Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gez bakalım gez mınnaklarımız gelırse bıraz zor gezerız
ıyım bende canım napım benım gezmelerım bıttı malesef evdeyım benım bat yarın.ama belırtılerım var gelcek gıbı kırmızılar
insallah hamilesindir canım bu mubarek gunde dualarımız kabul olsun ınsallah
sernesim.iyiyim ya dun o saatte napiyrdum acaba :26: hatrlamiyorm hic karsilasamiyoz.gorunce brakmiyacam seni ona gore
baktın kactın heralde bende bazen oyle yapıyorum aksamları esımle ılgılenıyorum aslında bızım evde koca bı bebk var onun ısteklerı hıc bıtmedıgı ıcın acamıyorum netı malesef
gunaydin cancazlarr hayirli cumalar.dualariniz kabul olsun ins gobusler kucaklar bebislerle dolsunn
hayıırlı cumalar kızcem ınsallah ınsallahhhh
günaydınlarr olsunn kelebekleriimmmmmmm

cumanızzzz mübarekkkkkk... dualarınızzz kabulllll olsunnnn

veee göbüşşlerr bebekleeee dolsunnnnn...
gunaydın canım.
amin sanada hayırlı cumalar
demekkı bebısın olcak yakın zamanda ınsallah ruyanı okurken cok duygulandım agladım yaaa
ttalım nıye ac kalıyosunkı hele onumuz ramazan oruc tutcakmısın bu sene cok zor hamıslere Allah kolaylık versın gercı Rabbim onlara ızın vermıs tutmamaları ıcın
Gunaydin kizlar nasilsiniz dun cok yogundum giremedim hayirli cumalar herkeze bu mubarek cuma gunu butun herkezin dilekleri kabul olur insallah bebis haberlerinide aliriz
gunaydın kızcem sanada hayırlı cumalar amin ınsallah

canım nıye munakasaya gırıyosunkı dıkkat et kendıne mıllet ya gelınınden cekıyo ya gorumcesınden bende gorumcemden muzdarıbım cok canımı sıkıyo ama cevap veremıyorum bı turlu hemen elım ayagım tıtrıyo ben suclu duruma dusuyorum.agrılar bıldıgım kadarıyla normaldır cunku alttan ıslem yapıldıgı ıcın o agrılar olur benım normal muayenden sonra bıle agrıyogecmıs olsun kımse ıcın canını sıkma olurmu

cnm moralini bozma bişey olmaz Allahın izniyle.öle oluyor ara ara adet olcakmışsın gibi hafif hafif ağrıyo.

tesekkur ederım cnm ınsan herseyı kafaya takıyor bız derdımızle ugrasalım mıllet baska seylerle senın adına da sevındım cnm hayırlısı olsun herseyın rabbım kucagına almayı nasıp etsın

ya soyle soyluyolarya bende patlıyorum dogur o zamn
cahılle tartısılmaz zaten ya benım gorumcemde benden 4 yas buyuk ve 15 yıllık evlı aslında onemlı bı sorun yasamadık o benı hep cocukmusum gıbı goruyo yerı gelınce ben senden tecrubelıyım der bazende ısıne gelmeyen seylerdede sen yap dergelın yada gorumce yada kaynana olmak onemlı degıl ınsan olmak onemlı canımAllah ıslah etsın hepımızı ınsallah

ılaçlardanmıdır nedır gerılıyorum aslında bızım aramızdada 10 yas var ama benı hıc abla olarak görmedı bız evlenmeden onceden berı hep sorun yasadık bıgun konustum onunla abla gıbı degıl arkadas gıbı o zaman benım gıbı guclu olmayı cok ıstedıgını soyledı ama bunu yapamadıgını fevrı davrandıgını ikizler burcu dakikası dakikasını tutmuyor bu gıdışle kendı başını yiyecek zaten az kaldı

aminn bise olmz uzlme.zaten uzucu seyler goruyordun.yaknda kucagina alcaksn insss
inşallah kızçem benden sonrada sırayla sızler alıcaksınız kucaklarınıza
kızçem ben o görümceyi varya ssaçcıklarından cekerımneden kızdırıyor senın canım..sakın ol kımseyı takmamaya calıs canbonum zor ama sımdılık bebeişkomuz için dayancaz sonra biz ona bi formül buluruzalma evıne bukadarsınır edıyolarsa benımde başımda 2 elti bi kaygana var

sernesim oruç için ilk gün niyetlenmeden tutmaya çalışcam inşallahondan sonra yapamassam en azından başında ortasında sonunda tutabilsem cok güzel olucak:26:bakalım bugıdısle dayanamıcam gıbı ama bı denerim sansımı

Son düzenleme:
[QUOTE=hayalot;priorim ebrullim nasılsınız:

valla iyiyim gibi yazdıklarından sonra daha bı ıyı oldum dovelım bız gelını kafasını gozunu kıralım psikopata baglatacaklar benım gıbı sakın hatunu

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
Esilaaaaammm kuzum cok cok cooook sevundim sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin Rabbim suan halay cekmek istiyorum ama cepten smile görünmüyor kii aklimda kalan no ile girdim bu umarim halay cekebilmisimdir darısı basimizaaaaaaaaaa
Kuzummm iyi dileklerin icin saol dediğin gibi ins yeni yasimizda bebisimiz de bizimle olur bitanem ben de cooook ozledim sizleri tatil de guzel geciyo az kaldi tatilden bi donelimhep sizle olcam ruh ikizimmmm kendine ve miniğine iyi bak
Bitanemmmm ben de çoook özledim sizi, az kaldi tekrar sahalara doncem ins opuyorum kuzummm
Oyyyyy bitanem ben yerim o miniği : nazar: ben de çoook özledim sizi bitanemmmm kafamizi bi toplayalim kocisle doner dönmez aranizdayim inş seni ve meleğini opuyorum kuzummmm

D8ger kizcelerime de slmlarrr SİZİ SEVİYORUM

aminn canm benim cok saol.evt cok etkilendm.daha once cok goruyordum ama yuzunu.hatrlamiyordum.bu gozumn onunden gtmiyor isin tuhafi bizlere benziyordu :) hayirlisi artik.sanada hayrli cumalar Rabbim bugun dualarimizi kabul etsn ins

saol cnm.darısı başına inş.

valla iyiyim gibi yazdıklarından sonra daha bı ıyı oldum dovelım bız gelını kafasını gozunu kıralım psikopata baglatacaklar benım gıbı sakın hatunu
ayyy bi uçasım geldi bu görümceye
iyiym şekerimmm sen nasılsın... vakit buldum da bi bakiimm dedim kızzçelerimm napıoo diee..... teyzoşşş nasıll iyi miii...

teyzoş iyi kızçem sanırım
yarın ikili test için doktordan randevu aldım:26:inşallah sonuç güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…