Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hiç düşük değil arkadaşım.. Sakın kafana takma..benim 49,9 çıkmıştı ve sorun yaşamadan kızımı almıştım kucağıma..tabii çok uğraştık o ayrı.. Şimdi 2. İçin uğraşcak gibi gözüküyoruz çünkü 3 yıl oldu tık yok maalesef
nie benim böle moralim bozuldu şimdi.64 çıktı benim değerim.baya düşük.inş.yükselir:26::26::26:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım ınsallah tutunur mınıgımhıc stres yapma benım ablam 40nda dogurdu masallahı var onundayanı yasınla alakası yok
nie benim böle moralim bozuldu şimdi.64 çıktı benim değerim.baya düşük.inş.yükselir:26::26::26:
canım ya sıkma canını yukselır ınsallah stres yapma lutfen stres en buyuk dusmanı bu hormonların
bende çıkayım kızçelerim
midem çok kötü oldu birden biraz uzansam iyi olucak sanırım :26fff negüzel geçmişti bulantılarm tekrardanmı başlıyor acaba
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar

gecmıs olsun kızcem gece gece bulantıda hıc cekılmez gerccı bulantı hıc bı zaman cekılmez ama hayırlı geceler canım

canım naber napıyosun geldımı bu ay kırmızıların
iyiyim çok şükür sernesim napayyım hep aynı ama bu aralar biraz yoğunum gezmelerdeyim hep. yok canım daha gelmedi kırmızılar.biliyosun geçen ay doğum kontrol hapı etki etmemiş bana 15 lekelenmem oldu sanmıştım ama o arada adt olmuşum haberim yok :) adet tarihimi bilmiyorum ama hesaplarıma göre 5-6 gün geçti adet tarihim. sanki bu aralar hamişlik belirtilerim var ama bebek mi yoksa kist mi bilemicem canım yaa. inşallah bebişimdir bakalaım pazartesiye kadar beklicem test içn. sen nasılsın canım napıyosun nasıl gidiyo çalışmalarr....

günaydınlarr olsunn kelebekleriimmmmmmm

cumanızzzz mübarekkkkkk... dualarınızzz kabulllll olsunnnn

veee göbüşşlerr bebekleeee dolsunnnnn...

ruyamda bebek gordumm :)) bitane oglusum varmis saclari altin renginde gozleri masmavi esime diyorum babasi sana benziyor.senin cocuklugun da byleymis.ama oyle bir kanm kayniyorki bagrima basiyorum.snra bi tane kadn geliyor seviyor seviyor bana vermiyor bi turlu.gitsede oglumu sevsem dyorum cocuk gelip bana bir sariliyor ki ay tarifi edilmez bir duygi.etkisi altindayim kizlar hc aklmdan ckmiyor.resmen annelik hissini tadiyorum.Allahim cok istiyorum ruyalarda kalmasin artik

aynen yükselcek tabi zaten değeride gebelik değerleri arasındainşallah sende 2. meleğine kavuşursun.kızınıda Allah bağışlasın canım

sağol canbonum iyiyim şimdi:26:dün biraz :26:fazla aç kaldım galiba ondanmı oldu anlamadımbende günaydın diyeyim sana
hayırlara çıksın hemsıremRabbim sana öyle bi evlat nasip etsin inşallahben artık hiç bebeğimi göremiyorum rüyamdaçok özledim ama gelmiyor artık rüyalarıma 3 ay olcak nerdeyse:26:

günaydın canbonlarımmm
hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekileri hayırlısı ile nasip eylesin inşallah
meddimmm ruh ikiziimmm geldinmiiii

Gunaydin kizlar nasilsiniz dun cok yogundum giremedim hayirli cumalar herkeze bu mubarek cuma gunu butun herkezin dilekleri kabul olur insallah bebis haberlerinide aliriz

aminn bise olmz uzlme.zaten uzucu seyler goruyordun.yaknda kucagina alcaksn insss

gulbis ruyamda bebek gordumm :)) bitane oglusum varmis saclari altin renginde gozleri masmavi esime diyorum babasi sana benziyor.senin cocuklugun da byleymis.ama oyle bir kanm kayniyorki bagrima basiyorum.snra bi tane kadn geliyor seviyor seviyor bana vermiyor bi turlu.gitsede oglumu sevsem dyorum cocuk gelip bana bir sariliyor ki ay tarifi edilmez bir duygi.etkisi altindayim kizlar hc aklmdan ckmiyor.resmen annelik hissini tadiyorum.Allahim cok istiyorum ruyalarda kalmasin artik

ne güzel bir rüya cnm okurken bıle yasadıgın duyguyu yasadım sankı allah ım gönlüne göre versin cnm hayırlısını versın kucaklarımız boş kalmasın inşallah

cnm 2 gün sonra bayagı değerin yükselmişmiydi.içimi rahatlattın biraz:26::26::26:

herkese hayırlı cumalar olsun Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın

kızlar bıraz moralım bozuk ben cok sakın ve cok sabırlı bır ınsanımdır kolay kolay sınırlenmem soguk kanlıyımdır dun akşam kavga ettım gelınle baktım sınırlenıyorum bı kactım gıttım balkona nefes aldım 10 a kadar saydım sakınledım sonra tekrar geldım ıcerı oturdum dınlememeye calısıyorum baska seylerle ılgılenıyorum ustume ustume geldı bı tutustuk kavgaya elım ayagım tıtredı esımde sınırlendı annemde kızdı bana sinirlenmesene dıye ama ne mumkun , gelınıde evden kovdular bırsey olmamıstır demı sol kasıgım agrıdı ama bıraz cok degıldı daha bugun 3 gun oldu ama agrılarım oluyor bu normalmı kanama falan yok adet sancısı gıbı daha da hafıf hatta

cnm moralini bozma bişey olmaz Allahın izniyle.öle oluyor ara ara adet olcakmışsın gibi hafif hafif ağrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…