Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd cezirim kimse terketmedi canim benim..zaten cogu orda bile degiller..baska topikteler

sen aksam burda olunca bizlerde burda olacagiz...birbirimizi kaybetmeyecegiz

Bitanem ben başka topiklere gitmenize karışmıyorum yanlış anlamayın.. Herkes istediği yerde takılabilir.. Benim anlayamadığım şey burda tanıştık hepimiz, bir sürü şey paylaştık 1 aydır ve şimdi ekim ayını tamamlamadan burda tanıştığımız arkadaşlar yeni bir topik açıp orda buluşuyorlar... Dün neti açtım bekledim kimsecikler yok, sonra tesadüfen hepinizi başka topikte bulunca.... Ne bileyim yaa dediğim gibi canınız sağ olsunn

bnde medcizirimin gibi düsünüyorum ..
birde görüpte hiç yokmus gibi davranan da var
ayrıca ne olduk ta böyle bölündük ? baska topiklere ne gerek vardı ki ? ha aradan bikaç kisiyi eleyelim diye düsündüyseniz o baska tabi .

Son düzenleme:

Umutcum ben de çok üzüldüm ama art niyetle yaptıklarını zannetmiyorum bitanem lütfen... Hem herkes istediğini yapmakta özgür.. Neden bölünme gereği duyduklarını eminim bize açıklayacaklardır..Dediğim gibi açıklamasalar da canları sağ olsun... Ne de olsa güzel paylaşımlarımız oldu burda...

Ben şimdilik çıkmak zorundayım bitanemmm, iyi bak kendine olur muu

tabiki de öyle medcizirim de,. şurda kaç gündür onca şeylerimizi paylastık dimi ? kimler vardı kimler yokdu, ona göre bölünmeye de gerek yokdu .. tabiki istediklerini yaparlar.. ama bizler gelipte burda kimseyi bulamadan, rast gele baska yerde onları görünce, tabiki insan bozulur .. şuraya neşe bulmaya geliyoruz, can sıkmaya değil ..

ayrıca şunu da diyeyim, yasakhayal ne yazdıklarıma bisey diyor. ne beğenme yapıyor, ben ne desem benm yazdıklarımı atlayıp bi baskasına cvp veriyor.. açıkcası bunada kırılıyorum .. bilmeden bisey mi yaptım diye düsünyorum ama zannetmiyornum da :26:

canlarım bende girdim başka topiklere ve gümüş arkadaşımızın açtığı topiğe.
fakat burayada yazıyorum orayada.
burasıbenim ilk gözağrım ve heryerdede yazarım
onun haricinde dün akşama kadar bu topiktede bulundum iki topiktede görünüyordum kimse gelmedi biara umudum geldi 2 çift laf edemeden ben çıkmak zorunda kaldım.
kendi adıma aslında açıklama yapcak bi durumum yok benim çünkü ben ilk gözağrımı bırakmammm
benim umudum çoktan belli olmuştu aslında ama sizin için burdaydım buzamana kadar ve bundanda vazgeçmeye hiçmi hiç niyetim yokkk

ben sevinçle geldim buraya neden buşekil davranılıyo ben anlamadım hala.şimdiye kadarda herkes başka topiklerde dolanıyodu.birsürü topikler açılmış bilgilenelim dertleşelim diye.nedir bu topik arası atışmalar.kendimize gelelim lütfen.herkes özgürdür.ben 2 topiktede konuşmak istedim ve konuştum nedir sorun çözemedim.mutlu mutlu döndüm ama şimdi zehir oldu ya

kiz dur sen niye agliyosun alalalayaw ben mi yanlis anladim yoksa....:44::44::44::44:atismami olmus?

TABIKI HERKES istedigi yere girmeye ve topik acmakta özgür..zaten bunu medd cezirde söylüyo...

yaw benim gibide cok gezeniniz yoktur herhalde..bosunami adim kacakhayal oldu

Son düzenleme:

umudum sen gör diye beğendim bekledim ama sende bana dönüp bakmadın.belkide işin çıkmıştır yargılamıyorum ama şuan mesela aynı durumdada ben kaldım

valla ben hiçte gülüncek bişey anlamadım kaçakhayalimlooriyle umudun ve meddcezirle umudun konuşma diyolaglarına bak bi.hep laf atmaca var ortada.sümeyye zaten yok annesinde 8scorpionsta yeni geldi hnk zaten fazla takılamıyor ve dğier kızlarda öyle bi aybishimiz kayıp bayadır .ben anlamadım sorun ne hala.:44:

diger topiktemi ben görmedim ..dur bi bakim ozaman...

ben bu ay yaptırdım bugun 11 günüm ne zamn test yapsam yada igneden kac gün sonra adet olunuyor

hoşgeldin canım benim.valla bende bu ay tam yaptırcaktımki kistlerim çıktı yine.bildiğim kadarıyla topikte başka kimse yaptırmadı canım benim.hayırlısı olsun.bu arada arama butonuna çatlama iğnesi yaptıranlar yaz o bölümün topiği açılır daha rahat bılgı sahıbı olursun.

aybish izin almisti,annesine gidecekti galibabaskada eksik yok....

kızlar topiği görünce girip bi dua etmek istedim sizler için.
allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah. tez zamanda rabbim evlat kokusunu almayı nasip etsin sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…