Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm çarşamba günü geçiyor.aslında orasıda öle şuanda yerleşme zamanı.sen kandan baktırmadın mı?

Eşim geldi yemek çay derdine düşünce çıkmıştımm geldimm :))

Hayalotçum sen veterinere gidecektin kediciğin için ve toksoplazma testi düşünüyordun yaptırdınmı ne oldu çok merak ettim

kızçem yok daha götüremedik bizim kızı :26:eşim bir türlü müsait olamıyor ben götürsemde çok ağır bizimkisi kafesine koyuncada iyice ağırlaşıyor test içinde bugün doktora gittik ama heyecandan sormayı unuttum:26:bu hafta sonu gıdıcez bıdaha unutmam inşallah

canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yokeli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükürbu arada doktor erkeğe benzettim dedinedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedibakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırımbu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadısanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdiRabbim sizlerede nasip etsin inşallahngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım

Son düzenleme:
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh

merhaba kızlar:)))

iki günlük yüksek ateşin arkasından canım oglum iyileşti şükür.. ama tabi nazımız ve kaprisimiz halen devam:) annee kukaaa kukaa al annee diyip diyip duruyoruz hahahah:) bu arada ufaklıkta gayet iyi sanırsam kıpır kıpır oynasıp duruyor eşimde elini koyunca hissediyor iki gündür.:)

kızlarrr isim bulun ogluma yardım edin kaan a uygun erkek ismi arıyoruz:)) gerçi uygun olmasıda sart diil ya :)

ayyy yerim ben teyzoşumu.onun totosunuda yerim.Allahım kucağımızada almayı nasip etsin inş.

yaaa cok sevindim hayırlı olsunn:))) maasallah bebişe kocamada olmus tamda yarılamıssnız sanıyorum:))

maasallah canım.. demek seninkide erkek ne güzel cok sevindim:) Rabbim hayırlısı ile kucagımıza da almayı nasip etsin insallah:)

cnm çarşamba günü geçiyor.aslında orasıda öle şuanda yerleşme zamanı.sen kandan baktırmadın mı?

cnm naptın testi tekrarlattın mı

kızmıymışşşkızçem benimkinede doktor erkek dedi kız çıkmasınmaşllah benım teyzoşuma cok sevındım canım rabbım kucağına aldığın gunlerıde gostersın scorcipim cok mutlu oldum
hnkım iyileşsin artık bizim sıpa yayerim ben onun kukasınıben erkek olursa kayra istiyorum eşim hernekadar hira istesede kaana kayra uymazmı acep:44:
ayyy yerim ben teyzoşumu.onun totosunuda yerim.Allahım kucağımızada almayı nasip etsin inş.

amin canbonum noldu kan verdınmı sen

kesinleşmesede şimdilik erkek kızçemamin cümlemize inşallah

Kızlar ya benim yine ağrılar başladı sağ tarafta sanırım yine kist oluştu of yaa bugün 21.gün umutlar yine gitti bu arada yeni hamisleri çok tebrik ediyorum darısı başıma inş diğer kızlarında başına tabi

canım kayra cok güzel kaan a da cok stemiştim zaten ama eşim istememişti. kayra su an benim oglumun okuldan en yakın arkadasının adı gaayya asagı gaayya yukarı seklindeyiz bak kaanda seviyor hazır gel koyalım dedim henüz ama kandıramamdım:)

kan verdim cnm.çok şükür Rabbime yükselmiş değer.bihaha tahlil yaptırmana gerek yok.10 gün sonra kesesini görmeye gelin dedi.

evet evet kaan da sevmiş annesi ben koyamıyacagım bari siz koyunbende hira istiyordum ama bi kadın kızının adını hiranur koydu ve hira diye çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…