Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım

yaaa kızlar hala şoktayımmm:))))))))))))))

keserim canım bitanemmm ayyyyyyyy ne çok sevindim kuzum hadii gözünaydınn ilk halayını ben çekeyim Varyaa o kadar çok sevindim ki canım ağlıcam vallaaa ramazan hediyesi oldu sana bitanem inşallah darısı bizlerin başına

lotus5353 canım teşekkür ederim :)) allah hepimizinkini korusun inşallah... kanda da bi baktırayımda yarınn :))

karammmmm canımm yaaa sağolasın inan çoook mutluyum darısı başına inşallah....valla ilk halay senden geldi:))))

yarın mutlaka bi hastaneye git yaptır canımm... 1 gün geçti dimiii.... zahmet olmazsa gözbebeklerine baksana canım büyümüş mü???

evet canm 1 gün geçti şimdi baktım gerçekten kocaman olmuş

ohh ohh ne güzel ben ilkinde gözbebklerimden anlamıştım. şimdi benimde 6 gün geçti günüm gözbebklerimde büyüdü ama koruyorum test yapmaya. eşimde kafayı yedin sen diyo bakalım bende pztesiye kadar beklicem canımm. çok şükür kabul oldu duaların Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

canim beniiiiimmm oylesine bi bakaym ne var ne yok birde actimki ne goreyim cok sevindim bitanem inanki bnde soka grdim.canm bnm ya nasl duygulandm.. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasp etsn.darisi bizlere olsun.hade bakim ikinci halayin benden

Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım

keserimmmmmmm harika bir haber buuuuuu
Allah tamamına erdirsin inşallahhhh..
haydi kızçeler halay çekelimmmmmmmmmmm

hadi maşallah canım erkek beklerkn kızınız oluyor hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

hadi gözün aydın canım sonunda belli olmuş minik
adıyla yaşasın analı babalı inşşş

teşekkürler canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sira sende bitanemm.dualarim seninle.hayirli haberlerini bekliyoz.Rabbm isteyen herkese versin.cok dua ediyorum tek kendim icn deil hepimiz icin.ins seninledir bebisin..halaylar bitmesin

sira sende bitanemm.dualarim seninle.hayirli haberlerini bekliyoz.Rabbm isteyen herkese versin.cok dua ediyorum tek kendim icn deil hepimiz icin.ins seninledir bebisin..halaylar bitmesin

Ahh gülbişim Allah razı olsun duaların için emin ol benimde dualrım hepimz için Rabbim kimseyi evlat özlemi ile sınamasın. İnşallah bitanem sıra hepimizde. bakalım bende dananın kuyruğu pazartesi kopcak ya o zamana kadar kırmızılar gelcek, ya kistim var yada inşallah bebişim varr. hakkımızda hayırlısı olsun bitanem

masallah canm cok sevndim Allah bagislasin hatirliyosan sana kizin demstim teyzos icn o senmiydin yaa bnde tam hatrlayamiyorum :26::26: Allah soyletti dmek kizim olcak demistin

amin kiscem aminn.ins bebistir sen iyi dusun ki iyi olsun aklna kotu seyler getrme ve stres yapma relaks ol.bakalm hayirlisi ins.cok heycanlandm senin icn

canim benim masallah teyzosa cok sevindim darisida bizlere ins hade bakalim hayirli ugurlu olsun Rabbim anasina babasina bagislasin foto bekliyoz kime benziyor guzelmi

amin kiscem aminn.ins bebistir sen iyi dusun ki iyi olsun aklna kotu seyler getrme ve stres yapma relaks ol.bakalm hayirlisi ins.cok heycanlandm senin icn

valla bende çatlıyorum canım bugün alayım yapayım test dedm eşim izin vermedi bekle pztesiyi çatlıyosun hemen diyoo. sabahtan sağlık ocağında kan veririm dönerkende test alırım artıkk. ama hep hamileymişim gibi geliyo bana canım sol kasığım ara ara ağrıyo gözbebeklerim ara ara kocaman oluyo. başım ağrıdan çatlıyo. delirdim herhalde kendimi dinliyorum

Eki Görüntüle 750095
canımmmmmmmmm Rabbim tamanına erdirsinnnn çokkkkkkkkk güzel bi haber buuuu gerçekten sana Ramazan ş. hediyesi olmuşşşhayde halayaaaaa fazla kıvırmadan sallayalım:118::118::118::118::118::119::119::119::119:

kesinleşirse olalım balımmmmmmm
tatlımm sadece ay olacak aralarında bişiick olmazzz o yaştan vermem oğlunu başka kızlara o bizimdir artıkınanasınada çekerseee gözleri felan tamamdır

insan kendisini bilir karam gercekten hissediliyor bazen.canm bnim ins vardir ki bnce vardir.kendimizi cok kaptrmayalim emin olmadan.ama sonucu cok mrk ediyorum evt evt sen oyle yap en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…