Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet evet kaan da sevmiş annesi ben koyamıyacagım bari siz koyunbende hira istiyordum ama bi kadın kızının adını hiranur koydu ve hira diye çağırıyor

tamamm ben direneceğim:)) off off biz nasıl isim bulucaz bilmem cok zor vallahi:) ama bikaçtane bulup kaan a kura cektricez. :)) o hangisini secerse:)

kan verdim cnm.çok şükür Rabbime yükselmiş değer.bihaha tahlil yaptırmana gerek yok.10 gün sonra kesesini görmeye gelin dedi.

aaa ne güzel hadı gözün aydın canım:)))

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah cok üzüldüm.

tamamm ben direneceğim:)) off off biz nasıl isim bulucaz bilmem cok zor vallahi:) ama bikaçtane bulup kaan a kura cektricez. :)) o hangisini secerse:)

diren kızçem direnaslında ben kazanırım bu savaşı ama benımki çocukluğundan beri bu isimle yatıp kalkıyormuş benim öyle bir hayalim yoktuoyüzden bu hakkı ona vericem rabbım nasıp ederse

ayyyy çokk sevindim canım herşeyin yolun da olduğuna hmm bakalım hayırlısı artık canım bende 1 hafta falan sonra giderim...daha çok erken gerçi ama doktorlar kemik yapısından anlayabiliyorlarmış ama hayırlısı kızçem artık hayalotum senin minik benimkinide geçmiş benim ki 12hafta 2günlük aramızda 1 hafta fark vardı demekki hızlı gelişiyor kerata ne güzell...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımm...

kilo durumunu sordun mu kızçemm doktoraa:44:

hadi maşallah canım erkek beklerkn kızınız oluyor hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

yok kızçem kilosunu söylemedi aslında bende sormayı unuttum:26:cumartesi sonucu göstericem ya ozanman bvelkı bıda alır benı ultrosana :26:
ultrosana gırdığım gıbı sanırım erkek dedı ama sonra bıdaha gostermedı bızımkısı bı çıkıntı gordum ama bu haftalarda kızlardada olabılıyormus
bakalım bende sasırdım arayı kapattığınaçok ta sevındım tabı belkide diğer doktorda yanlış ölçmüş olabılır anlamadım bıdahakiş gidişimde belli olur iyiceamin kızçem hep beraber alırız inşallahkızçem sen bu arada hangi kilodan bahsettin ya bebektenmi benim kilomdanmıbu arada 1 kilo daha almışım hayırlı uğurlu olsun

ikisinide canım hani diyet için falan bir şeyler verir diyordun ya o yüzden sordum canım zaten mutlaka her gittiğimizde bir kilo almışız oluyoruz maalesef

kızçem bide 3 boyutluyla gösterdi sanırım ilk defa oldu bu aynı bıldıgın bebek olmuş resmını koyamıyorum:26:ama kolu bacağı kafası falan herseyı var artık inanamadım

kızçem bide 3 boyutluyla gösterdi sanırım ilk defa oldu bu aynı bıldıgın bebek olmuş resmını koyamıyorum:26:ama kolu bacağı kafası falan herseyı var artık inanamadım

eee o artık büyüyor annesi bak el bie sallamış sana yetmemiş popsunuda dönmüş ayy merak ettim şimdi ya pil alınca mutlaka koy hayalotum resmini

Son düzenleme:
ben onu yerimmm gel kız dünür olalımkesinleşirseRabbim tamamıne erdirsin canım benimmmm
bende çok merak etttim minişi resim isterizzzzz

nbr kızlar nasılsınızz
ben gene acıktımhavalar acaip sıcakkartık zorlanıyorumm
aranızda oruc tutmaya niyetlenen varmıı:26::26:
ben tutamıycam çünkü durmadan acıkıyorum
diger çocuklarımda tutmuştum hiç bozmadan

hadi gözün aydın canım sonunda belli olmuş minik
adıyla yaşasın analı babalı inşşş

eee o artık büyüyor annesi bak el bie sallamış sana yetmemiş popsunuda dönmüş ayy merak ettim şimdi ya pil alınca mutlaka koy hayalotum resmini
doğru büyüyor kızçem pil aldım ama resim büyük geliyor ve ne yaptıysam küçültemedim
ben onu yerimmm gel kız dünür olalımkesinleşirseRabbim tamamıne erdirsin canım benimmmm

bende çok merak etttim minişi resim isterizzzzz

canbonum senle dünür olalım valla dünürüm ama benim ki eğer kesin oğlan ise senin kız bizden biraz büyük olacak sonram oğlumun başına kakma emi

canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım

evet ..tabii sonraki değerleri hatırlamıyorum ama 3-4 kez tekrar ettirdi doktor değeri ( 2 günde bir ) ve her seferinde yükseldi değerim.. Üstelik en az 50 çıkması gerekirken 49,9 çıktı benim değer.. Yani alt sınırın bile az altındaydı.. Aa bak çok şükür kızımı aldım kucağıma.. Senin değerin benimkine göre çok iyi bilee.. Benim ki olduysa senki de olur...
cnm 2 gün sonra bayagı değerin yükselmişmiydi.içimi rahatlattın biraz:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…