Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sekerim ins hayırlı olur.. verdiğiniz karar.. Rabbim yinede çok zorlanmadan bebis haberini almayı nasip etsin ins cnm

kızlar bende eve yeni geldim.bende hamileyim kızlar.test sonucuna göre.burdaki herkese çok dua ettim.Allahım çok şükür.

esilam çok tebrik ederim cnm.. MasaAllah ramazan, ve bayram öncesi çifte mutluluk yaşıcaksınız Rabbim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah, öpüyom seni kusum
kızçem bide 3 boyutluyla gösterdi sanırım ilk defa oldu bu aynı bıldıgın bebek olmuş resmını koyamıyorum:26:ama kolu bacağı kafası falan herseyı var artık inanamadım

MasaAllah kuzum.. demek bizim minikkelebek kendini epey gösterdi Allahım sen ne büyüksün

Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım

keserim çok tebrik ederim cnm.. MasaAllah ramazan, ve bayram öncesi çifte mutluluk yaşıcaksınız Rabbim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah, öpüyom seni kusum

selam kısçeler nasılsınız bakim
valla 2gün yokdum neler olmuss.. ben byle 2gün kaybolam, siz byle haber verin emi
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyo saolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..haydin kısçeler görüsürük, ben biraz yorgiunum.. az dinleniim.. öptüm sizleri

Keser ve esilam
Masallah tebrik ederim insallh bu sayfada bekleyen kalmicak demistim bak nasil ilk mujdeler geldi darisi diger arkadaslarima insallh
Kizlar sizde mart annesi olacaksiniz ayni aydayiz topiktede gorusuruz insallh

Hayalotum oglusunmu geliyor ben demistim bak icime dogmus masallh
Scorpiminde kizmis sizede masallahhh insallah hazirlik yapmamissindir mavi mavi :))

Scorpiminde kizmis sizede masallahhh insallah hazirlik yapmamissindir mavi mavi :))

mrb forumu takip edip yorumlarınızı okuyorumda ne çok anne olmak isteyen var rabbiim herkese nasip etsiin inş...bende 9 aydır beklyorumm her ay bi hüsrana ugruyorum ama herşeyin vakti zmanı var demekkii...

mrb forumu takip edip yorumlarınızı okuyorumda ne çok anne olmak isteyen var rabbiim herkese nasip etsiin inş...bende 9 aydır beklyorumm her ay bi hüsrana ugruyorum ama herşeyin vakti zmanı var demekkii...

Umitsiz olmayin rabbim nezamana yazmissa ozamn olacak
Enbiya suresi 87-88 ayetleri her iliskiden once giyinnikken ucer ker okuyun allajin izniyle bi evladiniz olur
Bu bilgiyide bugun ogrendim
Cok sonuc alan olmus sizde deneyin bisey kaybetmezsiniz

teşekkürler cnmm..yokyok bir iğne bile almamıştım kesin olmadığı için
şimdi dr kesin değişmez dedi..bugün ilk defa kadife bir tulum aldık bebişe..cinsiyetini öğrenme hatırası

simdiden Allah kolaylık versın kızcem.
ben sana demıstım ılk hamılelıgını ogrendıgınde oglun olcak dıye hayırlı saglıklı olsun ınsallah darısı basımıza
evt canm benim evde kocis olunca yemektir sudur budur giremiyorsun bi bakp cikiyoz.bide telden giriyorum hep elmde.aynen koca bebisler ay ins onami yordun ruyami.hadi bakalim hayirlisi ins hepimizin olur biran once .demek agladin canm benm
evet canım telden zor oluyor
ruyan cok guzelmıs ınsallah hayırlara cıkar
Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
canım benım cok sevındım hayırlısı olsun hadı halaya:118::118::118::118::118::118:

Canim benimmmm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasp etsin : haydi halayaaaaaa

Canlarim benimmmmmm cinsiyetler belli olmusss allah hayirlidiyka kucaginiza almayi nasip etsin telefondan girmek cok zor hepinizi opuyorummmmmm kndinize iyi bakin habibtelerimmmm teyzoslari opuyorummmmmmmm

ümitsizlik değilde sabırsızlık var :) tşk ederim tabiki her blgi benm için değerlidir denicem :)

kızlar ben çok üzgünüm yapmamam gereken bırsey yaptım bugun transferımın 5 gunu agzımın ıcınde yaralar cıktı belım kasıklarım agrıyor bı taraftan tuvalet problemım var kac gundur ne yaptıysam fayda etmedı 2 gundur butun olumsuzlukları yasadım sınırlendım korktum kavga ettım derken ara ara da olsa yatıyor olmaktan cok sıkıldım evde yegenım falan var kı cok severım yaramazlıları canımı cok sıktı memleketten dedem geldı falan derken ben dayanamadım ve sıgara ıctım transferden sonra bunu yapan oldu nu boyle yapıpta hamıle kalan varmı ben cok uzgunum 15 yıldır pesındeyım bebısımın ama dayanamadım cok gerıldım olmusmudur bı sey ne olur cevap yazın bana

hiç bir bilgim yok canım ya keşke içmeseydin ama olmuş bir şey olmaz heralde ya inşallah dua edelim

canım Allahın izniyle olmaz bişey sen kalbini bozma. hem böyle kendini üzdükçe daha iyi olmaz hiçbişey. ama bidaha yapma böyle bişey bitanem yaa.

canım sıkma canını eger bı taneyle sınırlı kaldıysa bısey olmaz ınsallah ıcını ferah tut herseyede kafayı takma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…