- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.401
insallah hamilesindir canimm bak bugun cuma dua ediyorum senin icn :26::26::26:
canımmm tebri,k ederim Rabbim tamamına erdirsin inşşş saglıcakla kucagına almayı nasip etsi,nkızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
tatlım seninde gözün aydın Rabbim kucagına almayı nasip etsinnnnScorpim evet canim tesrif ettiler nihayet bebik hazretleri
İnsallah bu sayfada bekleyen kalmsyacak canim opuyorum seni
saol bitanemm sanırım konyalı olmak istediherkese bol günaydınlı günler, bol sarımsaklı günler hahahahah
haydin bakalım önce alıntılarımı yazayım
selencelkim.. hadi hayırıl uğurlu gelsin yeni mekanınız insaAllah....umarım çabuk alışırnsınız yni yerinize.. doğacak olan bebis demek ki Konya lı olmak istiyor, ondan orası kısmet olmuş sizlere haydin opuyorum sizi
canımmm tebri,k ederim Rabbim tamamına erdirsin inşşş saglıcakla kucagına almayı nasip etsi,n
tatlım seninde gözün aydın Rabbim kucagına almayı nasip etsinnnndarısı bekleyen tüm herkese(AMİN)
saol bitanemm sanırım konyalı olmak istedibizi taaa buralara sürükledi inş cabuk alışırız çocuklar çok sıkılıyo ben gene idare ediyorumda:26:senin içinde yeni evin yeni mekanın hayır ve ugur getirir sana kuzumm bol bebiş getirir inşşş bende öpüyorum canımm
balımmmm ikili test sormuşsunn bitanemm ben yaptırdım önce ultrason ardından kan alınıyo 5 tüp sanırım 3 günde sonucumu aldım canımm merak etme kuzum okadar uzun çıkmıyo sizin hastane nasıl onu bilemem:44:alaala 2 tets yapcaklar sımdı bıze okuduklarımdan onu anladım:26:biri ultroson onu ordayken söyler sanırım.ama bıde kan alıcaklarmıs demekki 1 haftada çıkıyor heeyeni öğrendim valla uyuyamam sanırım ben:26:rabbım hayırlısı nı nasıp etsın
sanada hayırlı cumalar canımm Rabbim gönlündekini versin inşşş tez vakitinşallah gülbişim Allah razı olsun. valla hala kırmızılar yok belirtiside yok ama ben yinede pedli geziyorum çarşıya falan çıktığımda ne olur ne olmaz diyeeeee diğerr kuzukulaklarım sizler nasılsınız neler yapıyonuz bugün bakaammmm
balımmmm ikili test sormuşsunn bitanemm ben yaptırdım önce ultrason ardından kan alınıyo 5 tüp sanırım 3 günde sonucumu aldım canımm merak etme kuzum okadar uzun çıkmıyo sizin hastane nasıl onu bilemem:44:
sanada hayırlı cumalar canımm Rabbim gönlündekini versin inşşş tez vakit
kaç gün geçti canımm:26: inşş hamilesindir dularım seninle canımamin canım bu ay çok ümitliyim günümde geçti ama korkuyorum test yapmaya. ye hamiş değilsem yine kist oluşmuşsa diyeee... esilam senin bebişin kaç haftalıkmış canımm ilk öğrendiğinde beta hcg değerin kaç çıktı kaç gün geçince öğrendinn
kaç gün geçti canımm:26: inşş hamilesindir dularım seninle canım
amin canım bu ay çok ümitliyim günümde geçti ama korkuyorum test yapmaya. ye hamiş değilsem yine kist oluşmuşsa diyeee... esilam senin bebişin kaç haftalıkmış canımm ilk öğrendiğinde beta hcg değerin kaç çıktı kaç gün geçince öğrendinn
cnm benim günüm geçmedi.aşılamadan sonra 14.gün drum test yapmamı söledi.öyle öğrendim.dün öğrendiğimde 64 dü.yarın bidaha yaptırcam bakalım hayırlısı.
