- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.381
iyiyim cnm ama biraz tedirginim.yarın tekrar kan vercem.inş.yükselmiştir değer.bide eşim o mutlulukla herkese söledi.ben biraz daha geçsin öle söyleyelim dedim.ama nafile herkese söledi.
iyiyim cnm sen nasılsın?
Herkescİkler nasill;27: ;27:
Herkescİkler nasill;27: ;27:
gel kızçem gel geldikçe bişeylerde yazki merak etmiyelim
ne güzel sorun çıkmamış çok şükür en kısa zamanda gelir inşallah fındıgımız
bizde iyiyiz kızçem serpil hanıma gidiyorum ama izine cıkıcam demişti bana temmuzda dün aradım randevu için yok dediler cumartesi Tülay hanıma aldım bende
yok canım doktorun giriyor eğerki özel bir sebebi yok ise:26:
onun dışında normal doğumda ebeler var doktorunla beraber tek doktor bulunmuyor odada
bizde yarına aldık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız kızçem
hadi bakalım herşey çok güzel ilerler umarım hepimiz için ramazan sonrası dönüyormuş serpil hanım benimde o tarihe kadar bişiler olur umarım
inşallah canım ya hemen çıkmıyor sonuçlar herhalde dimi 1 hafta falan sürüyormuş insan nasıl bekler o kadar ya :44:
bişeycik olmaz Allahın izniyleyarın o değer 2 ye katlanmış olarak gelıceksın inşallah
amin cnm inş.:26::26:
alaala 2 tets yapcaklar sımdı bıze okuduklarımdan onu anladım:26:biri ultroson onu ordayken söyler sanırım.ama bıde kan alıcaklarmıs demekki 1 haftada çıkıyor heeyeni öğrendim valla uyuyamam sanırım ben:26:rabbım hayırlısı nı nasıp etsın
valla bende merak ediyorum gerçi yaptıran hamiş kızcelerimiz bilir nette hafta gibi bir sürede çıktığını okumuştum belki hastahaneden hastahaneye de fark ediyordur belkide
herkes gitti galiba kimsenin sesi çıkmıyor hayalotum
kızçemmm benım eltım geldı suanhem buraya hem onla konusuyorum kızçelerim gitti sanırım
hmm anladım canım ben çıkyorum canım kendine dikkat et okumam gereken cüzler var
topla bakım o suratınıvalla çekerim saccıklarından dua etcez ki yukselcek üzülmek yok sonuçta kötü bişey yok suan için kızçemm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?