- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.461
Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
yaaa kızlar hala şoktayımmm:))))))))))))))
lotus5353 canım teşekkür ederim :)) allah hepimizinkini korusun inşallah... kanda da bi baktırayımda yarınn :))
karammmmm canımm yaaa sağolasın inan çoook mutluyum darısı başına inşallah....valla ilk halay senden geldi:))))
yarın mutlaka bi hastaneye git yaptır canımm... 1 gün geçti dimiii.... zahmet olmazsa gözbebeklerine baksana canım büyümüş mü???
evet canm 1 gün geçti şimdi baktım gerçekten kocaman olmuş
Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
yaaa cok sevindim hayırlı olsunn:))) maasallah bebişe kocamada olmus tamda yarılamıssnız sanıyorum:))
maasallah canım.. demek seninkide erkek ne güzel cok sevindim:) Rabbim hayırlısı ile kucagımıza da almayı nasip etsin insallah:)
cnm naptın testi tekrarlattın mı
kızmıymışşş kızçem benimkinede doktor erkek dedi kız çıkmasın maşllah benım teyzoşuma cok sevındım canım rabbım kucağına aldığın gunlerıde gostersın scorcipim cok mutlu oldum
hnkım iyileşsin artık bizim sıpa yayerim ben onun kukasını ben erkek olursa kayra istiyorum eşim hernekadar hira istesede kaana kayra uymazmı acep:44:
amin canbonum noldu kan verdınmı sen
hadi maşallah canım erkek beklerkn kızınız oluyor hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
hadi gözün aydın canım sonunda belli olmuş minik
adıyla yaşasın analı babalı inşşş
sira sende bitanemm.dualarim seninle.hayirli haberlerini bekliyoz.Rabbm isteyen herkese versin.cok dua ediyorum tek kendim icn deil hepimiz icin.ins seninledir bebisin..halaylar bitmesin
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
amin kiscem aminn.ins bebistir sen iyi dusun ki iyi olsun aklna kotu seyler getrme ve stres yapma relaks ol.bakalm hayirlisi ins.cok heycanlandm senin icnAhh gülbişim Allah razı olsun duaların için emin ol benimde dualrım hepimz için Rabbim kimseyi evlat özlemi ile sınamasın. İnşallah bitanem sıra hepimizde. bakalım bende dananın kuyruğu pazartesi kopcak ya o zamana kadar kırmızılar gelcek, ya kistim var yada inşallah bebişim varr. hakkımızda hayırlısı olsun bitanem
amin kiscem aminn.ins bebistir sen iyi dusun ki iyi olsun aklna kotu seyler getrme ve stres yapma relaks ol.bakalm hayirlisi ins.cok heycanlandm senin icn
Eki Görüntüle 750095
kesinleşirse olalım balımmmmmmmdoğru büyüyor kızçem pil aldım ama resim büyük geliyor ve ne yaptıysam küçültemedim
canbonum senle dünür olalım valladünürüm ama benim ki eğer kesin oğlan ise senin kız bizden biraz büyük olacak sonram oğlumun başına kakma emi
valla bende çatlıyorum canım bugün alayım yapayım test dedm eşim izin vermedi bekle pztesiyi çatlıyosun hemen diyoo. sabahtan sağlık ocağında kan veririm dönerkende test alırım artıkk. ama hep hamileymişim gibi geliyo bana canım sol kasığım ara ara ağrıyo gözbebeklerim ara ara kocaman oluyo. başım ağrıdan çatlıyo. delirdim herhalde kendimi dinliyorum
masallah canm cok sevndim Allah bagislasinhatirliyosan sana kizin demstim teyzos icn o senmiydin yaa bnde tam hatrlayamiyorum :26::26: Allah soyletti dmek kizim olcak demistin
Eki Görüntüle 750095
sağol tatlım.evet sen demiştik kızın diyeeeeeeeee
Allah söyletmiş demekkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?