Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anogasepnis nerelerdesinnnhoşgeldin kızçem

Hoşbuldummmmm hayalotcumm aralarda gelip okuyorum yeni hamiş haberleriyle mutlu oluyorum
bende son dr kontrolümü dün tamamladım herşey çok şükür ki sorunsuz artık geriye tek kalan bebişin göbüşe gelmesi inşallah umarım en kısa zamanda burdan haber verebilirm bende

sen nasılsın hayalotçum neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik :)) serpil hanıma gidiyorsun değilmi

slm hayalotumm nasılsın cumanız mübarek olsun bu arada herkesin kurstan geldim namaz kıldım ocağa yemeği yeni koydum ancak gelebildim miniğin nasıl canım...bulantıların varmış bu ara salgın varmış mide bulantısı karın ağrısı ishal ateş dikkat edin canlarım

Son düzenleme:

gel kızçem gel geldikçe bişeylerde yazki merak etmiyelim
ne güzel sorun çıkmamış çok şükür en kısa zamanda gelir inşallah fındıgımız
bizde iyiyiz kızçem serpil hanıma gidiyorum ama izine cıkıcam demişti bana temmuzda dün aradım randevu için yok dediler cumartesi Tülay hanıma aldım bende

seninde cuman mübarek olsun kuzuzm.hoşgeldinya yle oldu kızçem birden dün gece başladı ama bugün iyiyim şükürsanırım aç kaldıkça oluyor anlamadım pek:26:sen nasılsın

bende iyiyim elhamdullilah canım ya bende ikili test için 1 hafta sonra falan giderim herhalde şeyi merak ediyorum bu özel hastahandeki doktorlar doğuma giriyor mu kimileri hemşireler falan yaptırıyor diyor ama kafama takıldı

Esilammmmmmmm hayirlisiyla kucagina alirsin ins cok sevindimmm darisi diger kizlarinbasinaaa simdi halay zamaniiii :

yok canım doktorun giriyor eğerki özel bir sebebi yok ise:26:
onun dışında normal doğumda ebeler var doktorunla beraber tek doktor bulunmuyor odada
bizde yarına aldık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız kızçem

cnm bişey sorcam adetin geçtikten sonra test yaptın dimi.:26:26::26::26:

esilam kuzum sen benim değerime bakma kızçem benimki biraz yüksek çıktı
yoksa senin değerin normal kkda çok kişi var senin gibi 60 larda değeri çıkan bak görürsün nasıl yükselcek şimdi ooben battan 1 gün geçince yapmıştım ama batı benim gibi olupta dua topiğinde arkadaşım var onunda 60larda cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…