Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ıyıdır kızcem napam sen napan ben geldım yıne kımsecıkler yok ne zamanlama ama

ne yapayım canım yaa evde oturuyoruz koccacıkla bizde. bende geliyorum ama olmuyo kimsecikler. patlıyorum sıkıntıdan. bakalım sabah sağlık ocağına gidicem hemde idrar testi yapcam ama çok korkuyorummm:18: ya yoksa yine hüsrana uğrarsam diye ama yapacak başka çaremde yok biliyorum Dua edin canım yarın buraya güzel haberlerle gelirim inşallah...

slm kızlarrrrrr nasılsınız? umudum nasılsın

katrem hsgledin nerelerdesin yaww epey büyümüşsünüz masaAllah :26::26:

mrb forumu takip edip yorumlarınızı okuyorumda ne çok anne olmak isteyen var rabbiim herkese nasip etsiin inş...bende 9 aydır beklyorumm her ay bi hüsrana ugruyorum ama herşeyin vakti zmanı var demekkii...

deryam hsgeldin.. evt burada herkesin derdi hemen hemen bir diyebiliriz.. bütün uğraşlar hep bi "Anne" olmak için..
tabi Rabbim uygun görrüse..

Son düzenleme:
ne yapayım canımm oturuyoruz öyle evde tvye bkıyorumm arada buradayım tabi kocam kızıyo gel yanıma diyo ama pek dinlemiyorum onu sen nasılsın napıyosun canımmmm

hmm.. iyi yapıyon, dinleme onu
benm ki de gitti yattı. az sinir ettim onu, ama iyi oldu o da beni kızdırdı , yaşasın umut

bnde bakim dedim kim var kim yok, öle işte kusum

ayy..çok merak ettim seni...ama sabrını kutluyorum..6gün geçmiş ve hala test yapmamışsın...

kızlar tesekkur ederım bır nebzede olsa sankı rahatladım ınsallah bırsey olmamıstır rabbım korusun bızı su sureçlerı atlatmamıza yardım etsın bebeklerımızı hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasıp etsın

Nasilsin habibtemmmmmm inanki cepten yazmk o kadar gicikki herkese yazamiyorummmmm nasilsin bitanemmmmmmm

kuzummm hadi gözünn aydınn... bizim minnakk tosuna dönüşüyor galibaaa

canımmm sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh

Gunaydin cancazlarim nasilsiniz oh ne guzel kimi cinsiyetini ogrenmis kimi yeni hamile oldugunu inanin kendin olmus gibi sevindim rabbim insallah bizlerede nasip eder hafta sonu aileme ziyarete gittik yegenlerimde geldi onlari kendi cocuklarim gibi seviyorum onlarla teselli buluyorum onlar benim canlarim kurban olurum onlari yaratan rabbime iyki varlar neyse simdiden herkeze hayirli ramazanlar dualarimdasiniz sevgiler

günaydın canlarım nasılsınız? bu sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına dönüşte de gebelik testi aldım hemen yaptım ama ne yazık ki sonuç yine hüsran koskocaman negatif. bakalım yarında kan sonucunu alıcam ama zerre kadar umudum yok. yarın doktora gidicem artık adet söktürücü verirr adet olurum. şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…