Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canimm.tebrik ederim.cok cok sevindim .Rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisida bizlere insss eh bi halaya duram artik

saol cnm.bende hala şoktayım.ağlamaktan cnm çıktı.Amin cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin.değerim biraz düşük.c.tesi tekrar tahlil vercem.bakalım inş. yükselir.

esilam ağla kjuzum sevinçtendir o
değerin kaç çıktı kızçem.tekrarlat yükselir inşallah merak etme annesi
benim değerimi sormuşun battan 1 gün sonra 391 çıkmıştı

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
esilam çok şükür canım gözün aydın Rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn ayyyy çok sevindim valla canımm yaaa Darısı bizlere inşallahh

hsgledin sernesim napan bu kısçeler nerde ki acaba, :26::26: bi bu gece duram burada dedim.. kimseler yok
evet nedense hep ben gelınce herkes kacıyo sankı
Kizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
canım benım Allah kolaylık versın sana
ıyım bende canım napıyım hergunum mısafırlerle gecıyo
gelmiş benim kırmızılarrr bu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

bu sefer nasıl bir strateji uygulasam acaba :44::44::44:
of yaaa gelmese olmuyomu benımkılerde gelcek gıbı malesef bat 6 temmuz
çok guzel yaa masallah ınsallah hayırlı sonuclar alırsın canım
canım ozlemısız senı nerelerdesın bakalım 2. balayı oylemı cok ıyı dogum gunlerınız kutlu olsun seneye bebısınızle kutlayın ınsallah
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
masallah canım sana hadı bakalım hayırlısı olsun degerın kac cıktı canım

canım sen kac yıllık evlısın kac yasındasın ne zamandır bebk dusunuyosunuz merak edıyorum :44::44::44: cok sevındım canım adına Rabbim tamamına erdırsın ınsallah

Son düzenleme:
çok şükür cnm inşallah Allah kucagına almayı nasip etsin okuyunca heyecan yaptım su bekleme ısı ne zormus tedavı asamasında bu kadar meraklanmamıstım valla :) günler geçmiyor gerçekten

sernes2011
inşallah bekleyen arayan kim varsa allah hayırlısını versın kızçem

amin canım amin buaralar cok zor gecıyo gunler canım sen kac yıllık evlısın yas kac ne zamandır planlıyosunuz bebısı

esilam çok şükür canım gözün aydın Rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn ayyyy çok sevindim valla canımm yaaa Darısı bizlere inşallahh
karamım inşallah minnakın seninledir sen ozaman bekle kızçem.dualarım senınle hayırlısı olsun hakkında
nie benim böle moralim bozuldu şimdi.64 çıktı benim değerim.baya düşük.inş.yükselir:26::26::26:

canım merak etme yukselır bazı kızçelerin çıkıyo öyle kkda cok karşılaştım 2gun sonra yukselcek inşallah

Son düzenleme:
bende çıkayım kızçelerim
midem çok kötü oldu birden biraz uzansam iyi olucak sanırım :26fff negüzel geçmişti bulantılarm tekrardanmı başlıyor acaba
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…