- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.421
ama cnm drum öle söledi ne bilim.bide kan değerlerim zaten düşük.acaba yaptırmasam mı?:26::26::26::26:
düşük olmaması için ilaç kullanıyorum ama.
adetn ne zaman geçiyor canım veya adet gününde yaptır yada doktorun söylüyorsa yaptır o zaman çünkü ona göre ilaç falan verir ...ya ben hamile kalmadan merak ederdim kan mı idrar mı falan diye araştırdım baya doktorların videolarını falan izledim...bu uzman tv de falan...kan testine nazaran hamileliği öğrenmek için idrar testini uygun görüyorlar adet geçmeden kan testi yaptırıp sonra kimsayal gebelik oluyor düşüyor falan ya kan vermenin de etkisi çokmuş adet gününde yaptır yada bir gün geçince şimdi o yerleşma zamnı...
doktor da dediyse bilemem onu canım bırak yükselsin iyici tutunsun sana kanama falan olmadığı leke gelmediği sürece korkma seninle meleğin
hee tamam o zaman ilaç kullanıyorsan no problemmm
senin bebişin cinsiyeti belli oldumu?
canimm bozma moralini senin dikkat etmen lazim.kafana takma Allaha havale et boskoy gitsin.cahiller iste ne olacak insanin halinden ne anlarlar
aynen cnm sonradan pişman oldum zaten ben nıye sınırlendım ona dıye ama ıs ısten gecmıstı ıste ne yapalım rabbım affetsın isimizi zorlaştırmasın kolaylaştırsın kucaklarımızı boş cevırmesın ınsallah
aynen cnm sonradan pişman oldum zaten ben nıye sınırlendım ona dıye ama ıs ısten gecmıstı ıste ne yapalım rabbım affetsın isimizi zorlaştırmasın kolaylaştırsın kucaklarımızı boş cevırmesın ınsallah
ha soyleeehep boyle relaks ol cancazim amin amin amin.....
aynen yükselcek tabi zaten değeride gebelik değerleri arasındainşallah sende 2. meleğine kavuşursun.kızınıda Allah bağışlasın canım
Eşim geldi yemek çay derdine düşünce çıkmıştımm geldimm :))
Hayalotçum sen veterinere gidecektin kediciğin için ve toksoplazma testi düşünüyordun yaptırdınmı ne oldu çok merak ettim
canıım çok sağol.. Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda
canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yok eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yok eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım
cnm çarşamba günü geçiyor.aslında orasıda öle şuanda yerleşme zamanı.sen kandan baktırmadın mı?
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
hnkım iyileşsin artık bizim sıpa yamerhaba kızlar:)))
iki günlük yüksek ateşin arkasından canım oglum iyileşti şükür.. ama tabi nazımız ve kaprisimiz halen devam:) annee kukaaa kukaa al annee diyip diyip duruyoruz hahahah:) bu arada ufaklıkta gayet iyi sanırsam kıpır kıpır oynasıp duruyor eşimde elini koyunca hissediyor iki gündür.:)
kızlarrr isim bulun ogluma yardım edin kaan a uygun erkek ismi arıyoruz:)) gerçi uygun olmasıda sart diil ya :)
ayyy yerim ben teyzoşumu.onun totosunuda yerim.Allahım kucağımızada almayı nasip etsin inş.
yaaa cok sevindim hayırlı olsunn:))) maasallah bebişe kocamada olmus tamda yarılamıssnız sanıyorum:))
maasallah canım.. demek seninkide erkek ne güzel cok sevindim:) Rabbim hayırlısı ile kucagımıza da almayı nasip etsin insallah:)
cnm naptın testi tekrarlattın mı
kızmıymışşş kızçem benimkinede doktor erkek dedi kız çıkmasın maşllah benım teyzoşuma cok sevındım canım rabbım kucağına aldığın gunlerıde gostersın scorcipim cok mutlu oldum
hnkım iyileşsin artık bizim sıpa yayerim ben onun kukasını ben erkek olursa kayra istiyorum eşim hernekadar hira istesede kaana kayra uymazmı acep:44:
amin canbonum noldu kan verdınmı sen
yaaa cok sevindim hayırlı olsunn:))) maasallah bebişe kocamada olmus tamda yarılamıssnız sanıyorum:))
maasallah canım.. demek seninkide erkek ne güzel cok sevindim:) Rabbim hayırlısı ile kucagımıza da almayı nasip etsin insallah:)
cnm naptın testi tekrarlattın mı
kızmıymışşş kızçem benimkinede doktor erkek dedi kız çıkmasın maşllah benım teyzoşuma cok sevındım canım rabbım kucağına aldığın gunlerıde gostersın scorcipim cok mutlu oldum
hnkım iyileşsin artık bizim sıpa yayerim ben onun kukasını ben erkek olursa kayra istiyorum eşim hernekadar hira istesede kaana kayra uymazmı acep:44:
amin canbonum noldu kan verdınmı sen
canım kayra cok güzel kaan a da cok stemiştim zaten ama eşim istememişti. kayra su an benim oglumun okuldan en yakın arkadasının adı gaayya asagı gaayya yukarı seklindeyiz bak kaanda seviyor hazır gel koyalım dedim henüz ama kandıramamdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?