- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.481
valla cok dogru soyluyorsun kiscem.ben ramazandan snra ikinci kez asilama dusunuyordum.esim de tup bebek.suanda bi rahatlama geldi kararimi verdm galiba.tup bebek yaptirirz..ayy canm kiscem benm icimi rahatlattin.evt sen tecrubelisin baya malesefins olcak seninde bebisin yasim 24.eylulde ikinci yilmz doluyor.tahlillerim gecen yil braz hormon bozuklugu vardi kist felan vardi.prolaktin yuksekti vs.suanda hersey yolunda.gecen ay karnimin sismesi ve bel agrisyla gittim dr uma gittm hersey normal cikti..
kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.
kızçem bide 3 boyutluyla gösterdi sanırımilk defa oldu bu aynı bıldıgın bebek olmuş resmını koyamıyorum:26:ama kolu bacağı kafası falan herseyı var artık inanamadım
Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
Hayalotum oglusunmu geliyorben demistim bak icime dogmus masallh
Scorpiminde kizmis sizede masallahhh insallah hazirlik yapmamissindir mavi mavi :))
mrb forumu takip edip yorumlarınızı okuyorumda ne çok anne olmak isteyen var rabbiim herkese nasip etsiin inş...bende 9 aydır beklyorumm her ay bi hüsrana ugruyorum ama herşeyin vakti zmanı var demekkii...
Hayalotum oglusunmu geliyorben demistim bak icime dogmus masallh
Scorpiminde kizmis sizede masallahhh insallah hazirlik yapmamissindir mavi mavi :))
ay ne guzel burda bi arkadasima da demistim aynen kiz cikti.darisida banaa ins yani isteyen herkesee
inşallah kızçem benden sonrada sırayla sızler alıcaksınız kucaklarınıza
kızçem ben o görümceyi varyas saçcıklarından cekerım neden kızdırıyor senın canım..sakın ol kımseyı takmamaya calıs canbonum zor ama sımdılık bebeişkomuz için dayancaz sonra biz ona bi formül buluruz alma evıne bukadarsınır edıyolarsa benımde başımda 2 elti bi kaygana var
sernesim oruç için ilk gün niyetlenmeden tutmaya çalışcam inşallahondan sonra yapamassam en azından başında ortasında sonunda tutabilsem cok güzel olucak:26:bakalım bugıdısle dayanamıcam gıbı ama bı denerim sansımı
canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yok eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım
evet canım telden zor oluyorevt canm benim evde kocis olunca yemektir sudur budur giremiyorsun bi bakp cikiyoz.bide telden giriyorum hep elmde.aynen koca bebisleray ins onami yordun ruyami. hadi bakalim hayirlisi ins hepimizin olur biran once .demek agladin canm benm
canım benım cok sevındım hayırlısı olsun hadı halayaEki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
Umitsiz olmayin rabbim nezamana yazmissa ozamn olacak
Enbiya suresi 87-88 ayetleri her iliskiden once giyinnikken ucer ker okuyun allajin izniyle bi evladiniz olur
Bu bilgiyide bugun ogrendim
Cok sonuc alan olmus sizde deneyin bisey kaybetmezsiniz
kızlar ben çok üzgünüm yapmamam gereken bırsey yaptım bugun transferımın 5 gunu agzımın ıcınde yaralar cıktı belım kasıklarım agrıyor bı taraftan tuvalet problemım var kac gundur ne yaptıysam fayda etmedı 2 gundur butun olumsuzlukları yasadım sınırlendım korktum kavga ettım derken ara ara da olsa yatıyor olmaktan cok sıkıldım evde yegenım falan var kı cok severım yaramazlıları canımı cok sıktı memleketten dedem geldı falan derken ben dayanamadım ve sıgara ıctım transferden sonra bunu yapan oldu nu boyle yapıpta hamıle kalan varmı ben cok uzgunum 15 yıldır pesındeyım bebısımın ama dayanamadım cok gerıldım olmusmudur bı sey ne olur cevap yazın bana
hiç bir bilgim yok canım ya keşke içmeseydin ama olmuş bir şey olmaz heralde ya inşallah dua edelim
kızlar ben çok üzgünüm yapmamam gereken bırsey yaptım bugun transferımın 5 gunu agzımın ıcınde yaralar cıktı belım kasıklarım agrıyor bı taraftan tuvalet problemım var kac gundur ne yaptıysam fayda etmedı 2 gundur butun olumsuzlukları yasadım sınırlendım korktum kavga ettım derken ara ara da olsa yatıyor olmaktan cok sıkıldım evde yegenım falan var kı cok severım yaramazlıları canımı cok sıktı memleketten dedem geldı falan derken ben dayanamadım ve sıgara ıctım transferden sonra bunu yapan oldu nu boyle yapıpta hamıle kalan varmı ben cok uzgunum 15 yıldır pesındeyım bebısımın ama dayanamadım cok gerıldım olmusmudur bı sey ne olur cevap yazın bana
sernesim napan canım nasılsın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?