Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah hamilesindir canimm bak bugun cuma dua ediyorum senin icn :26::26::26:

inşallah gülbişim Allah razı olsun. valla hala kırmızılar yok belirtiside yok ama ben yinede pedli geziyorum çarşıya falan çıktığımda ne olur ne olmaz diye eeee diğerr kuzukulaklarım sizler nasılsınız neler yapıyonuz bugün bakaammmm

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
canımmm tebri,k ederim Rabbim tamamına erdirsin inşşş saglıcakla kucagına almayı nasip etsi,n
Scorpim evet canim tesrif ettiler nihayet bebik hazretleri
İnsallah bu sayfada bekleyen kalmsyacak canim opuyorum seni
tatlım seninde gözün aydın Rabbim kucagına almayı nasip etsinnnndarısı bekleyen tüm herkese(AMİN)
saol bitanemm sanırım konyalı olmak istedibizi taaa buralara sürükledi inş cabuk alışırız çocuklar çok sıkılıyo ben gene idare ediyorumda:26:senin içinde yeni evin yeni mekanın hayır ve ugur getirir sana kuzumm bol bebiş getirir inşşşbende öpüyorum canımm

teşekkürler cnm.amin inş.

balımmmm ikili test sormuşsunn bitanemm ben yaptırdım önce ultrason ardından kan alınıyo 5 tüp sanırım 3 günde sonucumu aldım canımm merak etme kuzum okadar uzun çıkmıyo sizin hastane nasıl onu bilemem:44:

sanada hayırlı cumalar canımm Rabbim gönlündekini versin inşşş tez vakit

amin canım bu ay çok ümitliyim günümde geçti ama korkuyorum test yapmaya. ye hamiş değilsem yine kist oluşmuşsa diyeee... esilam senin bebişin kaç haftalıkmış canımm ilk öğrendiğinde beta hcg değerin kaç çıktı kaç gün geçince öğrendinn

kaç gün geçti canımm:26: inşş hamilesindir dularım seninle canım

kaç gün geçti canımm:26: inşş hamilesindir dularım seninle canım

benim adet tarihim biraz karışık canım 11 mayısta düşük yaptım doktor d.kontrol hapı verdi 14de başladım. ama hapın son 15 gününde hep lekelenmem oldu adet olmadım doktorum o lekelenmeler arasında adet olmuşun ilaç etki etmemş sana dedi. benim hesaplarıma göre en az 5 gün geçti. valla inşallah hamileyimdir canım o kadar çok istiyorummm. şimdi kahve yaptım öylesine kapattım bi açtım resmen f,incanda cenin şekli var eşime bu neye benziyo dedim cenine dedi. kızıyo bana sen iyice bozdun kafayı çocukla diyee napayımm yapcak bişeyim yokkkkk

cnm benim günüm geçmedi.aşılamadan sonra 14.gün drum test yapmamı söledi.öyle öğrendim.dün öğrendiğimde 64 dü.yarın bidaha yaptırcam bakalım hayırlısı.

cnm benim günüm geçmedi.aşılamadan sonra 14.gün drum test yapmamı söledi.öyle öğrendim.dün öğrendiğimde 64 dü.yarın bidaha yaptırcam bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelişsin bebişin Rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı isteyen hepimizin başına inşallah

canım hakkında hayırlısı olsunnn inşş Rabbim gönlünün muradını verir(aminn)
canım ben çıkıyorum midem biraz kötü olduu hepniz ALLAHA emanet olunn Dualarınız kabul olsun şu mubarek gündee

çok sağol canım aminnnn... sende Allaha emanet ol dikkat et kendine hayırlı günler

Kuzummm daha gununde gecmemisse 64 coook iyi bi deger benim arkadasimin gunu 1gun gecmisti degeri 38di simdi cokkk yakisikli bi oğluşu var sen iciniferah tut bu guzel haberin tadini cikar sukurler olsun bitanem

saol cnm.darısı başına inş.
Amin bitanem ins.. bizde diğer ay aşılama düşünüyoruz bitanem 15 ayimizi devirdik..temmuzun 25ine çooook iyi bi drdan randevu aldık o da onerirse ve yaptirirsak i belki o zaman gelir bebiskoo inş bize de vesile olur aşılama bitanem sizin ilk asilama miydi bi dw asilama olmasi icin adetin kacinci gunu gitmen lazim herhangi bi ilac kullandin miii ayyy ne cok soru sordum

Canlarim cepten girmek ne zor yaaa smile giremiyorum bi de kimlerin online olduğunu da göremiyorum... duan online olanlar varsa yanlis anlamasinlarr

slm kızlar nasılsınız?ben pek giremyrm malum okullar kapandı gezmeler başladı umarım herşey yolundadır esilacığımıda tebrik edyorum allahım kucağına almayı nasip etsn.

canım sana bir öneri o zaman adetin daha geçmediyse bir daha kan tekrarlama çünkü bazı doktorlar kan vermeyi önermiyor düşüğü tetikleyebiliyormuş adetin geçsin yükselecektir korkma daha o şuan yeni yerleşmeye başlamışken vucudundaki kan ona lazım ...düşük olmaması için ilaç kullunıyorsan bilemem...ama benim dinlediğim doktorlar adetiniz geçtiyse idrar testi yapın hemen kan testi yaptırmayın diyorr

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm.inş. en kısa zamanda seninde tutar.bizim ilk aşılamaydı cnm.adetimin 2. günü dr gittim.menegon iğne verdi.7 gün kalçadan vuruldum.2tane büyük yumurtam vardı .8.günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.sonrada 36 saat sonra aşılamam yapıldı.bide ayrıca aşılamadan sonra b12 vitamin,folik asit ve coraspin verdi .bide progestan verdi fitil olarakta onu kullanıyorum.böle işte cnm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çaılışırım.

ama cnm drum öle söledi ne bilim.bide kan değerlerim zaten düşük.acaba yaptırmasam mı?:26::26::26::26:

düşük olmaması için ilaç kullanıyorum ama.

Son düzenleme:
ama cnm drum öle söledi ne bilim.bide kan değerlerim zaten düşük.acaba yaptırmasam mı?:26::26::26::26:

adetn ne zaman geçiyor canım veya adet gününde yaptır yada doktorun söylüyorsa yaptır o zaman çünkü ona göre ilaç falan verir ...ya ben hamile kalmadan merak ederdim kan mı idrar mı falan diye araştırdım baya doktorların videolarını falan izledim...bu uzman tv de falan...kan testine nazaran hamileliği öğrenmek için idrar testini uygun görüyorlar adet geçmeden kan testi yaptırıp sonra kimsayal gebelik oluyor düşüyor falan ya kan vermenin de etkisi çokmuş adet gününde yaptır yada bir gün geçince şimdi o yerleşma zamnı...

doktor da dediyse bilemem onu canım bırak yükselsin iyici tutunsun sana kanama falan olmadığı leke gelmediği sürece korkma seninle meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…