasıyosun, emek harcıyosun, umut bağlıyosun.. elde var 0.. onlara göre ne var.. hiçbise.. hakkınızda hayırlııs olsun kusum..
oyle mi dersin umudum :26: evt bnim.dr cok iyi o konuda bosuna yapma drek tup bebk bnim tavsiyem dedi.eylul gbi iki yil tam doluyor ksmet olursa yaptircam.amin kiscem cok saol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?