- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.281
karnım çokkk ağrıoo ölüommm bennnn
herkese bol günaydınlı günler, bol sarımsaklı günler hahahahah
cnm benim.. eşden dolayı tahlil düşük olunca.. dr lar tüp diyorlar.. aşılamayla olmaz cünkü yaptığın ugrastığın da cabası yanına kalıyor.. bizede zamanın birinde olamayacağını bile bile aşılama yaptırmışlar 2 kez.. belki denk gelir misali.. zaten bu dr ların bazıları hastayı deneme olarak kullanıyor sanki.. uğrasıyosun, emek harcıyosun, umut bağlıyosun.. elde var 0.. onlara göre ne var.. hiçbise.. hakkınızda hayırlııs olsun kusum..
oyle mi dersin umudum :26: evt bnim.dr cok iyi o konuda bosuna yapma drek tup bebk bnim tavsiyem dedi.eylul gbi iki yil tam doluyor ksmet olursa yaptircam.amin kiscem cok saol..
evt cnm.. biz artık işin uzmanı olduk
bi arkadas vardı.. demişti ki.. kaynının da olmuyormuş çocuğu..onlar tüp yapmıslar.. arkdsa kendi için de.. heraldebizim de tüp olur.. gidişaat onu gösteriyor dedi.. hiç bska dr larda zaman kaybı, yıpranma vs. yaşamayalım diye düşündük dedi..
gerçekten de öyle,.. yıpranmayan vücut daha rahat uyum sağlıyo tüp te.
bizde naaptık.. ? onla, bunla, hemen hemen her duyudğumuzu yaptık.. olmadı 4 tüp yaptık.. geçen yıllara, yıprandığımıza yazık valla !..
çok yılı olmayıpta, yıpranmayanlara tek tavsiyem budur kısçem..hiç uğraşmayın onla bunla
senin tahliller vs. normal mi ? bide yaşın kaçtı kısçem =)
bende sizi özledim canımıniçi. totoşumun üzerine bi oturabilseydim çıkmıcam buralardanda. bide kocacıkım izinde o yüzdem pek evde duramıyoruzz... naptın nasıl gidiyo çalışmalar canımmm
evt cnm.. biz artık işin uzmanı olduk
bi arkadas vardı.. demişti ki.. kaynının da olmuyormuş çocuğu..onlar tüp yapmıslar.. arkdsa kendi için de.. heraldebizim de tüp olur.. gidişaat onu gösteriyor dedi.. hiç bska dr larda zaman kaybı, yıpranma vs. yaşamayalım diye düşündük dedi..
gerçekten de öyle,.. yıpranmayan vücut daha rahat uyum sağlıyo tüp te.
bizde naaptık.. ? onla, bunla, hemen hemen her duyudğumuzu yaptık.. olmadı 4 tüp yaptık.. geçen yıllara, yıprandığımıza yazık valla !..
çok yılı olmayıpta, yıpranmayanlara tek tavsiyem budur kısçem..hiç uğraşmayın onla bunla
senin tahliller vs. normal mi ? bide yaşın kaçtı kısçem =)
valla cok dogru soyluyorsun kiscem.ben ramazandan snra ikinci kez asilama dusunuyordum.esim de tup bebek.suanda bi rahatlama geldi kararimi verdm galiba.tup bebek yaptirirz..ayy canm kiscem benm icimi rahatlattin.evt sen tecrubelisin baya malesefins olcak seninde bebisin yasim 24.eylulde ikinci yilmz doluyor.tahlillerim gecen yil braz hormon bozuklugu vardi kist felan vardi.prolaktin yuksekti vs.suanda hersey yolunda.gecen ay karnimin sismesi ve bel agrisyla gittim dr uma gittm hersey normal cikti..
Allah sendende razı olsun canımSagol canim ya beni rahatlattin allah razi olsun hepinizden bende sizler icin dualar ediyorum insallah bir gun hepimizin dualari kabul olur bu mubarek aylarda bakalim bu ayda tutmazsa doktor yolu ne yapalim rabbimnasil uygun goruyosa onu yasicaz dualarimdasiniz sevgiler
selamlar bu arada ben gelmis oldum..bakim kimlerin sesi çok çıkmış , anca gelebildim hayalot gibi tembelmiyiz anacım.. ne ütüler yaptmm, ne ütüleeeerrrrrrr
kullanıcı profiline bakıyor.. huuuuuuuuuuuuuuuu, sana diyom
slm merak edenlere duyurayım geldık transferım oldu bekleme donemıne gırdık ultrasonda gosterdı doktor bak dedi bebeğini buraya koyuyorum dedi o bebeğini kelimesi bıle yettı ne acayıp bı duyguymus onu orada gördüm şimdi o büyüyecek orada bir nokta Allah ım ne büyüksün sen ,ayın 17 sınde verılecek tahlıller Allah Im inşallah herşey yolunda gıder
oyy ben onun dilini yerim maşallahSaol canım amin inşallah.. Canım uyuttum bıraktımi iki saate kalmadan geri geldim ama ateslenmiş cnm viral bir enfeksiyonmus sanırım.. Dün geceyi cok zor gecirdik sabah 5.40 tay yatırdım. Butun gece anne kuka kukaana al anne diye ağladı durdu kuka da kucak demek bu arada cok zor bir gece gecirdik şnşallah bu gece iyi olsun dua edin nolur...
