Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim benim hayirli ugurlu olsun.insallah bi sknti olmaz Rabbim kucaginada verir.nasl zor oldumu.bizim dr asilama demisti esimin tahlilleri iyice dusunce bnce drek tup bebek yaptirin diyor.esimde israrci bu konuda napcami bilemedm :26::26: braz korkuyorum

esilam57;kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.

ayyy hadi cnm hayırlı haberlerını alalım ınsallah

priori;ebruli şekerimmm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlüne göre versin.... daha fazla aratmasın inşallah

amin inşallah cnm cümlemizin ben seni yalnışmı hatırladımn sen ege unıversıtesınde tedavı gordun dıye hatırlıyordum ben karıstırdım mı ;;;

gulbis;canim benim hayirli ugurlu olsun.insallah bi sknti olmaz Rabbim kucaginada verir.nasl zor oldumu.bizim dr asilama demisti esimin tahlilleri iyice dusunce bnce drek tup bebek yaptirin diyor.esimde israrci bu konuda napcami bilemedm :26::26: braz korkuyorum

amin cnm inşallah en kolay aşamaydı diyebilirim hıc canını sıkma erkektekı problemı kolay cozebılıyorlar ama bızdekı sıkıntılar daha zor atlatılıyor yumoslar olmazsa olmuyor bu ıs denedıgın fayda etmıyor Allah ım zorluklarla karşılaştırmasın herkese hayırlısını nasip etsin

cok sevindim canm benm kafa dagitman iyi olmus.bnde iyim cok sukur halimize ozledik seni

bende sizi özledim canımıniçi. totoşumun üzerine bi oturabilseydim çıkmıcam buralardanda. bide kocacıkım izinde o yüzdem pek evde duramıyoruzz... naptın nasıl gidiyo çalışmalar canımmm

evet kuzumm karıştırmışsınn ben ankaradayımm.. daha tedavi leveline gelmedim benn... rutin beklemedeyimm

priori;evet kuzumm karıştırmışsınn ben ankaradayımm.. daha tedavi leveline gelmedim benn... rutin beklemedeyimm

evet karıstırmısım cnm ben nerden cıktıysa tedavi için cok gec kalma ne kadar erken baslarsan o kadar ıyı hayırlısı cnm hakkında

herkese bol günaydınlı günler, bol sarımsaklı günler hahahahah
haydin bakalım önce alıntılarımı yazayım

selencelkim.. hadi hayırıl uğurlu gelsin yeni mekanınız insaAllah.... umarım çabuk alışırnsınız yni yerinize.. doğacak olan bebis demek ki Konya lı olmak istiyor, ondan orası kısmet olmuş sizlere haydin opuyorum sizi

Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins

Alpınımm sekerim.. haydi as kaldı.. heyecan dorukta.. insaAllah kolay bir doğum seni bekliyorduk.. öptüm kusum

ohh masaAllah.. bebis büyüyor çok sükür hem bebis hem çalısan bayan olmak zordur.. Rabbim yardımcın olsun her daim.. haydin öpüyorum seni

tatil iyi geliyor insana be.. ne güzel tatil yapanlara.. insaAllah bizde gidebiliriz.. ağustos ayında.. bayram sonrası
ben de napim.. yeni evimize tasındık.. yerleştim çok sükür.. arada bakıyorum iste işim olmadığında.. aynı zamanda, yumoslarım için ilacım var, 3 aylık kullanacağım., onu içiyorum.. temmuz ayı sonlarında biter heralde.. 4. kutuya geçcem yakında..
öyle işte bakalım..

Allah büyük şekerimm.. hayırlısını versin.. ben vesile arıyorum sadece.. gelirse de Allah tan gelmezse de Allah tan.. ben zorlayabileceğim tüm yolları zorlayayım da..gerisi Rabbim de

öyle tabi kuzum yaa.. Rabbim ne verrise hayırlısı versin yinede.. bize kalan beklemek, elimizden geleni yapıyo olsakda

günaydınlar olsun kelebeklerimmmmmmmmmmm

günraydın balım günaydın

cnm benim.. eşden dolayı tahlil düşük olunca.. dr lar tüp diyorlar.. aşılamayla olmaz cünkü yaptığın ugrastığın da cabası yanına kalıyor.. bizede zamanın birinde olamayacağını bile bile aşılama yaptırmışlar 2 kez.. belki denk gelir misali.. zaten bu dr ların bazıları hastayı deneme olarak kullanıyor sanki.. uğrasıyosun, emek harcıyosun, umut bağlıyosun.. elde var 0.. onlara göre ne var.. hiçbise.. hakkınızda hayırlııs olsun kusum..

kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.

hadi hayırlısı olsun insaAllah..

aminn amin.halime binlerce kez sukurler olsnki problemim yok.ama iste iki yil oldu her ay fos ckmsi bitrdi beni artk bir dusuk de yasadm asilama yaptrdim tutmadi.genede bizden kotu durumda olanlar var Rabbim kmseye evlat hasretini cektirmesin.ins seninde hersey yolnda olur kiscm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…