Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim cnm ama biraz tedirginim.yarın tekrar kan vercem.inş.yükselmiştir değer.bide eşim o mutlulukla herkese söledi.ben biraz daha geçsin öle söyleyelim dedim.ama nafile herkese söledi.

bişeycik olmaz Allahın izniyle yarın o değer 2 ye katlanmış olarak gelıceksın inşallah

hadi bakalım herşey çok güzel ilerler umarım hepimiz için ramazan sonrası dönüyormuş serpil hanım benimde o tarihe kadar bişiler olur umarım

inşallah canım ya hemen çıkmıyor sonuçlar herhalde dimi 1 hafta falan sürüyormuş insan nasıl bekler o kadar ya :44:

hadi bakalım herşey çok güzel ilerler umarım hepimiz için ramazan sonrası dönüyormuş serpil hanım benimde o tarihe kadar bişiler olur umarım

ramazan sonrasımı dönüyormuş:26::26::26:tühh ondan sonrada ben yokum yine tülaya kaldık deseneamin kızçem aminnn belki sende miniğinle gidersin ozaman

inşallah canım ya hemen çıkmıyor sonuçlar herhalde dimi 1 hafta falan sürüyormuş insan nasıl bekler o kadar ya :44:

alaala 2 tets yapcaklar sımdı bıze okuduklarımdan onu anladım:26:biri ultroson onu ordayken söyler sanırım.ama bıde kan alıcaklarmıs demekki 1 haftada çıkıyor heeyeni öğrendim valla uyuyamam sanırım ben:26:rabbım hayırlısı nı nasıp etsın

valla bende merak ediyorum gerçi yaptıran hamiş kızcelerimiz bilir nette hafta gibi bir sürede çıktığını okumuştum belki hastahaneden hastahaneye de fark ediyordur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…