- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.241
medd cezirim kimse terketmedi canim benim..zaten cogu orda bile degiller ..baska topikteler
sen aksam burda olunca bizlerde burda olacagiz...birbirimizi kaybetmeyecegiz
medd cezirim kimse terketmedi canim benim..zaten cogu orda bile degiller ..baska topikteler
sen aksam burda olunca bizlerde burda olacagiz...birbirimizi kaybetmeyecegiz
Bitanem ben başka topiklere gitmenize karışmıyorum yanlış anlamayın.. Herkes istediği yerde takılabilir.. Benim anlayamadığım şey burda tanıştık hepimiz, bir sürü şey paylaştık 1 aydır ve şimdi ekim ayını tamamlamadan burda tanıştığımız arkadaşlar yeni bir topik açıp orda buluşuyorlar... Dün neti açtım bekledim kimsecikler yok, sonra tesadüfen hepinizi başka topikte bulunca.... Ne bileyim yaa dediğim gibi canınız sağ olsunn
bnde medcizirimin gibi düsünüyorum ..
birde görüpte hiç yokmus gibi davranan da var
ayrıca ne olduk ta böyle bölündük ? baska topiklere ne gerek vardı ki ? ha aradan bikaç kisiyi eleyelim diye düsündüyseniz o baska tabi .
Umutcum ben de çok üzüldüm ama art niyetle yaptıklarını zannetmiyorum bitanem lütfen... Hem herkes istediğini yapmakta özgür.. Neden bölünme gereği duyduklarını eminim bize açıklayacaklardır..Dediğim gibi açıklamasalar da canları sağ olsun... Ne de olsa güzel paylaşımlarımız oldu burda...
Ben şimdilik çıkmak zorundayım bitanemmm, iyi bak kendine olur muu
ayrıca beni görüpte yazmıyanın bu ay da boş geçsin insallahoh oh canıma değsin
ben sevinçle geldim buraya neden buşekil davranılıyo ben anlamadım hala.şimdiye kadarda herkes başka topiklerde dolanıyodu.birsürü topikler açılmış bilgilenelim dertleşelim diye.nedir bu topik arası atışmalar.kendimize gelelim lütfen.herkes özgürdür.ben 2 topiktede konuşmak istedim ve konuştum nedir sorun çözemedim.mutlu mutlu döndüm ama şimdi zehir oldu ya
bnde medcizirimin gibi düsünüyorum ..
birde görüpte hiç yokmus gibi davranan da var
ayrıca ne olduk ta böyle bölündük ? baska topiklere ne gerek vardı ki ? ha aradan bikaç kisiyi eleyelim diye düsündüyseniz o baska tabi .
kiz dur sen niye agliyosun alalalayaw ben mi yanlis anladim yoksa....:44::44::44::44:atismami olmus?
TABIKI HERKES istedigi yere girmeye ve topik acmakta özgür..zaten bunu medd cezirde söylüyo...
yaw beim gibide cok gezeniniz yoktur herhalde..
valla ben hiçte gülüncek bişey anlamadım kaçakhayalimlooriyle umudun ve meddcezirle umudun konuşma diyolaglarına bak bi.hep laf atmaca var ortada.sümeyye zaten yok annesinde 8scorpionsta yeni geldi hnk zaten fazla takılamıyor ve dğier kızlarda öyle bi aybishimiz kayıp bayadır .ben anlamadım sorun ne hala.:44:
ben bu ay yaptırdım bugun 11 günüm ne zamn test yapsam yada igneden kac gün sonra adet olunuyor
valla ben hiçte gülüncek bişey anlamadım kaçakhayalimlooriyle umudun ve meddcezirle umudun konuşma diyolaglarına bak bi.hep laf atmaca var ortada.sümeyye zaten yok annesinde 8scorpionsta yeni geldi hnk zaten fazla takılamıyor ve dğier kızlarda öyle bi aybishimiz kayıp bayadır .ben anlamadım sorun ne hala.:44:
diger topiktemi ben görmedim..dur bi bakim ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?