canım hakkında hayırlısı olsunnn inşş Rabbim gönlünün muradını verir(aminn)benim adet tarihim biraz karışık canım 11 mayısta düşük yaptım doktor d.kontrol hapı verdi 14de başladım. ama hapın son 15 gününde hep lekelenmem oldu adet olmadım doktorum o lekelenmeler arasında adet olmuşun ilaç etki etmemş sana dedi. benim hesaplarıma göre en az 5 gün geçti. valla inşallah hamileyimdir canım o kadar çok istiyorummm. şimdi kahve yaptım öylesine kapattım bi açtım resmen f,incanda cenin şekli var eşime bu neye benziyo dedim cenine dedi. kızıyo bana sen iyice bozdun kafayı çocukla diyee napayımm yapcak bişeyim yokkkkk
canım hakkında hayırlısı olsunnn inşş Rabbim gönlünün muradını verir(aminn)
canım ben çıkıyorum midem biraz kötü olduu hepniz ALLAHA emanet olunn Dualarınız kabul olsun şu mubarek gündee
Kuzummm daha gununde gecmemisse 64 coook iyi bi deger benim arkadasimin gunu 1gun gecmisti degeri 38di simdi cokkk yakisikli bi oğluşu varcnm benim günüm geçmedi.aşılamadan sonra 14.gün drum test yapmamı söledi.öyle öğrendim.dün öğrendiğimde 64 dü.yarın bidaha yaptırcam bakalım hayırlısı.
Amin bitanem ins.. bizde diğer ay aşılama düşünüyoruz bitanem 15 ayimizi devirdik..temmuzun 25ine çooook iyi bi drdan randevu aldık o da onerirse ve yaptirirsak i belki o zaman gelir bebiskoosaol cnm.darısı başına inş.
cnm benim günüm geçmedi.aşılamadan sonra 14.gün drum test yapmamı söledi.öyle öğrendim.dün öğrendiğimde 64 dü.yarın bidaha yaptırcam bakalım hayırlısı.
kızçemmm benım eltım geldı suanhem buraya hem onla konusuyorum kızçelerim gitti sanırım
Kuzummm daha gununde gecmemisse 64 coook iyi bi deger benim arkadasimin gunu 1gun gecmisti degeri 38di simdi cokkk yakisikli bi oğluşu varsen iciniferah tut bu guzel haberin tadini cikar sukurler olsun bitanem
Amin bitanem ins.. bizde diğer ay aşılama düşünüyoruz bitanem 15 ayimizi devirdik..temmuzun 25ine çooook iyi bi drdan randevu aldık o da onerirse ve yaptirirsak i belki o zaman gelir bebiskooinş bize de vesile olur aşılama bitanem sizin ilk asilama miydi bi dw asilama olmasi icin adetin kacinci gunu gitmen lazim herhangi bi ilac kullandin miii ayyy ne cok soru sordum
Canlarim cepten girmek ne zor yaaa smile giremiyorum bi de kimlerin online olduğunu da göremiyorum... duan online olanlar varsa yanlis anlamasinlarr
canım sana bir öneri o zaman adetin daha geçmediyse bir daha kan tekrarlama çünkü bazı doktorlar kan vermeyi önermiyor düşüğü tetikleyebiliyormuş adetin geçsin yükselecektir korkma daha o şuan yeni yerleşmeye başlamışken vucudundaki kan ona lazım ...düşük olmaması için ilaç kullunıyorsan bilemem...ama benim dinlediğim doktorlar adetiniz geçtiyse idrar testi yapın hemen kan testi yaptırmayın diyorr
slm kızlar nasılsınız?ben pek giremyrm malum okullar kapandı gezmeler başladı umarım herşey yolundadır esilacığımıda tebrik edyorum allahım kucağına almayı nasip etsn.
ama cnm drum öle söledi ne bilim.bide kan değerlerim zaten düşük.acaba yaptırmasam mı?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?