- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.301
inşallah kızçem gerek kalmadan gelir bizim fındık faremiz
kızzzçemmmmmmmmmmmmmmmmmmtebrik ederimmm.. hayırlı olsunnnnnnn... anammmmm bi teyzoşşş daha.... valla hi bi çocuk parkı yapalımmm şuraya bi yereeee
saol cnm.bende hala şoktayım.ağlamaktan cnm çıktı.Amin cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin.değerim biraz düşük.c.tesi tekrar tahlil vercem.bakalım inş. yükselir.
sağolllll ceylanımmm... ilaç aldım o da mideme dokunduuu.... midem kasıldıı... ölüomm sandımmm
esilam çok şükür canım gözün aydın Rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn ayyyy çok sevindim valla canımm yaaakızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
karamım ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan canım.baş ağrısı bende hem adet döneminde oluyordu hemde hamıleykende yaşadım.hatırlarsanız dıyodum başım ağrıyo adet olucam galıba dıye:26:canım sen yınede bı test yap olmassada napalım bu ayda değilmiş deriz ama bilelim ne olduğunuinşallah vardır dularım sneınle bende heyecanlandım sımdı
hayalotum çatlıyorum bende yapsam mı test diye ama sonuç hüsran olursa diye korkuyorum. eşim bugün alayım yap test olmadı hastaneye gidelim dedi ama ben ptesiye kadar bekleyeyim diyorum. bana hamileymişim gibi geliyo. çünkü diğerindede o kadar ay hiç hamileyim demedim ama o ay eşime ben hamileyim galiba demiştim bu ayda diyorum ama hayırlısı artık. başağrım çok fazla canım bide gözbebeklrime bakıyorum hep kocaman olmuşlar. sol kasığım ağrıyoo. bakalım bi bekleyeyimde ptesiye kadar gitcem doktora bebiş mi var kist mi varr. ama inşş bebiştirr dua edin bana canlarımmm. öpüyorum sizleriiii
evet nedense hep ben gelınce herkes kacıyo sankıhsgledin sernesimnapan bu kısçeler nerde ki acaba, :26::26: bi bu gece duram burada dedim.. kimseler yok
canım benım Allah kolaylık versın sanaKizlarrrr biz kizimla iyiyizzzzz hepinizi cok ozledikkkkk herkrsten ins iyi habeer alir mutlu oluruzzz kizima hszirliga basladim zamanimiz azaliyor banada heyecan korku basiyor hayirlisiyla dogururum ins
ıyım bende canım napıyım hergunum mısafırlerle gecıyoiyiyim sernesim buralardayımmmiyidir herhalde teyzesi çk şükür sen nasılsın
maşallah rabbim sagsalim kucağına almayı nasıp etsın hnkıminşallah yakışıklımın ateşide düşmüştür acaba sen yokken agladıdamı ateş gibi göründü:26:geçmiş olsun canbonum:26:
of yaaa gelmese olmuyomu benımkılerde gelcek gıbı malesef bat 6 temmuzgelmiş benim kırmızılarrrbu ay da olmadııı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
bu sefer nasıl bir strateji uygulasam acaba :44::44::44:
çok guzel yaa masallah ınsallah hayırlı sonuclar alırsın canımslm merak edenlere duyurayım geldık transferım oldu bekleme donemıne gırdık ultrasonda gosterdı doktor bak dedi bebeğini buraya koyuyorum dedi o bebeğini kelimesi bıle yettı ne acayıp bı duyguymus onu orada gördüm şimdi o büyüyecek orada bir nokta Allah ım ne büyüksün sen ,ayın 17 sınde verılecek tahlıller Allah Im inşallah herşey yolunda gıder
canım ozlemısız senı nerelerdesın bakalım 2. balayı oylemı cok ıyıHerkese merhabaagünlerdir gelemiyorum canlarim kocişimle tatil sezonunu açmiş bulunuyoruz daaa bu sene hem bicirlarimiz hem de yolunu gözlediğimiz bebişimiz yüzünden baya yorulmuşuz onu farkettik... bu arada yumoş günlerim de tatile denk geldi, her ne kadar günesten yanmis kizarmis da olsak çalişmalardan ödün vermiyoruz aslinda çalisma değil de bi nevi ikinci balayimizi yaşiyoruz yarin hem eşimin hemde de benim doğum günümüz, bi de evlilik yildönümümüz 3ü bir arada kutlama yani rabbim sağlikli ve huzurlu nice yillar nasip etsin inş rabbimn bi mucizesi olur da hiç beklemediğimiz bu ay meleğimiz bizimle olur hayirlisiyla tabi umarim yeni yasimizda yeni evlilik yil donumumuzde meleğimiz kucağimizda olur
Gecmisi cok okuyamadim kusira bakmayin. Yaz ssaaatimin haberi cok mutlu etti beni gözumuz aydiiinnnn sağlicakla kucağina alirsib ins bitanem
Hepinizi opuyorum
kızlar şimdi geldim hastaneden.kan tahlili verdim bakalım hayırlısı artık.2 saat sonra falan çıkar sonuç.ayy çok heycanlandım.
masallah canım sanakızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
çok şükür cnm inşallah Allah kucagına almayı nasip etsin okuyunca heyecan yaptım su bekleme ısı ne zormus tedavı asamasında bu kadar meraklanmamıstım valla :) günler geçmiyor gerçekten
sernes2011
inşallah bekleyen arayan kim varsa allah hayırlısını versın kızçem
amin canım amin buaralar cok zor gecıyo gunler canım sen kac yıllık evlısın yas kac ne zamandır planlıyosunuz bebısı
cnm ben 15 yıllık evlıyım evlendıgımden berı hıc korunmadım ılk zamanlarda cok umursamamıstım sonrasında basladık tedavıye daha erken dedıler bekledım sonrasında aşılamayla gectı ozel bır doktorun para hırsından 5 yıl kaybettım ben hala kızgınım yasım 37 zamanım gıttıkçe azalıyor su anda tup denedık bakalım hayırlısı herseyın
canimm.tebrik ederim.cok cok sevindim .Rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisida bizlere insss eh bi halaya duram artik
esilam ağla kjuzum sevinçtendir o
değerin kaç çıktı kızçem.tekrarlat yükselir inşallah merak etme annesi
benim değerimi sormuşun battan 1 gün sonra 391 çıkmıştı
esilam çok şükür canım gözün aydın Rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn ayyyy çok sevindim valla canımm yaaaDarısı bizlere inşallahh
karamım inşallah minnakın seninledir sen ozaman bekle kızçem.dualarım senınle hayırlısı olsun hakkındaesilam çok şükür canım gözün aydın Rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn ayyyy çok sevindim valla canımm yaaaDarısı bizlere inşallahh
nie benim böle moralim bozuldu şimdi.64 çıktı benim değerim.baya düşük.inş.yükselir:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?