Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Son düzenleme:
bende sizi özledim canımıniçi. totoşumun üzerine bi oturabilseydim çıkmıcam buralardanda. bide kocacıkım izinde o yüzdem pek evde duramıyoruzz... naptın nasıl gidiyo çalışmalar canımmm

olsun canm gez dolas bol bol hazir izinliyken keyfini cikarin.bnde ayni calismalara devam iste bakalm bekliyoz gecn ay ovu testi kullndim da aksattigm oldu yakalayamadm onumuzdekine ins.bide boyle deniyim bakalm...

Allah sendende razı olsun canıminşallah spoşlar yolunu bulmustur
selamlar bu arada ben gelmis oldum.. bakim kimlerin sesi çok çıkmış , anca gelebildim hayalot gibi tembelmiyiz anacım.. ne ütüler yaptmm, ne ütüleeeerrrrrrr
bak bak dakika 1 gol 1 hemen sataşmalar başlıyorilla saçcıklaramı yapışayımsen 5 gömlek ütülerkene ben bi dolap kıyafet yıkadım ütüledimkalkmış bide bana laf yetiştiriyor 5 gömlek ütüle sonrada kkya gel çene çal

kullanıcı profiline bakıyor.. huuuuuuuuuuuuuuuu, sana diyom
kim nezaman
haydi bismillah çok sevındım canım inşallah sağlıklı tutunur benım teyzoşum orda

oyy ben onun dilini yerim maşallahçok geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah
kızçemmmmmmmmm doğum gününüz,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu bol bebeklı senelere ınsallahçok özledim ruh ikizim tatilinde çok güzel geçer inşallah Allaha emanet ol

karamım ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan canım.baş ağrısı bende hem adet döneminde oluyordu hemde hamıleykende yaşadım.hatırlarsanız dıyodum başım ağrıyo adet olucam galıba dıye:26:canım sen yınede bı test yap olmassada napalım bu ayda değilmiş deriz ama bilelim ne olduğunu inşallah vardır dularım sneınle bende heyecanlandım sımdı
kızçem seni hala yasmin koruyo olabılır canım ..sen 2- 3 ay daha zaman tanı derim ben bünyeden bünyeye değişiyo bu hapların etkisi:26:inşallah önümüzdeki ay olcak hayırlısı ile
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.

esilam büyük gün bugünmüüüinşallah güzel hayırlı haberlerle gelırsın 2 saat te oldu ama bısey yazmamışın daha:26:

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.

kızzzçemmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmm.. hayırlı olsunnnnnnn... anammmmm bi teyzoşşş daha.... valla hi bi çocuk parkı yapalımmm şuraya bi yereeee

hayırlısı tabii kızçemmm.. ramazanı atlatammm ..öyle gitcemm ber doktoraaa

esilaammm şekerimmm sen ne kadardır bekliyordun kızzçemm.. kaç yıllık evliydinnn

esilammmmmmmmmmmmmmm
Allahım sana şükürler olsunnn tebrik ederim canım rabbim kucaguna almayıda nasip etsinnnn
Ayyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaçok sevindim canbonummmmmm

saol cnm.bende hala şoktayım.ağlamaktan cnm çıktı.Amin cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin.değerim biraz düşük.c.tesi tekrar tahlil vercem.bakalım inş. yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…