- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.501
ıyıdır kızcem napamsen napan ben geldım yıne kımsecıkler yok ne zamanlama ama
naber kizlarr........
slm kızlarrrrrr nasılsınız? umudum nasılsın
mrb forumu takip edip yorumlarınızı okuyorumda ne çok anne olmak isteyen var rabbiim herkese nasip etsiin inş...bende 9 aydır beklyorumm her ay bi hüsrana ugruyorum ama herşeyin vakti zmanı var demekkii...
karam,gülbisim napansınız gacılar
ne yapayım canımm oturuyoruz öyle evde tvye bkıyorumm arada buradayım tabi kocam kızıyo gel yanıma diyo ama pek dinlemiyorum onusen nasılsın napıyosun canımmmm
Ahh gülbişim Allah razı olsun duaların için emin ol benimde dualrım hepimz için Rabbim kimseyi evlat özlemi ile sınamasın. İnşallah bitanem sıra hepimizde. bakalım bende dananın kuyruğu pazartesi kopcak ya o zamana kadar kırmızılar gelcek, ya kistim var yada inşallah bebişim varr. hakkımızda hayırlısı olsun bitanem
canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yok eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
kan verdim cnm.çok şükür Rabbime yükselmiş değer.bihaha tahlil yaptırmana gerek yok.10 gün sonra kesesini görmeye gelin dedi.
kızçem bide 3 boyutluyla gösterdi sanırımilk defa oldu bu aynı bıldıgın bebek olmuş resmını koyamıyorum:26:ama kolu bacağı kafası falan herseyı var artık inanamadım
Eki Görüntüle 750095
canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı vee felaket halde kasık ağrım vardı ablamda yanımda dediki hemen bi test yap veeeee bende yaptım işte sonuç:)))) hala şoktyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?