kızçemmmmmmmmm doğum gününüz,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu bol bebeklı senelere ınsallahHerkese merhabaagünlerdir gelemiyorum canlarim kocişimle tatil sezonunu açmiş bulunuyoruz daaa bu sene hem bicirlarimiz hem de yolunu gözlediğimiz bebişimiz yüzünden baya yorulmuşuz onu farkettik... bu arada yumoş günlerim de tatile denk geldi, her ne kadar günesten yanmis kizarmis da olsak çalişmalardan ödün vermiyoruz aslinda çalisma değil de bi nevi ikinci balayimizi yaşiyoruz yarin hem eşimin hemde de benim doğum günümüz, bi de evlilik yildönümümüz 3ü bir arada kutlama yani rabbim sağlikli ve huzurlu nice yillar nasip etsin inş rabbimn bi mucizesi olur da hiç beklemediğimiz bu ay meleğimiz bizimle olur hayirlisiyla tabi umarim yeni yasimizda yeni evlilik yil donumumuzde meleğimiz kucağimizda olur
Gecmisi cok okuyamadim kusira bakmayin. Yaz ssaaatimin haberi cok mutlu etti beni gözumuz aydiiinnnn sağlicakla kucağina alirsib ins bitanem
Hepinizi opuyorum
ayy mens agrisi cok kotu gecmis olsn boceem
karamım ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan canım.baş ağrısı bende hem adet döneminde oluyordu hemde hamıleykende yaşadım.hatırlarsanız dıyodum başım ağrıyo adet olucam galıba dıye:26:canım sen yınede bı test yap olmassada napalım bu ayda değilmiş deriz ama bilelim ne olduğunuAmin hayalotum inş.. dün yine internet gitti canım cevap yazamadım kusura bakma giremedim bidaha dün biliyosun kayınvalidemlere gittik. bugün arkadaşta oturmadaydım yarında akrabamızın nişanı var yoğunum valla pek giremiyorum... Hayalotum yaa ben hla adet olmadım göz bebeklerim yine büyümeye başladı kasıklarım ağrıyo süt beyazı akıntım baş ağrım arada özellikle sabahları kahvaltı sonrası mide bulantım var acep hami olabilir miyim yaa. tam adet tarihim,i bilmediğim için testta yaptırmıyorum sonuç hüsran olmasın diye bakalım pazartesiye kadar beklice. baş ağrısı dönmesi hamilelik belirtisi mi bilen var mı çatlıyo başım 3 gündür
kızçem seni hala yasmin koruyo olabılır canım ..sen 2- 3 ay daha zaman tanı derim ben bünyeden bünyeye değişiyo bu hapların etkisi:26:inşallah önümüzdeki ay olcak hayırlısı ileevett kızçemmm yeni bi strateji uygulamam lazım... ama yasmini bırakalı daha 5 ay oldu...o yüzden olmuyoo sanırımm :44::44:...6 ay dolduktan sonra olur diolar .. ben 2 yıla yakın kullandım... bi de şu jel varmışş yaa ona bakiim diorummm :44::44::44:
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.
kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
karamım ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan canım.baş ağrısı bende hem adet döneminde oluyordu hemde hamıleykende yaşadım.hatırlarsanız dıyodum başım ağrıyo adet olucam galıba dıye:26:canım sen yınede bı test yap olmassada napalım bu ayda değilmiş deriz ama bilelim ne olduğunuinşallah vardır dularım sneınle bende heyecanlandım sımdı
kızçem seni hala yasmin koruyo olabılır canım ..sen 2- 3 ay daha zaman tanı derim ben bünyeden bünyeye değişiyo bu hapların etkisi:26:inşallah önümüzdeki ay olcak hayırlısı ile
esilam büyük gün bugünmüüüinşallah güzel hayırlı haberlerle gelırsın 2 saat te oldu ama bısey yazmamışın daha:26:
hayırlısı tabii kızçemmm.. ramazanı atlatammm ..öyle gitcemm ber doktoraaa
esilammmmmmmmmmmmmmm
Allahım sana şükürler olsunnn tebrik ederim canım rabbim kucaguna almayıda nasip etsinnnn
Ayyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaçok sevindim canbonummmmmm
esilaammm şekerimmm sen ne kadardır bekliyordun kızzçemm.. kaç yıllık evliydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?